Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Hírek az Ubi fórumról mazsolázgatva 1.3 -al kapcsolatban:
( Ha volt akkor még egyszer)
-Stash size will be increased to 70
-You can Re-roll your weapon talents and will work in a similar process to that of gear recalibration
-You'll be able to convert 3 gold div tech into any gold Material.
-Gear sets will be 268 with guns at 229 meaning the highest gear score will be 255.
-The new gear sets are guaranteed to drop in darkzone bracket 230+ (both in supply crates and the dz) but only a chance of them dropping in dz brackets 201-228.
-Gear and Weapon mods will remain at level 32 max.
-The increase in the Firearms, Stamina and Electronics stat for the new gear sets sits at around about 12% increase so this means it should increase to 759 roughly, currently it sits at 678. -
morfondőr
addikt
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
SP-t hol lehet most megvenni óccóba? -
Lefty
addikt
Holnap hogy lesz szerverleallas (ha lesz), illetve mikortol lehet tolteni az update-et?
-
-
zedok
őstag
Hello!
Meg mindig tele van csalokkal a szerverek? Vagy mi a helyzet veluk? Erdemes beszallni a jatekba meg/mar?
-
válasz
nyamsas #19991 üzenetére
lenne értelme most betenniük? az m1a van annyira népszerű a saját osztályán belül, mint az aug és a vector együtt az smgken belül. a maradék m44et használ, vagy valamilyen más félautomatát. srs-t szinte senki, eseleg ha esett valami überjó. ide most még jön az svd. valóban kellene még az m700 is, vagy csak egy újabb skin lenne, amit senki nem használ?
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Raulblanco #19988 üzenetére
Ok, Blind fegyó egy dolog, de akk hol a remington, azt miért kellett kivenni??
Ha kicsit jobban megnézed, nem olyan sok fegyó van a játékban, sajnos.. :/
(persze még semmi se biztos, majd holnap elválik, mi lesz, vagy mi nem lesz..) -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #19988 üzenetére
Gondolom elfeledkeztek arról, hogy ebben a játékban van pvp (vagy valami annak csúfolt) is. Minden fejlesztővel megesik, hogy a youtuberek jobban ismerik a játékot, amit ők fejlesztettek.
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco #19983 üzenetére
Te nagyon félre értesz valamit,az a gond ha valaki kritikát fogalmaz meg a pénzéért az már "sirás".Nem olcsó az alapjáték és a DLC,komoly profitot tettek a vásárlók ismét az ubisoft zsebébe,talán nem irreleváns várni is érte valamit,ami müködik!Az,hogy neked bármit le tudnak nyomni a torkodon,nem azt jelenti hogy mindenkinek megy.Ráadásul pont ez a cég akinek igencsak igyekezni kellene,mert bicskanyitogató dolgokat művelt a múltban,had ne soroljam őket.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #19986 üzenetére
Úgy rémlik arra is azt mondták, hogy nem lesz betéve még, pont emiatt.
Egyébként igen, túl erős. Vakítást nagyon egyszerűen adnak rád stickyvel, most is használják az emberek, mellé egy csapat olyan fegyver, és rögtön arra építenek mindent, lesz 2-3 vakítós sticky, és mindenki azzal a fegyverrel lő, olyan mészárlás lenne hogy abból aztán lenne sírás. Egy támadó ulti kevesebb plusz sebzést ad mint az a sima fegyver talent, és ezt a 2-3 sticky miatt kb nyomhatják folyamatosan. Ez a végtelen hp-s mobok ellen oké, de a pvp részt teljesen tönkretenné, emiatt így nem rakhatják be, valamit át kell variálniuk rajta a pvp miatt.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Raulblanco #19985 üzenetére
Hát tőlem ezt nem nagyon láttad, látod...sirást..
Be lehetne rakni, max elrakja az ember a ládába, és később ha javitják, akkor majd előveszem....
De még az se biztos hogy bugos, lehet csak "túl" erős lett. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco #19983 üzenetére
Persze mert a pajzs+smg nem lesz OP igaz ?
-
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Raulblanco #19978 üzenetére
Tudod, akkor nem kéne E3-on mutogatni, hogy ezek lesznek benne az új DLC-be.....
Nem egy későbbi patch-ről volt szó, hanem az 1.3-asról, de persze nem készült el időben, hagyjuk már ezt...kit néznek hülyének? -
Raulblanco
aktív tag
válasz
TTomax #19980 üzenetére
Valahogy nem tud zavarni, ha egy op bugos szar fegyvert nem raknak be, csak mert meg lett ígérve, hanem inkább kihagyják, és nem kell azt olvasnom itt, hogy minden nap sír valaki mert vakítás alatt még ultiban is leszedte 1 sec alatt egy 4 fős csapat akinek mindegyike blind rifle-t használ.
Eddig azért ment a sírás, mert kiadtak valamit úgy hogy még bugos, most természetesen azért megy a sírás, hogy kit érdekel hogy bugos, akkor is adják ki mert most akarom egy 5 éves gyerek vagyok aki hisztizik ha nem kap meg azonnal mindent. Majd kiadják ha kész live-ra, addig várj szépen türelemmel. -
Spancho
senior tag
Ennyi pènzèrt minimum műkődő járműveket kène betenni ,meg mindenhova zombihordákat + zombikutyákat.
-
TTomax
félisten
válasz
Látom neked nem számít mit kapsz a pénzedért....
-
kovimester
aktív tag
válasz
miért olyan nagy kérés 10ezer forintos sós perec melett , hogy amit igérnek az be is tartsák?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19975 üzenetére
Jó azért ide màr nem kis szerencse is kell. Kifogsz 3 erős jàtèkost ès 2mp alatt bedarálnak.
-
Snip3r_HUN
addikt
Ez a ragadozó fegyver talent mekkora egy troll dolog. Kimentésnél volt 3 rugó, gondoltam próba cseresznye, kettő meglett de a 3. kilőtt, de ugye a talent annyit takar hogy a célpont megölése 13.5% életerőt regenerál 5 másodperc alatt, ez arra elég volt hogy mire odaért volna a srác leütni, felélesztettem magam és közel teljes hp-n voltam, neki meg már csak 1-2 lövés kellett.
Egyből szemét cheater lettem.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19972 üzenetére
Ne akard tudni.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #19968 üzenetére
Abba en is bele fogok kostolni, a 4-re mar kicsit rauntam.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #19964 üzenetére
Igy akarjak ravenni az embereket a dlc megvasarlasara mondjuk, profitorientalt vilagban elunk, ez nem ujkeletu dolog. Miert ne lehetne hatranyban az, aki nem veszi meg a kieget?
Ha meg azt nezed, hogy eddig hany ora szorakozast vagy epp banatot adott a jatek az araert, es tippre ugyancsak jo par orat fog adni minden dlc, szvsz siman megeri az arat.
-
DokiBaxxi
őstag
Azért, ha van igazságalapja, és ez igaz: Unique weapon talents are NOT recalibratable, akkor ez gondolom a neves fegyverekre van értve, viszont akkor a "csak sima" high-end fegyvereken lehet majd talentet újrakalibrálni?
Szerk.: lejjebb, egy hsz.-ben ott is van: WEAPON RECALIBRATION
Players can now recalibrate ONE OF THE WEAPON TALENTS on each weapon at the recalibration station (it seems that said station equates to the existing one).
Recalibrating weapon talents deplete Weapon Kits, such kits can be obtained via drops or CRAFTING. -
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #19961 üzenetére
A nerfeles miatt hatranyban lesznek az biztos, az underground gear seteket se kapjak meg.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #19959 üzenetére
Igen ha meg nincs, de elobb-utobb ugy is lecsereled, hogy elerd a max GS szintet.
-
Itt meg az állítólagos 1.3 changelog, mindenki fenntartással kezelje, nem 100%, hogy ez lesz!
-
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19952 üzenetére
Ok. Majd kereslek.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19950 üzenetére
Holnap leszel?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na kedden visszatérek én is a játékba, meglátjuk mi újat ad az első nagy DLC.
szerk:
Srácok a játékban most melyek a legjobb fegyverek? Jó pár hete nem játszottam, le vagyok ragadva egy 204-es First Wave Vector és egy 163-as Socom M1A-val.
-
Dani79
tag
Sziasztok!
Kedden jön az 1.3 és a fizetős DLC is?
Kérdés: ezek után DZ-ben vagy az új területen fognak jobb cuccok esni?
Mert ugye most DZ vendornál lehet a legjobb terveket megvenni és még pl mindig csak lvl66-os vagyok így a jobbakat nem tudom még megvenni.DLC után akkor ha lemegyek a föld alá akkor ott a vendornál már jobb cuccok lesznek?
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #19943 üzenetére
Vicces lehetett.
Pl: találkoztam màr olyan játékossal, hogy kb 5 méterről lőttük cybr-el ketten de lehet, hogy mèg Zsolt is őt lőtte és meg sem karcoltuk aztán nyomott egy pajzsot ès elfutott. LoL
Csak néztünk, hogy ez meg mi a f..om volt. -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #19942 üzenetére
Nem feltétlenül, de amikor egyedül játszol sokat, akkor nagyon nem mindegy, hogy "one-hitelnek" vagy van időd esetleg visszalőni, vagy esetleg harcot imitálni.
Persze nem a csalásról beszélek.
De 1v1-ben egy közepes játékost simán ki lehet tankolni egy nem túl jó skilles tank builddal (pl mint az enyém)Tegnap volt két jó sztori:
Először egyedül mentem be, hogy megnézzem milyen tervrajzok vannak, és az egyik helyen egy szóló játékos belém kötött. Nem reagáltam, mert nem játszani mentem be. De csak kötekedett, meg lövöldözött, de persze rugónak lenni már derogált a köcsögnek (utálom az ilyen köcsög hozzáállást, vállalja fel, ha harcolni akar, minden következményével) DZ5-6ban voltunk. Elkezdtem lőni, rugó lettem, 19 seccel, erre elkezdett támadni, de gyakorlatilag kitankoltam a lövéseitaztán megkaptam a 90 secet, és folyamatosna támadott, de a DPS-e kevés volt ahhoz, hogy simán elintézzen, illetve futkároztam oda vissza, jöttem mentem mobok között meg minden, hát olyan fák jú, sit, meg minden volt ott, én meg röhögtem rajta de nagyon, a gyerek olyan ideges volt, mintha az élete múlott volna rajta. Aztán annyira röhögtem, hogy nem vettem észre, hogy mögöttem egy tisztogató csapat, kb. egy sec hiányzott volna a healhez, de megpirítottak. Ott röhögtem rajta, hogy üldözött vagy 4-5 percig, de nem tudott velem mit kezdeni, igaz én sem, mivel 120K DPS-el messzire nem jutottam, és nem volt nálam támadó skill (turret vagy sticky).
A másik:
Garszáékkal DZ5-6 ment a lootolás, rugózás, amikor is oda vissza betámadtunk talán egy orosz csapatot. Lementünk a metróba, és ment a harc rendesen, de egyszer csak hirtelen elcsendesedtek, először nem értettük, de aztán láttuk, hogy az ellenséget hátba kapta vagy 3 baltás, kb. 5 sec alatt lerendezték az egész csapatukat. Na ott is volt röhögés -
válasz
Raulblanco #19937 üzenetére
Ma 4es csoport. Okosfedezek nem volt. Sracokba az m1a fejre 3e-t sebzett. Biztos a 600e szivossag meg a 75% pancel...
Volt egy srac, aki stickyzett. 500at sebzett bele az aug... Az, hogy van 400e szivossagom 75% pancel melle kb 1 tar a vectorjabol. Max... Van tankom. De hogy ezek milyen buildba vannak, jo kerdes. Kedden ugyis megszopja az osszes ilyen kis f@sz... XD
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Puffysite kérdi, h megéri-e visszamenni játszani. Van-e még bug meg csalók stb.
ő nem merte megkérdezni hihi -
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19929 üzenetére
Tök jó.
Itt úgy néz ki, hogy még partiban vagyok, közben meg már töltöttem a bejáratnál.
Nem is az volt a baj, hogy magyarok voltak, hanem az, hogy még pofáztak is a kis ..., na mindegy. -
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #19929 üzenetére
0a de bocs, mi ezzel a baj? Ha ismerősbe futok bele, akkor nem lövöm le. De miért kéne alanyi jogon futni hagyni min0den magyar rogue-ot? Ha rogue lettél, vállald hogy lelőnek, akár más magyarok is. Sosem értettem, miért kéne ignorálnom a manhuntos embereket csak azért, mert HUN tagjuk van. Nekem meg nincs. Ha nem szólalok meg ingame chat nem is tudják rólam, hogy az vagyok és lelőnek ők is simán. Én sosem számolok azzal rogue-ként, hogy ha magyar jön majd békén hagy. Löjjön csak. ez a dolga, ha rugót lát, nincs ok rossz megjegyzésre, nem tetszésre
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #19924 üzenetére
A helyszín és a történet kitaláltak, a valósággal való bármilyen egyezés csupán a véletlen műve.
Amúgy meg esett ma egy ilyen Scar-L, kár hogy a vérengző nem a 3. talent:Aztán persze rugóként belefutottunk egy magyar srácba, akit annyira nem érdekelt hogy mi magyarok vagyunk és tapsolva megköszönte az aprót meg a lootot:
-
dvd24
senior tag
válasz
kiezTe90 #19898 üzenetére
1.3-al nem jön DZ bővítés, de később a második vagy harmadik fizetős DLC-ben szerintem szinte biztos.
Még ingame is találni rá utalást a General Assembly küldetésben, a konferenciateremben, ahol a laptopról le kell tölteni az adatokat az LMB-ről, ott az asztalra ki van terítve egy hatalmas Manhattan térkép és ott egyértelműen látni, hogy a DZ nagy T alakú, az északi részén van egy nagyobb terület ami mi térképünkön nem aktív
-
Dani79
tag
voltmár?
Freddrick: Weapon balance and changes coming :
LMG : Damage to targets out of cover ~ 25% (cover counts even when firing from behind cover)
Shotguns : Stagger against NPCs that will “stagger” rushers (like when you were leveling). Also getting a ~30% buff to damage (player shotguns not NPCs) Still testing, player feedback is appreciated.
Assualt rifles : Armor penetration against NPCs. They tried to work this in for PVP but have not found a solution yet. They are still looking to iterating on this in the future.
New article on weapon balance coming out in 7 hrs.
Paper DPS is calculated at optimal range. Players overlook how sharply DPS falls off for SMGs outside of the optimal range.
SMGs: Switching CHC to CHD, it is a slight buff. Vector and AUG damage is being reduced by a small amount and will affect existing guns.
We want you to gear for your guns.
M1A is being changes so firing at a high rate of fire will be subjected to larger reticle bloom.
Existing CHC buffs on current SMGs will not change. New guns will roll with CHD.
We are aware of the “tank-tician” meta and will be watching it. We want you to be able to be tanky but not to this extent.
Sentry and Striker have been changed. Too popular in the game. the 2 and 3 pc bonus has been reduced and overall bonuses are the same but will require a 5pc bonus
Special Ammo changes: They have been nerfed by about 75% Incendiary duration is reduced greatly. Explosive damage is also greatly reduced. No more one-shots with the M1A with explosive ammo.
The cooldown for consumables still exists but should not be as powerful.
The BLIND battle rifle is not coming in patch 1.3. Not ready for the live game. Will be coming but not for patch 1.3.
Some new exotics and weapons coming. The showstopper is coming. The showstopper is also a unique talent that shrinks your reticle as you fire (like a LMG).
The G36 will come with the unique talent focused. Bonus damage when skills are off-cooldown.
Decisive talent – Next shot after a kill is a 100% chance to crit.
PP-19 SMG – Large mag SMG, more crits increase the speed of the reload.
We want weapons to head in this direction, unique handling and playstyle.
You will now be able to re-calibrate weapon talents with the weapon kit.
You can re-roll these new unique weapon talents if you don’t like them.
Special report for patch 1.3 on Monday. More info soon.Read more: http://wccftech.com/division-1-3-update-details-confirm-ability-recalibrate-weapon-talents-ps4-update-delayed/#ixzz4Cc0Ygkl6
-
NomadND1
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19917 üzenetére
Ja, meg nomád cucc dögivel
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19919 üzenetére
110/230/15 még gyúrnom kell,csak már se időm, se kedvem, talán majd a dlc-vel motiváltabb leszek
Illetve ha haverral megyek, akkor ő mindig rossz párosításban van... lehet ez ellen tenni valamit? -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19921 üzenetére
"hátulról tarkonlövő híró" Mintha már láttam volna ilyen a sportboltal szemben lévő kimentèsnél.
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19921 üzenetére
Jah.
Nem bírtam velük egyedül. -
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19919 üzenetére
Én elmegyek 200k szívóssággal 4-ig is, csak a kimentés lesz gázos, főleg mostanában, amikor nyolcasával rugózgatnak a gyökerek, de a kimentésre mindig odaérnek valahogy, ott meg már kevés bármennyi szívósság.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
hitvanyalak #19918 üzenetére
Kicsit több szívósságra kell törekedni,minél magasabb sebzéssel (tudom,mondani könnyű). 260k dps-em van 310k szívóssággal,így egyedül DZ3 - max DZ4-ig el lehet menni,felette már kell a csapat.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19917 üzenetére
Én néha benézek, de a sima dz1-ben is irreálisan erősek még a lilák is. mindenki 32-es köpni-nyelni nem tudok. Régen hoztam ki dobozt, szereztem supply-t. Egyszer ultra bátor voltam levágtam egy kötelet és elszaladtam a zsákmánnyal, de most a mentőhelyig nem jutok el... Valami véget ért
-
NomadND1
senior tag
válasz
hitvanyalak #19892 üzenetére
Én már egy tavaszi tájnak is tudnék örülni
Aztán pár új npc-nek, mert elég egysíkú a genetikai állomány, nem is csodálom, hogy ennyi áldozatot szedett a módosított himlővírus
Valahol hiányolom az ellenség válaszcsapásait. Az rendben, hogy megyünk és faszagyerek módjára kinyírunk mindenkit, de semmi válaszcsapás. Az elején volt egy kis harc a posta előtt, aztán paradicsommá változott.
A beígért drón meg jöhet. -
Omli85
őstag
válasz
hitvanyalak #19911 üzenetére
Ilyen az ha szombaton melóban nincs jobb dolgom mint pH-ra írogatni
-
kovimester
aktív tag
válasz
hitvanyalak #19909 üzenetére
Ha jól emlékszem a Hajdú Péter Frizbi című müsorábna volt amikor Ganxsta Zolee és SP volt egyszere a vendég. Akkor Mondta a Gax. az SP-nek hogy SósPerec....
-
Omli85
őstag
válasz
hitvanyalak #19909 üzenetére
Kenyeres kocsi hozta reggel
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
kovimester #19907 üzenetére
És hogyan jött?
-
Omli85
őstag
válasz
kovimester #19907 üzenetére
Eszembe sem jutott volna elvenni
én csak infót linkeltem mert a kollega nem tudta mi az a sósperec
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok.
Nem rég vettem meg dobozosan, nagyon jó áron fogtam ki, pedig nem volt akciózva, lehet hogy utolsó darabja volt. Ez az én szerencse napom.
Kíváncsian várom ezt a játékot, bétán már jatszottam vele egy keveset, de most jó sokat fogok tolni. Szép napot mindenkinek! -
Omli85
őstag
válasz
hitvanyalak #19902 üzenetére
van ez így
-
Omli85
őstag
válasz
hitvanyalak #19899 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest