- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #18195 üzenetére
Én is így jártam tegnap DZ 200 alatt.
Első kimentésnél kitakarítottam a környéket, látom, hogy jön egy játékos jeleztem, hogy rakja ő is, felrakom erre elkezd lőnni, na kapott az MP5-ből.A következőnél 2 játékos ők meghívtak, csatlakoztam, majd segítettünk egy 177-es társnak ( 186,182 én 188 )bevettük és egy óra alatt csomagokból 2 zöld ( adott egy 214-es Striker térdvédőt- majd átalakítom) 3 sárga és a többi lila a fegyvereket+ többit a csoportnál hagytam összejött 100.000. dz credit, másfél szint, három supply drop, így nagyon tetszett a közös meló.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18198 üzenetére
Server console...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18195 üzenetére
set server instance where there are at least 3 cheaters and 2 overgeared groups of rogues
set I want to be a booty all the time
Are you sure? Yes or YesEzt kipróbálom, de a csalók rész nélkül, az nem kell, elég ha sok a rugó.
Gondolom a chatbe kell írni? Mindegy melyik csatorna, vagy DZ chatbe menjen? -
PETEE78
senior tag
válasz
Habib[HUN] #18181 üzenetére
i3-550, gtx660 2gb és 8gb ram-al játszok fullhd felbontáson. kb 40 fps. Textúrák és a megjelenítési beállítások is magas fokozaton, de részletesen nem tudom most megmondani. Nekem és a pénztárcámnak megfelel
Egyedüli hátrány a hosszabb betöltési idő gyors utazásnál és a játék kezdésénél.
Ha gondolod szívesen küldök majd a beállításokról képet!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18192 üzenetére
De ha nem akarod megérteni a másikat, akkor nem érted meg. Lehet neki más indoka is.
Nekem is van 3 karakter, abból kettőnél rohadtul nem érdekel hányszor lőnek le, a múltkor egy csíterre mentem rá, hogy minél egyértelműbb videót és képet tudjak csinálni (201+) és kapott ölésenként 500 creditet meg ugyanennyi XPt
Még egy soványabb mob is többet ad már...
De meglett a video és a jelentés is. Aztán abba is hagytam, mert nem ezért akarok fenn lenni, hogy ezt csináljam, hanem játszani. Ha ezt azzal a karakterrel csinálom, amelyik most lvl97 és van mit bukni, akkor kb bukok egy szintet + egy fél napi pénzmennyiséget, amit addig összegyűjtöttem. Biztos jó dolog, de van olyan, aki 2 hete küzd, hogy elérje a lvl75-öt, mert annyira kevés ideje van játszani (nem magamról beszélek), annak biztosan jól esik, hogy pl 2-3 napja megy a levesbe.De pl a 161-200-asban is elég sok a rugó, csíter meg gyakorlatilag nincs. A "kis" DZ-ben már most több rugó killem van kb másfél hét alatt, mint korábban 2,5 hónap alatt.
De tegnap így is haltam egyszer rugóként. Volt egy kis szemtelen piaci légy player, aki követett mindenhova, néha belém lőtt. Mondom neki, hogy hagyja abba, nem tette, meguntam, 5-10 lövedéktől feküdt. Olyan üres volt a szerver, hogy playerrel sem találkoztam, csak jöttem mentem rugóként, erre fel meg egyszer csak befordulok egy sarkon és 2 player ott van velem szemben, bedaráltakAnnyira meglepődtem, hogy lőni sem volt időm. El tudja altatni az embert a nagy üresség, már a pulsot se nyomkodtam.
De, hogy micsoda emberek vannak:
Pl kimentés, gyerek odajön, nincs semmi rajta, látja, hogy ott vagyunk, de csak ott áll pár méterre a kötéltől. Utolsó 5 másodpercben odaszalad a kötélhez, és elkezdi levágni
Kb 5-10 golyótól fekszik. Még ha 1x fordult volna elő, akkor azt mondom, hogy OK, de sorozatban vannak ilyenek
A másik meg, hogy minden szerveren vannak izmoskodók, akik a "kicsiket" szívatják, és folyamatosan lövik őket, vagy a kimentést elveszik, tegnap is volt ilyen, DZ2 kimentés, folyamatosan voltak rugók, volt, hogy 3 halt meg ott, de tegnap már manhuntosok is voltak, azokat is elkaptuk. És itt a hasonló gear miatt még esélyed is van harcolni, nem csak a szerencsén múlik, hogy ki lő hamarabb a tüzes golyóval.
Erre azért még reagálnék:
Nem tudom milyen szervereken vagytok Ti, de vigyetek már magatokkal néha.
Biztos én állítom be, hogy hova tegyen, nem?
DZ-be lépés előtt, console:
set server instance where there are at least 3 cheaters and 2 overgeared groups of rogues
set I want to be a booty all the time
Are you sure? Yes or YesJut eszembe, tegnap este egy Iráni gyerekkel játszottunk együtt.
Féltünk, hogy felrobbantja magát
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #18186 üzenetére
+
dz kredit farm gyorsabb
xp farm gyorsabb - előbb hal a mob, és ugyanannyi xp -t ad, mint a 201+ - es DZ
alapanyaggyűjtés
kevés rugó van
cheater - rel nem nagyon van,-
loot- t nem kell nézni, mert úgyis zúzda lesz, kivéve ha zöld csomag van
Nem tudom milyen szervereken vagytok Ti, de vigyetek már magatokkal néha
inkább Te vigyél minket magaddal -
VGNGR
senior tag
válasz
RECSKA #18191 üzenetére
Na ja de a Skylake i3 majd' 25%-ot ver arra a 4330-ra. A legolcsóbb megoldás, ha platformon belül i5-re vált és akkor nem kell még alaplapot meg ramot is cserélnie.
De megpróbálhatja először csak a VGA-t és ha kifutja magát a 4330 mellett, akkor maradjon, de kétlem, hogy elég lesz hozzá. Nekem az ivy i5 4 magja is 80-90%-on pörög egy 960 mellett. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
aerosmith #18189 üzenetére
Nem tudom milyen szervereken vagytok Ti, de vigyetek már magatokkal néha. Én bezzeg fel alá futkározok egyedül is és még basztatom is az embereket, bele bele lövök 1-1-et hogy támadjon már rám, de rugó alig van. Úgy örülök mikor van egy 4-es csapat és akár egyedül is üldözhetem őket.
DZ99 rang semmit nem számít, csak annyi hogy tapasztalt a srác.
240+-os gear nincs, 240-es gear a max, 228 GS a max
full 240-es geart összehozni jelenleg pár nap, szóval ez az érv, hogy de neki jó gearje van, elég idejemúlt.
akkor még oké volt amikor csak falcon challange dobott heti 1-et, de ma bemész dz-be és nem győzöd törölni a szett itemeket. -
aerosmith
őstag
válasz
Raulblanco07 #18186 üzenetére
Elfelejtkezel a 99es rangú Roguekról akik 201+ DZ1 bejáratnál kempelnek 240+os grearben...
-
VGNGR
senior tag
válasz
8 gb ram elég a játéknak. A proci meg a VGA karcsúnak tűnik. Egy i5 4460-at néznék bele aprón, valamint minimum egy GTX950-et, de inkább 960-at. Ez kéz alatt garival kb. 80-85k körül kijön. Az i3-at meg a 750ti-t eladnám, abból visszajönne kb 45k.
FullHD-n high körül ellennél vele 50-60 fps-el, microlaggok nélkül. -
Lefty
addikt
Holnap van heti karbantartas ugye? Egyszer leszek szabin, az is csutortok
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18185 üzenetére
Őszintén szólva én max azért bajlódnék, hogy a 200-asba tegye a karim a kis gagyi DZ helyett, de biztos lesz akinek hasznos a fenti infó. Szerintem nem éri meg kis DZ-be menni, 200+ DZ-ben is DZ1-2 bőven játszható, 32-es elitek nem nagy durranás egyedül sem, viszont a loot jobb mint 200 alatti DZ 5-6-ban.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18184 üzenetére
Tegnap kipróbáltam, mert csak jó a 204-es fegyver, és az alábbi lett az eredmény:
Ami rajtad van annak a 7-nek az átlaga nem haladhatja meg a 200-at, ÉS nem lehet olyan item sem a táskában, sem a ládában, ami ezt az átlagot feljebb vinné, ha felvennéd (független attól, hogy pl egy 214-es maszkot cserélnél le egy 214-es maszkra).
Így pl az alábbi összeállítások jöhetnek szóba maximum (ettől kevesebb persze):
204 fegyver + 2x214 + 4x191 = 200
204 fegyver + 1x240 + 5x191 = 200
182 fegyver + 3x214 + 3x191 = 200
182 fegyver + 1x240 + 1x214 + 4x191 = 200 (ez nem lett kipróbálva, de matematikailag stim)
Bármelyik fenti szett is van benn nálad, akkor 214-es vagy a feletti ITEM nem lehet sem a táskában, sem a ládában, a fenti indokok miatt.
Ezen felül akár 50 db 191-es item is lehet a hátizsákban/ládában, de olyan ami feljebb vinné a DZ statot (214 vagy 240-es item), az nem.Nekem most így van:
204-es fegyverek (ebből lehet mindegyik 204-es) + 2x214 + 4x191.
Ezen felül van még 2 db 191-es magányos csillag, hogy a lőszerfelvételnél "segítsen".
A GS score-od nem 200 lesz, nekem pl 196-ot ír ki.Pl, amikor kimentesz és utána kinyitod a ládát, kiszedni a kimentett cuccokat, akkor ha van benne 214-es cucc (előfordul), akkor már azonnal a 201+ -os DZ be rak, össze kell törni/vagy átrakni másik karakter táskájába, kilogolni (törés után, ha átrakod másik karakterhez, akkor értelemszerűen úgyis logoolsz), majd vissza, hogy megint a 161-200-as instance-ba rakjon. 191-es itemek miatt nem fog átrakni magasabb DZ-be.
-
válasz
A 750i egy BMW?
-
válasz
Felbontas?
Gtx960al mar szepen fut fullhdban.
-
Habib[HUN]
senior tag
Hello
Kérdés a következő.
Adott egy közepes konfig. i3-4330, 750i, 8 gb ram. Most agyalok az optimalizáláson. A Division szerintetek melyik alkatrész módosítására lenne a leghálásabb. A ram csere lenne a legegyszerűbb, és anyagilag a legkönnyebben kivitelezhető. Bele akarok vágni 16 gigát. Kérdés, hogy a Division mennyire hálás a sok ramra? Vagy inkább cpu illetve gpu függő a játék. Mert így ebben a formában nem tökéletes a futási élmény. -
winfos
tag
Múltkor kérdeztem hogy 186GS-el miért dob 201+-ba mikor nincs sehol olyan cuccom amivel így fel tudnék öltözni.
Az volt hogy ha van 214-es cuccom akkor oda dob, de nem így van.
Ha még nem lett leírva és mást is érdekel akkor itt a megoldás, legnagyobb GS 6 ruha + legnagyobb GS fegyver / 7, ha így 200 alatt vagy akkor oda is dob.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
hitvanyalak #18178 üzenetére
+ jómunkásemberek
-
RazoR
veterán
Na mi van behalt a topic?
-
Gifos
csendes tag
Üdv ! Csapatot keresünk a napi és heti kihívásokra(Falcon Lost ,Clear Sky ) a gearünk 190 körül van ,mikrofon és TS van. Bocika13 ,Dawis77
-
flash-
veterán
egy ruha, vagy fegyveralkatrész tulajdonságai közül a kritikus sebzés és esély-által adott sebzés többletet beleszámolja valahol a játék az össz. sebzésbe?(pl mint a diablo-nál hogy a dps az a kritekkel együtt kerül kiszámításra)vagy képzeljem hozzá?
-
RazoR
veterán
Összeszedtem, hogy mi hol eshet hátha jól jön valakinek. [link]
-
XeeN
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18120 üzenetére
Én három + egy napival jártam ma így...
-
marilllyo
veterán
Na megvettem a DZ4-es lila teljesítménymódosításokat amik extra ölési XP-t adnak. Vettem 4-et.
Így most Dz 3-ban 370 XP-t ad egy MOB-ért.
Ez eddig a csúcs amit ki tudtam hozni. 1 óra alatt fejlődtem 70,5- ről 73,5-re.
Annyi, hogy a gear (noha tudatosan próbáltam kalibrálni) PvP-re katasztrófa. Az aug-om talentjei élnek de...gyenge sajna. 180 / 220 / 10 körül van. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18159 üzenetére
Ja, közelre még mindig jobb az SMG, távolabbra már eltűnik a különbség.
Stat dmg 11,1 és 8,5k volt vector javára a lightweight m4-el szemben, kaptam egy szép 204-est HVT-ből, ez lőtér jobb szélén 29 - 71k vs 25 - 56k volt, vagy valami ilyesmi, fejből kb ez rémlik.
De ahogy nő a távolság, úgy egyre kevésbé sebez többet az SMG, illetve a kesztyűmön smg stat volt, ha assault rifle lett volna akkor 10,6 és 9,1 lett volna az alap sebzés, nyílván a lőtér is közelebb lenne.
Nekem sokkal jobban bejönnek az assault rifle-ök, de sajnos jobb az smg még.
Még talán ha lenne rá pluszban a predator szett, akkor 10k alap, az már nincs messze a 11,1 alap smg-től. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18152 üzenetére
-
duvi
nagyúr
válasz
Raulblanco07 #18154 üzenetére
Köszi az ajánlást!
Megnézem a két delikvenst, mert eddig nem nagyon foglalkoztam velük az alacsony dps miatt.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #18156 üzenetére
mikor fejben összeraktam én is 3 statost képzeltem oda, aztán látva ezt jutott eszembe hogy az a firearms úgysem annyira lényeg, helyette így lenne armor vagy gear mod, még jobb is. az a gond, hogy viszont töröltem 240-es holstert már, mert nem volt rajta mindhárom stat, szóval lehet az ideális holstert töröltem ki
mikor megtelik a stash szett itemekkel, törlök egy 10-15db-ot hogy legyen hely, remélem hagytam benne taktikus holstert.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18131 üzenetére
két holster is esett pont tegnap asszem clear skyból, ezt úgy kaptam mástól mert nem kell. aztán nekem is igy beugrott, hogy hoppá, lehet így még ideálisabb is, +150stam és +1500 skill power a slotba
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Nem tudnék létezni ilyen alacsony skillpowerrel, egyszerűen zavarna csak a tudat hogy ilyen kevés.
Mint amikor demmer healjébe belefutok full hp-val, és nagyító kell hozzá hogy lássam azt a vékonyka kis csíkot amit overheal-be felrak, bár gondolom neki 5000 körül lehet, azért a 12k egy fokkal jobb lehet, mennyit healelsz ezzel magadon? -
válasz
Ez igen szep build. Grat hozza!
-
Snip3r_HUN
addikt
Ennyi jó cucc egy nap alatt sosem esett még (legalábbis nekem), 2 db 240-es őrszem döntése kesztyű, egy 240-es taktikus hatalma mellény, egy 240-es csapásmérő maszk, és egy 240-es csapásmérő mellény.
Ráadásul alig kellett kalibrálni rajtuk hogy jó legyen.
Összességében elég szép kis szett jött össze 3-3-hoz és 4-2-höz is.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18147 üzenetére
1.3. ban illene már nekik valamit kezdeni a balancel mert nem valami jó.
De az 1.3 hol van még jó messze vagy tévedek?
Most hogy nincs csaló (mondhatni) a balance a gond.
Azzal kezdenek még valamit akkor talán de csak talán a dz is jó lehet.
De ha maradez a lagg és a látványos lagg miati teleport plusz lagg miati no hit ( nem számolja a sebbzést) akkor nem sok esélyt láttok arra hogy vissza rakjam pedig a DZ is jó fele halad.... de amikor egy sima lila elit a server lag miat egy hitelt az gáz.... -
Anonymus23
veterán
Igen, én is emiatt craftoltam tegnap, hátha lesz egy jobb mint a mostani. És elsőre ezt adta. Minimálisan kisebb az alap sebzése, de deadly és brutál.
Este majd kipróbálom és meglátom, mert fejen tartva látványosan gyorsabban szedi le a mobokat az SMG-től.
Egy jobb sniper kellene még, az nincs sajnos 182-esben, anno betörtem, nem gondoltam, hogy szükségem lesz még rá.(#18144) RECSKA
Mikor nerfelik az SMG-ket? Volt róla szó, hogy a mostani (1.2) patch-el, de aztán (én is) örömmel vettem, hogy ez kimaradt... -
sith7
félisten
válasz
kovimester #18142 üzenetére
szerintem ... én is meg fogom
... aztán meglátjuk, ... nekem is volt régen egy 182 -es, és úgy rémlik, nem volt rossz
-
válasz
Anonymus23 #18141 üzenetére
Smg nerf utan assaukt riflek lesznek a kiralyok
egy jo akt szerezzen mindenki
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #18141 üzenetére
Szerintem AK-nál a visszarúgást kell drasztikusan csökkenteni fegyvermodokkal. Mellé mehet még a pontosság és így elég használható lesz
Sokszor cserélgetem az adott terület függvényében az AUG-al. Nagy távolságra (Pl. Lincoln alagút) sokkal hatékonyabb az AK, mivel lényegesen nagyobb a tűztávolsága, amíg büntetés nélkül sebez.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #18139 üzenetére
Tegnap craftoltam a kis DZ-s karakterhez egy 182-es AK-t. Elsőre Deadly+Brutal, +asszem meg valami pontosság még.
De a poén az, hogy még így sem éri el a jelenlegi, ugyancsak akkor elsőre craftolt AK DPS szinjét (255k).
Élesben nem próbáltam, hogy melyik adja jobban, de az biztos, hogy ha sikerül fejre tartani, akkor csúnyán osztja, viszont az SMG-khez képest rohadtul szór, ehhez tényleg nincs értelme a 4-es striker bónusznakKi fogom próbálni az új craftoltat, mert bár DPS-ben kevesebbet mutat, de ha pontosabban lehetne vele lőni, akkor megérné mert fejre + crit ez is szép lehet.
-
duvi
nagyúr
-
sith7
félisten
Boo - s vendor AK47 - et megvette valaki ?
Vélemény ? -
Anonymus23
veterán
válasz
ScomComputer #18132 üzenetére
Akció közbeni képet be tudsz rakni?
Effektíven mennyivel lát vajon többet aki így (tudja) használni, mert az elá azért VGA és rendszer is kell...Nekem a GTX970 azért megszenved ezzel a játékkal, 45-60 FPS (külső helyeken 45-55, belső helyeken meg standard 60 FPS megvan.
-
ScomComputer
veterán
Division....Nv Surround......
Nagyméret jobbklik a képre...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #18102 üzenetére
A holster szándékosan ilyen? Első ránézésre azt gondoltam, hogy nem esett olyan ami mindhárom statra adna, de második nekifutásra már logikus lenne csak 2 statost használni, dps úgyis alacsony, de így tudtál rá + armort és mod slotot is tenni, ahova esetleg így befért + skillpower és vagy armor. Ha lenne firearms rajta akkor vagy plusz armor vagy mod slot nincs, jobban belegondolva már érthető.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #18119 üzenetére
Ilyen velem már kétszer történt, ez akkor szokott lenni, ha elnyomod a gyógyító skillt, de laggol, és csak akkor veszi be mikor már lelőttek...
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #18126 üzenetére
Akkor gyakorlatilag azzal, hogy a rugó nyomta a feladást, így tudtunk feléledni
Mert Ő később halt meg, neki később járt volna le a számláló. Van health on kill, hogy konkrétan ezen a karakteren mennyi, azt nem tudom.
Így már akkor tiszta sor3 Striker + 2 sentry + 1 Magányos csillag a settje. 255+213/203/10k (194 GS), kis DZ-be járok ezzel, tehát 182-es fegyverek vannak nála, 3x214-es + 3x191-es cucc.
Most módosítottam meg, mert dobni kellett rá egy kis tűz elleni védelmet, mert a mostani DZ (lángszórósok, és tüzes lövedék) erről szól. -
VGNGR
senior tag
Nem tudom volt-e már. Kis MOB segítséggel végülis csak ki lehet egészíteni azt a karcsú DPS-t. :-)
[videó] -
válasz
volt valami reaktív cuccod, ami beprocolt, amikor meghalt a rogue. %health on kill gearen, nomád szett 4es bónusz, predatory/sustained talent fegyveren.
-
sith7
félisten
válasz
Nem tudom, hogy csináltad, de ezentúl is így csináld
-
arnikusz
veterán
válasz
Szép napot mindenkinek.
Én nem rugóval, hanem Boss-al ( két különbözővel) jártam így a DZ05-ben. Megfeküdtem, de először a Boss, majd, a karakterem hirtelen felpattant és jött a happy, mert dobott egy tanulékony, önfenntartó, a harmadikat elfelejtettem MP5-öt ami a 65 -ös tárral váltotta az AUG--ot.Egyben segítsetek gyűjtőm a 238 ezer creditet DZ Performance Gear Mod-ra az valakinek már van?
Köszönöm. -
válasz
Az szep lehetett.
Meg ha nomadban lennel, azt mondom ok.
Amugy pedig van egy olyan taska kepesseg, hogy skill hasznalata eletrot ad. Tehat gyogyit. Multkor kiprobaltam. Tuzes turret. Lefekudtem megkeresni az elgurult kontaktlencsem, kozbe a turret sebzett, es felszedett -
Snip3r_HUN
addikt
Megint megcsinálták szépen, nem frissült a heti HVT, azt jelzi hogy már teljesítettem.
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom más járt már-e így, de érdekes volt:
Tegnap este Sith-el DZ-ztünk a kis DZ-ben.
Volt egy rugó, rámentünk, elkezdett lőni tüzes golyóval, mi is lőttük, Sith megfeküdt, én meg még lőttem, erre fel én is elkezdtem égni, és megfeküdtem, de én is tüzes golyóval lőttem a gyerekre, és a rugó is megfeküdt, de utánam, viszont valamiért gyorsabban halt meg. Már elkezdtem röhögni, hogy ez szép halál volt, amikor hirtelen a karakterem fogta magát és feltámadt
Mondom mi van???? Gyorsan még felélesztettem SIthet, Ő is mondta, hogy látta, hogy mindenki fekszik, aztán hirtelen felkeltem.Más járt már így?
Annyira meglepődtem, hogy a videót is elfelejtettem elindítani, hogy vegye fel az utolsó 5 percet... -
válasz
#35434496 #18117 üzenetére
Sajnos nem! Ne kerdezd miert. De ha pl 2db vegso megoldas szettdarab van rajta, kapasbol lefelezodik a sticky sebzese. Nem is hasznalom, mert meg a sticky build is csak neha viszi el egybol a jatekost. Sok emberen csak 22-30e-t sebez
A masik pedig, hogy ralovom a taskajara, robban, de nem sebez. Ezt sem ertem. -
??? Ezt most nekem irtad?
Smart cover a sebzesturesre es dpsre van hatassal ( ergo szivossagom es skillem ugyanekkora ha nem gugolok be, akkor is... Ahogy irtam, ez a full, amit a kari tud ( feltoltott taktikus szett ). Alapbol 132/403/24.
morfondőr : olyan felszerelesbe lehet tenni, amin van modosito hely. Ramesz a ruhara, es ott f-et nyomsz. De csak ha van slot rajta...
-
morfondőr
addikt
válasz
RECSKA #18112 üzenetére
Lehet láma kérdés, de nem tudok rájönni, hogy a képen a középső oszlop alsó ikonja (fél fogaskerék+kesztyű) alatti módosítókat hogyan lehet használni? Kiírja, hogy a fegyvernél nyomjak X-et és berakhatom egy szabad helyre, de ott csak a fegyverre kiegészítőket tudok rápakolni...
-
RazoR
veterán
Az megvan, hogy mikor bebuggol a dps/élet/skill mutató akkor ténylegesen kevesebb lesz minden érték, ergó kevesebbet sebzel és könnyebben halsz?
-
DokiBaxxi
őstag
Ki az a hülye állat, aki kilép amikor kiugrik a gépből a boss az Incursionben? Most komolyan, hogy lehet valaki ennyire degenerált? persze, hogy orosz volt
-
-
sith7
félisten
A dz mai tanulsága:
A rugók, különösen a manhunt - osok még mindig nem bírják az M44 + robbanólövedék kombót
-
KaYaK
tag
Hello!
Elmondom en hogy jártam! Múlt heten csütörtök este próbáltam volna meg a Clear Skyt hardon random csapattal ekkor a GSem 186os volt! Mitad isten a random csapat akihez betett a játék magyarok voltak akik szép szóval kirohogtek mit keresek ott ez gyenge ide. Ok mondom kilepek hagyom a fenébe. Szombaton toltam 1ora DZ t meg a 201 alattiba rakott be. Itt kimentettem az első 240GS mellényt ami után DZ be 201 felettibe rakott be. Itt toltam random csapattal 2orat es annyi cuccot szedtünk össze hogy a kari egyből 203as lett.
Ma megpróbáltam ujra a Clear Skyt random csapattal es kb 20 perc alatt lenyomtuk! A játék után a kari egyből 207 lett mert dobott egy AUGot 204 eset elég jó talentekkel. Alapbol 100k a DPS..
Imádom az új patchet pár nap alatt 186rol 207es Karim lett! Összes fegyver 163as volt amik mar 204esek pedig ilyeneket csak DZ75 után tudtam volna venni kemény DZ funds ért... -
RazoR
veterán
Kezdek egyre frusztráltabbá válni a két incursion miatt, se a falcon, se a cler sky nem sikerül!
-
GAbre
veterán
Csak én vagyok a hülye vagy 7fő este van,és még mindíg teljesített hetibe a falcon+sky,nem frissült az új heti rewardra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged