- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nekem volt egy jó kis MP4 (182-es), amit meghagytam, azzal szépen lehet aratni és vissza is healel.
A többi meg 4+2 Striker+sentry, 3x191+3x214. Jó második fegyverem még nincs, meg fogom nézni, hogy milyen 182-es BP-m van még, és craftolok. Volt anno egy nagyon szuper kis M1A 182-es, de betörtem amikor meglett a 204-es. gyakorlatilag annyi a DMG + HP mint a fő karakteren, mondjuk ez azt is jelenti, hogy nem sok 240-es cuccom van, egyedül a 204-es fegyverek "hiányoznak", de tegnap így is le lettem csíterezve.
Volt egy srác, véletlenül belelőttem, kaptam 20 secet, mondtam neki, hogy sorry-sorry, de elnyomta az ultit és elkezdett lőni, pedig futottam elfelé, azaz nem maradtam ott. Visszafordultam, hogy sorry, don't shoot, errefel csak lő, kb 10 golyóból megfeküdt... Még 1x visszajött, eldobta a seekert és elkezdett lőni, megint 0,5 sec alatt megfeküdt. Én meg szinte nem is sérültem. Szóval vajon mit gondolhatott?
Tegnap volt ugyancsak egy gyerek, aki elkezdett rugózni, lelőtte a társat, és rám is rám támadt, amikor odaértem, ulti be, és lelőttem. Utána meg elkezdett hívogatni a csoportjábaMost bementem a 201+-ba reggel:
Azonnal egy CSÍTER, aha, visszamentem vagy 5-6x, hogy elég videót csináljak, kérdezi tőlem a köcsög, hogy miért megyek vissza, és ott röhög rám, hogy nyugodtan jelentsem le se szarja. Írtam egy szép csíter jelentést az Ubinak, kifejtve a véleményem az anti-cheat tevékenységükről.
Erről kb ennyit... megyek vissza a 200 alá. -
Raulblanco
aktív tag
Miért akarsz lemenni egyébként? DZ 1-2 teljesen játszható, én ma elég sokat voltam bent egyedül taktikus szettben, nulla dps, csak heal és sticky bomba, ha volt rugó akkor azokat, ha nem akkor azok híján játékosokat robbantgattam stickyvel, rá lehet kapni hogy egyszerre 2-3 elfekszik tőle.
Szóval, még ilyen kiherélt karival is teljesen jól elfutkároztam a mobok között, ha valamelyik nagyon idegesített le is lőttem, DZ 1-2 teljesen játszható, mint a régi 161+ DZ5-6, kb olyan erősség, és a loot sem rossz legalább.
Erősebb kari max akkor kell ha felmész a DZ 3-6-ba is, lent el lehet bohóckodni bármivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- C++ programozás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged