Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz bendeguz76 #17925 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Spancho
senior tag
Razer Abyssus.
Fps-re meg ilyesmi lövöldözős játékokra egész fasza.
Használtan keresgélj ha ilyen kéne ,mert nem annyira olcsó.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
LÁZ
addikt
logitech g700s, a sidewinder x8-at cseréltem le, bár azzal maximálisan meg voltam elégedve, de szerettem volna másikat is kipróbálni, pár hónapja használom, szintén meg vagyok vele elégedve. igaz nálam fontos volt, hogy wireless legyen, de lehet kábellel is használni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
bombibmw
veterán
Logitech G502.
Az egyik legjobb szenzorral elátott egér a világon. -
lanikai
aktív tag
én nemrég vettem egy Asus ROG Sica-t, nagyon meg vagyok elégedve vele
-
veterán
Ha olcson kell jo, logi g100s.
Ha van kicsivel tobb zse, Rival 100. Ha megtobb van, rival300.De eger temaban a legfontosabb, hogy fogod? Ujjbeggyel v. Telitenyerrel?
HNézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest