Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-09-06 22:56:53

LOGOUT.hu

Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9232) cptbamboo


cptbamboo
újonc

Üdv Uraim!

Kérlek ne vegyétek zokon, de ettől jobb topicot nem találtam erre a kérdésre, szóval itt kérdezem meg, remélem, hogy sikerrel.

A helyzet az, hogy van egy videokártyám, aminek 500w-os feszültség szükséges a működéséhez. A tápom elfüstölt, teljesen használhatatlanná vált ( egyszer csak leállt a gép, fura, égett szag jött a tápból, ennyi volt). Azonban rendelkezem egy régebbi konfigurációval, amit nem dobtam ki (hálistennek :R ). Ez sokkal gyengébb, a táp csak 350w-os és a videokártya is elég tré. Azonban ebből a tápból 2 van. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e valahogy megoldani, hogy a két tápot egyszerre használom, az egyikről megy a proci, merevlemez stb. és a videokártyámba is bedugom, míg a másikat csak a videokártyába dugom be, illetve az áramforrásba. Nem értek az elektronikához, így nem tudom, hogy ez lehetséges-e avagy sem, de jó lenne, ha nem kéne újat venni, az meg még jobb, hogyha kísérletezés közben nem szállna el a jobbik kártyám sem a kis feszültségnek(?) köszönhetően. Szóval ez lenne a kérdésem, remélem, hogy valamennyire a témába vág. Előre is köszi a segítséget :R

Üdv,

én :))

I'm not retarded, I'm a very special boy.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.