Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#70527) cskamacska válasza VGYke (#70523) üzenetére


cskamacska
addikt

GfWL gondra okosat mondani sajnos nem tudok, Win 7 64 bit alatt egyetlen szem MSN-ből hozott fiókommal jól brümmög a Fable III, bár a DLC-ket nem tudtam bebútolni, fórumok alapján talán nem is fogom soha. Szerintem egy supportos félét kéne megfognod aki segít a fiókok rendbetételében, ha már a MS szolgáltatásai ugyanazt a fiókot mind másképp érik el.

Magyar nyelvi fájlokat szerintem anno GFWL-ről húzott le, én nem emlékszem, hogy Steam valaha magyar nyelvvel hirdette volna.(Dawn of War II-vel ellentétben, ami pár patch után elangolosodott :(((, nem hiányzott túlságosan, de azért jópofa volt a kapásból magyar menü.. egyébként az is GfWL játék ;] )

Reklamáció szerintem esélytelen, közösségi fóruma tele van technikai akadályokba ütközött játékosok panaszaival, és talán pont ezért nem lehet már megvenni a játékot sem Steamen(így 10k+ az ára a removed steam games seftereknél).

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.