Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Az Items Up For Trade nevű showcase-ben hogyan tudok kitörölni onnan egy itemet?
Már úgy, hogy eddig volt ott item, de azt szeretném, hogy most ne legyen.
Szóval nem cserélném, hanem kiüríteném.De sehogy nem jövök rá a trükkre, csak cserélni enged.
-
bladegery
senior tag
válasz Assimilator #70901 üzenetére
Most neztem, hogy en sem latom hogyan kell, de ha kirakod a picra akkor el fog onnan tunni.
Szerintem eleg kirakni ket masodpercre, aztan leszedni. Persze jo dragan, nehogy jo aron megvegyek a kedvenckedet.gergely-szabo.com
-
Bad Pritt
félisten
Ha g2a-n megveszem az Injustice: Gods Among Us-t azt gond nélkül tudom aktiválni egy itthoni fiókon, igaz?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
regener
veterán
Steam Client Beta Update - October 8
We've just published a new beta which includes the following changes:
General
Fixed error "Invalid Depot Config" while updating a game owned by multiple users on the same computerSteam Overlay
Added preliminary support for games using the Mantle graphics API <-- Mantle-t használóknak külön a figyelméba ha esetleg használnak Steamet is közben.Steam Music Player
Fixed saving out 'Media Keys enabled' on Windows
Removed the setting for enabling media keys for OS X and Linux, because it is not available on these platforms
Scanning for new music only on complete downloads, reducing the numbers of scans
Fixed Settings > Interface > Set Taskbar Preferences -
eami
Topikgazda
válasz Bad Pritt #70906 üzenetére
szerintem várjál még ezzel. Nem túl jól időzítettél, mivel hetekig mindenfele, normális boltokban akciózták. Én is €6-ért vettem humble storeban. Bundlestarsnál vagy két hétig volt €7. Én biztos nem venném meg g2a-s bizonytalan eredetű forrásból drágábban mint amennyiért menni szokott.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A steam klienssel lehet uninstallni játékot ? Vagy csak a hagyományos úton? Mert lehet hogy furcsán hangzik de még egyetlen egy steam-es játékot sem uninstalltam soha, viszont most helymegtakarítási okokból ehhez folyamodnék!
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Mate
nagyúr
válasz DrTechnoid #70909 üzenetére
könyvtár/játék nevén jobb klikk/ helyi tartalom törlése
[ Szerkesztve ]
-
válasz DrTechnoid #70909 üzenetére
Az igazi gémer soha nem uninstallál, egy játékot se.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
őstag
Köszi, erre a megnevezésre nem is gondoltam Amúgy ha később megint kedvem szottyan és visszarakok egy ilyen módon törölt játékot, akkor a régi mentéseimnek / játékbéli állapotomnak leves?
Ollie : Ezexerint én csak egy MW2 / Borderlands2 függő vagyok, nem egy HC gamer
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Mate
nagyúr
válasz DrTechnoid #70912 üzenetére
Változó. Valamelyiknek megmarad a mentése, valamelyik felhőbe ment, valamelyiknek elveszik.
-
Anonymus X
tag
Win95-ös korszakomban azt sem tudtam, mi az az uninstall. Simán delete gomb oszt' jó napot. Később mikor felfedeztem a vezérlőpultot, akkor csodálkoztam, miért van annyi letörölt játék bejegyezve
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
eami
Topikgazda
válasz Anonymus X #70914 üzenetére
és legalább csak az ikont törölted le?
-
-
addikt
válasz DrTechnoid #70912 üzenetére
Nem, általában játéktól függetlenül tárolják a mentést (leginkább a Dokumentumok/My Games-ben).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
törölt tag
-
törölt tag
Hát engem picit meglepett, mert ez a jobb grafikával való felturbózás, aztán újra eladás, inkább konzol exkluzívnak tűnt. A bejelentésnél csak a címet láttam anno, legyintettem egyet, hiszen már az alapot végigjátszottam, egy kicsi a kiegészítőből van hátra, aztán kész... Meg konzolom sincs Akinek viszont még nincs meg a régi sem, annak oké, érthető ha beszerzi, de akinek a régi is a fiókján van, annál azért fura
-
-
törölt tag
válasz Ryder62 #70924 üzenetére
Igen így gondolják Azt meg nem csinálja, hogy bent hagyja a régi verziót is mondjuk féláron vagy harmadáron, mert :
1. Vagy a jövőben mindenki azt venné akinek még nincs meg, mert beéri a valamennyivel csúnyább grafikával is töredékáron
2. Vagy az is egy eshetőség, hogy pont az SD-re nem lenne semmilyen kereslet, akkor meg minek ugye ? -
Dilikutya
félisten
Ingyenes játékot hozzá lehet adni a Steam könyvtáramhoz valahogy, hogy ne tűnjön el akkor sem a listámról, ha törlöm a programot?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
oriic
HÁZIGAZDA
60 giga lesz a Final Fantasy 13
Wow, mi a fene?
Live-Die-Respawn
-
Alien83
senior tag
Igen ennyi.
És ez mellett 720p a max felbontás, mint PS3-on."Eredeti release!
Cím: FINAL FANTASY® XIII
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: SQUARE ENIX
Kiadó: SQUARE ENIX
Megjelenés dátuma: 2014. okt. 9.
-----------------------------------Rendszerkövetelmények:
Minimum:
Processor: 2GHz Dual Core CPU
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVIDIA® Geforce® 8 Series/ ATI Radeon™ HD 2000 series VRAM 256MB or later
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 60 GB available space
Sound Card: Sound card compatible with DirectX® 9.0c
Additional Notes:*Full screen display mode will only run on an environment that supports a screen resolution of 1280 x 720.
Recommended:
Processor: Intel® Core™ 2 Quad (2.66 GHz)/ AMD Phenom™ II X4 (2.8 GHz) processor
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVIDIA® Geforce® GTX™ 460/ ATI Radeon™ HD 5870
DirectX: Version 11
Hard Drive: 60 GB available space
Sound Card: DirectX 11 compatible sound card
Additional Notes:*Maximum supported frame rate: 60fps"[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Alien83 #70935 üzenetére
Itt vagyunk a Steam topikban, úgyhogy szerintem a port maga a játék. Óriási, elavult és nincs a PC-s közönség számára felkészítve a termék, úgyhogy eléggé lehúzásnak tűnik ez az egész.
Maga a játék szerintem is jó, de ilyen portokat szerintem elvből sem szabad megvenni, még a végén azt látják a stúdiók, hogy érdemes ilyeneket gyártani.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Alien83 #70937 üzenetére
A port minősége befolyásolja PC-n a játékélményét, úgyhogy szerintem nagyon is hozzátartozik a megítéléshez. Többen írták amúgy, hogy az átvezetők ráadásul nem is mennek 60 fps-sel, ami elég érdekes...
Szóval akkor legyenek boldogok a Steam userek, hogy kaptak egy játékot, amit nem tudnak testreszabni gyakorlatilag semmilyen formában, nincs 2014-es elvárásokhoz igazítva, mégis ki lett adva idén, úgy, hogy tízszer akkora, mint a vanilla Skyrim. Nem vagyok amúgy grafika fétisiszta, de ez már a ló túloldala.
Nem véletlen amúgy, hogy Metacriticen külön adatlap van a különböző platformok verzióinak, 7.6-os PS3 átlag mellett a PC-s 4.9 elég sokat elárul ajátékrólportról.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
djculture
félisten
válasz Bad Pritt #70941 üzenetére
Én azért vettem új vinyókat, mert már minden kismillió giga méretben jön ki. 10 évig elvoltam pedig két darab 250-es vinyóval, de már ott tartottam hogy feltelepitettem 10 darab új steam-es játékot és elfogyott a helyem. Nem nagyon látom se grafikában se játék menetben a nagy fejlődést ami indokolna ekkora játék könyvtár méreteket.
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz Bad Pritt #70941 üzenetére
Tökéletes a fix30fps, csak gondolom a sok sirás lett volna ha a játékba nem tezsnek 660fps-t pc-n.
Mindegy mert így is sirnak.Átvezetők azért 30fps, mert egy mozifilm is max 30fps, akkor elvileg ha ott jó akkor itt is.
Nekem jó volt a 30fps-es videó konzolon.Hát nagy a mérete, meg amit írsz pontozás az a megjelenítésnek szól, én meg olyan vagyok eljátszok egy emulátorral is, attól még a játék jó.
PS3-on a játékot értékelék, PC-n a pontokat a felbontásra adták.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Alien83 #70943 üzenetére
Akkor miert nem 23,976FPS? Hiszen az is folyamatos nem? Fáj ez a konzolb*zi hozzáállás, nagyon szépen köszönjük hogy egyre lejjebb és lejjebb süllyesztitek a játékokat. Nem kell a sok FPS, autoaim minden jatekba mert a kis bütyköcskékkel vérpistike nem tudna célozni. Legyetek buszkék erre, gratulálok.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Bad Pritt
félisten
válasz Alien83 #70943 üzenetére
Nem. Pont ez a baj, hogy nem fix, hanem 30-60 között ingadozik. Legyen fix, legyen folyamatos, de ne legyen észrevehetően változó az fps-szám mert az zavaró. Neked nem, jó neked, a játékosok 90%-ának igen, ezért rossz a FF XIII PC-n. Apróságok tudják elrontani az élményt sajnos.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
warcat
veterán
válasz djculture #70949 üzenetére
Látom,hogy valahogy észrevetted végül és most mindenhol ezt reklámozod,de elárulom,hogy hetek óta kb van rá ez a kedvezmény,és sefterektől 4-5 kulcs volt akinek kellett,Így sem éri meg,de a "30 ejró ómájgád" duma is felesleges volt,szokás szerint.
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Autós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest