Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
válasz
marcusa
üzenetére
Hát én sem értem... amit most nézek, ott baloldalt vagy 600-an vennének 0.35 vagy afeletti áron. Jobb oldalt meg ~9000-en adnának 0.33, vagy az alatti áron... Akkor mit keres ott az a 600 vevő? Már rég megvételre kelltt volna kerülnie annak a sok kártyának és csak a 8400 vevő nélküli kártyának kéne bentmaradni jobb oldalt...
Azért nem hinném, hogy félpercenként generálódik ~600 vevő és eladó mindig...
-
Źşë'
addikt
ezek szerint a saját csapatunk színe az marad?! azaz nem kapunk másikat a következőkben?
-
Edorn
senior tag
Elmagyarázná valaki az új piac felületét hogyan is működik, mi az amit látok? (a két oszlopos buy... sell... dologra gondolok, ami a Summer Adventure kártyáknál van...)
-
törölt tag
Szavazásos - kártyás témához:
"4 alkalommal szavaztál, és ezzel 1 Nyári Kaland játékkártyát érdemeltél ki. Szavazz még 2 alkalommal, hogy újabb Nyári Kaland játékkártyát kapj."
Nekem ezt írja, nem a harmadikra kaptam azt hiszem

-
sagem
addikt
Ez a Prison Architect a pofátlanság teteje, jól számolom hogy már két nyári/téli saleben volt kiemelt akció a még mindig alfa státuszú játék?

Egy ideig ki volt írva a készítők honlapjára, hogy mennyi pénzt hozott eddig(3,7 millió dollárnál járt a számláló), aztán egyre többen kérdezték, hogy van még egyáltalán motivációjuk ekkora bevétel mellett? Mert a havi egy darab update (aminek egy része az előző havi update hibajavítása) nem azt az eszeveszett munkatempót feltételezi
Inkább levették a számlálót
-
válasz
Chiller
üzenetére
Most épp azt mondják hogy megmarad de új cim már nem jön rá. Túl nagy volt a megszüntetésre a felháborodás az usában, nem feltételenül a pc miatt hanem mert a régi xbox live-ot is kukázni akarták. Most egybe vonták a ketőt és egy keretprogram kezeli a kettőt. De ettöl függetlenül ha kell az erőforrás csendben ki is lőhetik pár év múlva, volt már rá példa. Én már ilyenért pénzt nem adok.
-
-
Bad Pritt
félisten
Remélem nyer ez a nyomorult Bulletstorm...

-
-
Abrion
senior tag
csak találtam még1et, és steamen az olcsóbb

Beyond Good and Evil
-
Abrion
senior tag
Hali
Még nem vettem neten egy játékot sem, lemez párti vagyok, de most kénytelen vagyok steamen keresztül megvásárolni mert túl régiek, és kéne a segítségetek, nem tudom eldönteni melyik verziót vegyem meg, a játékokból.
Lista
Half Life "megvan a kettes és a kiegészitök"
Doom
Duke Nukem 3D
Portal 2 tudom ez nem régi de steamen túl olcsó a DVD-hez képest.Egyenlőre ennyi, és van rá 20.000Ft on, ha tudtok ajánlani régi játékot pluszban, csak nyugodtan.
Steamen a nevem Biomagehun -
-
sagem
addikt
-
Ennek a játéknak béke poraira: [link]
Aki még akar játszon vele egyet utána dev0, kinyomják a szervereket a hirek szerint nagy bukás volt.
Augusztus 15-én temetődik a project gondolom el is fog tünni aznap a steamröl. -
Źşë'
addikt
na haver is szavazott, és:
"That was your 3rd vote! You've earned 1 Summer Adventure trading card by voting. Vote 3 more times to earn another Summer Adventure trading card."
De nem adott neki se

-
Arkennys
addikt
Hát, másnak csak haveromnak vettem még így cuccot, meg egy-két ismerősnek, hogy kifizették, én meg intéztem. Nagyüzemben így tényleg bajos lehet, kivéve ha már lenne az embernek egy bejáratott orosz a háznál, akivel már jópár gond nélküli üzletet csinált saját részre. Bár ilyen személy már nekem sincs perpill, aki volt abbahagyta a tradelést időhiány miatt.
xrvman: 8.szinttől kapsz szavazásért. craftolásért akármilyen szinten ad szerintem. Kártya vételért miért kapnál TP-t?
-
xrvman
őstag
Summer Sale kártyák csak 8 as szinttől kaphatóak?
Ha veszek egy olcsó kártyát azért 100TP jár? -
bul07
nagyúr
Nem engem vágtak át
Itt az aprón azért lehet sejteni hogy kitől nem érdemes venni(#65740) Arkennys
Ha jól emlékszek nem volt kezdő orosz kulcsos beszerző
Az még talán oké hogy saját magának beszerez az ember orosz kulcsot , de eladásra , kinek hiányzik hogy több héttel az eladás után jön a vevő hogy kivették az adott játékot a fiókjából
Megér az a pár forint esetleges negatív jelzőt a neve mellé(itt is terjed azért a pletyka)
Nekem nem -
törölt tag
Payday 2-ről vélemények? Most, hogy kiesett a Shadow Warrior, ez az új kiszemeltem. Demo-t majd mindjárt kezdem leszedni, csak éppen az Origines Titanfall települ...
-
-
-
Źşë'
addikt
hol tudom megnézni h hányszor szavaztam eddig? elvileg ezzel a 3. szavazással nem ad kártyát igaz? mivel az 1. szavazásra adott
-
daniele
aktív tag
Sziasztok.
Múlthét hétvégén újra húztam a windows-t, e hét elején meg barátnőm bank kártyájával feltöltöttem 5 euroval majd másnap megint 5 euroval a fiókomat. Mivel New Computer-nek jelezte a gépemet ezért nem tudok 1 hónapig tradelni marketen, amit viszont szeretnék hamarabb...
Chrome-on belépve beadta a bankártya hitelesítési opciót, viszont nincs net bankja barátnőmnek."Bankkártya hitelesítése
Bankkártyád ellenőrzéséhe két kis felhatalmazást fogunk végezni a kártyádon. A felhatalmazások nem kifizetések, sosem fognak kikerülni függő státuszból, és pénzbe sem kerülnek. A felhatalmazások automatikusan lejárnak, de hogy mennyi idő alatt, az a bankodtól függ.Miután végrehajtottuk a felhatalmazásokat bankkártyádon, be kell lépned bankkártyád online fiókjába, és megkeresni a két kis felhatalmazást a „beküldött tranzakciók” vagy „függő tranzakciók” között. Bankodtól függően lehet, hogy eltart 1-2 napig, míg a tranzakciók megjelennek. Miután a felhatalmazások, térj vissza ide, hogy a két felhatalmazás összegének megadásával befejezd a hitelesítési folyamatot.
Kattints az alábbi gombra a két kis felhatalmazás végrehajtásához a kártyán, és a hitelesítési folyamat megkezdéséhez."
A kérdésem az, hogy így hogy lehet hitelesíteni a bank kártyáját???
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez volt már a harmadik.
-
Arkennys
addikt
rengeteget tradeltem már, oroszokkal főleg árak miatt. Sosem volt baj. Ha ésszerű keretek közt olcsóbb náluk, és van még kis haszna rajta, oké. De ami pl irreálisan olcsó, nem szabad. ami túl szép hogy igaz legyen, nem is az ugye.
Másrészt mondjuk többnyire olyanokkal cserélgetek így is akinek van 100 rep fölött, negatív nélkül. Eddig bevált
-
Pangelus
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor 2röl lemaradtál /ösz 29et lehet szavazni
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Csak egy gyors kérdés: most láttam, hogy van szavazás, most le is szavaztam. Volt már egy? Tehát egyről lemaradtam?
-
bul07
nagyúr
válasz
warcat
üzenetére
Orosz mi a izével én nem foglalkozok, nem keresem magamnak a bajt
Jöttek már hozzám kulcsot venni azért mert az eladott játék 2hétel később eltűnt a vevő fiókjából , és pénz visszafizetés mellet még egy játékot is adott az illetőnek kárpótlásul, tehát bukta a pénzt és még fizetett egy játékért pluszba
Megéri??? -
válasz
üzenetére
Én a régi dosos részt megjelenés óta nyomom az játékmenetébe mai napi többet tud mint ez az új rész. Pl ott egy lárthatatlan fal nem volt, minden nyavaján átlehetett menni/repülni. Ezerszer viccesebb is volt.
Vártam az újat de egy unalmas csőjáték lett az egész. Egyetlen értékelhető rész számomra az hogy a régi részt is lelehet benne nyomni az egyik helyen feállitott automatákkal ... -
törölt tag
Shadow Warrior: jó, hogy van belőle demo, leszedtem, kipróbáltam. Igazán nem fogott meg. Ez a demonos darabolós nem igazán jön be
Kevés a Yakuza benne 
-
Ace owner
addikt
Én 4. szinten megakadtam..
Ti mit csináltatok hogy felmenjen? Vásárolni nem tudok. -
Mate
nagyúr
Ha sima kitűzőt csinálok és nyer a csapatom, akkor is van esélyem nyerni vagy csak akkor, ha nyári kitűzőt csinálok?
-
bul07
nagyúr
Nekem van két másod fiókom, első szavazásnál 5szint mindkettő majd gyorsba feltoltam 8-ra , és mostani harmadik szavazásnál meg is adta a kártyát
Lehet azért mert két szavazásnál már 8 voltAmúgy ha valaki akar venni játékot én szívesen megveszem neki ő meg elutalja az árát, pm és megbeszéljük
-
fuwiradis
aktív tag
Azt azért igazán megoldhatták volna, hogy a szavazáson a jelöltek bejelentkezés nélkül is látszódjanak. Nem feltétlenül tud az ember mindig felmászni a steamre és szavazni, de esetleg a potenciális jelöltek érdekelnék.
a szavazásért járó kártyák minimum szinthez kötése: ez legutóbb még úgy tudom 5 volt, most 8. kíváncsi vagyok ezt fogják-e tovább emelni, hogy akit eddig nem érdekelt szint, de az ingyen kártyák után járó 1-2 eurót szívesen bezsebelte, mostantól az is kénytelen legyen egy kicsit a craftolásba befektetni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Ja tudom, ezért kell szavazni.

Enslaved-et behúztam tegnap, Wargame: Red Dragon valszeg nem kap 25%-nál nagyobbat, mert elég új cím. Bulletstormot akartam még, meg Legót, úgyhogy ha ezek megvannak, nekem elég is volt a Summer Sale-ből (ja meg Age of Mythology kéne havernak legalább 50%-ra, hogy tolhassuk).Amúgy volt egy forma, volt 8(!!) db. 50%-os AoM kuponja és nem volt hajlandó elcserélni semmire, pedig másnap lejárt belőle kettő... Ez mi? Bot?
-
ZS3NI
őstag
-
törölt tag
Valakinek volt olyan, hogy a Trine mikor betöltene az elején kilép?
-
Koti87
csendes tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Nem tudom, ezért kérdem

Amúgy 8-9 kártyáról van szó. -
marcusa
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Jaja, meg abból, hogy focilabdákat adok el ilyen kedves fórumtársaknak.

(#65700) bul07
Ha türelmes vagy, akkor a népszerű címekből veszel most párat mikor 75-80-90% akcióba kerülnek, és sale után, mikor már nem akciós, akkor eladhatod, vagy elcserélheted.
Meg hát ha 15-20% veszteséggel tudod is csak eladni, akkor is jó vagy, mert ez "ingyen" pénz.
-
Koti87
csendes tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne.
Nemrég megvettem a witcher 3-at és a grid autosportot.
Mivel még nem jelentek meg, el tudok állni a vásárlástól. Ilyenkor ugye walletba visszakapom a pénzt. Ha visszamondom és újra megveszem, akkor elvileg az a nyári vásár alatti akciók miatt ugye kártyát fog dobni.
Jól gondolom? Nem ütközik semmilyen szabályba, ha így teszek?
Illetve mindkét játékért extra kedvezményeket kaptam, mert megvannak az előző részek. Ezeket újra megkapom, ha megveszem megint? Sőt a grid autosport mellé a dirt showdown is járt, azzal mi van ilyenkor? -
Arkennys
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
mondják, volt 75-ösben. Lehet lesz megint, fogalmam sincs, sajnos senki se jós

-
Csak úgy ha most betárazol valami nagy akciós népszerű játékból és később eladod amikor nem akciós.
Talán van pár ember aki megveszi, pl itt az aprón.
Vagy mivel neked ingyen van ezért valamennyit még engedsz az akción felül az árból.
Simán meg lehet csinálni.De amugymeg én eddig még mindig el tudtam költeni valami játékra, mert ha belegondolsz ingyen van, vagyis az hogy kicsit drágább mint máshol ahol tényleg fizetni kell érte nem probléma, mert az ingyennél minden más drágább.

-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Lekéstél róla... volt már 75% nemrég... de ha türelmes vagy néhanapján előfordulhat még ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ti mit csináltatok hogy felmenjen? Vásárolni nem tudok.
Sírok 

eami