Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maross
nagyúr
Volt szo rola, hogy lehet egy jatekot offline modban jatszani, erre mondta valaki, hogy eloszor online modban el kell inditani a steamet, es csak utana lehet atallitani offline-ra, csak nem tudtam hogy ez jatekokra vonatkozik, vagy magara a steamre. Legtobb jateknal offline modot szeretnek, de van amihez kellene az online. Es persze nincs kedvem ki-be kapcsolgatni
. -
maross
nagyúr
A jatekokra az offline modot kulon-kulon lehet megadni, vagy ez magara a steam accountra vonatkozik?
-
Érdekes, hogy a Steam még nem reklámozza és el se érhető a kínálatban a Skyrim. Tud róla valaki valamit, csak dobozos változat lesz, vagy mi a fene van?
-
nepszter1
addikt
Az Amnesiát akarok elindítani csak nem tudom bebugolódik úgyhogy játék előkészítése az a kis ablak folyton és nem indul a játék valami ötlet?
-
Ilsyde
őstag
-
olly
aktív tag
Voxatron jó játék (megéri az 1$-t
)
illetve lehet steam-en aktiválni?olyan minecraft jut róla eszembe amikor meglátom a képet

-
DF_zwo
csendes tag
Hello
Dirt3-azni szerettem volna és live-n ezt írja nekem:
Can't connect to LIVE. You may be using a Windows Live ID from a region that is not supported by LIVE.
Ezzel mit lehetne kezdeni?
-
JSaN
addikt
Ezen most valahogy szakadok. XDD

-
JSaN
addikt
Tudom hogy kene valtani, meg mar korabban is mondtatok. Csak nincs turelmem 1000+ regisztracio mail cimet megvaltosztatni. De majda telen sort kreitek ra hogy at aljak gmailra. (amugy az is van mar jo ideje)
Kozbe sikerult be lepnem, es aktivaltam a +2 jatekot steamen.
Azt vettem eszre egyre surubben vannak ezek a humble akciok. Ami nem baj mert vegul is mindenkinek meg eri.
-
FZoleee
tag
Humble Bundle-höz 2 új játék hozzáadva: Blocks That Matter, The Binding of Isaac. Mindkettő aktiválható Steam-en

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Evil Genius
-
Midweek Madness: Bastion!
Vegyétek, mert iszonyat jó!
-
m1sk4r
aktív tag
Egy Steam verziós játékhoz szabad külső magyarítást telepíteni?
-
Serpiko
addikt
Eltűntem sajna családi program most hoztak ki a szanatóriumból ezért nem értem rá napi akciózni időben, de ma itt leszek este időben.
Vajon mi lesz már várom nagyon. 
(#10042) BigBlue69: Tudom ezzel most nem mondok túl sokat, de nekem is volt már ilyen idegesített is nagyon. Vártam másnap megpróbáltam és gond nélkül ment. Na jönnek majd az okosabbak nálam és megmondják a tutit. Addig is szu-szá.

-
BigBlue69
őstag
HELP!
Nem enged be aaz accomba.. elöször cska online nem tudtam lenni.. aztán megprobáltam ezt a blob törlést azota egyáltalán nem enged be.. Kitöröltem mindent Le uninstaláltam steamet.. csak azt irj h Probléma a steam szerverrel.. Másik accrol megy.. Firefoxba betudok jelentkezni steambe bár akkor sem vagyok online..
Probáltam jelszóemlékeztetőt kérni erre pedig az a válasza h nincs ilyen felhasználó??
Hova lehet menni asztalt boritani? -
zseko
veterán
-
horvathd
aktív tag
Új Humble "Bundle" most (még) csak egy (fejlesztés alatt lévő) játékkal: [link]
-
Youri
veterán
Hát senki sem törődik már a napi ajánlattal?
-
Hooper
őstag
Hello!
win reinstall volt, a steam mappám a rendszertől független partíción volt.
most mi a teendő hogy a már letöltött játékaim meglegyenek és ne kelljen újra letölteni? másoljam ki a steamapps mappát majd töröljem le a steam mappát, rakjam fel újra és másoljam vissza, vagy csak simán telepítsem ugyan oda még egyszer -bár gondolom ilyenkor felülírja és bukom az apps mappát. -
Niczo
senior tag
Az indieroyal bundle-ba már elérhető az A.R.E.S. Extinction Agenda Berserker Suit DLC-je, steam kulcs az alapjátéké alatt található.
-
chungee
addikt
Nem lesz abból próbléma, hogyha USA-ból kapok GIFT-et
Szankciók, BANN stb...
-
zseko
veterán
Tavaly október 29 óta használom a steamet, tehát szinte pontosan egy éve, azóta 136,52 eurót költöttem el rajta. Előre félek a karácsonytól, hogy mi lesz

(#10017) Amantius én is úgy tudom, nem lesz együtt a három, én sem láttam még sosem egybetéve őket. A clear sky-t külön vettem meg 2,49€-ért.
-
Youri
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
Youri
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem várjál kariig vele

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Még régebben.

-
Mr.Csizmás
titán
valaki rajtam kívül megvette a Flatout UC-t?

-
BigBlue69
őstag
-
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Nekem megszűnt már régóta, az volt a legelső email címem, csak akkor még (~1999) nem sűrűn tudtam netet használni és 90 nap inaktivitás miatt törölték
de újra létrehozni nem lehetett, "létező felhasználó" miatt.Én gmailt használok steamhez, a telefonom is 'guglis' így rögtön jön mindenről minden.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
ugyan az újra felraktam és semmi.

Szankciók, BANN stb...

de újra létrehozni nem lehetett, "létező felhasználó" miatt.
eami