Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Srácok valami feltűnt nekem: az Elder Scrolls Anthology Steam games-nek van feltüntetve mindenhol.
Ez hogy lehetséges? Hiszen a Steam-en nem elérhető ilyen csomag. Sőt az első két rész egyáltalán nem elérhető Steamen:
The Elder Scrolls: Arena
The Elder Scrolls II: Daggerfall -
Ryder62
őstag
Már nem is tesznek kártyássá régebbi tripla A-s játékokat?
-
csaba951
veterán
válasz
warcat
üzenetére
Szerintem várjál még a vásárlással! Este (20-22 ó) biztosan meg fogod tudni venni még olcsóbban! De csak akkor vásárolj, ha ezt a pénzt tudod nélkülözni akár 1 teljes hónapig is!
Hétfő lesz az első munkanap az esés után. Talán 2-3 napi még esnek majd az árak, de szerintem szerda után már nem fog jönni további jelentős esés. Viszont jöhet egy több hetes stagnálás. Utána meg jöhet valami emelkedés. Mindenesetre Summer Sale előtt pár nappal megint esés lesz, így június 27-28-án érdemes eladni az akkori árért.
#64185 BigBlue69
Ez elég logikátlan dolog lenne a Steam részéről. Most két helyről (kulcs+láda) tudnak jutalékot szedni. Ezt lecsökkentenék egy jutalékra? Minek? Hogy kevesebb hasznuk legyen? Kizárt! Steam az utóbbi 1-1,5 évben kizárólag azzal foglalkozik, hogy a lehető legtöbb pénzt szedjék össze!
-
válasz
bladegery
üzenetére
azért gondolom, hogy nem kóser valami, mert biztos ami biztos alapon, megváltoztattam a jelszavamat és akkor szintén küldött egy levelet a steam, amiben az emailemre elküldött egy kódot (ami 5 jegyű volt), hogy írjam be a jelszóváltoztató ablakba. Ez a kód amit reggel kaptam 8 jegyű volt. Az is feltűnt a reggeli levélben, hogy minek írja, hogy "ezt pontosan kell ám beírni, ezért használd a copy-paste-t!"
Ilyet én még levélben nem láttam, és a másodikban (amiben a jelszó módosításhoz küldték a kódot) nem is volt.
Ja és az első levél angol nyelvű volt a második meg magyar (én magyarul használom a steamet, így a leveleket is magyarul kapom).De lehet csak paranoiás vagyok.
-
Ezt a levelet kaptam ma reggel elvileg a steamtől:
"Dear xxxx,
This is an automated message generated by Steam account administration to help you reset your Steam password.
Please enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog. (Enter the code exactly as written. You can use copy/paste operations to enter the code):
XXXXXXXXX (itt számok / betűk)
IMPORTANT: Please do not reply to this message to attempt to reset your password -- that won't work. You must enter the above information into the Steam application.
The Steam Support Team
http://www.steampowered.com"Én nem kértem password resetet, akkor meg hogyan? Vagy adathalász?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Rányomtál véletlenül a neve mellett a boríték gombra. Csak nyomj rá újra és abbahagyja.
-
FuRiONight
addikt
Hali
Feliratkoztam egy játék forumára és azóta minden forumban történő kommentről, új topic-ról értesitést kapok.
Hogyan tudok leiratkozni errpl? Kezd idegesiteni mostmár, de nem jöttem rá, hogyan tudom kikapcsolni.
Előre is köszönöm!
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Na már csak 1.20€ a Dota 2 kulcs,vajon érdemes venni nyári vásárra?

-
-
Mate
nagyúr
Igen, simán elérhető steam-en a Doom 3. Gond nélkül megvásárolható. Ráadásul olcsóbb és jobb, mint az új.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
djculture
üzenetére
"A cenzúrát már nem is emlitem mert a bfg cenzúrázva is van.."
Nos ezen meglepődtem kicsit és utánakerestem, és ez így ebben a formában nem igaz, ugyanis nem a Doom 3 lett cenzúrázva, hanem a DVD-s változatban a bónuszként mellépakolt Doom 1-2-be nyúltak bele:
"- Censored Doom 1 and 2, they claimed in interviews that they wouldn't alter Doom 1 or 2 cause that would just be blasphemy or something along those lines, this was their excuse for not enhancing Doom 1 and 2's graphics like several PC mods have. Yet they altered the icon on medkits, and censored the Wolfenstein levels to all hell in Doom 2 by removing the SS soldiers, removing the wolfenstein music, wolfenstein stage names, and all nazi imagery" -
djculture
félisten
válasz
Ryder62
üzenetére
Nem igazán érdemes ott kezdődik bele került egy mázsa hiba azután fényforrások garmadáját tették bele olyan részeken ahol pont az volt a lényeg hogy az ellenség meglepetés legyen. Most meg hogy látható ott remeg a sarokban várja hogy aktiválódjon a szkript, szégyen az egész a régi részhez képest.
Pont ezért tünt el a régi verzió az áruházból mert a kutyának se kellett az új verzió..
A cenzúrát már nem is emlitem mert a bfg cenzúrázva is van.. -
djculture
félisten
válasz
Ryder62
üzenetére
ha a sima hármas megvan akkor tökéletes pénzkidobás ez a kiadás mivel sokkal rosszabb mint az eredeti..
csak ennyi:
'Akik még gyorsan meg akarták venni a klasszikus Doom 3-at, hogy ne a gyengébb BFG-re költsenek, immár tehetetlenek: a Steamen elérhetetlenné vált a 2004-es klasszikus. Hiába, ezt hívják üzletpolitikának' -
Ryder62
őstag
Látom Doom 3 BFG akciós.
Szerintetek megéri azt a 7,5 €-t? Doom 1,2 nem kell.
Van olyan újítás benne amiért megérné a BFG? -
csaba951
veterán
válasz
BigBlue69
üzenetére
Szerintem emiatt van: The Compendium
dátumok
Pikk-pakk összejött rá máris 1,9 millió USD. És a játékosok egy része masszívan adja el a dolgait, hogy ezt az alapot növelje.
"Jobb idők" már csak a verseny után jönnek majd. Viszont akkor meg majd a Summer Sale fogja lenyomni az árakat.
Én se örülök nagyon a helyzetnek, de nem panaszkodom, hanem igyekszem alkalmazkodni!

-
csaba951
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Na, ez viszont igaz! Remélem nem csalódom majd a Watch Dogsban!
#64136 cskamacska
2013 decembere tényleg így nézett ki nálam! Egyébként (játékokat) vásárolni is szeretek!
#64134 Csapoati
Rolls-Roycetól azért még fényévekre vagyok! De az irány már megvan!
-
csaba951
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Á, csak 3 db Marketes Walletem van! Ebből 2 ami aktív.
Egyébként mi az a pár száz euró?! Köztudott, hogy a pénz nem boldogít!
-
csaba951
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Eltaláltad! És mennyivel nyugisabb életem volt ezek nélkül!

-
Hangm4n
tag
Múltkor valaki írta, hogy egy kamu trade offerrel próbáltak tőle cuccokat elszedni, azzal a szöveggel, hogy a walletjában jóváírják a pénzt.
Ma én is kaptam egy hasonló offert: kép
Természetesen nem fogadtam el és jelentettem Steamrep-en is, ahol már folyamatban van a vizsgálat.
Vigyázzatok a hasonló ajánlatokkal!
Walletből nem lehet pénzt átküldeni másnak! -
-
Ryder62
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem is egy időben ezt csinálta. Mindig csak a második csatlakozásra tudtam belépni.
-
DeFranco
nagyúr

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Lol, én már vagy fél éve nem láttam ezt a hibaüzenetet, mindig elsőre csatlakozik.

-
eami
Topikgazda
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nekem is néha bedobja, amúgy akkor jellemzőbb ez a hibaüzenet ha autostartra van állítva. Olyankor általában hamarabb el akar indul a steam, mint hogy a win csatlakozna a hálóra.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nekem is mindig feldobja elsőre, másodikra simán csatlakozik
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Assimilator
üzenetére
Minden, csak ez a đ[Đ][]#} játssza el ezt mindig.
-
Assimilator
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én még soha nem láttam ezt a hibaüzenetet. Neteddel minden ok?
-
eami
Topikgazda
gamesindustry-innovation-awards-winners-revealed
Innovation in Retail: Steam Early Access
Innovation in Game Design: Papers, Please
Innovation in Social Responsibility: HumbleBundle
-
ayo
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
gamepad (billen szerintem zavaró lehet pár fontosabb kombónál) és imádom. a harcrendszere teljesen más amúgy ami gondot okozhat mint pl nekem is, mert régi részek alapján próbáltam játszani. itt teljesen átírták a gombokat, amely kicsit rosszul érintett, de pár óra után megszokható. az új harcrendszer sokkal összetettebb és logikusabb (talán a régiben nem is volt igazi harcrendszer így belegondolva, ha ehhez hasonliítom), de meg kell szokni és ki kell ismerni. én mai nap tanulok valami újat és ezért is szeretem

-
ayo
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
én mk1 2-3 ultimate részeket toltam igazán, az mk4 meg az utáni részek már annyira nem jöttek be - de persze toltam őket.
mk9 viszont az egyik legjobb dolog a régi részek óta, hogy a klasszikusra épít és végre nem 3d. én megjelenéskor azonnal vettem és nem bántam meg azt a 250+ órát, 5 euróért nagyon jó deal.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát... volt nálam kölcsön egy xbox, kipróbáltam az új Mortalt rajta, de... valahogy nem győzött meg. Nem tudom miért, nagyon nagy Mortal rajongó voltam, ezt a részt nagyon is vártam, videók alapján nagyon is tetszett, de játszva egyszerűen nem kötött le. Még a tutorialt sem vittem végig. GoW3-aztam inkább helyette.
-
bul07
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Egy e-mailes ellenőrzés azért csak járna a MAC cím változásra
Igen jó pár éve még nem törődtem az ilyennel(konkréten az eset után kezdtem erre figyelni), mert míg nem volt nettem addig nem kellet frissítenem semmit
De amúgy simán kihasználhatnak egy sebezhetőséget ami még nincs javítva -
Assimilator
őstag
MAC szűrés nincs. Fura is lenne ha veszel egy új alaplapot és kapsz egy jó kis 30 napos büntit. Vagy telefonálgatni kellene, mint Microsoftéknál.
Az általad írt fertőzés pedig a te hanyagságod miatt következett be ha jól olvasom. Azt meg nem lehet elvárni, hogy a Steam ügyeljen a biztonságra helyetted.

-
bul07
nagyúr
Oké hogy átvitt mindent a program de még is csak egy másik gép
Szerintem érzékelnie kellet volna hogy egy másik gép, mert jól megírt fertőzés simán kilopja kellő adatokatÉs kaptam én már úgy fertőzést hogy beléptem egy oldalra és flash egy sebezhetőségén keresztül meg is fertőződött a gépen , konkrétan a weblap szolgáltató gépe fertőzött volt és akinek nem volt elég friss a flash player-re meg is kapta a fertőzést (ki tudtam szűrni hogy honnan jött a fertőzés 4-5 újratelepítés árán)
-
SenorGrande
senior tag
Kicsit félreérthetően fogalmaztam meg úgy tűnik. Úgy értettem, hogy nem fog minden IP váltás utáni bejelentkezéskor kódot kérni a guard, legalább is valamilyen tartományra biztosan engedélyezi a belépést, ugyanarról a gépről. Ha nem így lenne, tépné is a haját mindenki, nem sokan neteznek statikus IP-vel.
-
Pocok256
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Nincs a sütikkel semmi baj csak tudni kell a fejlesztőnek kezelnie. Régen rossz ha sütikben bizalmas infot tárol valaki.
-
A futtatási korlátozással rendelkező játékok nem fognak menni, amugy más probléma nincs.
Vagyis a játékok 99%-a menni fog, mert a régiókorlátok a vásárlásra korlátozódnak csak.A vásárlással van-lehet csak gond, de ha átírod a billing addresst, a személyes adatokat, meg a fizetési módokat újra beállítod az adott országra, akkor azzal sem szabadna gond legyen elvileg.
Főleg ha látszik hogy tartós átköltözés van, vagyis az belépések IP-n is igazolják.Ha meg a support mégis megkérdezi mi a szitu, akkor tudod ugyis igazolni hogy átköltöztél vagy ott vagy tartósan (valami okmánnyal). Vagy pro-aktívan jelzed előre ahogy fentebb a kolléga írta.
"Turistaként" nem javasolt a vásárlás, mert azt régiókerülésnek fogják nézni és jön a korlátozás.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sőt, még sokkal többért is.

A MOL részvényekkel is bejött.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)