Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
Sziasztok marketen vettem egy kulcsot , levonta az árát de kiirt valami hibát és igy se kulcsom nincs és az ára is eluszott ilyenkor mivan?
-
Edorn
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Köszi az infót. Hát talán max. 1 eurót szánnék erre a kitűzőre, ami lehet nem jön össze... Ez esetben próbálok összehozni az árából két ócsó kitűzőt, amivel így jobban haladok a ranglétrán...

A nyári kitűzőkről eddig úgyis mindig lemaradtam. Van 2011, 2012, 2013-as karácsonyi kitűzőm, de nyári még egy sem... De mivel kinézetre sem valami nagy szám, így nem sajnálom ha lemaradnék róla...

-
-
warcat
veterán
Ott van rajtuk a lejárat időpontja, jun 30 este 8 óra.Várhatóan 19:00-ig lehet aznap(hétfőn) kitűzőt készíteni belőlük.Ma már nagyon stabil volt az árfolyam de 11-kor is,én már nem jósolok nagy esést,karácsonykor is benn rohadt el sokezer kártya inkább de nem szórták ki fillérekért.Buy ordert javasolok 0.12€/kártyánként,így 1.20€ lesz a kitűződ.
Felhívom a figyelmedet,hogy ha ennél jobban beesne az ár,mondjuk 10 centre/db,akkor kemény 60 forintot spórolnál meg.Ha nem tucatjával tervezed a gyártást,nem éri meg kockáztatni.
Szerk.: (fentiekre) emlékeim szerint télen bár léteztek még a kártyák piacon 7 után is,de már nem lehetett használni őket,mindenképp 19:00 előtti gyártást javaslom.
-
Edorn
senior tag
A SummerSale kártyákból meddig lehet még kitűzőt készíteni? (a verseny nem érdekel, csak hogy legyen egy ilyen kitűzőm, de minél később)
Illetve szerintetek meddig fog lemenni az ára a SummerSale kártyáknak? -
Roth
tag
Bár már vettem néhány játékot (ergo, azért az árak és az akciók szerintem nem rosszak), azonban mégis azt kell mondjam, hogy a vásár köré "épített játék"... khm... nos, nem az igazi...

Hihetetlen, hogy nem tudnak jobbat kitalálni...

(jó értem, hogy a Valve szempontjából minden rendben, hiszen dől a lé!)
-
freeknight
őstag
válasz
Diopapa
üzenetére
Ez meglepett, nem a Valve-ra valló hozzáállás. Mindenesetre pozitív, így legalább megúsztam 600 forintból a vásárlást
. Köszi!@csaba951: nem erről van szó, úgyis levásároltam volna a wallet pénzt, csak azt hittem, levonta a paypal-ről a játék árát, ÉS valami bug miatt a steam pénztárcáról is eltűnt a pénz. De akkor így semmi baj, lehet ezen a módon is vásárolgatni, csak én ezt nem tudtam

-
csaba951
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
>Mert szerintem nem
Pedig de! Pont így működik a rendszer. A Wallet-et át kellett volna váltanod PayPal-ra és akkor a teljes pénzt a PayPal-ról vonta volna, és megmaradt volna a Wallet egyenleged.
Support-nak írnod teljesen felesleges! Olyan mintha arra panaszkodnál, hogy a játék sikeres megvétele után kevesebb pénzed van mint előtte, viszont van egy játékod. Osz't ez mi má?!

-
Diopapa
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Persze hogy lehet. Egy részét steam walletből, a maradék mehet paypalról. Számtalanszor csináltam már.
-
freeknight
őstag
Üdvözlet!
Most vettem meg a payday 2-t, 5,59 euróba került. Volt a steam pénztárcámon kb 3,5 euró. Először fizetési módnak a steam pénztárcát adtam meg, véletlenül arra kattintottam, mert alapértelmezetten ez az első. Közölte is a rendszer, hogy nincs elég pénz, mondom oké, akkor mehet a paypal, alapból is azzal akartam fizetni. Tranzakció kész, nyári kaland kártya érkezik, játék települ. Épp el akarom adni a nyári kártyát, és látom, hogy a pénztárcám egyenlege 0 euró!
Kérdésem tehát: létezik, hogy egy játék egy részét steam pénztárcából, fennmaradó részét pedig paypalből fizessem? Mert szerintem nem, és csak egy bug miatt tüntette el a steam a pénzem. Hova lehet ilyen üggyel írni? Steamnek van valami customer service emailcíme?
Válaszotokat köszönöm!

-
xrvman
őstag
Hogy hogy csak három dolog van a villámakcióban? Eddig mindig négy volt. Hová tűnt Daemon Hill (a 4.)?
-
gmx9
aktív tag
Akit semmilyen játék nem érdekel és még nem szavazott, dobjon egyet a To the Moon-os pakkra legyen olyan kedves.

-
warcat
veterán
Megérkezett az injustice akció is.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Stockbauer79
üzenetére
Várd ki a végét

-
Tom5
addikt
Újrakellett telepitenem a Win-t. Steam feltelepítése után nem enged kártyát eladni venni arra hivatkozva hogy új eszközről vagy böngészöből jelentkeztem be. Határidő 30.-a. Pont ameddig tart a summer sale. Teendő?
-
Stockbauer79
tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Most fölényesen a rózsaszín csapat vezet,miről beszélsz?

-
bigyo108
aktív tag
Hajrá piros csapat !!!
-
Franklin
addikt
válasz
Franklin
üzenetére
Még egy tippet szeretnék megosztani veletek.
A Steam jelenleg legolcsóbb játéka a 90%-os akcióban lévő Defy Gravity, 19 centbe kerül.
Mivel Steam cardokat ad (3 db-ot dob), amiknek darabját 8 centért el lehet adni, ezért gyakorlatilag ingyen van, sőt még termeltél is vele 5 centet :-)
De ezen kívül is egy érdekes ügyességi játék, érdemes kipróbálni :-)
-
warcat
veterán
Vedd inkább amazonról,olcsóbban jön ki ,vagy nem?
PAYDAY 2 4-Pack $17.99 4.5 USD/fő -
bul07
nagyúr
Payday 2 - Four Pack-hoz keresek még 3 embert
1265Ft/db (4.15€/db)Elég ha itt jelzitek utána írok PM-et
-
wjbhbdux
veterán
Garry's Mod sold 152,000 copies in one day during the Steam Sale
traderek egész évre betáraznak ilyenkor

-
Az én csapaton egy nap sem volt az első három között, most is az utolsó.

-
xenom0rph
őstag
Sziasztok ,várható ,hogy a cs:go lesz még olcsóbb ebben a nyári leárazásban?
-
norbi0604
aktív tag
L.A. Noire Complete beújítva. Ennyi elég is volt a nagy nyári leárazásból.

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
warcat
üzenetére
A Borderlands 2-t csak példaként akartam felhozni, a mostani Mac játékok PC-s "aktiválhatósága" érdekel, ami most GMG-s creditből lenne megoldva.

Szerk.: Közben mostz nézem az epicbundle.com-on, hogy a játékok után Win+Mac verzió szerepel. Ezek szerint mindegyik aktiválható és játszható PC-ről is.
-
warcat
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
GMG drága lett nekünk,mióta fontban számláz,csak akkor érdemes ott vásárolni,ha van jelentősebb kredited pl playfire jutalmakból.Emellett nem minden játék Steamplayes.
Az említett Borderlandsből mind jó neked pcre,de csak a kis dlcket érdemes megvenni.Csak egy példa: az eleve olcsóbb Mac-es BL2 GOTY 11.89 font,ha használható rá a 25%os kupon,még akkor is 8.9 font a végösszeg,miközben jelenleg beszerezhető 4xtf2 kulcsért: 6.44€(ha Steam áruházban veszed a kulcsokat)
-
Hunbeast87
senior tag
Egy kérdésem lenne hozzátok: a mostani GMG-s MAC-es akcióból érdemes lenne vásárolni? Ugyanúgy PC-re is érvényes lesz a kód amit kapok majd?
(azt hiszem anno Borderlans 2-nél írtatok ilyet best buy topikban...)
-
warcat
veterán
Civ V Complete 5xtf2 kulcsért beszerezhető.
-
djculture
félisten
válasz
aftercooler
üzenetére
5. Hogyan utalhatok vissza pénzt a PayPal számlámról a bankszámlámra?
Ha pénzösszeget szeretne a PayPal számlájára a bankszámlájára utalni, PayPal számláján válassza ki az 'Eszközök kiválasztása' Withdraw funkciót. Ez az eszközök kiválasztásának és azoknak a bankszámlájára való utalásának a leggyorsabb módja. Ez az összeg 1 - 2 munkanapon a bankszámlájához lesz írva.
Ha Normális banknál vagy pl otp ez nem 1-2 nap hanem max 1-2 óra. -
PitLee
őstag
Egy kérdés.
Vettem paysafecardot naivan, mert az oldalukon megy az ajnározás a Steam-ről erre kiderül, hogy Magyarországról nem lehet fizetni vele
Szlovákia , Románia oké csak a magyarok vannak mindig lemaradva...(zárójelben jegyzem meg, a kicsi kezét megcsapkodnám annak aki ezt így kitette anélkül, hogy odavakerálta volna legalább "Jelenpillanatban Mo-ról ez nem elérhető"
hmm a fogyasztóvédelmet esetleg a sztori nem érdekelhetné amolyan vásárló megtévesztése filing)A kérdés ha netán átugranék Szlovákiába egy internetkávézóba ott belépve a Stem fiókomba tudnák-e fizetni a Magyarországon vett psc-vel ?
Üdvözöljük az Európai unióban nesze

-
eami
Topikgazda
válasz
aftercooler
üzenetére
hívd fel a bankot és kérdezd meg. miért dobták vissza.
-
Mate
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Kártyával is lehet, nem ez a gond.
Vagy nincs fedezet a kártyáján, vagy zárolták stb. Nekem Maestrocardomat nem fogadják el valamiért, még nem jártam utána a dolognak.
-
laceszgamer
addikt
Paypalra kell feltölteni összeget, utána gond nélkül lehet vele Steamen fizetni.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
aftercooler
üzenetére
talán a részleteket lenne érdemes elolvasni a sikertelen tranzakciónál, amúgy meg a bankod zargasd.
-
djculture
félisten
válasz
aftercooler
üzenetére
Nem jó hogyha vegyesen van a téma azt már megtanultam. Pont a lényeget nem mutattad a bejelentkezés után ad be egy választó képernyőt ahol ha mindkettő felvan sorolva a papal balance meg a credit card az már régen rossz. Vagy a paypal balancet növeld meg hogy letudja vonni vagy a balance összegét tedd át a kártyádra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
aftercooler
üzenetére
Persze, hogy hibat jelez 400ft van paypalon, annyiból nem tudod megvenni az több mint 1000ft-os játékot.
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
Mi lehet az oka,hogy nem tudok steam-ről vásárolni?
Csináltam paypal-t,mert a bankkártyámat alapból nem fogadja el a steam,mert maestro kártya.
A paypallal elvileg rendben volt a regisztráció,kaptam emailt,ahol megerősítettem a fiókot,telefonon kaptam egy kódot,amivel aktívvá tettem a fiókot, de nem tudok vásárolni.
Most azt a 400 ft-ot mutatja,amit levont, de a bankkártyámon van pénz.Próbáltam vásárolni és ezt dobja vissza:

Köszi!!
-
Chiller
őstag
Kérdés. Ha én most belépek a steamtradesre, akkor megint rámcsukják az ajtót 7 napig? Szóval nem tradelhetek?
-
laceszgamer
addikt
Na ezt jó tudni.
Bár 3 játéknak jobban örültem volna XD XD -
Mate
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Akkor azért kaptad, mert segítetted a csapatodat, akik győztek is.
-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Oké, jól megelőztek.
-
Mate
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Piros vagy és csináltál az elmúlt 24 órában kitűzőt?
-
laceszgamer
addikt
Csak én kaptam 2 cardot free? Mármint nem csináltam semmit, egyszer csak 2 üzenet és 2 card került a raktáramba, de semmi info, hogy honnan vagy miért.
-
maross
nagyúr
Injustice kapott mar salet steamen/amazonon?
-
gmx9
aktív tag
válasz
Sturdiridge
üzenetére
Vásárlás után érted? Ha elkezded a vételt az adott játéknál, rögtön az fogad, hogy ajándékba vagy magadnak vásárolod. Értelemszerűen ajándékba kell és a következő lapnál beállítani, hogy a barátodnak küldöd közvetlenül steamen.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sturdiridge
üzenetére
Nincs játék cserebere, csak akkor tud küldeni ha vesz egy új példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest