Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urguru
aktív tag
Apróbb baki volt amikor váltott, több játék volt , pl Dragon Age: Origins - Ultimate Edition 5 € ( talán a holnapi akció befigyelt )

-
warcat
veterán
Na,megérkezett a CS:GO akció.Child of Light zsenge leárazást kapott.
-
Joci93
senior tag
Meghalt a Steam

Mégse

-
válasz
tomsolo
üzenetére
Nem kell annyira messzire menni kisebbért is lehet büntit kapni.

-
tomsolo
addikt
-
sagem
addikt
válasz
tomsolo
üzenetére
Nem az a baj, hogy orosz/brazil/ukrán boltból vett gifteket cserél s aktivál be magának az ember, ez teljesen legális, és semmi nem tiltja.
A gond az, ha olyan játékot cserélsz, amit hivatalosan nem aktiválhatsz máshonnan, csak xy országból, s Te ezt a tiltást megkerülöd egy VPN használatával
Persze, hogy az itt jelenlevők közül is sokan csereberélünk s használunk orosz boltos cuccokat, de a régiózáras gifteket már mindenki kerüli inkább. Csere útján szerzett nem régiózáras termék használatából semmiféle gondja nem lehet az embernek, semmilyen szabályt nem szeg meg vele, szóval nem számít, hogy nyoma marad a származási országnak. Viszont régiózáras termék esetében, ha megkerülöd a tiltást..már lehet gondod
-
tomsolo
addikt
válasz
albert8
üzenetére
> NOTE 2 : They need a 1 time Activation using Russian VPN after which they are ROW, PLAYABLE ANYWHERE, NOT RU TAGGED
Ez egy nem igaz, ugyanis minden aktivált játéknál könnyen megállapítható hol vettték eredetileg, te is megtudod nézni. Általában a jó áras dolgok - giftek - vagy RU vagy UA steamstoreban kerültek megvételre.
1. windows gom + r (futtatás) beírod:
steam://open/console
Elindul a steam lesz egy konzol füled is.
2. Ide beírod annak a játéknak az áruházi számát ami könyvtáradban van így:
licenses_for_app idemegaszámátpl. Half Life 2 esetén
licenses_for_app 220végigmész az eddigi giftes ügyletetiden és elszörnyedsz.
A dobozos termékek kulcsainál annyi van, hogy ha nem korlátos - serial szerint és nem kell hozzá vpn - akkor a default azaz te országodat fogja megjeleníteni. Pl. AMD kupon kulcsok mind ilyenek.
Szóval az, hogy játék(gift) mellet még nem látod RU/CID taget messze nem jelenti azt, hogy nem orosz vagy ukrán steamen került-e be a kosárba.
Kérdés, hogy ebből lehet számítani valamilyen problémára - ha jól tudom vásárlásért/cseréért még nem adtak trade bant - mármint aki aktiválta végül, de majd kijavítanak az itt lévők - akik közül sokan maguk árulnak is és vesznek is ilyeneket.

-
la_cc
addikt
GTA 4 volt már napi sale-en??
-
maross
nagyúr
válasz
albert8
üzenetére
Azert mert a jatek jo, nem titkolja hogy mit ad el, se a vasarlo allja a kockazatot. Ha o vallalja a vpn-es aktivalast, akkor vegye meg, az elado csak annyit mondott hogy a mukodesehez nem kell vpn, se tobbet se kevesebbet. Szoval 100 pozitiv mellett se tudhatod, hogy hanyan buktak meg a vizsgan.
-
sagem
addikt
válasz
albert8
üzenetére
Működni működik, a tiltás nem automatikus és azonnali és persze nem is garantált hogy tiltva lesz. Viszont bármikor kioszthat érte a rendszert tiltást, csak ezt írták a többiek is, hogy nem nagyon éri meg a rizikót, de kinek hogy

(Ha esetleg nyomod a Playfiret ott is be tudod húzni a kapott kreditekből -20%os kuponnal nem olyan vészes az ára)
-
albert8
veterán
Kösz mindenkinek. Eddig úgy tudtam, hogy nem lehet és nem ajánlott ru giftekkel foglalkozni. A kérdés viszont nem ez volt. A kérdés az, hogy ha ez már be van aktiválva és szerintetek kitiltanak embereket, akkor eddig miért nem jelezte még csak 1 ember? mert eddig csak 1 negativja van. Tehát nekem az jön le hogy a dolog működik.
Egyébként 6 körül szerintem megérte, de ugye annyiért már nincs. Az ára meg nemhiszem, hogy annyira csökkenne, mert a jelek szerint nem adják egyik hardwerehez sem.
-
warcat
veterán
válasz
maross
üzenetére
Azért nem ilyen szigorú a helyzet továbbra sem,főleg amíg nem kezdesz el vásárolni(ez a halálos bűn!),azonban orosz kulcsokat tényleg nem aktiválgatnék,a sorsot hívod ki magad ellen csak tényleg.
Vannak ennek fokozatai,általában nem történik semmi,aztán elérhetetlenné teszik a játékodat,majd kikapcsolják a további játékaktiválások lehetőségét és még nem érkeztünk a banhoz.@ albert8: Amúgy kemény 2500 forintot spórolnál vele az itthoni dobozos verzióval szemben,abszolut nem ér annyit.
Ha nem tudsz várni mert annyira játszanál vele,akkor nem hiszem,hogy nem érne ennyit pluszban,ha meg nem,akkor ugyanolyan jó lesz ez 1-2-4-6 hónap múlva is
Ja amúgy nuuvemen meg kb 9100 forint,az már majdnem teljesen tiszta vétel,zárat nem láttam külön amcsi régióval. -
albert8
veterán
Szerintetek ezzel be lehet fürödni?[link] grid giftre gondolok.
Adott a poszt a srác azt mondja, hogy a gift ru, de ha böngészőben aktiválod vpn-el akkor row lesz belőle. Ez most komoly? vagy most nem értem. 300+ pozitivja van szóval nem nagyon jelezték, hogy kamu. -
MeghaL0L
addikt
Üdv uraim!

Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet valahogy olyan játékokat megvenni steam-en (grid autosport), ami már USA-ban megjelent de EU-ba csak 27.-én? Valami trükk? Régió átállítás?
Köszi

-
albert8
veterán
Srácok most akkor mégsem a lila győz ma? vagy akkor most nincs eéőre progtramolva, hogy ki melyik nap nyer?
-
Válts szervert. Steam->Bellítások->Letöltések->Letöltési régió (tippem: Frankfurt). Amin vagy, valószínű le van terhelve, most megy a nyári vásár, épp a közepén járunk. Gondolom szabad hely van elég.
Egyébként nem hogy egyszerre több gépen is fent lehetnek a játékok, még be is jelentkezhetsz másik gépen (bár akkor kiléptet a másikról, ahol eddig bent voltál, emlékeim szerint). Sőt, ha van a játéknál Steam Could támogatás, és oda is ment, akkor amit elkezdesz egyik gépen, nyugodtan folytathatod egy másikon később. Optimális esetben ugyanonnan.
-
sch_a
addikt
Hello!
Öcsém kölcsönkérné a notebookomat, és a steam fiókjába bejelentkezve szeretné használni rajta az egyik megvásárolt játékát. Én nem használtam steam-et sosem, de gondolom fent lehet egy játéka egyszerre több gépen is (nem egy időben használva a játékot a két gépen). A gondom az, hogy mikor töltené le a játékot, a vége felé leáll, a bal felső sarokban írja is, hogy letöltés szüneteltetve, ha pedig indítanám, akkor jön a hibaüzenet, hogy a frissítés nem sikerült. Majd annyi segítséget ad, hogy töröljem az appcache mappát és indítsam újra a számítógépet.
Ami persze megtörtént, de továbbra is ugyanez a helyzet. Egyedi probléma? -
-
De4d
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezekbe annyira nem vagyok otthon. Alig pár hónapja használom a steamet, mert volt 1 játékkulcsom amit ott lehetett aktiválni, és kb azóta is csak arra használom hogy megvegyek párat és játszom azokkal, közösségi dolgokban nem vettem eddig részt, nem is ismerem ennyire a steamet sem.
-
Ha vannak olyan játékaid, amik adnak kártyákat, ha megszerzed mindet (valamennyit ad a játék, a többit megveheted olyanok eladásából, amikből nem akarsz kitűzőt), csinálhatsz egy kitűzőt. Ezzel léphetsz szintet, illetve ad pár plusz tartalmat is, ami az adott játékhoz kapcsolódik (emotikonok, profilháttér, stb), és akciós kuponokat más játékokra is.
-
De4d
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Minden amit kapok, az annak számít? Van elég sok, de szintem a szintem 2.
-
Ace owner
addikt
Ha CS:GO kitűzőket kimaxoltam milyen kártyát érdemes venni?
-
-
De4d
őstag
Hali egy pár kérdésem lenne.
Van hogy lehet szavazni mely csomagok legyenek akciósak 3 után lehet kártyát kapni, de nem vagyok lvl 8as akkor úgymond ilyen szempontból felesleges szavaznom?
Hogyan lehet a szintem növelni? -
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Egy rövid kérdés...
Nemsokára új vinyó és SSD kerül a gépembe.
Kérdésem a következő volna: A Steamen letöltött programjaim-ról elég egy biztonsági mentést készítenem, és akkor megmaradnak a játékaim, ha újrahúzott gépen bejelentkezek a Steam fiókomba? Csak újra kell telepítenem őket? Jól gondolom? Nem szeretném, hogy elvesszenek a játékok.
-
-
Edorn
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
A csapatbakerülés véletlenszerű (mármint hogy melyikbe kerülsz), de jópénzért lehet venni csapatváltó tárgyat a piacon... De az átlag játékosnak nem igazán éri meg csapatot váltani szerintem.
A játékkal kapcsolatban meg részletes leírás van magyarul az áruház fő oldalán a nagy térképre kattintva...
-
törölt tag
Brothers jó vétel 3€-ért vagy lesz még olcsóbb? Nem emlékszem kapott-e már 75%-ot.
-
Chiller
őstag

Valve belengetett pár plusz ingyenes játékot, és máris vége a szövetségeknek

Nem semmi.Mondjuk ha feltornásszák a SS kártyák árait 0.40 euró környékére, már megérte (nekem).
-
djculture
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
child of light-et 2,5 dollárért lehetett venni igaz ubiplayre egy szokásos gamersgate elárazáson, steam-en persze drága móka

-
Arkennys
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Aki játszik vele, egy olyan személy nagyon dicsérte, hogy már most is egyik kedvence, szóval ahhoz lehetsz bizalommal szerintem, egész jókat mondott róla
-
Én a 7 Days To Die -on gondolkodtam, de nem nagyon tudom hogy megérné e mivel a DayZ is csak díszeleg a többi játékom között.
-
Arkennys
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
dayZ vel nem vesztettél sokat

-
-
genndy
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Most jobban felkészültek, állítólag beüzemeltek direkt több szervert (valahol olvastam).
-
djculture
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ilyen árak mellett nemcsoda

-
Amúgy kifejezetten üdítő, hogy most nem szarta össze magát a Steam, mint tavaly az ünnepek alatt..

-
-
gmx9
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Úgy kell azt.
Bár már lement az áruk, de egy 4-5 eurót én is összeszedtem így. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
-
-
Chiller
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kifestőkönyvet

-
-
válasz
warcat
üzenetére
Ez azért is érdekes mert nem szolgáltatást veszel, hanem licenszet... szerintem ezekre ez nem vonatkozik.
(Mármint játékra.)
Megveszed lemezen és hazaviszed az nem szolgáltatás hanem "termék"... marad minden ahogy eddig volt.
Ezt nem érinti ez a változtatás. Kár ezen mostantól parázni mi lesz.Nem olvastam mondjuk utána miről beszéltek, de szolgáltatások nagyrészére eddig is vonatkozott ez, kivéve a "távszolgáltatásokat". Tehát pl a fűnyírás vagy "munka" az helyi adózás alá esett eddig is, más ország cégei nem végezhettek helyi szolgáltatást ha nem adóztak, kivéve ha van valami más eltérő megállapodás országok között.
De ha távmunkáztál, pl távoli szervezüzemeltetés... az nem volt ilyen.
És ezekre vonatkozik ez... vagy pl netes "szerencsejáték" vagy egyéb szolgáltatásokra, pl tárhely, webszerver, vagy reklám/média szolgáltatás stb. stb.
Ezeknél volt amolyan "adóelkerülésre" (és egyéb szabályok kikerülésére) lehetőség eddig. -
warcat
veterán
MSRP
Javasolt végfelhasználói ár: ez teljesen a kiadótol függ,és a Steamnek nincs hozzá semmi köze,csak engedelmeskedik,ha a Uplay azt mondja,hogy ő 59.99€ért adja a sima Watch Dogsot is,így a szenzációs -50% akció idején is majd 29.99 lesz,ami nálunk majdnem egy dobozos megjelenéskori ár.Később majd játszadozni fognak vele.A %-os kedvezmény,amit sale idején adhatnak,szintén a kiadókkal van egyeztetve a vásár előtt.Ha magasan "felejtik" a MSRP-t több éves játékoknál,akkor a -80% os kedvezmény is sok lesz nyilván
-
CloZee
aktív tag
3. napja szedem a L4D-et a magyar szerverről és még mindig csak 28%. Ez több mint nevetséges, jelenleg 12kb/s-el jön.
-
De4d
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Nem gondolom ilyen drasztikusan én se, nem gondolom hogy ennyire hasonló lenne egy "sunyi" műmárka bolthoz, csak valamelyest példának hoztam fel, hogy vannak egészen érthetetlen árak. De persze hogy ennyire manipulálás legyen nem.
-
gmx9
aktív tag
Hm, milyen szoros lett hirtelen a verseny, bár még az elején vagyunk.
-
-
Skillerz
aktív tag
Hello! Egy olyan problémám lenne, remélem itt tudtok megoldást rá. A GameOverlayRenderer.dll-től ki crashelnek a játékaim (nem az összes, pl: a CSGO nem), de elég sok. Ha törlöm ezt a DLL-t vagy kicserélem egy régebbire akkor gond nélkül futnak a játékok. Úgy gondolom ez lenne a megoldás, VISZONT, ha törlöm a dll-t és újra inditom a steam-et, akkor újra letölti, és amig ez a friss dll fájl ott van, megint nem futnak a játékok. A Steam-et már 3x-or újra tettem, úgy is hogy az összes registry-t töröltem, de nem akar megjavulni. A legújabb videokártya driver van fent a gépen. Valakinek valami ötlete? Ezt az appcrash-t kb 1 hónapja csinálja, csak a napokban jöttem rá hogy mitől.
-
warcat
veterán
válasz
Hokunda
üzenetére
Senki sem vitatja,hogy volna rá pénzük,de minek tennék?
Egyrészt az ajándék értékét meg lehet szorozni 1.5el,nem véletlenül vannak wishlisten,előbb-utóbb megvennék az emberek,tehát egy kicsit a saját kezembe harapok - dologról van szó eleve,másrészt a megnövelt nyereményszám hatékonysága vitatható,lottót is veszik az emberek,100 000-es giveawayra is bejelentkeznek 1-3-10 nyertes mellett stb. kb azon elmélkedünk,hogy kenjenek-e több mézet a madzagra vagy elég ami van.
Activision is odaadhatná a COD profitját rákkutatásra meg kölyökkutyamentésre,de nem teszi a szemét banda

@Tom5:cachet kellene törölni,akkor újra rákérdez majd a korodra.
-
De4d
őstag
válasz
üzenetére
Nekem bejön eddig a sale, talán mert ez az első?

Már vettem vagy 4 gamet, és lenne még pár ami érdekel, jó áron is van, de nem akarok nagyon költekezni, de pl egy torchlight 2 simán megér 4eurót, vagy a metro 6-ot.
Viszont van pár kiábrándító akció is... ezer éves gamek, nem is voltak túl jók és mégis olyan áron vannak akciósan is, hogy nem éri meg. Némelyik eredeti ár meg szerintem úgy kamu ahogy van. Mint a cipőboltokban hogy 20ezer a cipő most 30 helyett az a cipő ugyanúgy 20, csak ráraktak egy 30 helyett 20 hogy azt higgye a vevő hogy jól jár vele mert akciós. -
Tom5
addikt
Korhatáros tartalomnál nem figyeltem csak simán leokéztam a dátumot. Azóta hiába írom be hogy 80-ban születtem, nem engedi tovább.
Most mi a rákot csináljak? -
Hokunda
senior tag
válasz
warcat
üzenetére
Gondolom van újabb cikk is és az adatok valóságtartalmáról sem győzőftem meg, de ha igaz...
Ha túloztam is a fent említett példa alapján naponta 14500 euroba fájna ez a megoldás (ha a 250 játékos 50 euros játékokat kapna átlagban) így 11 nap alatt 160 ezer euro menne el a valvenak az ajándékokra.A kártyák iránti keresletváltozás nem mérhető, mert nem volt rá még példa, de valószínűleg nagyobb lenne a vásárlási kedv. Newell szerintem azért nem hullajtana krokodilkönnyeket egy 160 ezres kiesés esetén, profit valószínűleg azért még úgy is lenne. A vásárló meg nem röhögne a hatalmas ajándéközönön, hogy 100k emberből 30 kap valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ty
....De most az a kérdés, hogy ez valós vagy sem.

Ami persze megtörtént, de továbbra is ugyanez a helyzet. Egyedi probléma?

eami