Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pethYeti
addikt

Megéri
Persze javították már

-
genndy
addikt
Mert bizonyos piacokon ha drágábban adnák nem vennék (pl. Oroszország). Viszont hatalmas piac, úgyhogy azt akarják hogy vegyék, ezért inkább adják olcsóbban. Még így is nyereségesek mintha warezolnának. Azt viszont nem akarják, hogy ezek az olcsó játékok elárasszák az egész piacot, mert az a kiadónak veszteség. Aki megteheti az vegye csak meg drágábban.
Vagy az adott ország törvényei miatt. Németországban a játékokban tiltott a piros vér, meg a horogkeresztek, ezért ők egy kicsit megváltoztatott játékot kapnak. Erre is használható a régiózár.
Egyébként ügyelnek rá hogy ne is nagyon legyen megkerülhető (nem giftelhető/nem aktiválható címkék), lehet hogy a DS2 pont kivétel. -
De4d
őstag
-
csaba951
veterán
válasz
eszement24
üzenetére
Vedd meg magyar Steam Store-ban, majd cserével vagy ajándékozással juttasd el hozzá! Simán fogja tudni használni!

-
eszement24
aktív tag
Itt hol látom, hogy ha az adott játék régió kódos? Mert nézegetem, de nem találok ilyenre utaló jelet. (Egyik ismerősnek kéne, de ő a németeknél lakik és ott ez az akció nem elérhető)
-
warcat
veterán
Hétvégi akciós a Broforce,aki még nem tette meg,tessék beszerezni. Humble boltban/oroszoknál olcsóbb

Előre a bro-kért, remek coop, és kiváló kontroller támogatással
-
-
De4d
őstag
Néha nem értem meg komolyan a steam árazásokat.
Gothic 1 5euro az 1,2,3 pakkban ugyanannyi, és a pakknál 2,5 euro van feltüntetve darabonként és az egy ingyenes. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
aftercooler
üzenetére
Fent volt, de levették. Horribilis árakért viszont még beszerezheted traderektől.
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
Hogyhogy nem lehet megvenni a steamen a Fable 3-at?
Nem is volt fent?Köszi!!
-
Tűzkígyó
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Saját kártyával vásárolok, az egyenleget látom, elment róla a pénz. A fiókot nem vettem, én indítottam évekkel ezelőtt. Szóval név, cím, pénz jóváírása stimmel.
Szerintem tényleg az lehet, hogy nagyon sokat költöttem most (és több mint egy éve előtte nem vettem semmit), és letiltott.
Azért kösz az ötleteket. Nem írt support még mindig... Sacred Collection-ről lecsúszok úgy néz ki.

-
csaba951
veterán
válasz
Tűzkígyó
üzenetére
>Valószínűleg a rövid időn belüli sok vásárlás miatt jelölték meg a fiókod.
Biztosan nem ez az oka. SS alatt naponta nagyon sokszor és nagyon sokat vásároltam a Store-ban. Nem volt érte semmiféle korlátozás.
Én inkább arra gondolok, hogy a Steam fiók tulajdonosának adatai nem egyeznek meg a terhelt fizetési mód tulajdonosának adataival. Pl. vetted valakitől a fiókot, és most vásároltál rá először. Vagy a tiéd a fiók, de valamiért a haver kártyájával/PayPal-jával fizettél. Tehát minimum a név nem stimmel a kettőnél. És/vagy a cím sem.
Esetleg a Steam mégsem kapta meg a pénzt a vásárolt játékok egy része után, mert a bankod bekavart valamit. Érthető, hogy most nem akarnak további játékokat "eladni" neked.
-
szami777
addikt
Édes ez a Family Sharing. Kipróbáltam Warfacet, szóltam barátomnak töltse le, letölti, de nem engedi játszani, mert azt mondja, hogy az az enyém és meg kell vennie

(Freetoplay játék) -
válasz
Tűzkígyó
üzenetére
Nem lehet, hogy azon a npon már több mint 10 alkalommal használtad a kártyádat? Magyarországon, ha jól emlékszem a számra, előírás, hogy nem lehet 10 alkalomnál többször használni a bankkártyákat (az itthon kiadottakat), így e felett automatikusan visszautasít minden vásárlást.
-
Tűzkígyó
tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Summer Sales akciónál nem tudom, mire számítottak...
Kösz a választ.

-
Tűzkígyó
tag
Sziasztok!
A Summer Sale alatt vásároltam jópár játékot, minden rendben ment. Tegnap akratam venni még hármat és ezt írja ki:
"For the protection of the account holder, this purchase has been declined. Further purchasing will be temporarily limited - please contact Steam Support to resolve this issue."
Pénz van a kártyámon, nem is az a hibaüzenet. Írtam support-nak, de nem válaszoltak. VEletek fordult már elő ilyen? Mi az oka? Support meddig ül az ilyenen?
Kösz.
-
djculture
félisten
válasz
genndy
üzenetére
Belehet állitani maradjunk annyiban de nem sok értelmét látom ennek az üzemmódnak, mert nagy monitor kell eleve hozzá meg egy csomó xbox kontroller ezek már soktizezeres kiadások ...
Making Borderlands support splitscreen
All right, first up can either download a modified version of the WillowInput from MegaUpload or copy the text below. Next up, unzip the contents and copy the information from WillowInput.ini located in the '1' directory in the rar file. Alternatively you can just copy and paste the text below into your WillowInput.ini. It should look like the following:
[WillowGame.WillowPlayerInput]
AdvancedButtonTapInterval=0.350000
AdvancedButtonRetapDelay=0.500000
bAlwaysPlayForceFeedback=false
RunWalkTransitionThreshold=0.750000
MoveForwardSpeed=1200.000000
MoveStrafeSpeed=1200.000000
LookRightScale=300.000000
LookUpScale=-250.000000
Bindings=(Name="Fire",Command="Button bFire | StartFire | OnRelease StopFire",Control=False,Shift=False,Alt=False,Left Trigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False ,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="AltFire",Command="StartAltFire | OnRelease StopAltFire",Control=False,Shift=False,Alt=False,L eftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=Fa lse,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="MoveForward",Command="Axis aBaseY Speed=1.0",Control=False,Shift=False,Alt=False,Lef tTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=Fals e,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="MoveBackward",Command="Axis aBaseY Speed=-1.0",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigg er=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgn oreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="TurnLeft",Command="Axis aBaseX Speed=-200.0 AbsoluteAxis=100",Control=False,Shift=False,Alt=Fa lse,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCt rl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="TurnRight",Command="Axis aBaseX Speed=+200.0 AbsoluteAxis=100",Control=False,Shift=False,Alt=Fa lse,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCt rl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="StrafeLeft",Command="Axis aStrafe Speed=-1.0",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigg er=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgn oreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="StrafeRight",Command="Axis aStrafe Speed=+1.0",Control=False,Shift=False,Alt=False,Le ftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=Fal se,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)----
Next, you'll need to copy and paste the above code into the WillowInput configuration file located in your Borderlands document directory. The file you're looking for is located here:
C:\Users\(User Name)\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config
Find the line with the contents: WillowGame.WillowPlayerInput
Then paste the above code into/over that section. Save the file and then you're done with that part. You shouldn't have to mess with this section again.
Playing 2 - 4 player splitscreen
Next up, open up DXwnd and click on 'Execute' for the Borderlands. Make sure you also have Auto Window Manager open and the appropriate amount of Xbox 360 controllers plugged into your computer.
Now, the first Borderlands you opened will be attached to the Xbox 360 controller that's lit up as player 1. Get to the options menu and go to the LAN option and begin to host a game. Once you get to the LAN hosting lobby wait there.
Next, use DXwnd to open yet another Borderlands...this will be player 2. Use Auto Window Manager to designate the alignment of the screen and make sure that the graphics settings are turned all the way down in both windows.
Player 2 should be controlled by the Xbox 360 controller that's lit up as player 2. Use player 2 to join a LAN game...the game you just created with player 1 should show up in the menu, whether you're online or offline.
If you plan to play four-player splitscreen you'll need two additional Xbox 360 controllers. Repeat the step of using DXwnd to open Borderlands and then use Auto Window Manager to align the windows where you want them, and then simply have player 3 and player 4 join player 1's LAN game. It's pretty easy.

-
Evome
senior tag
Bocs az offért de ez fergeteges

-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan FPS steam játékot, amit lehet split screenben játszani és "jó" árban van most a steamen?
Tudom a nagy leértékelésekről már lecsúsztam... -
-
DeFranco
nagyúr
Doom I-II volt akcióban a nyári lengyelpiac alatt?
-
Diopapa
addikt
Megy valakinek az indiegala? ha vásárolni akarok ha bármit csinálni, ezt az üzenetet kapom:
"There has been an error processing your request
SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused"No meg alatta egy csomó php errort..

-
Agyzuzo
addikt
Most komolyan, EZ MI?
Ez még City Interactive-nek is szar lett volna 6-7 évvel ezelőtt...
szerk: most látom hogy 2004-es csoda, csak a steam megint okosan 2014-re írta a megjelenést mindenhol...
-
Ezt a free Indiegala játékot sem kapom meg. Négy órája várom a kulcsot. Azóta igényeltem másikat, de semmi...
-
bul07
nagyúr
Serious Sam 3 Standard - Four Pack-hoz kellene még 3 ember
12,59€, 3,15€/db (950Ft/db)Privátba várom a jelentkezőket mert másik fórumba is kirakom
-
csaba951
veterán
válasz
VitaD5
üzenetére
Az új gépen a Steam kliens csak 1 alkalommal fogja kérni.
Ha böngészőben lépsz be, akkor meg ne anonym módban használd, vagy normál módban történő használat után kilépéskor ne töröld a cookie-kat! Itt is csak 1 alkalommal fogja kérni a SteamGuard azonosítást, többször nem.
SteamGuard ki/be kapcsolágatása, esetleg végleges kikapcsolása nagyon nem jó ötlet. Így a Steam Market és Steam Trade szolgáltatásokat nem tudod igénybe venni.
-
VitaD5
tag
Amikor beírom a helyes jelszót és nevet, akkor nem belép, hanem előhöz egy harmadik textbox-ot, és abban a pillanatba elküldött e-mailben lévő kódot be kell írni.
Értem én, hogy biztonság, de szeretném a Steam-em arról a gépről "elköltöztetni". Egyenlőre csak arról a gépről kéne őt megfelejtkeztetni, hogy ne kelljen minden alkalommal mégegy másodlagos kódot kiküldeniük.

Ja, a belepés böngészőből megy, illetve a telefonom böngészőjéből és a Steam App-ból. Bár az utóbbora nem volt még panasz.

-
Mate
nagyúr
válasz
VitaD5
üzenetére
Bármeddig. Bár ha kétes helyről szerzed, akkor nem árt egyből, hogy tudj reklamálni, ha nem jó.
"Illetve, ha egy gép használhatatlanná lett, és rajta volt a Steam, bejelentkezett fiókkal és aktivált Steam Guard-dal, akkot hogy tudnám kikapcsolni? Kezd idegesítő lenni, hogy máshol nem tudok normálisan elépni."
Ezt nem értem. Miért ne lehetne belépni simán?
-
VitaD5
tag
Valakinek van azzal tapasztalata, hogy ha beszerzel egy aktiváló kódot (Jelen esetben Dino D-Day), akkor meddig tudom húzni a kód aktiválását?

Illetve, ha egy gép használhatatlanná lett, és rajta volt a Steam, bejelentkezett fiókkal és aktivált Steam Guard-dal, akkot hogy tudnám kikapcsolni? Kezd idegesítő lenni, hogy máshol nem tudok normálisan elépni.
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Pedig nincs jobb egy kiadós dlc vásárlásnál...
sims4-be pl már a medence vagy a bútorok vagy kaja is külön dlc lesz, ha nem veszed meg akkor a simsed nem fürdik nem eszik vagy földön fog aludni.
-
cskamacska
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
"és kezdődik elölről"
Ez speciel külön tetszik, gondolom nem véletlen vannak ott a feloldó DLC-k.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
psycroptic
üzenetére
Folyamatosan csinálja, nem megy le vagy feltöltés közben?
-
htc07
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Ha perceket szinkronizál, az rég nem normális.
Nálam 2-3 sec kb., és nem mondanám korszerűnek a számítógépem -
Csapoati
nagyúr
válasz
psycroptic
üzenetére
Felhőbe ment, illetve onnan olvassa be a mentéseidet/adataidat. Ha kikapcsolod a felhős mentést, akkor se előtte, se utána nem fog szinkronizálni.
-
psycroptic
őstag
Azt mi okozhatja, hogy egy játék indításánál és leállításánál is szinkronizál a steam? Egy kicsit már zavar, hogy minden indításkor várnom kell perceket mire befejezi a szinkronizációt. Nem lehet valahol beállítani, hogy csak a játék befejezésekor szinkronizáljon?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
maross
üzenetére
Értem én, hogy mit akarsz mondani, csak nem feltétlen igaz. (Meg ennek semmi értelme a sok "kamu" dlc-hez) A 2014 megjelenése után is bőven lehetett 2013 multit tolni, kivéve a többszemélyeseket (tehán nem 1v1), de abból az aktív időszak alatt is nehéz volt találni játékot. Másrészről meg mi sokszor haverokkal játszunk, tehát nem téma a dolog.
Ééééés mindezeken felül: nekiállsz, unlockolod ami kell, mész multiba, majd jövőre váltasz, és kezdődik elölről. Ennyi.
-
Csapoati
nagyúr
Én ha erős szavakat akarok használni, akkor azt mondanám, hogy szefós a HS a Magichez képest.
Illetve 5 percre leülni tingli-tanglizni jó, de a Magicnél azért komolyan kell gondolkodni.maross: Megjelenéskor én sem venném meg még 10 euróért sem, pont a single-ös bohóckodásom miatt. Ráér az. Egyébként a panaszkodást megértem, mert ennyi újításért tényleg pofátlanság elkérni a teljes árat, még ha az alacsony is. Vagy akkor lehetne x %-os kedvezmény a korábbi részek megvásárlóinak.
-
maross
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ertem en, ettol fuggetlenul kukazhatod evente az osszes (ertelmes) dlc-vel egyutt. Ezt a jatek vagy nagyon sokat jatszod az elejetol fogva, vagy single player campaign-t jatszogatsz miutan megvetted joarasitva (remelhetoleg). Itt nincs az a kenyelmes tempo, hogy na majd ha vegigertem es unlockoltam mindent hogy pariban legyenk a tobbiekkel nekiallok multizni...ja hogy mar kihalt mert itt az ujabb kor amit meg kell venni es ujra kell unlockolni mindent meatytears. Lehet velem van a baj, akkor szimplan nem nekem valo, ha ti ezt teljesen normalis dolognak veszitek. De igy nem veszem meg a kovetkezo reszet amikor kijon, mint a 2014-et.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de magyar