Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Wishlist működni fog a sale alatt?
Winter Sale során asszem nem kaptam értesítést a listámon szereplők leárazásairól. -
ch003067
addikt
-
csaba951
veterán
Megnéztem A Wall Street farkasát. Most alszok egy órát. Utána meg kezdődik az őrület!

-
warcat
veterán
Érdekes,hogy már most mennyit emelkedtek a mysterious kártyák árai.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szavazni hol lehet majd? Weben is akár meg a kiensben is?
-
killer095
őstag
Na még 2 óra [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Kedvencem hogy tízszer kell felrakni egy kártyát mire megjelenik, kezdődik már a hülyeség...
-
Edorn
senior tag
Nem mindig jó az: http://azert.me/ilyenek-a-gamer-csajok/

-
oriic
HÁZIGAZDA
Biztos tudják róla, lévén a tavaly augusztusi GamepodCast-be én hívtam meg őt mint gamer lányt.

#65475) HáGé
Rendszeresen játszik, és nem csak Sims-el, meg facebook játékokkal.

Na de ez itt off, nagyon is.Estét ki várja ?
( Napi hülye kérdés rovatunkhat hallották) -
.LnB
titán
Hi, megy a Dota?
Azóta nem játszottam 
Akit én linkeltem: Jajj az a csaj ezt élvezi, ilyen divat gamer. Szponzorálja a Pixel, volt a gamestar-ba. De mikor néztem egy streamet tőle, akkor többet foglalkozott a chattel mint a játékkal.
Mondjuk a mai napig nem értem, hogy fényképezkedett Heatonnel, és NBK-el. De az legyen az ő titka
szerk: mehetnék már haza mert kezdem félreértelmezni a dolgokat, azt hittem nekem válaszoltál lacc.

-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Én most amúgy eladtam az összeset, ami volt és felpimpeltem a Deus Ex kitűzőt 5-ös szintűre. Nem tudom mire jó, hogy 5-ös szintű, de most az, úgyhogy fasza.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi mindenki.

-
Evome
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van valahol egy lista azokról a játékokról amiből kártyák nyerhetőek ki?
-
maross
nagyúr
Ismet van egy joarasitott tropic5, csak megbizhato embernek
. Ha valakit erdekel, privi. 2800ft lenne. -
csaba951
veterán
Hoppá! Az új Market-en viszont már nem lesz egyszerű lehetőség Steam-en belül az egyes fiókok között való Wallet pénz "átutalásra". Hm. Ezek szerint a jövőben még sokkal jobban meg fog erősödni a TF2/Dota 2/CS:GO kulcsok vétele/eladása.
-
válasz
csaba951
üzenetére
Akkor módosítok... nem ilyen egyszerűen (több ablakban kellett vacakolni, vagy oda vissza lépkedni, keresni kellett, minden info máshol volt nem összegyűjtve stb)...

Bár még most sem elég egyszerű, mert van ahonnan nem jön fel az az információ ami az inventory-ban látszik gyorsan pl.
-
csaba951
veterán
válasz
ch003067
üzenetére
Ez azért van meg a Maket használatának vannak feltételei. 8 napja (2014.06.11.) vásároltál először Steam Store-ban, ezért most 30 nap próbaidőn vagy, ami 2014.07.10-én jár le. És tényleg, ezt is írták!

Steam Guard ki/be kapcsolgatása miatt amúgy is el vagy tiltva cserétől/Market-től 15 napig.
Mind a kettőt jóval a Summer Sale kezdete előtt kellett volna megcsinálnod. Sajnos most egy csomó jó dologból kimaradsz!

#65450 NetTom
>számos fontos információ kinyerhető ami eddig nem.
>(Pl naponta mennyi fogy valamiből,Ez idáig is elérhető volt az elmúlt 1 hónapra visszamenően, óránkénti felbontásban.
>mi az induló ár stb stb).
Ez az információ Market listázásban, és az item oldalán is elérhető már elég régóta. Szóval ezek pont nem újdonságok!

-
Azért az legutóbbi fejlesztések előtt nagyon fapados volt ahhoz... sőt.
Ez a buy order meg a legutóbbi fejlesztések már egész jók, számos fontos információ kinyerhető ami eddig nem. (Pl naponta mennyi fogy valamiből, mi az induló ár stb stb).Szóval igen lassan... persze aki botozott/szkriptelt az más tészta...

-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Azt meg tudnátok mondani, hogy a Payday 2 -höz a HoxHud legálisan, letiltás és hasonlók nélkül használható?Köszönöm
-
ch003067
addikt
Az miért van, hogy Júli 10-et ír, hogy akkor használhatom következőleg a piacot ??
8 napja lett először felrakva pénz a steam walletbe, + kikapcsoltam a Guardot , de ez akkor is 15 nap, és nem több mint 3 hét?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lassan? Már most az szerintem.
-
-
De4d
őstag
Hú, mennyi bisnis ember van

-
-
-
eami
Topikgazda
válasz
üzenetére
szerintem bukni nem fog vele. Én is felraktam ~150 kártyát aztán meglátjuk lesz e nagy kaszálás vagy sem. Úgy számoltam, hogy ha nem jön be akkor is visszakapom a belerakott pénzt (nagyon durva esetben bukok €2), de ha bejön, akkor lesz egy szép kis keret amivel lehet sale alatt gazdálkodni

nyilván aki nagy tételben tolja, összességében nagyobbat tud kaszálni. De ezen nem is kell csodálkozni, pl. 1 cent nyereséget per item simán össze lehet hozni bármin. Na de ha ezt tízezerszer csinálod meg akkor az már 100 dollár

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csaba951
üzenetére

Más:
Van ugye extra akciós Borderlands 2 GOTY most 10 dollárért.
Most összejött egy meló, szóval fizukor pár kulcsot szétosztok majd itt topicban hálám jeléül a multkoriakért, viszont ez nem tudom meddig lesz akciós. Valaki tudna segiteni kulcs megvásárlásában, aztán fizetéskor intéznénk az anyagiakat. (PH! megbizhatóságom, Új rendszerben.)
(#65437) cyberwarfare
MIvel steamworks cím, jó lesz pc-re is. Csak aktiválni kell a kódot.
-
csaba951
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
>the cheapest listing getting automatically matched to the highest buy order.
Vagyis mindig a legmagasabb vételi ajánlat lesz összepárosítva a legalacsonyabb eladási árral. A Walllet jelenlegi maximált értéke 380 €. Ennek maximum a tízszeres értéke lehet bent az összes vételi ajánlatban. Vagyis kb. 370x10=3700 €-s vételi ajánlattal MINDIG el lehet hozni a legolcsóbb tételeket. Vagyis az átlagos Steam felhasználónak esélye sem lesz ezentúl megvenni 1-1 olcsóbb tételt. Azok dominálnak majd, akiknek a legtöbb pénz van a Walllet-jében.
Szóval az új rendszernek se fogsz örülni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én a jutalékokon keresztül jelenleg is havonta több száz eurót fizetek be a Steam-nek. Már régóta szerettem volna, ha a pénzemért VIP kiszolgálásban részesülök. Most úgy tűnik, bizonyos formában teljesül majd az álmom!

-
sith7
félisten
meglátjuk mi lesz

igen, a trader - ek most tuti bevásárolnak

-
tomsolo
addikt
-
Arkennys
addikt
megint lesz pár megvehetetlen -106% és hasonló eksün is gondolom

igazság szerint nekem nem volt még ilyen, sale előtt végiggondoltam őszintén, van e amivel én játszani is akarok mostanában ha megvehetem most olcsóbban. Hát, eddig még nem jutott eszembe olyan

szóval lehet csak bevásárlásom CS:GO fegyverekből majd most ejtem meg, ilyenkor mindig szépen beesnek az árak, eladni nem, de venni ilyenkor érdemes
-
De4d
őstag
Én csak olyat veszek max ami érdekel,(van pár, talán lesz olyan a leárazottak között) legyen leárazva bármennyire is valami, ha nem érdekel 1 Eurót se fogok fizetni érte, mert felesleges.
Egy pl, ha a barackos Ice tea-t szeretem, nem fogom megvenni a citromosat ha fele annyiba kerül is, mert nem szeretem

UI.: Reméljük jókat hoz a "szél"

-
sith7
félisten
1. 19:00:01 - kor lehal a steam
2. Aki be tud lépni, "hihetetlen" leárazásokat fog látni
3. Ezekből fog vásárolni
4. mikor más is be tud lépni, ők is vesznek pár játékot
5. ahogy múlnak a napok egyre több "hihetetlen" akció lesz
6. utolsó napon lesz pár ember aki megvett 5-6 , de néha több játékot is
7. és ezekkel összesen fog játszani a jövőben kb. 5-6 percetkb. ennyi egy ilyen szél

-
Spet
addikt

GoT fanoknak kötelező háttérkép erre a pár hétre

-
De4d
őstag
Na kíváncsi vagyok este erre a Summer Sale-re

-
Mate
nagyúr
Mondjuk botokat ezzel nem iktatják ki teljesen. Kártyák, ládák stb. ilyen rendszert kapnak majd, de itemek nagy része nem (legalábbis cs itemek, hisz ott mindegyik más és más)
-
wjbhbdux
veterán
nézd meg a linkelt HL2 kártyák oldalait, teljesen megváltozik a rendszer, mostantól nem lesznek listázva egyesével a dolgok amit le tudnak a nyerészkedők automatizálva halászni, hanem megadott áron "megrendelést" lehet leadni majd, és sorrendben kiszolgál mindenkit a market.
-
wjbhbdux
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hardcore café
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért köszi annak aki rámirt.

A lényeg az, hogy az irányítás az ő kezükben van, kérdés merre kormányoznak
]