Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Ezt mi a fenéért írja ki minden egyes, elsőnek való elindítás után?
Másodszor elindítva, már semmi gondja. Ellenben a gép bekapcsolását követően bármikor először akarom elindítani, akkor mindig ezt írja. Másodszor elindítva nincs gond. Amint a gépet újraindítom, és ismét el akarom indítani a Steam-et, akkor megint a hiba. Baromi fura, és egyben zavaró is.
-
-
ruti
Közösségépítő
válasz
sultansmith
üzenetére
igen
-
válasz
sultansmith
üzenetére
Nem lehet.
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Steam walletről nem lehet kiutalni ugye?
-
n@p@lm
addikt
srácok, itthonról ez aktiválható?:
[link] -
-
Én nem telepítettem, mégis ott figyel a listámban. Este hétkor kiderül, hogy ott marad-e.
-
Pangelus
tag
Poén ez a Sniper Elite V2 legnehezebb mod ott áll kis csávó zoom leszedem oda spawnol még egy meg még egy meg még egy és előttem nem ,hogy befordulok a sarkon és utána rakná oda..

-
warcat
veterán
Groupees Be Mine 9 tulajok dörzsölhetik a kezüket,érkezőben a Steam kulcs a Splatter - Blood Red Edition-höz
-
ch003067
addikt
Ez szerintetek hivatalos Steames újdonság lehet ?
link törölve
Hallott már más is erről ? Nem csak egy újabb adathalász próbálkozás ?
[ Módosította: ollie ]
-
Csináljatok egy ujrainditást, van amikor bebolondul..
-
genndy
addikt
válasz
Dollface
üzenetére
Megmaradnak. Ha nincs is felhő, a saját gépeden ott lesznek. Csak azt kell tudni hogy hová ment.
Még ha a játék a saját mappájába is ment, azt nem törli le a "Helyi tartalom törlésé"-vel. Csak te se töröld kézzel.
Illetve DRM-ek bezavarhatnak (pl. a most megszűnő GfWL, azt használó játékok mentéseit nehéz költöztetni, profilok között asszem nem is lehet). -
Dollface
tag
Ha egy telepített és végigjátszott játékot törlök a gépemről (Helyi tartalom törlése) és mondjuk egy év múlva újra telepítem, akkor a játékállások megmaradnak a felhő segítségével vagy kezdhetem újra az egészet?
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
A képgalériámban levő képeket máshová is belinkelném. Persze a sok fórum a .jpg-t kéri a végére, de a steam galériában sehogy se tudok odatenni egy .jpg-t. Lehet valahogy így megosztani képet, ahogy én gondolom kiterjesztéssel a link végén?
Hey
-
válasz
maroskah
üzenetére
Ahogy ráböksz a "Játék indítása" gombra, már a tiéd.
Sikeres!
A(z) Sniper Elite V2 most már regisztrálva van a fiókodra a Steamen.Az új tartalom eléréséhez egyszerűen indítsd el ezt a játékot a játéklistádból a Steamen.
Szóval nem kell most telepíteni.
A Wolfenstein is lehetne ingyenes egy napra

-
maroskah
aktív tag
Telepíteni kell ezt most teljesen, vagy csak elindítani?

"If you don’t install it, it goes back to regular price tomorrow and you miss out!"
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Amazonon most 7,45 USD, gyakorlatilag ugyanannyi.
-
warcat
veterán
Sniper Elite V2 ingyenesen elrakható Steamen a következő 24 órában.
Kártyás,lehet sietni mielőtt 0.04 lesz darabja. -
ruti
Közösségépítő
(ha úgy hozná a helyzet) mobilról tudok csereajánlatot küldeni barátnak?
-
ayo
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
igen, de nincs olcsóbb verzió belőle csak RU lenne, ami nálunk nem jó..na most az kinek éri meg, hogy 5ért megveszi és olcsóbban eladja?
a cirka 6.8 euró sztem nem olyan vész -
ayo
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
pcre egy az egybe portolták mindennel "sajna". konzolon alap és dlck jöttek ki, ezért a játék itthon konzolra megvásárolható a dlc nem. itt 4 kulcsért adják. a ru verzió egyedül ami nem fog menni nálunk a többivel nincs gond.
-
Dollface
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ohhh, szóval ez a játék bugja? Azt hittem hogy a STEAM vagy a gépem hülyült meg...

Köszi!

-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor uccsó kérdés:
A Steam mi alapján lövi be az országodat meg a régiózárat? Amit megadsz neki, az alapján, vagy bemér?
Lehet akkor megajándékoztatom magam, 360-ra soha nem lesz ennyi ez a játék. -
betegphiu
senior tag
sziasztok!
olyan ember segítségét szeretném kérni, aki sikeresen streamelt az új steam opcióval otthonában.
nekem is sikerült a csgot-t a fos laposra streamelni,de szaggat nagyon. 60 fps megvan tehát nem emiatt laggol,a ping is jó.
utp kábellel vagyok routerben,nem wifin.nem értem

-
maross
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
jáj ilyen telibe reklamot, majd olli cenzurazza

-
-
Bad Pritt
félisten
XDDDDDDDDDDDDDD Jaj rég nevettem ilyen jót...
Ez most komoly? Belerakták DLC-ként a Superman Red Son ruhát a sarló kalapács logóval és ezért nem adták ki nálunk? Meg ahogy olvasom, a skin DLC a konzolos változatokhoz sem elérhető...
Oké. Az Amazont lementettem, de ott most nem akciós. Létezik mód arra, hogy a mostani akció során valahogy megvegyem? VPN-en keresztüli interneteléréssel pl, vagy ilyesmi? -
Bad Pritt
félisten
Most ez hogy van?
Kinn van a Mortal Kombat meg az Injustice -75%-os Midweek Madness akcióban, de az Injustice nincs fenn Steamen. Pedig azt akarom.
-
-
Dollface
tag
Találkozott valaki olyannal, hogy a játékból történő kilépés után 2 másodpercen belül újraindul a játék? Mintha kilépés után azonnal újra rányomnék az .exe fájlra...
Mert a Colonial Marines ezt műveli velem...
-
sagem
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Cserével jutottál hozzá vagy a boltból vetted? Mondjuk végül is mindkét esetben ugyanazt tudod tenni: írni a szupportnak. Viszont ha cserélted, akkor elképzelhető, hogy valami gond volt a gifttel (pl. lopott kártyával lett fizetve vagy ilyesmi), s ezért távolították el. Ilyen esetben visszakapod, ha kéred, de csak 1-2 alkalommal lehet ezt eljátszani, szóval meg kell gondolni, hogy mire lövi el az ember a lehetőséget

Ha közvetlenül tőlük vetted, akkor tiszta sor: írsz nekik és nem lesz gond.
-
Edorn
senior tag
Lenne egy olyan problémám, hogy böngészőben a steam nem mutatja meg a korhatáros játékok adatlapját... Automatikusan ezt az üzenetet dobja: "Sajnáljuk, de jelenleg nem nézheted meg ezeket az anyagokat."
Kliensben mindig rákérdez a születési évemre, aztán továbbenged.
Profil beállítások között nem találtam semmit ennek kiküszöbölésére (böngészőben is be vagyok jelentkezve a steam fiókomba).Mi a megoldás? Hol tudom átállítani, hogy böngészőbe is kérdezgesse a születés dátumát, vagy automatán engedje megnézni az adott tartalmat?
ui.: Már jócskán elmúltam 18...

-
Vertigo18
addikt
Nah, segítség kellene...
Vásároltam tegnap egy Titan Quest - Immortal Throne játékot...
A tranzakciós sikeres is volt a steam mutatja a "Legutóbbi Steam áruházi ajándék-tranzakciók". Között. Azonban sehol se találom. A team raktáramban az ajándékok között sincs, nameg a játékaim között sincs, hogy esetleg aktiváltam volna...
Van esetleg mód arra, hogy megtudjam, mi lett a sorsa az ajándékomnak?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Csakis az alap, a DLC-knek semmi értelme (az a bizonyos sír amit meg lehet hozzá venni konkrétan +1 perc gameplay, vertem miatta a fejem a falba hogy ezt most komolyan gondolták-e). Nagyjából 12-14 óra tömény orgazmusra számíthatsz ha belekezdesz, változatos, látványos, pörgős és baromi jó a sztori.
Én inkább mászkálnék pár hétig gatya nélkül. 
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Másodszor elindítva, már semmi gondja. Ellenben a gép bekapcsolását követően bármikor először akarom elindítani, akkor mindig ezt írja. Másodszor elindítva nincs gond. Amint a gépet újraindítom, és ismét el akarom indítani a Steam-et, akkor megint a hiba. Baromi fura, és egyben zavaró is.

egész pontosan 13-al előtted.