Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
Rison77
üzenetére
esetleg a ph aprón érdemes lenne szétnézned. van ott pár megbízható trader, lehet, hogy találnál náluk egy-két címet, ami érdekelne, és ha te most nem is tudod megvenni, de az ellenértékét mondjuk utalással fizetve, mégsem maradnál le a jobb árakról. (hogy gifteket fogadj nem tudom tiltják-e ilyenkor, de ha más nem, akkor sale után megkapnád a tradertől).
-
Rison77
senior tag
-
Hokunda
senior tag
válasz
warcat
üzenetére
Ennél sokkal jobb lenne ha a nyerhető játékokat limitálnák, de növelnék a nyertesek számát! 100 ezres nagyságrendnél - még ha figyelembe is vesszük azokat akik több pontot tesznek bele naponta - a 30as szám egy vicc!
Inkább: 1. csapat 250*1 játék értékkorlát nélkül 2. csapat 100*1 kb 20 eurig 3. csapat 50*1 5 eur alatt! Szerintem jobban pörögne a számláló!
-
djculture
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Met ugyanazok vannak akcióba amik a téli sale-n is alig van kivétel...
-
warcat
veterán
Hopp,olvastátok a frissített versenykiírást?
1. csapat 30 fő 3x játék
2. helyezett 20 , x2 játék
3. 10 x 1 játék -
warcat
veterán
Topikban is többször felhívtuk rá a figyelmet,hogy vásár alatt nem kerítünk vadiúj fizetési módot/kártyát,megértem,hogy bosszús vagy,de nem hiányzik nekik a több ezer hamis kártyával vásárolt játék letiltogatása.
Más:Space Hulkot nagyon el akarják adni,már -90%
-
-
Rison77
senior tag
Gratulálok a steamnek teljes szívből.. Summer sale alkalmaból ma feltöltöttem egy kis összeget a steam pénztárcába, erre letiltott 1 hétre mindenféle tranzakciót. Se a steam piacot nem tudom használni, se vásárolni nem tudok az áruházból... feloldás július 1.. még jó hogy 30-ig van a sale. Ez egyszerűen elfogadhatatlan egy ilyen cégtől... van rá valami megoldás vagy ez így ennyi volt?
-
Evome
senior tag
Nem fogynak ezek el

-
bul07
nagyúr
Metro Last Light nem volt már akcióba?
-
warcat
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Nem igazán érted a dolgokat,az EUs feltüntetett fogyasztói árakban eddig is kötelezően benne volt a forgalmi adó(épp ezért van a dollár=euró váltás is,a 20% körüli árfolyamkülönbséget az nyeli be).
Ha változik valami az annyi lesz,hogy a mostani 15/20 vagy akármennyi ÁFAtartalom helyett(amennyi a Valve EU-s székhelyen van) 27% lesz kiszámlázva.Vagy benyeli Valve és a kiadók és maradnak az árak,vagy lesz egy enyhe áremelkedés,nekünk teljesen mindegy,mert most sem éri meg vásárolni. -
djculture
félisten
Érdekes lesz, most olvasom hogy elfogadták az eu-s törvény miszerint minden szolgáltatás adózása nem a telephelytől hanem az igénybevevők lakhelyétől fog függni. Ezek utána szerintem a valve vagy lép innen vagy bekell neki vezetnie a forintot a magyar fiókok és áruház vonatkozásában plusz a mi áfánkat .
-
eami
Topikgazda
de nem kel parázni, mert ha jól emlékszem akkor a végén van két extra, hogy be lehessen hozni 1-1 lemaradást.
-
Amantius
senior tag
Akkor egyről. 15. volt 11:00 után.
-
Hány szavazás volt eddig? Mert nekem 14 van, és kiváncsi vagyok hogy mennyiről maradtam le.
-
Zebu
addikt
Jól elhúzott a kék csapat. 4x annyi pontjuk van mint a többieknek.
-
válasz
Arkennys
üzenetére
Megoldható, de arra készülj fel, hogy néhány dialógus angol marad (az akkori kiadás óta frissebb lett, néhány szöveg változott). Én csak a hangot pakoltam rá, a komplett magyar szöveget (textúrák, térkép, stb.) nem. Csak a hangokkal biztos működik, én is úgy vittem végig. A Share the Pain kiadásnak van magyar szinkronos változata.
-
Arkennys
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
hát, nekem speciel az nem túlzottan az angolul, kövezz meg
főleg miután anno játszottam már magyarul -
-
Arkennys
addikt
válasz
genndy
üzenetére
gondoltam, mivel magyarításért nem ölnek, talán lehet pofám megkérdezni, hogy tehetem élvezhetővé a játékot
angolul marhára nem poén. De mindegy, akkor kimarad, hiába van meg angolul nem játszom. Láttam párszor hogy valaki írta, sikerült neki megoldani, de ilyen emberek mindig lapítanak mikor kérdezem, pedig egy pm-ben legalább elregélhetnék a történetet.igazából 10ből amikor kérdeztem valamit, jó ha felében kaptam itt érdemi választ a legutóbbi esetekből

-
genndy
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Totálisan hivatalosan: nem.
Kevésbé hivatalosan: ha megvan az a változat is, akkor megpróbálhatod. Hogy aztán technikailag sikerül-e, vagy mások a Steames fájlok, az kérdés.
Általánosan: ilyeneket kb. felesleges itt megkérdezni. Kitárgyalni úgyse lehet hogy warezba ne fusson az ember, az meg itt tilos. Meg ha akarod, úgyis beszerzed a magyar változatot, akkor meg már maximum egy újratelepítést kockáztatsz ha nem eszi meg a fájlokat, vagy összeveszik a Steammel.
-
-
Arkennys
addikt
steames postal2-re fel lehet műteni valahogy magyar nyelvet?
-
marcusa
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha felmész a steam-re, rögtön látszik, de 30-ig...
-
Sziasztok, meddig fog tartani a sale?
-
Mardel
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Erdekes, hogy a szavazasban benne van a Lego Movie -75%, mikor az napi akcio.
-
Źşë'
addikt
fura h 1-2 játék még mindig be van akciózva az adott nap %-val, valami meg nem tartja az adott nap leárazását, pl Payday2, Mortal Komplete, Hitman is visszazuttyant
-
Edorn
senior tag
válasz
PrincEmacska
üzenetére
Vagy nem te veszed meg steamről közvetlenül, hanem egy itteni "kereskedő" közreműködésével (ráadásul sokszor olcsóbban). Esetleg ha van ismerősöd, akinek ez nem jelent problémát, megveszi neked.
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
feltöltöttem a Steam wallet-et 5EUR
Hitelesítés miatt levont 2 kis összeget, 1,6 és 1,36 EUR , de sajnos az összeget nem sztornózták vissza.
A kérdésem annyi lenne, hogy ezt más vissza sem kapom? -
genndy
addikt
válasz
Vardar
üzenetére
Nem tudod megúszni a telepítést, mert a kliens úgy látja hogy nincs fönt a játék. Így ahogy van nyomj rá a telepítésre, és reménykedj hogy ami fönt van azt már nem szedi le újra (én nagyon sokáig állítottam, hogy nem, de most már valami új telepítést használ, külön könyvtárba szedi le, úgyhogy lehet hogy tényleg letölti, nem csak ellenőrzi).
Ha tudod, próbáld meg a Helyi fájlok ellenőrzését a jobb gombos menüből, de szerintem azt ilyenkor nem lehet. -
eami
Topikgazda
válasz
PrincEmacska
üzenetére
bemesz egy bankba és kp befizeted PayPalra amennyit szeretnél. A gond csak hogy ez vagy 3 napos atfutasi idő, amivel ki is futsz a salebol.
-
Vardar
tag
Sziasztok!
A klienssel kapcsolatban lenne problémám. Adott a King Arthur, ami miatt feltelepítettem a Steam-et és kb. 1-1,5 éve nem játszottam a játékkal. Kedvet kaptam hozzá, elindítottam, de a steam kliens egy hibaüzenettel mindig lefagyott, ez ment kb. két hétig. Ma leszedtem kliens-t, újra felraktam, frissült, minden szupernek tűnt. De amikor rámegyek a King Arthur ikonjára, nem elindítja a játékot, hanem telepíteni szeretné. De a játék már telepítve van, meg van a teljes, 7,77 gigás mappája, az online felületen még azt is látom hogy 39 órát játszottam vele anno. Most ha végignyomom a telepítést, akkor újra felteszi a játékot, vagy közben rájön azért, hogy már fent van? -
PrincEmacska
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék Steamen vásárolni (vannak eredeti játékaim, de azokat giftként vettem, tehát pl. a Piac nem elérhető nekem), de nincs bankkártyám. PayPal-en lehet átutalással feltölteni összeget, de ez nem valósítható meg (bankszámla van, más ok miatt).
Hogyan máshogy tudnék pénzt juttatni a "Steam pénztárcámba"?Köszönöm.
-
szami777
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
a lego gyűrűk urával jó lóra tettél, a legjobb lego játék amit próbáltam.

A lego hobbit az első és a második részt tartalmazza. A harmadik, záró rész nem tudom hogyan fog érkezni , külön játékként vagy megvásárolható update-ként, de biztos úgy hogy a kiadó a lehető legtöbb pénzt zsebelje be. -
la_cc
addikt
Vége lehetne már ennek a krva sale-nek, már 8 game-t megvettem és még mindig ott a GTA 4 is...

-
Joci93
senior tag
Szerintetek megéri beruházni a Nether-re?

-
-
CloZee
aktív tag
Mi van a steam rendszerével? Próbáltam már magyarországot, romániát, angliát de mindenhonnan csak ilyen 50-200kb/s-el tudok tölteni
-
De4d
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Ha már infók és tanácsok, ezek a "csapatosdik" mik, illetve mire jók? (kékek, zöldek stb.) Meg azok a cardok amiket gyűjteni lehet.
-
killer095
őstag
Sziasztok lehetséges hogy MW2re lesz 50-75% illetve a dlckre?
Valamint megéri e a DLCket megvenni ,játszanak e rajta. -
fuwiradis
aktív tag
aki egy kicsit is kedveli a poén hack and slash-eket az próbálkozzon a Castle Crashers-szel. pont olyan idióta hangulatú az egész, mint pl. ez a zenéje
[link]és coop-ban is tolható

-
Heavyrain
őstag
BattleBlock Theater: 3.74€
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Jé 5. nap, jé a Reddit szerint a kékek nyernek, jé tényleg ők vezetnek. De meglepő...
-
Hunbeast87
senior tag
Milyen fura, hogy elhúztak a kékek

-
Anonymus X
tag
A fórumban megosztottak pár jó tanácsot olyanok, akiknek van már a háta mögött pár steames vásár. Csak ismételni tudom, hogy játékot csak napi ajánlatban vagy villámakcióban veszünk, minden más várhat a vásár végéig, ha addig nem kapott akciót, zsákolható. A napi és villámajánlatok a legkedvezőbbek.
Skyrim napi akcióban volt, ami letelt, de a nyári vásár alatti kedvezménye még június 30-ig él.
-
Bad Pritt
félisten
Gyertek, Lego játékok, gyertek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha van hozzáértő: melyik a legjobb? Batman 2-t tuti megveszem, azon kívül kéne még pár.
-
De4d
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
De azt nem lehetett előre tudni hogy tovább esik az ára, vagy ezeket ki lehet következtetni?
Igazából ez az első summer sale amin részt veszek és figyelem, alig pár hónapja használom a steamet.
Pl a Skyrim 4,5 euróról visszakúszott 7,5-re. -
Anonymus X
tag
A játék adatlapján mindig ott van, hogy mennyi ideig él a kedvezmény rajta és miért. Gondolom a Dark Soulson eddig azt szerepelt, hogy június 30. és summer sale. Most pedig az, hogy daily deal és a visszaszámláló óra. A napi ajánlat után pedig visszamegy az ára a "sima" kedvezményesre június 30-ig.
-
De4d
őstag
A francba dark souls nagyon le lett árazva, 2 napja megvettem már :\ mondjuk 300 ft-tal többért, nem számít, nem mertem kockáztatni, mert ha nem kerül rá további akció lehet leveszik róla és akkor lehetett volna eredeti árban venni, nem mertem

Így is megérte azért. 1850ért
-
A BattleForge játékot benézték. -33%, és 0 euró. A link meg a free.origin.com címre visz...
Szerk. A kék csapat még nem nyert. Vajon ki vezet most toronymagasan? Na?
-
Heavyrain
őstag
Batleforge-ot megnyitva nektek is az Origin jött be?

-
marcusa
addikt
válasz
genndy
üzenetére
De maross gondolom 1db giftet küld, ami beaktivál egyet az illetőnél. Olyan 4pack-ot szeretnék venni, ami feleségem és az én accountomon is megvan, így nem enged 4pack-ot venni. Már az is jó lenne, hagy 1db giftet adna, ami 4pack, és valaki másnak átküldöm, és ő beaktivál magának egyet, és a maradék 3-at visszaküldi...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Anonymus X
üzenetére
Az az alap 4-pack, nem?
-
Anonymus X
tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Azt még el is felejtettem, hogy - amennyiben jól tudom - ilyenkor sem 4 külön példányt kapsz a játékból a tárolódba, hanem egy olyan példányt, amit aktiválva 3 gift jelenik meg belőle az adott fiókon, egy példány pedig értelemszerűen a fiókra kerül.
-
djculture
félisten
válasz
Stockbauer79
üzenetére
Lehet, 30 euro egy 1000 pontos zseton ilyen célra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Házi hangfal építés
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Várható volt