Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Igen, van. Tudtommal 180 nap talán a korlát, addig lehet a marketben valami.
-
edgR
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
anya letiltotta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
VISA-t engedte, problem solved. PP-t ettől még nem értem.

-
SenorGrande
senior tag
~300 kártyámat dobta le a market, mert fél éve voltak fent ("Ajánlat lejárt")! Van ilyen limit? Minden tárgyra érvényes?
-
Kareszovics
addikt
Az most miért van, hogy nem tudok PP wallettre feltölteni? Másnál ugyanez?
Selected credit card invalidra hivatkozva.
-
-
-szabi-
addikt
Újra szerettem volna telepíteni a steamet.
Áthelyeztem a common és userdata könyvtárakat, majd uninstall.
Erre mit csinált ez a kibaszott program?
Annyira okos volt hogy a másik könyvtárba mozgatott biztonsági mentéseim is letörölte.
De ezzel nem érte be, ohh még mit nem.
Fogta és az originhez tartozó játékaim is letörölte majd letörölte az origint is végül a teljes games könyvtáram is letörölte.
Ezek után csak annyit szeretnék mondani, hogy ROHADJON MEG A STEAM. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bepken
üzenetére
Összehasonlításhoz kell videót készíteni. Arra tökéletes. Annyi, hogy a minőséget feltoltam kiválóra, de a felbontást hagytam normálon, így rendben van (2-3 fps-t vesz le max), bár majd kipróbálom úgy is,hogy a felbontás is kiváló legyen.
Egyedül annyi, hogy ablakban kell futtatnom a játékot (Doom), mert különben pár perc után megáll a felvétel. Viszont ablak módban minden gond nélkül működik, és ott megy a számláló is, miközben fullscreen-nél nem. de ez nem gond.

-
bepken
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
én több játékkal is teszteltem, nem mindig jön elő a menü Win+G kombóra, szóval nem is mutatja, hogyha megy a felvétel, de nekem egytől egyik mindegyik játékot rögzítette. (még Chrome böngészést is rögzített
) ráadásul egy alsó -közép laposom van, és simán bírta a fullHD rögzítést játék mellett.annyi, hogy a videó szerkesztő (kb csak vágni lehet) része nálam rendre kifagyott, de nyilván számtalan alternatíva van erre.
(#88079) hackeeeee - szuper! nincs mit

-
bepken
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
én a múltkor a Win10-es Xbox alkalmazással rögzítettem egy videót. fogalmam sincs, hogy a többi program mivel tud többet vagy kevesebbet, minden esetre működött a dolog

(Windows 10 alatt >> Win + G - felvétel menü előhívása .... vagy Win + Alt + R - felvétel/leállítás)
-
bepken
veterán
válasz
alratar
üzenetére
de épp ez az, hogy nem adod ki a jelszót
- a forráskód egyébként nyílt, bárki által megtekinthető >> UnofficialSteamAuthenticatorez pedig az OpenID, ami lehetővé teszi a hitelesítést anélkül, hogy harmadik félhez kerüljön a felhasználónév/jelszó (lényegében egy egyedi számsort küldesz tovább ilyenkor) - tehát ha valahová nem a Steam saját, OpenID felületével kell bejelentkezned, akkor semmi esetre se add meg a jelszavad!
Steam OpenID Provider
Steam can act as an OpenID provider. This allows your application to authenticate a user's SteamID without requiring them to enter their Steam username or password on your site (which would be a violation of the API Terms of Use.) Just download an OpenID library for your language and platform of choice and use http://steamcommunity.com/openid as the provider. The returned Claimed ID will contain the user's 64-bit SteamID. The Claimed ID format is: http://steamcommunity.com/openid/id/<steamid> - Steam Web API dokumentáció -
edgR
őstag
Én is csak ajánlani tudom. Minden TeCsőre feltöltött videómat ezzel vettem fel, és egy átlagos i5-ös procim van. Egyedül egy bajom van vele mostanában, hogy ha fél óránál többet veszek vele fel egyhuzamban, akkor azután elkezd csúszni a hang. Emiatt meg kell állítani ~fél óra környékén, majd újra elindítani.
-
bul07
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
PlayClaw esetleg, demóba is kipróbálható csak a PlayClaw felirat úszkál a felvételbe
-
Vesa
veterán
Tudni lehet, meddig tart a SSale?
Illetve volt egyszer valami leírás, hogyan érdemes vásárolni, ennek elérhetősége is érdekelne. -
hackeeeee
Jómunkásember
Tudok valahogy gameplay-t rögzíteni a steam klienssel?
Ha nem, akkor tudtok esetlegesen jó alternatívát javasolni?
-
válasz
maddionmax
üzenetére
Meg az ismerős is

-
kmisi99
addikt
Heló! Van egy másodlagos fiókom ahova általában az ingyenes vagy szuper olcsó játékokat gyűjtöm ami nekem már megvan a fő fiókban. Ezt ismerősömnek oda adtam had játsszon pár játékkal. Persze a hülye gyereknek sikerült csalnia valamiben ezért valami olyasmi szöveget dob ki a biztonság résznél, hogy csalás szabálysértés miatt bizonyos védett szerverekről kitiltást kapott csalás miatt. Na most ez el fog évülni valamikor?
-
vhw
addikt
Csak közeledik ez a sale...
Van már egy kényelmes/biztonságos megoldás az autentikációra android/ios hiányában?
Láttam ezt az Unofficial Steam Authenticator-t az MS store-ban - megbízható? (biztonságilag, illetve működésileg?)
-
-
A sumemer sale-en lesznek Flash dealek, vagy mint a télen, ugyan azok az akciók lesznek végig?
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem is ez a célom, de az ember havonta kb 2szer lép be, és semmivel nem is játszik.
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Szerintem nem tudja elküldeni.
De miért nem próbáljátok ki?

-
Spet
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Mafia 1 esetében ha jól emlékszem nincs korlátozás. De ha megakarsz győződni róla, hogy region lock-os, akkor fogadjon el ismerősnek, és látni fogod az inventoryában, hogy mit ir ki, vagy egyszerűen tegyen fel róla egy screen-t.
-
gyugyo79
addikt
Én sose használtam más kontrollert így teljesen megfelel. Félelmetes mennyire be lehet állítani. Csak nálam is az van, hogy olyan beállítást még nem találtam a közösségiek közt sem ami nekem jó lett volna alapból ezért mindig állítgatással megy el a játék eleje.(A kütyü faktornak is ad mert az elején mire megismerkedik vele az ember el lehet játszani vele ) Viszont utána kárpótol. Persze nálam az egér - bill kombót nem tudja kiváltani amikor "tétje" van mert bármennyit is használom még a giro rásegítéssel sem tudok olyan gyorsan és pontosan ráállni egy célpontra mint egérrel.
-
Vajon működhet egy gift cserebere egy USA-ban élő egyénnel? Ugyanis találtam valakit akinek meg van még a Mafia 1 az inventoryjában és attól félek hogy a régiók közötti korlátozás miatt nem tudná elküldeni.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
kemotox
üzenetére
Nekem XBOX One-os is van és ott wireless + wired megoldás is alkalmazható. SEMMI latency nincs ha lehúzom a madzagról. Lehet egy gamer monitornál kijönne, az enyémnek nagyjából 20ms az input lagja és én ott semmi különbséget nem veszek észre. Az aksi súlya meg... Hát nem tudom, akinek ez nehéz, az tényleg inkább sportoljon.
Én 8 óra után se érzem hogy húzná valami a markom. -
S1M0N
senior tag
válasz
kemotox
üzenetére
Ahogy a kolléga is írja, a mobilitás miatt jobb a vezeték nélküli, én is ezért vettem ilyet pár éve.
Egyből beszereztem hozzá egy Play & Charge Kit-et, így nem kell elemtöltéssel vacakolni, hanem játék közben is tudom tölteni a kontrollert (vagyis az aksit). Ráadásul nálam több héten/hónapon keresztül is is simán elmegy, igaz ez a használat idejétől is függ, de jól bírja, én gyárit vettem.
Azért ha rácsatlakoztatom a töltőt, akkor igencsak lehet érezni a súlytöbbletet, igaz, a kábel majdnem 3 méter...
Szóval szerintem megéri a felárat, elég jól bírja a gyűrődést.
Én leginkább Rocket League-ezni szoktam vele, valamint FIFA, Euro Truck Simulator 2, plusz szinte az összes platformer játék, ami támogatja, valamint egyéb autós játékok.
Plusz megvettem a Controller Companion nevű programot, amivel a kontrollert tudom egérként is használni, így akár filmnézésnél is lehet használni távirányítóként ha lusta vagyok felkelni az ágyból, igaz, ahhoz látni is kell, hogy hol a kurzor.

Amúgy ha most vennék kontrollert PC-hez, akkor Xbox One-ost vennék, mert a 360 D-padja használhatatlan sokszor, főleg verekedős játékoknál, bár azokkal én ritkán játszok.
-
whitezo88
nagyúr
Hatalmas árengedmény
[link] -
-
bepken
veterán
igazából nagyon ritkán használnám ki a vezeték nélküliség előnyeit (ritkán, ráadásul laptopról játszok) - bár 1-2 ropi különbség már valóban nem oszt nem szoroz. meggondolom majd még

vezeték nélküli kontrollert ismerem egyébként, elég sokat toltam vele X360-on
(meg is vannak, csak kábel nincs hozzá, meg elég kopottas mind) - igazából XO kontroller is nagyon tetszene, de annak se biztos, hogy kihasználnám az extráit, így sajnálom rá a plusz pénzt.ez a Steam Controller is most csak úgy jött fel, hogy van pár euró a Steam egyenlegemen, csak így díjakkal utána számolva sajnos még épp nem érné meg jobban...
-
bepken
veterán
uhh. akkor egyelőre még várok vele és gyűjtögetek tovább, később talán teljesen ki tudom walletről fizetni. ez lenne első kontrollerem és hát így utána olvasva talán nem ezzel kellene belekóstolni
(valószínűleg egy mezei vezetékes X360 lesz belőle - 10ropiból megvan, garanciával) -
eami
Topikgazda
válasz
Agyzuzo
üzenetére
fps játékoknál általában jobb, pl Dying Light sokkal jobb, de szokni kell és be kell állítgatni rendesen. mostanában próbálom erőltetni kicsit jobban és elég jó alternatíva. de tény hogy elég nagy hátránya, hogy játékonként állítgatni kell és nem egy out of the box megoldás.
(#88038) bepken: €17 a posta vámmal és áfával együtt.
-
Vertigo18
addikt
Van valahol adat arról, hogy a Steam Controller mikor volt leárazva és mennyire? Azt tudom, hogy most volt éppen, de vajon a "szél" ideje alatt kap-e kedvezményt?
-
-
Grieves13
csendes tag
Sziasztok. Nem igazan találtam róla semmit neten, de steam "aktivitás" lapon lehet elrejteni egyesével is embereket valahogy? A választ előre is köszönöm!

-
A steam könyvtarba lévő játékaimból egy párat más meghajtóra szeretnék telepíteni. Gondolom még mindig nem lehetséges csak a steam könytarba. Vagy igen?
-
PöCöKuk@c
tag
Meg lepett engem, mikor kód be ütés után jöttem rá, hogy nem volt netem és mégis működött. Most meg már így nem izgat.
-
csaba951
veterán
New Blizzard authenticator does away with codes
Tudnám értékelni, ha ezt a Steam is átvenné. Akkor is utálnám, hogy minden bisz-baszt egyenként kell jóváhagyni, de azért így kevésbé irritálna! -
csaba951
veterán
válasz
Zamery
üzenetére
Simán!
Idén már nem is próbálkoztam azokkal ahol egy/több kártya Not Marketable volt, de ennek ellenére sem adott egy csomónál SS kártyát (az esetek kb 8%-10%-a volt ilyen). Arra tudok csak gondolni, hogy a saját farmolt kártyáknál is nézi, hogy megvan-e már legalább 7 napja, és aminél nincs annál nem adja meg. Más ötletem nincs.

-
Zamery
senior tag
Nektek van olyan hogy csináltok kitűzőt, de nem ad Summer Sale 2016 kártyát? Másodszor fordul elő.

-
bepken
veterán
még egy kérdés jutott eszembe...néhány napja csak úgy heccből benéztem haverom raktárába, hogy mégis mit kockult össze mostanában. nem igazán érdekli ez a piacolás, kártyákat is simán átpasszolta nekem. viszont néha napján CSGO-t nyomatja, így jópár cucc van már a raktárban. köztük egy 12 dolláros skin is, amire én fel is hívtam a figyelmét, tekintve, hogy közeledik a sale.
na most a dologban az a furcsa, hogy amit én látok a raktárban, azt ő valamiért nem látja (screenshot-ot is küldött) - ez hogy lehetséges? nincs semmilyen szűrés beállítva nála. ráadásul tegnap próbaként küldtem neki egy csereajánlatot, tehát ténylegesen nála van az a skin.vagy egyszerűen csak épp akkor szarakodott a steam és ezért nem mutatta a raktár tartalmát?
-
válasz
csaba951
üzenetére
Van ez így én hagyományosan idén is leszrom az egészet. A szenes móka óta nincs normális sale franc se töri magát, az usa hajnali tovább jutásával százszor annyi lét kerestem mint ha bszakodnék napokig a kártyákkal. Legutolsó kettőnél már kitűzőt se csináltam annyira nem érdekel az egész. Mobil hitelesítő szarságot aki kitalálta ás rákényszeríti a felhasználóra az is megérdemelne egy picsánrúgást.
-
bepken
veterán
tényleg, egyébként nincs valami tool, amivel egyszerűbben lehetne listázni?
pl.: a kijelölt tárgyakat tegye fel (aktuális minimál ár) +/- 0.02€ áron.vagy ilyesmi csak az én agyamban tűnik hasznosnak?

-
csaba951
veterán
válasz
shaddy1027
üzenetére
Á, ahhoz már hozzászoktam! Ezt hagyományosan így csinálják évek óta.
-
csaba951
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Tegnap este feltettem 98 db Summer Sale 2016 kártyát a Market-re.
1) A nyamvadt app-juk kb. 12 egymás utáni megerősítéstől lerobbant. Megcsinálta a hitelesítést, de többé nem tájékoztatott, hogy ez sikeres volt és nem volt hajlandó automatikusan frissíteni a jóváhagyási listát sem.
2) Most nézem, hogy állnak az eladásaim. Látom, hogy a Steam az összes tételemet visszavonta. Miért? Mert most mégiscsak szétdobták a kártyákat számozás szerint külön-külön listákra. Annyi eszük nem volt, hogy a már fent lévő, jóváhagyott eladásokat áttegyék ezekre a listákra!

-
-
ooloo
őstag
Üdv,
Át lehet ültetni a mentéseket Dead Island játékból a most megjelent Dead Island Definitive Edition verzióba ?
-
bul07
nagyúr
Na készülnek már a vására
Már vagy két órája kínlódás a piacozás, kiléptet, nem találja a kártyát, probléma a feladás során, megerősítés nem megy
Lesz itt leállás a vásár alatt és megint jönnek majd azzal hogy támadják őket, minthogy bevallanák hogy semmi tartalék nincs a rendszerbe és az emelkedett látogatottság betesz nekik

-
Out
addikt
Végre a felfedezési listát lehet szabályozni, hogy milyen típusú játékokat ne mutasson

Szerk: Sajnos csak 12 féle kategóriát lehet felvenni

-
tomsolo
addikt
van olyan stuff amivel a steames whislistet lehet egyszerűbben kezelgetni?
konkrétan arra gondolok, hogy pl. nálam van 400 tétel benne, és bár beletenni könnyű, kivenni macerásabb mert minden egyes eltávolításra újra tölti az egészet(vagy csak én vagyok a béna)
Olyat szeretnék hogy ilyen batch szerűen kijelölgetném ami nem kell majd utána egy klikkel kipurgálom a nem kívántakat..
Ha nagyon nincs akkkor lehet összedobok greasemonkey scriptet, mert nem tűnik rakétatudománynak, de ha már van akkor viszont nem pazarlok rá időt.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Energiaital topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)