Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Kijavították már azt, hogy ha egy játékot nem magába a steam mappájába telepíted/töltöd le akkor nem fog normálisan frissülni a játék, a későbbi patchek nem töltődnek le normálisan? Anno ismerősöm mesélte ezt CS:GO-val kapcsolatban, amint átrakta a steam mappájába egyből megjavult neki.
Azért kérdezem, mert pénteken lesz SSD-m és pár játékot át akarnék rakni rá, de nem az egész steamet mivel 120GB-s SSD nem lesz elég, csak olyan játékokat amiknek szüksége van rá és előnyöm származik belőle (most így hirtelen a CS:GO, Path of Exile jut eszembe).Előre is köszi a választ!

-
ruti
Közösségépítő
steam streaming...
jól gondolom, hogy WiFi-n ez a téma felejtős?
mert elvileg a "reklámban" mobil eszközöket (tablet) is emleget, de kétlem, hogy drót nélkül ez a streaming hatékony lenne...
amúgy valaki próbálta már wifi hálózaton?egyébként én látom benne a fantáziát, legalábbis a magam hardver elrendezésében, mert egy erős TV-re így könnyebben ki lehet tolni a tartalmat,
minthogy egy ht-egyben-gamer-pc legyen a TV közelében,
illetve a PC mellé sem kell brutál monitorfejlesztés
-
törölt tag
Hmm, Dead Space 2 joarasnak nez ki. Vagy mindig ennyire akcios szokott lenni ha "%" van?
-
Mate
nagyúr
Akit érint:
Előtölthető a Watch Dogs

-
SityiSXT
őstag
Én próbálgattam már ezt az In-Home Streaminget, és hiába vagy két gépen bejelentkezve, egyszerre csak egy játékot enged futtatni. Ha különböző játékokról van szó, akkor szól, hogy a másik gépen más fut; ha ugyanarról, akkor értelemszerűen streamelni kezd.
-
-
Ezzel a steam home streaminggel megoldható, hogy egyszerre futtassak kettő dota 2-t az asztali gépen és az egyiket streameljem egy laptopra?
-
ayo
veterán
múlthéten megint 75 greenlight cím jött ki, itt a kivonat a jobbakból. tengami nagyon jó lesz

-
Qmi
tag
TF 2 kulcsokért cserébe valaki nem venne nekem egy ilyet? Nem akartam tolakodó lenni. (dehogyisnem...
) -
Skyhunter
őstag
A "Mentés" menüben van egy ilyen steam logo, amire ha mentéskor rákattintok, akkor kiírja hogy a mentés a Stean felhőbe (is) került.....és van egy számláló ami, mutatja hogy 100mb tárhelyem van.
Update: Most kinyitottam a laptopot is, és......érdekes módon a laptopról elérem a mentéseket.....de akkor az asztaliról miért nem? (mutatja is szépen hogy 95mb/100mb a foglalt tárhely.)
-
Skyhunter
őstag
Következő problémám akadt. Megvettem a Kings Bounty packot. A Warriors Of the North-ot telepítettem fel a laptopomra és az asztali gépre. Szombaton vidéken a laptopon játszottam, és a mentéseket a Steam felhőbe "tettem".
Az miért van, hogy a mai napon, az asztali gépről indítva a játékot, nem látja a felhőben mentett játékállásokat???

-
Qmi
tag
Ez Steam-en regelhető lehet?
-
jozsi252
veterán
Jól látom hogyha a Steames Watch Dogs-ot veszem meg, akkor azt uplay-re kell valahogy beaktiválnom? Vagy mint jelent pontosan a játéknál az hogy, "külső DRM uplay"?
Köszönöm

-
Csapoati
nagyúr
Ja, sok jó újítás jött, meg mostanság nincs is annyi gubanc.
-
Észrevettétek, hogy most már Steamen már ki lehet választani, hogy mely DLC-ket akarunk telepíteni az adott játékhoz?
-
Arkennys
addikt
valami vírusszerű szutyok is van, legalábbis sokféle profilról terjed ez a vacak, és gyanítom nem mindenki van benne ebben. Pont nemrég került szóba CS:GO topikban is. Továbbra is ajánlott nem bedőlni mindennek, és főleg nem kattintgatni linkekre, na meg bejelentkezni ilyenen keresztül.
-
gmx9
aktív tag
No, egy büdös csalóba belebotlottam én is. Felvett, majd írja, hogy a barátja akar velem cserélni, de nem tud bejelölni. Erre berakott egy kamulinket az állítólagos profillal.
Remélem nem hiába jelentem, hanem csinálnak is valamit. Mindenesetre a srác neve Rafa volt (bár biztos cserélgeti), az avatarja pedig a Steam és az Apple logójának az ötvözete feketén-fehéren. Ha esetleg másnál is próbálkozna.
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
A Steam ezt írja ki egy külön ablakban mikor be akarok jelentkezni:Nehézségek léptek fel a Steam szerverekhez való csatlakozáshoz.
Alatta pedig hibaelhárító tippeket ajánl fel: [link]
Mi lehet a gond? Azt már kiderítettem, hogy a wifivel van a gond, másik wifin tökéletesen megy, be tudok jelentkezni, az eredetin viszont csak a steam nem megy. Előre is köszi!
-
Ryder62
őstag
Valakinek kell egy Nuclear Throne 50% kupon?
-
warcat
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Ez igaz PC-n itt csak a Metro 2033nál van elfogadható értelme,de pl PS-en nem volt M2033,ráadásul a redux 60 fpsel fog futni PS4-en pl a feljavított grafika mellett.
PC-n elég ocsmány lehúzásnak tűnik a kedvezményes ár mellett is amit kapsz ha már megvannak,de azért PC-nél tágabb a világ

Egyébként egy 5 eurós upgrade elfogadható lenne,de tesznek ránk,nem a csóringer államokhoz igazítják a dolgot,a programozóik se magyar órabért kapnak
-
Mate
nagyúr
Ha jól értettem jobban fog futni SteamOS-en és szebb lesz a grafika PC-n is.
Viszont videót elnézve, mintha lennének benne új részek stb. Lehet játékmenethez is hozzányúltak picit.
-
-
Mate
nagyúr
Mi ez a Metro Redux?
-
törölt tag
Sacred 2 Gold-ot szeretném kipróbálni, de indítás után nem történik semmi

Az eszközkezelőben látom hogy ott van de se kép se hang.
Windows8. Valami megoldás?
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Szóval még egyszer..én beléptem az Ő Steam fiókjára otthonról és beaktiváltam a játékot. Kintről nem is engedi tölteni neki, hivatkozva arra, hogy nem elérhető az ő régiójában. Amennyiben hazalátogat majd és Mo.-n letölti a játékot, Steamet meg eleve offline-ban módban indítja odakint, akkor most jó lesz-e úgy vagy sem?

Mivel multi rész nincs benne, így gondolom nem kötelező online-nak lenni a játék futtatásához..akkor miből ismerné fel a Steam, hogy éppen hol van?#64531 x_o_n: Ez viszont egy próbát megérne akár egy hónap múlva. Ki tudja milyen adatokat és időpontokat rögzítenek mindenről, pl. aktiválás ideje, előtte hol használta a klienst stb.
De való igaz, csak munka miatt van kint. -
x_o_n
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
lehet mindenesetre nekem vigan mennek a csak hu-pl-ro játékok is online módban
mellesleg lehet irni a steamnek hogy munka miatt más régioban vagy és akkor átállitják. -
Assimilator
őstag
-
x_o_n
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
ez miért is biztos?
-
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Köszönöm a választ

Ennyi erővel a Tescos Dishonored-ot ki is hajíthattam volna az ablakon
Na mindegy, bele nem halok.. -
Assimilator
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nem fog.
-
S1M0N
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Lenne egy kérdésem hozzátok: ha ismerősömnek vettem egy jólárasított Dishonored játékot, ő Angliában de én itthonról aktiváltam neki (és régiókorlátos)...akkor annak, ha hazalátogat és letölti itthon majd, kint indulni fog Steamen offline módban?
-
Vegyétek a Warhammer 40k franchise-t, olcsó és mindegyik nagyon jó!
-
Qmi
tag
Valakinek nincs égető szüksége Steam Wallet money-ra? Ezért szívesen adnám
. -
Spet
addikt
Nem tudom, hogy észrevette-e valaki, de végre az inventoryban is megjelent az aktuális értéke a tárgyaknak amik eladhatóak, és végre nem kell keresgélni a marketen.
-
maross
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Ezt olvastam anno, de nem gondoltam volna, hogy steam giftkent megveheto es tovabbadhato dologrol van szo

-
cskamacska
addikt
-
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
Amikor megnyitották a nyilvánosságnak a Grren Light-ot, rá 1-2 héttel vezették be, azért mert az emberek széttrollkodták a Green Light-ot. Szegényebb fejlesztők panaszkodtak, hogy ez túl sok! A többiek meg azt mondták, hogy ez nem lehet gond egy komoly projektnek.
Szóval ez már hónapok, ha nem évek óta így van!
-
maross
nagyúr
Greenlight Submission Fee, ez csak nekem uj?
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Projektor topic
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Haditechnika, harcászat
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

No offense

)

Na mindegy, bele nem halok..

Imádom... végre értelmes fejlesztés megint.
eami