Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
eami
Topikgazda
miközben próbáltam találni egy olyan gyűjtő oldalt ami listázza az összes olyan steames emoticont ami az ABC valamelyik betűjét ábrázolja, többször is belefutottam olyan topicba steamen, hogy "kinek van meg a steam ABC-je", "végre meglett a steam ABC-n"

szóval, hogy kicsit feldobjam a sale utáni pangást... kinek van már meg a steam ABC-je, azaz kinek van az (angol) ABC minden egyes betűjének megfelelően kezdődő legalább 1-1 játéka a listáján?

-
Ryder62
őstag
5 euróból kb hány játék badget lehet készíteni kb? (nem indie)
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Same here.

-
eami
Topikgazda
válasz
sultansmith
üzenetére
nála meg azok a bankkártya és egyéb személyes azonosító adatok ami miatt toszogatnak most.
-
törölt tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A lemezt így is, úgy is össze törheted.
Aktiváltad steamen. Iennentől kezdve ott van.
Nézd meg tényleg a letöltőszervereket, esetleg netspeedtest. Nincs-e lekorlátozva steamen belűl a letöltési sebesség, stb. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
válts letöltő servert a steam beállításaiban más országra, de ennyire nem kéne lassúnak lenni, nálad lesz valami gond ha offline módot ajánl fel egyáltalán, az akkora van ha nem talál internetkapcsolatot.
a lemezen biztos régi változat volt. -
Csapoati
nagyúr
Na végre vége ennek a sale hülyeségnek, visszatértek végre a jó kis heti meg napi dealek.

Syrius XIX: Csak tipp, de nézd meg a tűzfalad beállításainál, hogy a Steam kliens ki van-e engedve?
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!

Elnézést kérek ha kicsit hosszú lesz, de már nem tudom mit tegyek!

GRID Autosporttal kapcsolatbe lenne problémám! esetleg ha valaki tud segíteni pls. ne habozzon!

+jött a game!
Gondoltam feltelepítem oszt jóvan! Hát nem!
A Steam-et addig érdekelte a lemez, amíg be nem írtam a kódot! 6GB-ot letöltött a 7,7-ből, onnantól ugyanúgy Steam-ről tölti le, mintha ott vettem volna! Nem értem! Akkor mi a reteknek a lemez???Azóta 1 - 1,5 kb-tal szöszmötöl! Azt írja, h kb. 27 nap és lejön!
WTF??? 
Azt az egyet valahogy nem vagyok képes megérteni, ha egyszer ott a lemez, miért nem telepíti fel onnan, függetlenül attól, h Steam-es a játék!?

Kaptam 1 tippet: Megint csak azt tudom mondani, hogy te rontottad el.... ki lehet választani, hogy online telepítést vagy offline telepítést kérsz...
Na mondom ezen ne múljon! +próbáltam, a végeredmény:

....és ugyanott tartok +int csak!

Azóta már töröltem, új helyre tettem a Steam-et, de minden ugyanaz!
Még mindg 6GB-nál áll (közbe 3 nap alatt már (!!!) 6,1GB lett belőle
), automatikus frissítés,naprakészen tartás, magas prioritás, háttérben letöltés,, ilyesmi be van állítva! Ha neki is kezd, akkor ilyen 1 - 1,5KB/s-mal szöszmötöl és 27 napot ír!Pont ez a baj, h nem tölti, csak szarakodik!

Röviden (hosszan) a történet ennyi!
Már ott tartok, h összetöröm a lemezt és kukázom ezt az egész...........! Na 11111111! Esetleg ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönném! Akár így, akár úgy de THX all! 
-
eami
Topikgazda
válasz
sultansmith
üzenetére
amúgy nincs 1 hete hogy valaki írta, hogy már talán az 5. embernél járt az account amikor nagy eséllyen a 4 évvel ezelőtti tulaj visszaigényelte (vagy feltörték az aktuális tulaj steam+email accát), szóval sose lehet tudni.
-
sultansmith
senior tag
Egészen pontosan 112 játék.
Egyébként az lesz, amit mondasz. Kényelmesnek tűnik, köszi nektek!
Egyébként biztosan nem igényelné vissza, ahhoz túl régóta van nálam, szerintem az eredeti tulaj már nem is emlékszik rá, vagy már rég visszaigényelte volna, ha esetleg jogosulatlanul került volna ki a kezei közül. Gondolom én, de mondjuk bármi lehet, sőt, ennek az ellentéte is.
Mindenesetre köszi mindenkinek!
-
eami
Topikgazda
válasz
sultansmith
üzenetére
elárulod hány játék van az accon? amúgy mivel nem te vagy ez eredeti tulajdonos, igen, bármikor bukhatod, csak vissza kell igényelnie az eredeti tulajnak. Ezért írtam, hogy csinálj magadnak egy új fiókot és mostantól oda vásárolj, a mostanit meg osztd meg az újjal, így amíg eléred a régit addig tudsz játszani az újon keresztül is a játékaival.
(#67162) dadawa:

-
sagem
addikt
válasz
sultansmith
üzenetére
Szerintem se nagyon rugózz a dolgon. Ha nem vagy trader akkor az évi 200 adásvétel bőven elég egy átlaguser számára.
-
djculture
félisten
válasz
sultansmith
üzenetére
Hagyd a francba ne igazolj semmit még mindig jobb ha 200 téles lesz a market szinted mintha megy a levesbe az akount utána meg még lehet bármi . Ebbe jobb bele se kezdeni, ha hülyeséget irsz utána néznek minden adatodnak és a hazai és az ottani adóhatóság is adatokat cserélhet.
-
sultansmith
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nem egyezik, de nem is látom miért kellene egyeznie. Vehette nekem az amerikai nagybácsim is. A kérdés, hogy utánanéznek-e a nagybácsinak, nem? Gyakorlatilag a bankkártyaadatokon kívül semmi sincs a kezükben. Tárol vajon IP-t vásárláskor? Akkor a külföldi nagybácsim lépett be az accountommal!
Nem tudom mit kellene csinálni, jó lenne megúszni. Tudtok olyanról akinek emiatt zárolták az egész accot?
-
törölt tag

???
-
wjbhbdux
veterán
válasz
sultansmith
üzenetére
alapból az lesz a gondod hogyha nem egyezik a magyar neved azzal akinek a bankártyájával megvették az első játékot, máris nem a tiéd az account.
-
Mate
nagyúr
válasz
sultansmith
üzenetére
Hány játék van azon az accodon?
-
sultansmith
senior tag
Én már egy magyar sráctól vettem, szóval én nem igazán tudom, hogy hogy történt a dolog.
Ergo akár bukhatom is az accountot, ha sok hülyeséget dumálok?
Ez még évekkel ezelőtt volt amúgy, 2009-ben vagy hogy, szóval dont judge me..

Ez van írva az emailben egyébként:
A magyarázatnak a következő feltételeknek kell megfelelnie:
Ésszerűnek kell lennie, és meg kell magyaráznia, miért használtál US-beli címet a Steamen.
Alá kell támasztania külföldi jogállásodat.
Nem utalhat arra, hogy US-beli személy vagy.
Például, de nem kizárólagosan, a következők:
Véletlenül az „Egyesült Államok” lehetőséget választottad országként fizetéskor.
US-beli címet adtál meg, miközben nyaralni voltál egy barátodnál vagy rokonodnál.
Olyan bankkártyát használtál, mely egy, az Egyesült Államokban élő családtagodé.hozzávetőlegesen 100 játék van rajta...
Csak a Source-ot vették amerikából, az első játék rajta egyébként egy Left 4 Dead volt, amit CD kulccsal aktiváltak. -
válasz
sultansmith
üzenetére
Na most én az eladó helyében nem igazolnák semmit, ugyanis a Steam le fogja jelenteni az eladásaidat az ottani adóhivatalnak, és neki adófizetési kötelezettsége származhat belőle. De nem is értem miért kellett neked accountot vásárolni, az eladó bármikor visszaszerezheti tőled.
-
Chiller
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
Vagy csinálsz egy alt accot, és azzal marketolsz...
-
csaba951
veterán
válasz
fuwiradis
üzenetére
Ez ebben az esetben nem játszik! Ha bemondja, hogy magyar, és semmi köze az amerikaikhoz akkor máris zárolja a fiókját a Steam. És rögtön indítanak is egy vizsgálatot, hogy kiderítsék, mi a helyzet. A naplóban ugyanis megvan, hogy az első vásárlás US ip címről volt. Tehát vagy USA polgár vagy, vagy külföldi de USA-ban élő polgár. Most ezt megpróbáltad elkamuzni. Na, már megy is az értesítés az IRS-nek (ottani NAV)! Meg talán a bevándorlásiaknak, belbiztonságiaknak is. Vajon jogszerűen tartózkodsz/tartózkodtál-e az USA területén? Adót fizeted/fizetted rendesen? Munkavállalásid rendben van? stb... stb...
Szóval ez merő szívás! Tényleg jobban jársz, ha hagyod ezt a fiókot a fenébe, és nyitsz egy újat a saját adataiddal.
-
sultansmith
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Igazából nem, a fiók adatai teljesen az enyémek, ezért vagyok gyanús:
Az ellenőrzésre azért van szükség, mert korábban US-beli címet használtál, vagy próbáltál használni egy Steames tranzakcióhoz.
26 Dec 2008 @ 11:08am dátummal megvásároltad a(z) Counter-Strike: Source terméket a Steamen.
Fizetési mód: Credit Card
Megadott U.S. állam: NJ
Megadott U.S. irányítószám: 07011 -
djculture
félisten
válasz
sultansmith
üzenetére
Az szép.. Nekem csak egy igazolom hogy Magyar állampolgár vagyok ürlapra kellett rákattintani ... De neked goindolom eleve a megvásárolt illető adatai szerepelnek így amerikai vagy papiron ott.
-
eami
Topikgazda
válasz
sultansmith
üzenetére
ha nem sok játékod van akkor simán vált másik accra ami tényleg a tied. A régit meg mondjuk family sharebe megosztod magaddal

-
fuwiradis
aktív tag
válasz
sultansmith
üzenetére
Egyébként, hogy néz ki az, amit ki kéne töltened? Muszáj kitöltened, vagy mondhatod azt, hogy nem igazolsz semmit, és elfogadod, hogy akkor nincs market a továbbiakban?
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
djculture
üzenetére
Az lenne a kemény, ha pl. az amazon-ról vett régiókorlát nélküli cuccok után is kérnének ilyen komolyabb igazolásokat, mert hogy azt csak USA állampolgár vehet, szóval most amcsi vagy vagy nem?
Egyébként azt hiszem pont ebben a topikban olvastam egyszer valakitől, hogy nem vásárolt a saját régiójától különböző steam store-ból, aztán mégsem csak annyiban merült ki a 200 tranzakciónál a dolog, hogy USA állampolgár vagy sem, hanem kértek rendesen minden dokumentumot.
-
eami
Topikgazda
válasz
sultansmith
üzenetére
valaki egyszer már tényleg elmesélhetné, hogy milyen felindulásból vásárol accot

-
fasirTTT
őstag
Sziasztok, payday2höz van olyan dlc amit érdemes megvenni? Amibe van új pálya, vahy valami mód.
A big bank dlct leszámítva. És a maszk meg fegyó dlck se érdekelnek. -
djculture
félisten
válasz
sultansmith
üzenetére
Akkor azzal nem érdmes küldözgetni semmit. Úgy lefogják tiltani mint a pinty ha kiderül hogy vetted.
-
válasz
sultansmith
üzenetére
Sale után sem fogsz tudni eladni, ha nem töltöd ki a kérdőívet. Ezeket meg pláne nem, mert meg fognak szűnni (eltűnnek az inventoryból).
-
warcat
veterán
válasz
sultansmith
üzenetére
És miért olyan nehéz kitölteni azt a kérdőívet? nem azt kell igazolnod,hogy magyar vagy,hanem azt kell kijelentened,hogy nem vagy USA állampolgár.
-
sultansmith
senior tag
Megmaradt pár summer sale cardom. El szeretném őket adni, de nem tudom, mert elértem a 200-as limitet, és igazolnom kell, hogy magyar vagyok, meg a többi...
A summer sale végeztével jók lesznek még valamire/lesz még kinek eladni őket?

-
djculture
félisten
válasz
eszement24
üzenetére
Hivatalosan 1-2 napot garantálnak de általában ha banki nyitvatartás van gyorsan megtörténik.
-
djculture
félisten
válasz
eszement24
üzenetére
TOPUP menüpont.. Bank kártyáról vagy banki átutalással az adott bank webbankjába irányít.
-
eszement24
aktív tag
Köszi mindenkinek a tegnapi segítséget, valamiért szórakozott a kliensem.
Más. Hogy lehet pénzt rakni a paypal balanceba?
-
csaba951
veterán
válasz
zsolt1225
üzenetére
Ennyit fizet az eladó. Pont olyan itemet nézel amiből baromi sok van, és a kutyának se kell. Gyakorlatilag ingyen adják a népek csak ne álljon az Inevntory-jukban.
Ha napi szinten akarsz venni/adni akkor jó ha tudod, hogy a kb. 12000 db item-ből kb. 200 db-bal érdemes foglalkozni.Tehát ilyen szempontból az itemek 98,66%-a felejthető. Sok sikert a többi megtalálásához!

-
zsolt1225
aktív tag
Tegnaptól végre én is használhatom a marketet. Lenne egy kérdésem.
Dota 2-be van sok olyan cucc, aminél ha rámegyek a grafikonon látom, hogy 0.01 és 0.02-ért van belőle sok eladás. A grafikon azt a pénzt jelöli amit az eladó kézhez kap, vagy pedig amennyiért a vásárló veszi?
Mert ha beírom, hogy 0.02-ért adom el, akkor én 0-t kapok. Remélem érthető a kérdésem. -
-
Qmi
tag
ROW verziós Far Cry 3-at tudtomal beaktiválhatom nyugodtan itthon is. Right?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Pont a sale utolsó napján 310 az EUR. A fenébe! First world problems.

-
csaba951
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
Saját fő fiókodon ne Market-ez nagyban! Én is kapom folyamatosan a felkéréseket, naponta 4-5-öt. Persze visszautasítom őket. Erre simán bejelöltek scammer-nek! Ezek után amikor trade-elsz ezzel a fiókkal, a túlsó oldalon mindig megjelenik egy figyelmeztetés, hogy a másik scammer, vigyáz vele! Nem lehet vele mit kezdeni.
Szóval nem elég, hogy megpróbálnak lehúzni. Ha nem hagyod magad, akkor még simán be is sározzák a fiókod!

-
csaba951
veterán
Egyszerű!
1) Maket pénzből ment, és csak kb. az indulás előtt 9 nappal derült ki, hogy idén jóval korábban lesz, mint szokott. Egyszerűen nem volt idő sokkal nagyobb Wallet pénzt felhalmozni.
2) A Steam az új kereskedési rendszerrel lezárt olyan módszereket amivel gyorsan pótolni tudtam volna a "költőpénzt" Market-ről.
3) 72 óra alatt akkora forgalom volt, mint máskor egész hónapban.
4) Az én érdekem az volt, hogy a Wallet pénzem minél hamarabb valódi pénzé konvertáljam. Ez secc-perc alatt teljesült is.Egyébként a Sale végéig való nyitva tartáshoz simán 3000 € feletti Wallet pénz kellet volna. Össze lehet ennyit szedni, de ehhez előbb több hónapig zárva kéne lennem. Nekem jobb, ha egész évben folyamatosan jön a pénz. Meg ugye a fiókon 380 € a limit. Tehát ehhez legalább 8 fiókkal kellene foglalkozni/gondozni, hosszabb időn keresztül. Közben meg simán elvagyok 2 Market-es fiókkal.
-
eami
Topikgazda
válasz
djculture
üzenetére
Százalékos árrése meg lehet így is úgy is... persze ugyanazért a pénzért több időt kellene belefektetni, de ha kicsit emelne az árrésen még mindig megérhetné mindkét félnek. Aztán lehet valami fontos dologra nem gondolok és azért nem megy.
Nekem végső soron csak jó, mert így olyan dolgokra nem költök kicsit sem, amire amúgy valószínűleg nincs is igazán szükségem, csak lenne az az ár amiért, "najó ennyiért csak behúzom".
-
Arkennys
addikt
-
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Nem lehet sajnos.... Pedig én is letiltanám, vagy beállítanám, hogy csak ismerős ismerőse jelölhessen be. Mondjuk én blokkolom is őket, nem csak elutasítom. Múltkor néztem a blokkolt listát és voltak rajta vagy 100-an....
Legjobban azt rühellem, mikor Cs közben felkér cserére és írogat, mikor nem is az ismerősöm...
-
Arkennys
addikt
Barátnak jelölgetést le lehet valahogy tiltani? Adok el pár fogadásból bejött skint, és folyamatosan adogatnak hozzá barátlistához nevetségesebbnél nevetségesenn ajánlatokkal, próbálnának hülyére venni

Első párat még elfogadtam kiváncsiságból, de már kezd idegesítő lenni, hogy megint van 5 felkérés
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ja, persze, meg akkor már rubelben, sőt, ingyen.

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Dettó
Nagy taps nekünk
Bár néha azért eléggé sajnálom hogy Euró-ban fizetjük és nálunk meg mégsem az van , ugyanennyi boltolásért sokkal több mindent ki tudtam volna sajtolni a sale-ból dollárban vásárolgatva. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Pedig Bad Rats kártyák olyan áron mennek hogy ihaj!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
spanyoll
üzenetére
Na meg legális orosz fiókja se lehet az embernek csak úgy. De én nem irigykedek, le a kalappal csaba951 előtt, hogy ilyen jól tud bizniszelni.
Én meg vígan elvagyok azzal a kevéske wallet pénzzel, ami a kártyákból bejön. A legutóbbi két vásár alatt azért elköltöttem cirka 60 eurót én is úgy, hogy mindez kb 10-be fájt nekem - mindezt mindennemű bizniccelés meg okosítás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami viszont külön érdekes hogy a S-el kezdődőből van a legtöbb
majd ninjazok valahonan egy Quake-et
csináljon rá Kitűzőt vagy öcsit

WTF??? 

Bár néha azért eléggé sajnálom hogy Euró-ban fizetjük és nálunk meg mégsem az van , ugyanennyi boltolásért sokkal több mindent ki tudtam volna sajtolni a sale-ból dollárban vásárolgatva.