Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Azt hol lehet megnézni, kik nyertek és mit kapnak? (tudom, mai még nincs kint, de ha lesz)
-
törölt tag
Szavaztam és kiírta hogy új holmi inventoryban. Átléptem oda, és fent zöld alapon írja hogy egy kártya. De a listában nincs benne. Ötlet?
No problem, közben megjött
+ A csapatba tett pontokért járó kártya mikor jön meg és hogy? Vagy ez volt az? -
warcat
veterán
Jesszusom mennyi pénzt szórhatnak el az emberek,nézzétek a számlálókat,az előbb raboltak pontokat a vörösöktől,egyből lett rá válaszrablás,pedig hány euróba fájnak ezek a dolgok
Irigylem a Valvet,csak győzzék lapátolni a pénzt. -
Áhh... pedig a másodikok voltunk! (kék csapatban vagyok)

-
törölt tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Adtál pontot a csapatnak?
(#65986) albert8
Bízom benne, hogy lesz szóval várok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#65988) alratar
Nem a lilák lettek a másodikak?
-
albert8
veterán
Jól gondolom, hogy nem nagyon várható nagyobb leárazás skyrimre?
Illetve szavazzatok batman kell nekem!

-
warcat
veterán
Az egyik summer kártya foil lett a ruszki győzelemből,hamm majdnem 2 euró

Szerk.:sajnos nem opcionálisak a dlc-k,rengeteg mod igényli a meglétét,és az adja igazán a játék sava-borsát később,ezért csak a Skyrim LE-t tudom ajánlani megvásárlásra.
-
Arkennys
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
bizony én is ezt néztem, hogy nofene, ez nem drága
kár, hogy már megvanhmm..egyik szemem sír, a másik nevet. Kiírta hogy kaptam 2 új tárgyat, egyet szavaztam. Két summer kártyát ír. Viszont raktárba semmi nem került
Aki járt már így, annak idővel előtűnt, vagy mondjak le róla?szerk: áh, frissítés és meg is van, két kártya egy szavazásért. fura.de ennyi baj legyen
-
-
Ryder62
őstag
Skyrim Legendary 10,19 €
66% offBest buy
-
warcat
veterán
Alap Sykrim csak 3.74 euró,toborozzák a sok palimadarat
később a dlck beszerezhetetlenek értelmes áron. -
Csapoati
nagyúr
Oáááá, ott a Skyrimem.
10,19 eurónál még nem nagyon volt olcsóbb, gondolom (nem Kelet-Ugandából). -
Én is néztem. Most pedig le is halt.
-
törölt tag
Hopp, ennyi volt a Summer Sale? A normál oldal jött be 19:00-kor

-
warcat
veterán
Előre,győzedelmes vörös seregünk
nincs már messze Berlin![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Evome
senior tag
Írja valahol hogy melyik csapatba hány ember van benne? Mert kíváncsi vagyok hogy aki kiad 10 eurót egy csapatváltó cuccért azt mennyire hülye

-
-
tomsolo
addikt
egyébként csináltam 3 kitűzőt - de csak mert többet kerestem vele mintha nem - erre 4 szintet is ugrottam
-
xrvman
őstag
Hogy tudok csapatot váltani? Mintha magától is menne? Mert úgy emlékszem a purple csapatban voltam, erre ma a pinkben találom magam.
-
Ryder62
őstag
Ha kraftolok egy nyári kitűzőt akkor pontot adok a csapatnak, nem igaz?
Tehát ha látom hogy nyerésre állunk akkor összedobom a kitűzőt, adok pontot, és esélyem lesz nyerni?
30 user vs. több 100ezer
Tuti bekerülök
-
törölt tag
Hát jah legalább kapsz is valamit ha már adsz.

....
Néha vicces nézni, hogyan pörög a számláló. XD A Red Teambe tuti van pár olyan aki már persztizsnek veszi a mai győzelmet.

(#65951) Evome
Én úgy vagyok vele, hogy csak azt nyitok amit kapok. Nem veszek semmilyen ládát. 3 kulcsot vettem eddig. Szóval nem költekezem annyira túl magam. Skinek meg nem érdekelnek. Ha értékes eladom.

-
warcat
veterán
Nem értem ezt a bunda,meg a nagyfogyasztók vannak egy csapatban dolgot,tegnap szánalmasan utolsók lettünk a pirosakkal.Pereljetek a lilákkal.
-
Arkennys
addikt
válasz
üzenetére
Azért, mert sokan ingame vették, és ugyanannyiért teszik fel piacra. Plusz steam jutalék, és máris több az ár így, mint ingame az alap. Most sale miatt lehet, hogy van pár cent veszteségük, mert gyorsan pénzzé akarják tenni, de alapjáraton ez az oka.
szerk: igen, ingame jobban jársz
-
törölt tag
Az miért van, hogy piacon a cs:go kulcs drágáb mint, ha a játékban veszem meg?
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Már "letöltikéztem" stemről még az éjjel

Szerk: Egyébként nem a Norton miatt van Youri is írta, hogy Ő is így járt

-
Arkennys
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
érdekes, 1000 pont különbség van most a piros és lila közt. Lesz itt még ide oda váltogatás a végéig, aztán mákon múlik szerintem, melyik nyer

bnőm profilját pirosba osztotta be, kraftoltam egyet nála, meg kívánságlistát frissítettem, ki tudja. Kapott summer sale lappal olyan 10 centbe került a kitűző.
na meg egy ismerősöm is van pirosban, aki tegnap 100 pontot dobott be nekik, ma meg már most 400 körül tart. közben már a pirosak vezetnek megint, holtverseny két csapat közt ez

többi meg egy bolyban kullog a legvégén, heh
-
Evome
senior tag
válasz
sultansmith
üzenetére
ezt tudom ezt leírja
De nem kell semmit se tennem csak a csapatban lenni? -
sagem
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
-
Hunbeast87
senior tag
Nem tudom ki az aki figyeli a verseny mostani állását. A lilák már szét is szedik a kitűzőiket? Mivel néha-néha látni, hogy nem felfele megy a pontszámuk, hanem csökken

-
Evome
senior tag
ha a csapatom nyer (aminek semmi esélye) akkor nekem kell valamit tennem hogy a szerencsés 30 ember egyike legyek aki kap játékot? Vagy ez 100% random?
Szóval most arra gondolok kell ezen a napon craftolnom egyet? -
törölt tag
Ma lehet nem mi nyerünk. :S
Hajrá geekek. 
-
-
Mi az, hogy "ellopott pontok"? A napi pontelosztásban látszik a grafikonon mínusz irányban.
-
eami
Topikgazda
-
Źşë'
addikt
sztem nagyon elqrták a csapatos játékot azzal hogy lehet csapatokat váltani, így annyira nincs meg a verseny, mindig oda kerülnek a fanatikus kártyabuz*k ahova épp érdemes - ezáltal nincs meg a csapatok közti verseny, max 2 csapat között - meg eleve f2p játék cuccokért megy a versengés?! röhejes... a 30 nyertesbe bekerülni... szintén. ezen a salen is nagyon látszik h baromira pénzéhesek steamnél.. kis ráfordítással nagyot akarnak kaszálni..
(#65920) hakkan valszeg nem léptél be csapatba amit valahol ezen az oldalon kell - mikor belépsz akkor dobál párat
-
hakkan
tag
Sziasztok!
Megszereztem a 8-as szintű profilt Steamen, a ma nap craftoltam 2 kitűzőt.
Amikor rámegyek a Nyári kitűzőre, jelzi hogy van 2 kártyám belőle és írja hogy még szerezhető 3 db.
Rákattinok hogy játék és kiad egy üres oldalt a Summer Sale oldalát mint egy játék lenne és nincs ott semmi.
Akkor csak bugos vagy tényleg lehet valahogy még 3 kártyát szerezni? -
törölt tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Irigylem aki ma úgy döntött hogy vesz egy lila tokent

-
törölt tag
Két kérdés.
1. A support oldalon megírt kérdést, csak le lehet zárni, és törölni nem?
2. Csak én illetve a Steam ügyfélszolgálata láthatja? (Például személyes adatok védelme, illetve a fiókomról készült kép amit feltöltöttem tartalmazza a fiók nevemet is) -
törölt tag
Kezdetek óta lilában vagyok, csapatom első nap is nyert úgy néz ki most is fog, de sok hasznom nem igen lesz benne

-
joe-ker
senior tag
Lenne egy kérdésem:
Két accountnak a pénztárcája mehet-e egy paypal címmel? -
Mate
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, fix. Csak pénzért vett, vagy kitűzőért kapott csapatváltó itemmel lehet átmenni.
Amúgy ez le lett írva már.
-
Chiller
őstag
Kérdés.
Mivel most éppen ebben a pillanatban nincsen megadva plusz fizetési mód, csak steam wallet ÉS ha most vásárolnék paypallel/kártyával, akkor megint nem tradelhetnék 15 napig? A kártya a saját nevemen van, de ugye eddig nem volt megadva.
-
morvaigaben
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
"Jópénzé" marketen van csapatváltó token, meg is éri az árát...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#65900) csana: én úgy tudom nem oszt újra. Tegnap is piros voltam, ma is.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Előbb a liláktól vontak le ha jól számoltam 500 pontot.
Irigylem a Valvet,csak győzzék lapátolni a pénzt.

később a dlck beszerezhetetlenek értelmes áron.

)

eami