Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucas Kane
tag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Hirtelen mennyi barátom lett, köszönöm!

Már csak a nagyképűsködés van hátra a jelvényből.(#52213) sagem: Az se lenne rossz

-
Lucas Kane
tag
Én megvárom az eBay-es kínai változatot.

-
Lucas Kane
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen, ez az. Köszi!
Épp csak ki nem szúrta a szemem.
-
Lucas Kane
tag
Sziasztok!
Pár embert megtámadtam barátkéréssel, de ha elfogadják akkor lesz összesen 4 barátom. Szóval, ha valaki még barátkozni szeretne itt a profilom.Azt hogy kell megcsinálni hogy /id/név alakban legyen a profilhivatkozás?
-
Lucas Kane
tag
-
Lucas Kane
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem elindult minden probléma nélkül, viszont vagy nincs motorhang, vagy elektromos autót kaptam, csak madárcsicsergést hallok vezetés közben, az meg elég fura.
(Menüben be van állítva a motorhang.) -
Lucas Kane
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére

-
Lucas Kane
tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Sejtettem.

-
Lucas Kane
tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Kéred vagy adod?

Nekem van egy felesleges, ha kell valakinek. -
Lucas Kane
tag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Összekevertem a 'Hamilton's Great Adventure'-vel, az a vista/win7 only.

-
Lucas Kane
tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Bár kb. 1k huf-ért nem lehet túl rossz.

Viszont mintha úgy rémlene, hogy ez win7 only volt, most meg látom ott van 2000 és xp is, rosszul emlékeznék?

-
Lucas Kane
tag
-
Lucas Kane
tag
Mivammá, mindenkinek elgurult a gyógyszere?

-
Lucas Kane
tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ha nem vagytok meg még négyen, akkor jelentkeznék.

-
Lucas Kane
tag
A "Trine Discount Coupon 75%" működött valakinek?
Nekem ugyanaz a szitu, mint wwenigma-nak itt. Két kóddal is próbáltam. -
Lucas Kane
tag
Ez a Legend of Grimrock van olyan jó, mint annó a Lands of Lore?
Sikerült szavaznom, miután megnéztem egy napi ajánlatot. Lehet véletlen, de előtte hiába próbáltam.
-
Lucas Kane
tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hú, ez szuper ár, kár hogy megvan mindegyik.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Menüben be van állítva a motorhang.)

eami