Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Én sem hiszem, hogy nagyon vásárolgatni fogok, max. ha nagyon filléres áron lesz a Doom 1-2, illetve esetleg a Tömbradír meg nagyon talán amazonról a Mortal... esetleg.
Feleségemnek meg Toki Tori 2.
Ezekből az első és az utolsó esélyes, a TR meg az MK szerintem nem lesz olyan áron, amit kifizetnék érte.
-
Csapoati
nagyúr
-
sagem
addikt
szerintem senki nem tudja, az idei tavaszi szél is elmaradt, pedig mindenki úgy készült, hogy lesz, aztán még egy sort sem kanyarítottak róla, csak elmaradt. A nyári mondjuk biztosan nem marad el, de hogy mikor lesz..ha lesz is szivárogtatás (de mostanában nem nagyon van) akkor szerintem max pár nappal előtte, nem úgy mint régen hogy 1-2 héttel előtte is tudni lehetett

-
Mate
nagyúr
Nyári vásárról van már valami hír, hogy mikor kezdődik?
Mondjuk most nem nagyon érdekel, mert szintem minden megvan, de lehet csipegetek majd

-
slice14
veterán
Esetleg ha valakit érdekel, írjon pm-be. Link
-
ch003067
addikt
Nem tudok bejelentkezni a Steamembe :
mindig változik az IP, és ezért ( heti 2x ) biztonsági kóddal tudok csak belépni, amit viszont nem kapok már meg mailban. Miért van ez ?
Steam supportnál próbálok bejelentkezni, de ezt írja :
We could not find an account with that username or email address
Akkor most ez mi ?
Nincs valami megoldás ezzel a folyton változó IP-re ? Ha van, akkor is csak laptopon lehetne megoldani, router beállításait nem akarom elnyomkodni.
szerk : weben be tudok jelentkezni, csak az appon nem.
-
FLATRONW
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
közben megoldódott, nyomtam neki egy verify game cahce-t és megjavult. fene se érti. azért köszi.
jogos, tudom, lusta voltam, akkor vettem észre, miután fent volt már.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Azt telepítsd fel, ami a Metro könyvtárában van, rendszergazdai jogosultsággal, és a Steam klienst is rendszergazdaként indítsd. Így talán.
Driver attól még kell, az utasításkészletek miatt, csak így procin számol, ha kell.Jó tanács, ha képet töltesz fel, inkább takard ki az acc neved.
-
Farkas86
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nagy kép módban van egy olyan opció, hogy azokat mutassa ami támogatja a kontrollert.
-
bul07
nagyúr
Hol lehet beállítani azt ha megnézek egy játékot az áruházban(kliensben) ne kezdje el lejátszani a játék videóját
Felesleges adatforgalom a így is szűkös 8GB/hós keretből -
genndy
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
A saját játékaidra lebontva asszem nem, az általános keresőben igen (Bővített keresés-Kategória).
-
Speeedfire
félisten
Van arra lehetőség, hogy leszűrjem a játékokat azokra, amiket lehet kontrollerrel iránytani?
Nagyon jó lenne néha a kanapéból ülve 1-2 játékot kipörgetni, akár új, akár régit.
Nem is lenne nagy költség, mert egy vezeték nélküli kontroller kellene meg egy 3m-es hdmi.
-
Debilon
addikt
megint lehalt ez a vacak, bár csak a vásárlás része nem megy most nekem, csak malmozik, és mintha semmire nem jutna, hibát sem dob
sem böngésző sem a kliensben nem megy a vásárlás
szerk: k*rva lassan, de megy cirka 5 perc mire az add to cart-tig eljutottam

-
varANUS25
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki megoldást erre a hibaüzenetre?
"Steam Client Bootstrapper működése leállt"Mikor belépek Steam-be vagy 5mp vagy 1 eprc után jön elő.Újra lett téve a gép de még így is! Rengeteg "gyógymódot" próbáltam már angol oldalak alapján,egyik youtubos videó alatt találtam egy segítséget amit dicsérnek de azt meg nem értem...tud valaki esetleg megoldást?
Ez volt az a segítség:k0nietzko
5 hónapja (szerkesztve)Check your steam folder for steam.exe.old. Remove the original steam.exe from the folder. Next remove the .old extension from steam.exe.old and use that exe. This worked for me.
------edit 12/7/13------
Using the old steam exe didn't work for me but i'm glad it helped someone. This is what I had to do to actually fix the problem. This fixed issues I was having with Origin as well as ie and chrome constantly crashing.I believe the reason steam is not addressing the issue is because it seems to be due to the users pc and not their software. I'm not sure if it is a windows update breaking things or an installed program, but this is what it took to fix my issues.
A simple way to do this for the non technical is to go to tweaking.com and get the windows repair tool.
http://www.tweaking.com/content/page/windows_repair_all_in_o..
Run the script "Repair Winsock and DNS Cache" under "Start Repairs" tab. Windows Repair tool has lots of other usefull applications as well.
You can also execute the same fix manually by performing these steps below:
RESETTING WINSOCK AND TCP/IP TO THEIR ORIGINAL STATE:
First, please create a System Restore point:
Windows XP: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/helpandsupport/lear..
Windows Vista/7:
http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/help/517d3b8e..Windows 8:
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/restore-refresh..Once completed, please try the following steps:
Windows XP: Click Start > Run, type "cmd" then press Enter.
Windows Vista/7: Click Start > All Programs > Accessories, then right-click Command Prompt and select "Run as administrator."
Windows 8: Place your mouse in the bottom left corner of your screen and right-click the Metro option then select Command Prompt (Admin)
In the command prompt, enter the following commands:
netsh winsock reset
netsh int ip reset reset.log
When these steps are completed, please reboot and re-test the issue.
If you have trouble after completing these steps you may use your System Restore point to roll back.
-
Mukorka
addikt
Valaki keres társat payday 4pack-hoz? beszállnék
-
Dollface
tag
-
Dollface
tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy Aliens: Colonial Marines-hez olcsón ( 2000ft, ennyit megért
)Namármost a STEAM-es aktiválásnál azt a hibaüzenetet kapom:
"Kérjük, előbb aktiváld az eredeti játékot,a megadott termékkód aktiválásához egy másik termékkel is rendelkezned kell.
Ha kiegészítőcsomagot vagy letölthető tartalmat szeretnél aktiválni,először aktiváld az eredeti játékot, és csak azután a letölthető tartalmat"
Ez rendben is lenne, ha olyan hülye lennék hogy nem a játék kódját írnám be, hanem a DLC-ét...De én a jó kódot írom be, ami a kis könyv hátulján van!!! A DLC kódja eleve egy külön kis papíron van!
Ilyenkor most mi van....???
-
cskamacska
addikt
Az Assault Squad DLC-it, és a Vietnam Special Edition Upgrade-jét a játék tulajdonságok ablakának DLC fülén találod meg. Egyébként pont jókor vetted meg a csomagot, mert épp lekapcsolják a Gamespy szervereit és nem lehet multiban tolni őket, csak macerás IP megadással, és a Gamespy-nál is bénább GameRanger-el.

Egyedül a legújabb Men of War Assault Squad 2-nek van Steames multija.(de legalább minden megvan benne ami az elsőben és még több)
-
SityiSXT
őstag
válasz
Chereiose
üzenetére
4 patch jött a megjelenés óta az F1 2013-hoz.
Mellesleg nem igazán javaslom a Steam telepítését a Program Files mappába. Ez a Windows egyik védett mappája, így sok dologhoz helyből rendszergazdai jogosultságok kellenek, amit pár játék zokon vesz és problémázni kezd. Jobb a békesség, inkább a gyökérkönyvtárban nyiss egy Steam mappát, és oda telepítsd.
-
genndy
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
A köridőkre akkor sincs hatással hogy melyik mappába van telepítve.
Indító exe-ket nézd meg, vagy hogy hogyan lehet 64-bites módban indítani a játékot (külön exe-je szokott lenni). Ha lehet, akkor a Steamest is lehet, sőt annál indításkor föl is szokta dobni hogy melyiket akarod indítani, vagy Launcher van amiben ki tudod választani, stb. -
Chereiose
addikt
Sziasztok!
A steam-et fel lehet rakni 64 bites mappára is? Mert most a program files (x86)-on van, s észrevettem egy furcsaságot az f1 2013-al kapcsolatban. Szóval van egy eredeti f1 2013-am és egy nem eredeti. Az eredeti ugye a steam-es, ami a 32-bites mappára van telepítve, a nem eredeti pedig a 64-bitesre. Észrevettem, hogy az eredetivel valamiért lassabb köridőket tudok menni, mint a másikkal, s nem értem miért. Lehet azért van ez, mert a 64-bitesen jobban fut esetleg, s a teljesítmény növeléssel a köridő is jobb?
Egyébként egyszer próbáltam felrakni a 64-bitesre a steam-et, de nem engedte, csak az x86 mappába.
Valakinek van valami ötlete? -
Tacsika
aktív tag
Na most úból beléptem és minden tökéletesen működik

Ezt csak mások és magam megnyugtatására írtam (márminthogy a Steam szarakodik, túlvállalja magát) -
Tacsika
aktív tag
Nekem az áruháznál csak teker

-
nzozz
aktív tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Akkor jól sejtettem, hogy nem csak nekem. Gondolom a free weekend se sokat segít ezen...
-
Assimilator
őstag
Nem tudsz vele kezdeni semmit.
Megint széthullott az egész Steam.
Nem értem, hogy hétvégén miért nem tudják normálisan működtetni.
A Community már tegnap délután óta szarakodik. -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Nem igazán akar működni ez a payday 2 free weekend, pár perc után mindig kidob a szerver connection lost jellegű hibaüzenetekkel.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
Ronar08
csendes tag
válasz
sultansmith
üzenetére
Nem,mert indításkor egyből frissíteni próbál és utánna jön a hibaüzenet.Nem jut el addig,hogy ki lehetne választani az ofline futtatást.
-
Ronar08
csendes tag
válasz
sultansmith
üzenetére
Azt nem írtam,de el se indul a Steam.A hibaüzenetet után bezárodik az ablak.
-
Ronar08
csendes tag
válasz
sultansmith
üzenetére
Reseteltem mindent és a tűzfalat ki is kapcsoltam
.Így se megy 
-
Scale
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
:facepalm: így működik, köszi

-
Spet
addikt
válasz
sultansmith
üzenetére
Nálam tökéletesem működik minden a megfelelő sebességgel hiába fut a háttérben a cs idle-ben megy a víruskeresés, a zene stb. Ahogy mondani szokták: a hiba az ön készülékében van.
-
Scale
őstag
Amikor hozzápróbálok adni új steam libraryt letöltésnél, mindig azt írja, hogy Failed to add.. szal jól meg van csinálva.
-
Ronar08
csendes tag
Sziasztok.
Az a problémám,hogy amikor el indítom a Steamet megpróbálja elkezdeni a frissítést és utánna ki írja,hogy
a Steam frissítése csak online lehetséges.Ellenőrizd a hálózati beállításokat,majd próbáld újra.
Milyen beállítási gond lehet? -
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Nálam tegnap frissített a kliens és utána az áruházba alig tudtam belépni, a videói meg akadoznak.
Nálam van a problem vagy nálatok is? -
h1mpi
félisten
Egy kis segítséget kérnék új vagyok a Steames vásárlásban:
Megvettem a Men Of War Collector Pack-et (még 9.99 Euróért
), amiben 6 játék és egy csomó kis upgrade és skirmish pack volt.
A 6 játékot látom, de a packokat nem. Hova tűntek azok vagy automatikusan feltelepítődtek?Köszi

-
warcat
veterán
"Jajj,Steamen már nem vásárolható meg" - perverzióban szenvedőknek:
Clive Barkers Jericho 0.79 font -
S1M0N
senior tag
-
S1M0N
senior tag
Igen!!!!!!!
Rise of Nations: Extended Edition Steam-en!!!

El sem hiszem, hogy megjelenik ez a remek játék digitálisan is, régóta erre vágytam, de nem gondoltam, hogy valóssággá válik!

Aki nem ismerné a játékot, annak ajánlom a blogomon olvasható ajánlót és a két részes ismertetőt.
Mai napig a kedvenc stratégiai játékom, hihetetlenül örülök, hogy Steamen is elérhetővé válik júniustól.

-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
GreenManGaming-en 5 font a Nosgoth legolcsóbb alfa csomagja, úgyhogy gondoltam beszerzem, kis ökörködésnek.
A tranzakció sikeres volt, aktiváltam a játékot Steamen és kaptam egy Square játékokra vonatkozó 66%-os kedvezményt biztosító kupont. A listán 5 játék szerepel: Deus Ex: Human Revolution Director's Cut, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs, Tomb Raider, Thief játékok bármely változata, kivéve a több játékot tartalmazó kollekciók.
Nekem ebből 3 megvan, de a Tomb Raiderre gyorsan le is csaptam, régóta szemeztem vele.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Assimilator
üzenetére
meg sem fordult a fejemben, h kötözködsz,
ha így éreztem volna, tolok hangulatjelet,
csak kiemeltem, hogy mit szeretett volna a kérdező
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Assimilator
üzenetére
az volt az igény, idézem: "pár játékot", tehát több helyen akarja tudni a játékait.
és mindezt akár még függetlenül a steam munkakönyvtárátólerre szvsz a symlink a legelegánsabb megoldás
-
genndy
addikt
De, lehet. Csak előtte meg kell adni a Steamnek a másik könyvtárat. Átteszed oda, uninstallálod a Steamen belül, és "telepíted" újra, akkor már az új helyére. Felismeri hogy ugyanazok a fájlok, és nem fog leszedni semmit.
De én sem szeretem ezt, nekem az a jó ha a játékaim egy helyen vannak. Még ha át is mozgatom őket valahová, akkor is jobban szeretem kézzel megcsinálni hozzá a symlinket, mert akkor még hogy ha az eredeti helyén keresem is, akkor is megtalálom (mert a symlink odadob).
Illetve így a registry is az "eredeti" helyére készül, az alapján rá tudok mondjuk benne keresni, stb. És ha visszamozgatom, akkor meg csak törlöm a symlinket. -
eami
Topikgazda
nem is kell állítani semmit mert a steam restart után magától észreveszi csak:
a) olyan mappába kell mozgatni a másik meghajtón ahol már vannak játékok
b) miután atmozgattad, restart, elinditod az installt és megadod az új helyet. ilyenkor nem tölti le újra de onnantól megjelenik mint letoltott.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De tavasszal spóroljon mindenki a nyárira. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszi