Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Már megint elszállt ez a *ar?
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Az a kerdesem, hogy ha megvan nekem az OrcMustDie2 alapjatem, viszont veszek innen egy Collection-t, akkor az abban levo elemekre (DLCk, alapjatek) kulon letoltokodot kapok-e, h a Collectionben levo alapjatekot el tudom-e ajandekozni?
Köszi!
Szerk: a link lemaradt
http://www.gamersgate.com/DDB-OMD2CP/orcs-must-die-2-complete-pack-bundle
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Shim
őstag
Nem, csak ha ezen a listán (a-f pont) rajta van a játék: Extra Copies
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Fkris
őstag
Nincs a listan:/
Szoval ha megveszem, akkor nemtudom magamnak csak a DLCket, havernak mondjuk csak az alapjatekot aktivalni(pl amikor az aktivalo oldalra lep, a DLCknel en vagyok beleptetve, utana kilepek, es haver Accjaval meg az alapjatekot aktivalom)?"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
zseko
veterán
HR24.hu
-
fuwiradis
aktív tag
Nuvvem-en tök olcsó a SRIV season pass. Lehet ezt hasznosítani idehaza?
-
TheStigKrisz
tag
Ebben a saints row season passben van valami értelmes dlc? Mert kocsik, fegyverek és ruhák miatt nem venném meg. Esetleg valami plusz activity?
-
fuwiradis
aktív tag
válasz TheStigKrisz #59814 üzenetére
két küldetéscsomag van benne.
egyébként 10gb-os patch létezik? felmásztam steamre és bioshock infinite nekiállt 10 gb-ot letölteni.
ja meg még valami: ez valami új fícsör, hogy a loginra nyomva a bejelentkezési ablak ott marad, ahogy beírtam a jelszót, felhasználónevet? de közben meg belép. ilyet se láttam még. lehet hogy ez is azok közé tartozik, amikor megkérdezik sokan, hogy "nálatok is kínja van?"
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha valakinek kell -66% OFF Shufflepuck Cantina Deluxe Cupon az keressen meg Steam-en.
Illetve azis akinek kell The Ship - 2 Pack Gift.
Érkezési sorrend alapon, de lehetőleg akit tényleg érdekel nem csak +1 sor.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szami777
addikt
Ha minden igaz, mától elérhető a next car game steamen 22 eurós áron
Orosz verzió-n van zár, nem tudja valaki?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz phenomHUN #59820 üzenetére
az infót
10 euró akartál írni nem?
steamprices.ru nálam 450 rubelnek irja (a traderek is ezen az áron adják)
[link][ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BlackSoft
addikt
Sziasztok!
Lehet nagyon n00b kérdés lesz ez
Mik azok a dolgok, amiért XP-t kapok Steam-en, és van-e hasznom ebből? Sajnos eddig nem tudtam eligazodni hogy mikor mennyi XP-t kapok és mire. És tulajdonképpen eddig hasznát sem találtam a dolognak.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
-
AlexWolf
senior tag
válasz BlackSoft #59823 üzenetére
Amikor egy játékot aktiválsz (pl bundléből) vagy veszel steamen akkor is kapsz 1-2 xp-t. (Ezt próbáltam figyelni, volt olyan hogy 1 játékért 1 XP-t kaptam, de olyan is, hogy 2-t aktiváltam és 3 XP-t kaptam.)
illetve amikor bizonyos játékmennyiséget elérsz, azért is jár egy kitűző és némi XP.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
BlackSoft
addikt
Köszi a válaszokat
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
csaba951
veterán
válasz BlackSoft #59823 üzenetére
Részletesen le van írva az egész a Steam Trading Cards (kérdések-válaszok, csere) Téma összefoglalójában. A "Mi értelme a Steam-szintemnek?" és attól lefelé való részben van ami most érdekel téged. A többi rész meg azzal foglalkozik, hogy hogyan lehet növelni.
Gyakorlatilag a kártyákkal lehet legjobban növelni az XP-t. Igaz, hogy kapsz a játékok vásárlására, meg a Steam fiókod éveinek számára is (meg egyéb dolgokra is lehet kapni), de ezek elenyészőek a kártyákkal megszerezhetőekhez képest. Gyakorlatilag XP= kártya.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
áll. lehet majd pénzt küldeni (ajándékozni) Steam-en másik felhasználónak (még nem tudni mikor). Steam Dev Days-ről származó "szivárgás".
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Csapoati
nagyúr
Nem semmi, új kieg (standalone) a röpke 8 éves Spellforce 2-höz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
csaba951
veterán
Kezdenek lassan, de biztosan szétválni a kiadók és a Valve érdekei. Erre a pénzküldés dologra, meg a AllowCrossRegionTradingAndGifting-ra gondolok. És itt bizony egyre nagyobb lesz a nyomás a kiadókon! Ha nem tetszik nekik, ahogy a Valve pénzt csinál, akkor el lehet szépen menni, nem muszáj az új játékaikat Steamen keresztül (is) forgalmazni. Persze ezzel rögtön le is mondanak a digitális értékesítés bevételének min. 80%-ról...
-
Csapoati
nagyúr
-
addikt
válasz csaba951 #59835 üzenetére
nem értem, ezek miért rosszak a kiadóknak? az hogy a steam-en belül hogy mozog a pénz az a kiadók bevételeit nem csökkenti (sőt növelheti, ha ezáltal többet virtuális ajándékoznak a felhasználók), és akár a steam bevételeit se növeli közvetlenül, ha ingyen lehet másnak pénzt küldeni.
"AllowCrossRegionTradingAndGifting", ezt meg nem pont a kiadók akarták?
@(#59838) Assimilator
de ez a kapcsoló nem azért került be, hogy engedjék, hanem pont azért, hogy címenként le lehessen tiltani. tudomásom szerint eddig alapesetben 1-2 kivételtől eltekintve mindig lehetett régiók között ajándékozni. ha le akarták tiltani akkor az ajándékozást egy-az-egyben letiltották, vagy a beregitszrálást és a játékot tiltották le a külső régiókban, amivel a cserélgetők eshettek pofára.
mostantól ha a kiadó azt mondja, hogy az orosz piacon vett gift-ek nem mehetnek ki az orosz piacról, akkor cserélni se lehet majd az ilyen gifteket orosz piacon kívülre.[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
nagyúr
Szerintem de, az pont a kiadók miatt került a rendszerbe... bár még sok játékon nem látom.
Már csak az a kérdés hogy jelzi e majd a rendszer hogy hova adhatod ajándékba.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SenorGrande
senior tag
Free Weekend-ek:
- Company of Heroes 2, és 66% kedvezménnyel megvásárolható - 11,89€.
- Saints Row IV, és 50% kedvezménnyel megvásárolható - 19,99€.Napi ajánlat:
The Darkness II, 75% kedvezmény - 7,49€.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
csaba951
veterán
Azért, mert a kiadók nem engednek abból, hogy egy játék újonnan kb. 60 EUR/USD árcédulával nyisson. Márpedig ennyiért egyre többen gondolják meg a vásárlást, még a saját hazai (USA, EU) piacaikon is. Amikor még cdkulcsboltokban vásároltam (kb. 2011) akkor nem kicsit meglepődtem, hogy a vásárlók legnagyobb része USA, UK (jóval kisebb része DE, DK, NEL, SE, FI) lakosok közül került ki. Megmondom őszintén, én simán arra számítottam, hogy majd PL, CZ, SK, HU, RO vásárlókkal találkozok. Hát, baromira nem!
Na, a fenti igénnyel szemben a Steam simán arra megy rá, hogy a meglévő rendszerből a lehető legtöbb pénzt szedje ki. Tényleg alaposan felporszívózzák a legkisebb morzsákat is!
Gabe Newel a kalózokról és a Steamről Ebből szépen kiderül, hogy már akkor (2011) sikerült a hagyományosan (játék) kalózpiacnak számító orosz Storeban annyira felpörgetni az eladásokat, hogy az ebből származó bevétel már megközelítette az érett piacnak számító német Store bevételét.
Ne legyenek illúzióink! Szó sincs arról, hogy az oroszok "maguktól", saját zsebből tényleg ennyi játékot vásárolnának! Ebben bizony benne vannak vastagon az orosz traderek is, akik vásárlás után Oroszországon kívülre értékesítik a játékokat.
"AllowCrossRegionTradingAndGifting" - ez valóban a kiadók kérésére került be. Viszont látni kell, hogyha ezt széles körűen elkezdik alkalmazni a kiadók, akkor az orosz és brazil Storeból származó bevételük azonnal drasztikusan esni fog, mert akkor tényleg csak saját részre fognak vásárolni ezeken a helyeken. Na, a bevétel (és haszon) csökkentése viszont nagyon nem érdeke a Steamnek. Steam inkább kicsit olyan, mint az Amazon - a tömeges eladásokban (százezres/milliós darabszámú) érdekeltek.
Ezzel a pénz giftelésel meg gyakorlatilag tovább pörgetné ezt az irányt a Steam. A jelenlegi helyzetben pont az az egyik legnagyobb probléma, hogy a pénz átadása (tradereknek) nehézkes. Oroszországba nem engedik be a PayPalt, WebMoney pénzküldés meg Oroszországon kívül (USA, EU) nagyon nehézkes. Ha ezt a problémát maga a Steam oldja meg, akkor az borítékolhatóan rövid időn belül még jobban felpörgeti majd az orosz/brazil eladásokat. Ez nagyon jó a Steamnek, a kiadók (hivatalosan) jelenleg nagyon ellenezik ezt.
-
-
ayo
veterán
válasz maross #59844 üzenetére
paypal nincs, csak korlatozottan v trukkozve.
ez pedig a most karacsonyi eladasok csak hogy pontosak legyunk
azta meno weekly jet neki!
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
fuwiradis
aktív tag
válasz #79563158 #59822 üzenetére
Óóó, köszi! Ez elképzelhető ám, mert nem olyan rég aktiváltam be a season passt, de aznap nem tűnt fel, hogy elkezdte volna letölteni. Aztán mikor jó idő után újra felmásztam steamre, látom, hogy 10 Gb áll sorban. Azt hittem a season pass tartalmát azonnal elkezdené letölteni aktiválás után, így aztán maradt a patch a gyanúban. Köszi!
Más: látom már más említette, de én is szeretnék mindenkit biztatni, aki csak egy kicsit is vevő rá, az SRIV kipróbálására.
Bár tegnap eléggé felbosszantott: meg akartam volna venni a nuveem-en a season pass-t hozzá. De aztán gyakorlatilag majdnem egyhuzamban sikerült belepakolni 6 órát, úgy hogy jórészt csak ökörködtem. Szóval mire a sokadik csak még "öt perc" után kikászálódtam belőle, lejárt az akció.Szóval bárki, aki szerette a harmadik rész féktelen ökörködését, debil karaktereit abszurd helyzeteit, az biztos nem fog csalódni.
Jaj, de jó lesz majd ebbe is beletenni 70 órát úgy, ahogy a harmadikba...
[ Szerkesztve ]
-
Nem tudom milyen korlatozasok vannak, en ugy gondolnam hogy teljes erteku, szeptemberben vezettek be. Nem eskuszom meg ra, nem neztem utana igazabol.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
addikt
válasz csaba951 #59843 üzenetére
szerintem azt nem veszed figyelembe, hogy a steam elég jól tudja követni a gift-ek útját és nagyon pontos becsléseik lehetnek arra (amit a kiadónak megjelenés előtt meg is lehet mutogatni), hogy egy-egy címnél érdemes-e bekapcsolni azt a flag-et. ha lesz GTA5 és nagyon eltérő árakkal, akkor tuti bekapcsolják a flag-et, mert annak olyan erős vásárlóbázisa van, hogy a 0. napi vevők 80% szinte bármi áron megvenné. persze pont emiatt akár az is lehet, hogy az oroszoknál se lesz jelentősen olcsóbb a játék.
egy kisebb és/vagy rossz játék (nevezzük most hasraütésszerűen pl. Aliens Colonial Marines-nak) viszont jobban jár, ha hagyja létezni a szürkepiacot, mert sokan lesznek olyanok, akik nem adnának érte 8-4-2ezer Ft-ot sem (valahogy így ment le az akciós ára az első 2 hónapban), viszont mikor brazil forrásból, vagy amazon akcióból meg lehet kaparintani 500 Ft-ért egy nem is fél éves játékot, akkor sokan nem fognak tudni ellenállni a világraszóló business-nek.
a kérdés mindig az, hogy mennyire árérzékeny a játék célközönsége, ha csak nagyon kicsit, akkor tiltani kell a szürkepiacot, ha nagyon, akkor pont támogatni. és mivel kiadók hozzák meg ezt a döntést, egészen biztosak lehetünk benne, hogy alaposan kiszámolják mivel járnak jobban.
mikor a steam bevételi forrásairól/értékéről gondolkodunk, akkor szerintem sokszor elfelejtjük, hogy mekkora mennyiségű releváns piaci adat összpontosul náluk.
biztos, hogy tudnának olyan statisztikát csinálni is, ami azt mondja meg, hogy mik azok a bundle játékok, amiket mindenki csak csomaggal együtt kapott, de senki 5 percet se játszott vele. valszeg szoktak is szólni egy-egy indie kiadónak, hogy srácok itt az ideje kártyákat berakni a játékba és bedobni a játékot egy bundle-ba, mert eddig 1000 darabot adtatok el 5€-ért, de a bundle-ban 200 000-et fogtok 0,3€-ért és még a kártyákból is bejön majd 5-6000€.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Jövedelem
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest