Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
A robotos és aranyfegyveres DLC nincs benne.
-
BigBlue69
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
És így 1 euró lesz.. Annyit még tán meg is ér.
-
morvaigaben
tag
Na kinek kell -90% OFF-os Sniper: Ghost Warrior kupon?

(regelsz, ha még nem lenne accod, és kapod a kódot a claim gombra kattintva, aztán beaktiválod steamen, és megveszed a játékot! )
Gold Editionnal is működik, kereken 1€

-
po1son
addikt
Mai nap kicsit el szakadat nálam a cérna...
Steamtraden hirdetek és egy amcsi felvesz, hogy nagyon érdekli a Garrys mod és a CS:S (két külön gift)... Megkérdeztem, hogy mi az ajánlata és írja, hogy Garrys mod + CS:S gift egyben....

-
Wolverine
félisten
Egy kérdés: akar-e valaki most Orcs Must Die 2 Complete-et venni? Ez most 5,74 €; de 2-Packban 8,74 €-ba kerül a kettő, ami 4,37/fő... minimális a különbség, de hátha

-
zseko
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
No, ha gondolod megveszem most míg 3$ alatt van, aztán majd kitaláljuk hogy fizeted ki
Ha meg nem kell csak a Killing Floor, akkor adsz érte 2$-t, a két RO-t meg legfeljebb beaktiválom öcsémnek, úgyis szereti az ilyeneket, meg ezt még talán el is bírja a gépe
És most ahogy látom megy linux alatt is, ez egy pozitívum számomra 
-
zseko
veterán
Ez a Red Orchestra jó játék? Vagy a Killing Floor? Nem rajongok a multiért
Ám végülis megvettem mindhármat, csak még nem tudom beaktiválom-e majd 
-
törölt tag
*megkésett hozzászólás*
-
Lewzke
őstag
Ez a legjobb bundle amit valaha láttam, a két Red Orchestra egy dollárért hihetetlen. Kb. olyan mintha a az ember BF2-őt és BF3-at kapna az ember pár szál cigi áráért. Persze nincs benne annyi jármű meg minden extra de cserébe realisztikusabb. Nézzétek, hogy pörög felfele a bevétel, veszik mint a cukrot.

-
Arkennys
addikt
Akkor ez így mókás lesz, mivel maga a játék megvan, jó lett volna hozzádobni a DLC-ket. De akkor kapják be
Így meggondolom, megveszem e. Amúgy igen, skinek, egy fegyver pakk, és ennyi. De azért nem bántam volna, ha ennyiből meglenne. Alap egy db is megvan ennyi, mint a fullos csomag. -
Niczo
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
Két problémám is akadt most.
Egyrészt, ha magyarra van állítva a steam kliens, és elindítom a Portal-t, akkor egyáltalán nincs beszédhang, csak magyar felirat. Ha visszaállítom angolra, akkor beszédhang is van.
A másik gond pedig, hogyha elváltok alt+tabbal a játékról, akkor kiírja, hogy a hl2.exe működése leállt.
Mi lehet a gond?
Köszi!
-
Arkennys
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére

Vigyázz, miben szedik a havidíjat érte, nehogy adott adatforgalom/elvégzett kísérlet jelleggel

-
lafaty80
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y
üzenetére
Ha nem a törlendő vagy formázandó vagy rendszer particiók egyikén van, akkor minden gond nélkül. Megmarad a mappa, reinstall windows, reinstall steam és válaszd azt a mappát, ahol az új rendszerben a steam mappa van.
-
Youri
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y
üzenetére
Az
appdatasteamapps mappát megtartod... mellébeszélek már -
p0rch_m0nk3y
senior tag
újrahúznám a windowst, megoldható valahogy, hogy ne kelljen letöltögetnem újra a Steam-es játékokat?
(#42267) Youri
ty -
SenorGrande
senior tag
válasz
alratar
üzenetére
Nagyon alacsony, szürke, logo nélküli egyenruhás figurák voltak; hatalmas, fekete, mandula alakú, szorosan a fejükre nyomott napszemüvegben. Nem mondtak semmit, csak idetettek egy kéken világító, lebegő dobozkát.
De biztos nem magyar szakik voltak, mert még csak egy sört sem ittak.
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Melyik szoláltatónál vagy?:

-
mepet
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nálad aztán van net.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SenorGrande
üzenetére
Google Fiber elmegy a p***ába.

-
SenorGrande
senior tag
Ezt a képet most lőttem:

Mondjuk a szakaszos letöltés kicsit idegesítő. Néhány másodpercig tölt le, utána néhány másodpercig nem.

-
DeFranco
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
GFDAPR20 +cupon.
reddit.com ha jól látom akkor BioShock nem Steam-es
-
Arkennys
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Hát jó kérdés, engem is érdekelne (bár nem tudom, meddig élnek a bundle-k, fizetésig kihúzzák-e). Van pl bioshock 1-2 és Spec ops the line bundle is. Steames mivoltra a Line-nál pl ott van: This title installs and requires the Steam Client to play.
Bioshockoknál ezt nem látom, Darkness-nél igen. Szóval gondolom a Darkness-Line csomag steames kulcsot ad. Ez alapján.
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintetek ez a csomag steam-es?
http://www.gamefly.co.uk/Download-BioShock-and-BioShock-2-Bundle/5005647/#.UVoCEieAohU
Plusz ezzel is szemeznék, de ez csak UK only:
[link]Ez régiózár miatt uk only vagy miért?

-
warcat
veterán
Az szerintem jobb kérdés,hogy miért tart sokáig a frissítés illetve miért lassítja be a rendszert,nálam is van de közben nem akad le semmi és gyorsan végez,néhány másodperc.
-
törölt tag
válasz
BeriHampeR
üzenetére
-
BigBlue69
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
...És a kislány felnőtt !
-
Niczo
senior tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Pedig egy szerencsés már meg is nyerte Gamemineren

-
zseko
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi. Ahogy látom mindegyikből van dögivel, nem nagyon van értékük

-
JoolsNOS
veterán
Nem ő volt aki lenoobozta a steameseket?

-
Jakesz
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
A legnagyobb viccet a Valve csinálja vele

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
Csak a tájékozatlan embereket lehet ilyennel csőbe húzni. A tapasztaltak mind tudják, hogy a Valve nem tud 3-ig számolni.
-
HS 2142
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Nem? Pedig minden április elején visszatérő téma.

-
DJGABI
addikt
-
Jakesz
addikt
-
csaba951
veterán
válasz
Delta×
üzenetére
Full Controller Support
Games with Full Controller Support will work without a mouse and keyboard on hand, from installation to play and beyond.Partial Controller Support
Games with Partial Controller Support may require a keyboard and mouse from time to time, during installation or for limited interactions.Ezek szerint a Sleeping Dogs azért került a Partial Controller Support-ba, mert az Options-ban (egyetlen alkalommal!) egérrel vagy billentyűzettel kellett kiválasztanom, hogy gamepadról akarom vezérelni? Szerintem ezek idióták!
-
csaba951
veterán
válasz
Delta×
üzenetére
Saját játékaidnál sehogy. A keresőben viszont lehet erre is szűrni.
Advanced search -> Category
Partial Controller Support
Full controller support -
Delta×
senior tag
Hol tudom beállítani a játékaim között hogy cska a joy-paddal játszhatókat mutassa ? vagy van vahol stor-e ban ilyen funkció ?
-
zseko
veterán
Ha fel akarok ajánlani steam kulcsot sorsolásra kinél is tehetem? Vásároltam a humble-ról, de csak a Darksiders II érdekelt a többi már megvan, így megmaradtak a
Red Faction: Armageddon
Red Faction: Armageddon Path to War DLC
Red Faction: Guerrilla
Darksiderssteam kulcsok. No meg a zenéik

-
Wolverine
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
Küldj az avastnak egy jelzést, hogy hibásan jelzett és mellékeld a file-t. A következő frissítésben(azaz kb. holnap) javítani fogják.
-
danih
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Az ogg vorbis egy (mily meglepő) hangformátum, amolyan mp3 szerűség, egy codec. Csinálj egy files check-et steamen és avast-ban add hozzá a kivételekhez.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Tegnap még vígan játszogattam a DiRT 2 Showdown-nal, ma reggelre viszont indításkor az Avast!-om karanténba teszi a vorbis.dll nevű fájlt, majd hibaüzenetet kapok a játéktól, hogy a vorbis.dll fájl hiányzik, így ablakban indítja a játékot hang nélkül.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Nem szeretném kikapcsolni az Avast!-ot játék közben (meg úgy egyáltalán sem).
És mi ez a vorbis.dll? Eddig hogyhogy nem volt baj vele?
Köszi! -
Archttila
veterán
GTA pack a kliensben:

Fene sem érti már ezt...

-
Archttila
veterán
Grand Theft Auto Complete Pack (7,49€) Megleptem vele magam így korán reggel

-
csaba951
veterán
BioPH sorsolás
Torchlight
Annak akinek még nincs meg, de nagyon szeretné! Nem kulcs, hanem rendes gift!Ha még nem vagy tagja a csoportnak, akkor itt találod meg, hogy hogyan tudsz jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami