Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Dota 2-d van?

-
lordjancso
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Azokat a játékokat dobom csak fel Steamgifts-re, amit nem kell és a BlueGift-en is tiltólistán van.

-
cskamacska
addikt
Nem kell a szívedre venni, Square-Enix nagyon gyakran akciózgat minden felé, cserébe Steamworks-öt használ egy ideje minden új címén, így nem fogsz lemaradni semmiről.

lordjancso: BlueGift Szívből tudom ajánlani a sefter-potyalesők újraosztó játéka helyett ami a Steamgifts-ből lett.
Csak ott fordulhat elő, hogy valakinek a nagyonsokszorosa a Steamgift felajánlása a Steam fiókja értékének. -
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
4 euroert azert jo lenne
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Láttátok már ezt? Egész jó ajánlatok, csak az időzítése nem (munkabér átutalásom előtt 4 nappal fog lejárni
). A többsége steam-es. -
Youri
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha visszajelez, akkor pár perc alatt
-
cskamacska
addikt
Mert közben megszűnt a Steam Starter Pack forgalmazása, miután kiadták a GOTY változatot, ami egy rendes multi FPS-t csinál az egyébként F2P játékból, olyan módon, hogy minden fegyvert, képességet, és kasztot felold.
Ehhez képest a Tribes: Ascend Steam Starter Pack csak ezeket tartalmazta:
Perfect for new players, the Steam Starter Pack includes: a lifetime 50% XP Boost, 4 Bonus Weapons for base classes, 2 class unlocks, 4 Perks, and 800 Tribes GoldAjándék lónak, mondhatnánk, de a Steamgifts kis hibája nagyon találó, mert a ki nem akar grindolni, az mindenképp megveszi a nem is olyan drága GOTY-t, aki meg nem akar költeni, annak meg tökmindegy, mert ezzel sem lesz sokkal előrébb.
-
bul07
nagyúr
-
EA-s NFS (és úgy általában az EA) játékoknál (például az Undercover) kötelező EA accountot regelni, vagy sima single játékhoz nem kell? Nem multizok, ne érdekelnek az online érdekességek, csak a single rész.
-
bul07
nagyúr
ide is bemásolom hátha akad jelentkező
Call of Duty: Modern Warfare 2 játék nem kell valakinek 9-10$-ért , meg akarnám venni ezt de a MW2 megvan nekem és az felesleges számomra
-
Huma
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Játszottam egy kört. Nem volt ez olyan rossz. Bár elég sokat kellett várni mire elindult a játék.
Teljesen jó kapitányt fogtam ki. Nyomatta az utasításokat és mindenki tette a dolgát. 800 játékos volt fenn a szerveren. Azért ez tűrhető szám. -
Huma
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Viszont már biztos lemorzsolódtak a vérpistik. Áttértek valamelyik új fps csodára. Szóval csupa profival fogok játszani.
-
cskamacska
addikt
"Szerintem ennyit akkor is megér ha mégsem jön be annyira a játék."
Magyarul jelentéktelen 1000 forintért megér egy +1 sort?
Nem ér meg. 
Mint a legtöbb indie multi cuccot ezt is kevesen játsszák, ráadásul ebben némi összjáték is elkélne, ami nem a PUG meccsek legjellemzőbb vonása. Maga a játék közepes, a lehetőségek behatároltak(vezetsz, lősz vagy javítasz), ami sok embert frusztrál és így otthagyják a játékot. Legjobb pillanataiban egy tengeri csata hangulatát hozza, de ehhez feltétlen szükséges legalább két fegyelmezett csapat, és ilyeneket találni nem olyan könnyű.

-
ennergy
csendes tag
Köszi a válaszokat
-
ennergy
csendes tag
Hello !
Ilyetszeretnék venni az amazonról és nem merem mert félek hogy bannolnak. Lehet az amazonról venni játékot szabályosan trükközés nélkül ? -
Huma
addikt
Guns of Icarus Online 66%-os leárazás.
Szerintetek jó játék? Nekem hangulatosnak tűnik. Ha van három jelentkező akkor benne lennék egy Collectors Edition 4-Pack-ban. Így csak kb 3,5euró lenne egy 30eurós játék. Szerintem ennyit akkor is megér ha mégsem jön be annyira a játék.
-
po1son
addikt
CS:S guid alapján meglehet találni valakit steamen?
-
AxBattler
félisten
-
7
addikt
A balhét ne itt erőltessétek!
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Guns of Icarus Online -66% 6,45 euro
-
lacus83
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Persze nekem is vannak feldúlt pillanataim.
Csak olyan érdekes dolgok ezek mert majdnem 4 év "szolgálati idővel" x *100* x óra játékidővel és pár jelvénnyel megáldva,xy játék és xyy elköltött pénz után többet várna az ember,főleg úgy hogy nem a Steamet érte a kár hanem a Usert.
A partner aki sikeresen kicsalta a Sleepemet 4 játékkal rendelkezik.0 jelvény 0 év tagság.Steamtraden 50 százalékos mínusz aránnyal áll,azóta mióta cserélt velem.
De meg van tanulva a lecke.Saját káron.EnnyiA Steames játékokkal meg magával a játékkokal való idő töltést ennek ellenére sem adom fel,csak most már meggondolom 100xor mit honnan és mikor veszek,adok.
-
lacus83
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ámen

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Én ezért nem szórakozok kódok cseréjével. Értem én, hogy a gift nem mindig olyan jó biznisz, de sokkal biztonságosabb. Valamit valamieért. Kòdot maximum magamnak, de tovább trédelésre soha és akkor is csak megbizható itteni csávótól.
-
Huma
addikt
-
lacus83
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Persze világos,de ha igazságosak akartunk volna lenni akkor ne csak az kapjon büntit aki kódot vett hanem az is aki adta,kínálta.
Ha te lennél hasonló esetben a lúzer kifejezés némileg rád is sértő lenne,de nem kétlem hogy én voltam a hibás.
De én csak figyelem felkeltés,segítség nyújtás szempontjából osztottam meg az esetet.Béke.
-
lacus83
senior tag
Halli
Drága Steam és Steam Support.
Felhívnám mindenki figyelmét arra tényre hogy eszetekbe se jusson bejelentést tenni ha esetlegesen cd kulcsal kereskedsz és balul sűl el a dolog.
Engem kerestek meg február 11 én azzal a céllal hogy Bo2 kulcsot adnak (Amazonon vásárolta 2 darabot állítólagosan),cserébe kért Sleeping Dogot + Gta Packot.
1,5 órán keresztül győzködtünk,beszélgettünk,egyezkedtünk.Abban maradtunk megy a Slepping aztán kapom a kulcsot,és ha minden ok akkor átküldöm még neki a Gta packot.
Kulcs jött is csak éppen hibás.
Ugy hogy köszi köszi.A srác lelépett,kölcsönösen bemínoszultok egymást steamtraden.Én bejelentettem Supporton,SteamRepen.
Tegnap kaptam egy aranyos választ,miszerint nem vettem figyelembe a kereskedelmi szabályzatot ezért 2 hétre felfüggesztik a csere jogomat.
Danke,Thanks You.
I Love you Steam.
Persze a srác vígan játszik a Sleeping Dogommal.Az eddigi tapasztalatok után a Steam tőllem egy fillért sem fog kapni,se Sale alkalmával se semmikor.
A témába vág a Bo2 akció az Amazonon.
Call of Duty: Black Ops 2 is $30 (50% off) with one time use CAGROCKS promo code!Igy most meg is fogom venni már csak azért is 30 dollárért.(6620 ft)
A drága Steames játékokat pedig innentől kezdve csak Bundleban,akciós Green Man Gaming,Amazon kódokban fogom beszeretni.
So Much.Link e hónapi Amazon akciókról:
[link]
Sok minden szinte Ingyen.Bo2 akció: 30 dolcsiért kuponnal
Modern Warfare Bundle Amazon:Ez is 30 dolcsi kuponnal.Ami azért nem rossz 3 Modern Warfare 6 ezerért.
Good Luck Friends.
-
headhunter86
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszi. Ezek az infók, hogy mit hol tárol és mit ment felhőbe honnan tudod? Engem pl. az is érdekel melyik játékok tárolják a mentéseket felhőbe. Mert ha jól tudom van olyan játék aminél ott a felhő, de csak egy-két beállítást ment, de a játékmentést konkrétan nem.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
genndy
üzenetére
(#40949) headhunter86, (#40950) lordjancso:
Azt, hogy melyik játék melyik kategóriába van téve, a . . .Steam/userdata/<ID>/7/remote/sharedconfig.vdf fájlban van tárolva, ami egyébként szinkronizálódik a felhővel is.(#40944) Tomy Yayo:
Én gond nélkül tudtam aktiválni Origin-en a citromsárga EA Classics ME-et.
De azt tisztázzuk egyszer, s mindenkorra, hogy EA kiadású dobozos játékot nem lehet regisztrálni Steam-re! (Kivétel ez alól pár Valve játék, ami dobozosként EA kiadásban jelent meg. Azokat viszont Steamworks miatt KELL regisztrálni!) -
genndy
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Játékot nem tárol online. Mentett állásokat tárol, már amelyik játék ezt támogatja. Van olyan nézet, amiben meg tudod nézni, ha ott van mellette a felhő ikon, akkor szerencséd van.
Miért tennéd újra a Steamet? Ne szedd le, csak tedd át biztos helyre. Első indításkor rendbeteszi magát az új helyen is.lordjancso : kategorizálást nem tárol felhőben.
-
lordjancso
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Plusz a saját kategóriám is el vannak mentve felhőben? -
headhunter86
senior tag
STEAM-en a kedvenc játékokat online tárolja, vagy ha újrarakom a STEAM-et újra be kell állítani? Mert nem emlékszem.
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja, értem. Akkor nincs gond. Ha frissen szeded le, akkor már a konvertált változatot kapod.
Én olyan hörcsögölő típus vagyok: az a biztos ami a gépemen van
nyilván nem -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
genndy
üzenetére
Dehogynem, mind a 150 játékom azon van (1 van azon kívül: Far Cry 3 via uPlay
), csak nem szeretek mindent telepíteni, csak épp azt, mivel foglalkozom. Ha már meguntam, végigvittem, törlés, áthelyezés as "játszott" listába és jöhet a következő.(#40947) genndy
Ha valódi hörcsög lennél, a pofazacskódban tárolnád őket.
-
Tomy Yayo
senior tag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy ez a Mirror's Edge aktiválható-e Steamen? Előre is köszönet!

-
ayo
veterán
egy picit mar kezdtem felni hogy lassan itt a Tomb Raider es semmi dlc megjelenes... pedig hat a sleeping dogs hoz heti 3at adnak kb
szerencsere veletlen megis raakadtam a kezdo pakkra:Tomb Raider Tomb of Lost Adventurer
Tomb Raider Guerilla Skin
Tomb Raider Aviatrix Skin
Tomb Raider Hunter Skin
Tomb Raider Zac Levi
Tomb Raider Fisherman
Tomb Raider Agility
Tomb Raider Shanty Town
Tomb Raider Multiplayer Map
Tomb Raider Weapons Pack
Tomb Raider Scavenger Bandit
Tomb Raider Scavenger Executioner
Tomb Raider Combat Strike Pack
Tomb Raider Explorer Bundlemeg csak 14db

-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Me' te még nem vagy Steam-függő, azé'!
Ne aggódj, csak idő kérdése
-
-
genndy
addikt
Változott. Nekem pont fehér volt, és nem is voltak jók az ékezetes betűk.
Nem kell megijedni, ez így jó.BomiBoogie és lostprophet : szerintem az összes játéknál lesz ez. Nálam talán már mindegyiket frissítette is.
Ha van idő, érdemes rányomni a játék elindítására, és ha meg akarja csinálni, hadd csinálja.
Észre lehet venni ezt a szándékot onnan is, ha 'Ne frissítse ezt a játékot' van beállítva úgy, hogy te nem állítottad át. Ekkor már meg akarná csinálni (tehát köv. indításnál konvertálni fog). Ilyenkor érdemes Helyi fájlok ellenőrzését nyomni, és akkor is megcsinálja.
Igen, patchek, frissítések kisebbítése miatt állnak át az új formátumra. A játék fájlai egyébként nem változnak (tehát méret nem fog csökkenni), hiszen azok tartalmához a Steam nem nyúlhat. Csak a formátum változik - emiatt persze lehet hogy újra le kell szedni az egészet. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Nálam anno a Borderlands 1-nél volt ilyesmi, ha jól emlékszem, úgyhogy nem ördögtől való.

-
Változott a steam frissítő ablaka? Eddig szürke, steam színű volt a frissítés Letöltést jelző ablak, mostmár Windows színű, tegnap frissült, letöltötte, kicsomagolta, majd hitelesítette a frissítést. Eddig ilyen nem volt. A steam verziója február 15.
-
steam hírekben szerepelt múltkor (jó múltkor), hogy újfajta "fájlcsomagokba" rakják majd a játékokat, emiatt a későbbi patch-eknél sokkal kevesebbet kell majd leszedni, mert nem fog teljes fájlokat cserélni (pl. amikor egy resource fájl 1GB-os, de csak 20 MB-nyi szegmens változott benne), hanem csak sokkal kisebb szegmenseket. (kb. p2p-ből ismert dolgot kezdtek el használni itt is)
előnye: nekik nem terheli annyira a szervereket, neked hamarabb ér le a patch
hátránya: ha korábban szedted le, minthogy ők az adott játéknál áttértek volna az új formátumra, akkor gyakorlatilag újra le fogja szedni az egészet megintebben nem vagyok biztos, de azt hiszem az új formátum miatt nehezebb belepiszkálni a játék fájljaiba is, ez van ahol jó (cheatereknek nehezebb MP játékoknál), van ahol rossz (modding, nem hivatalos patch-ek stb.).
-
VGYke
addikt
Köszönöm válaszod, mentettem: a jövőbeni kérdezőskődés helyetti problémamegoldás kísérletre..
Igaz most a kérdésemhez kapcsolódó problémát, válaszod megérkezése/olvasása előtt (ötletszerűen kipróbálva) megoldottam, egy egyszerű PC újraindítással... Jelenleg minden rendben! -
-
Agyzuzo
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Rendszeresen előfordul... Arra még nem jöttem rá, hogy ez a Steam saját megmozdulása, vagy tényleg javítanak a játékon... De durva mindenesetre, hogy ilyenkor sok-sok gigát lehúz, többnyire az egész játékot még egyszer. Akkor örülök ennek főleg, mikor épp játszanék egy adott címmel és nekikezd a procedúrának...
-
SenorGrande
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Steam-en Free Weekend - Call of Duty: Black Ops II, és 33%-os kedvezmény vásárlás esetén.
-
KubanitoS
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Mik azok a JB videók?
-
lostprophet
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Miért lett volna hülye kérdés? New Vegas már ezeréves játék, patch se jött ki hozzá már jóideje, ezért lepődtem meg, hogy most hirtelen ráébredt, konvertálni kell a fájlokat. Erről érdeklődtem, hogy tud-e valaki valamiről, hír, egyebek.
Ha trollkodni szeretnél, menj például JB videókhoz, ott tárt karokkal várnak.
-
KubanitoS
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Hülye kérdésre hülye válasz. Vagy te mégis milyen választ vártál? Kiírta a Steam, hogy frissíteni kell a játékot új fájlrendszer miatt. Ezt meg is tette, kb ennyi. Az egyedüli probléma a nagy méret lehet, de az ellen nem tudsz mit csinálni, le kell szedni tetszik, vagy sem.
-
KubanitoS
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Most, hogy ideírtál biztos el fog múlni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lostprophet
aktív tag
Ilyennel találkozott valaki? Fallout: New Vegas kiírta, hogy frissítésre van szükség, rányomtam, elkezdte átkonvertálni a fájlok egy "új, hatékonyabb" formátumba és most tölt 7.7 gigát, WTF?
-
csaba951
veterán
Végre megérkezett hivatalosan Steamre:
Arma II: DayZ Mod (ingyenes mod Arma II: Combined Operationshöz)Szintén mától elérhető: Bioshock Infinite - Season Pass; 19,99 €
Ingyenesen kipróbálható vasárnap estig: Gratuitous Space Battles; -75%; 3,49 €
Napi akcióban: Thief Collection; -75%; 6,74 € -
DJGABI
addikt
http://store.steampowered.com/stats/
cowadoody miatt pont most néztem, h tolják-e még vajon MW2-t -
Ilsyde
őstag
-
bul07
nagyúr
Megtudom az nézni valahol hogy egy adott játék multijával menyien játszanak
-
Ha megveszek egy játékot a Storeból, vagy aktiválom, és később a játék eltávolításra kerül a Steamről, mi lesz a játékommal? Ugyanúgy le tudom tölteni akárhányszor a későbbiekben?
-
Jinxb1rd
addikt
Én egész nap itt dobálom a shurikeneket a gépem előtt fekete maszkban, de még nem sikerült kulcsot lopni.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem, a nindzsázás az, amikor egy ilyen kulcsra lecsap valaki. Tehát nem az a nindzsa, aki kirakja a kulcsot, hanem az, aki felhasználja.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak ott fordulhat elő, hogy valakinek a nagyonsokszorosa a Steamgift felajánlása a Steam fiókja értékének.
). A többsége steam-es.
Nem ér meg.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Felejtos. Egyjatekos modja nagyon szuper volt de a multija 100% hogy halott.

eami