Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
hmm nincs ott a nyelvek között.
-
ayo
veterán
nos
akkor steam trading cards meg ilyesmi tomoren:
http://jateknaplo.blog.hu/2013/05/16/steam_trading_cards
remelem nem hagytam ki semmit

-
pylon
tag
pár Amazon akció:
FEAR Ultimate Shooter Edition $2.5 FEAR 1+Extraction Point+Perseus Mandate
F.E.A.R Ultimate Pack $9.99 (összes F.E.A.R. játék)
Batman Arkham GOTY Pack $11.49Jagged Alliance akció a gamersgaten
de mázlim van nyerek Hell Yeah!-t SG-n és 10 perc múlva már nem megy az oldal

-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Vitték, mint a cukrot; most meg már 2 € fölött megy a marketen.
Már elnézést , de az is hülye aki pénzt ad ki erre a dologra .
-
olly
aktív tag
Maradt még valakinek ilyen meghívója?

-
Joe Swanson
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
:$ Sajna nem mindíg ülök gépnél .

-
SenorGrande
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Tegnap este azért vettelek fel, hogy adjak, de mire előkerültél, elfogyott. Ha rögtön reagáltál volna a hszemre, vagy felveszel - mert ott volt benne a profilom linkje- , tudtam volna adni.
Vitték, mint a cukrot; most meg már 2 € fölött megy a marketen.Egyébként nem kell aggódni, max. pár héten belül élesítik mindenkinek.
(#43385) freeroam12:
Ok, nekem nem probléma.
Csak írtam, hogy ott volt a hszem, csak reagálnod kellett volna rá, utánam írtál közvetlenül. 
-
Wolverine
félisten
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Szerintem állj be a sorba, sokan szeretnének már ilyesmit

-
morvaigaben
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ha valakinek van fölösbe, én is elfogadnék egyet, köszönöm

-
Joe Swanson
senior tag
Akinek van Trading Card meghívója kérném írja ide ki vagy dobjon egy PÜ. t
Előre is köszi! -
genndy
addikt
Lehet. Csak számolj vele, hogy ha a magyarítás meglévő fájlokat ír fölül, akkor frissítésnél/ellenőrzésnél ezeket a Steam újra letölti és felülírja az eredetiekkel. Tehát teheted fel újra a magyarítást.
Ha a magyarítás plusz fájlokat használ, vagy modként van megcsinálva, akkor frissítésnél sem kell újratenni.
Illetve figyelj, hogy lehet hogy a magyarításból is a Steamrs verzióhoz való kell, különben nem biztos hogy jól fog menni. Viszont nem biztos, hogy adott játékból megcsinálták a Steames magyarítást (inkább régebbieknél lehet ez gond).Multis játékoknál érzékeny a Steam a módosításra/játék közbeni bizgerálásra, ha az adott szerver VAC-védett, akkor ban járhat érte - nem tudsz többet multit játszani azzal a játékkal. Tehát aim hacket, wallhacket VAT-os szerveren még véletlenül se.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
A Steam esetében a játék frissítések alatt a patcheket kell érteni vagy azokat külön kell letölteni?
-
Doki16
addikt
Lehet még valahonnan ilyen Trading card beta-hoz jutni?
-
Vertigo18
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem már megvannak, első kiadásban, csak neki kéne "ülnöm". Szó szerint!

-
Vertigo18
addikt
Én a mai napig fantasyt olvasok a "világ legnyugodtabb helyén"...

-
Arkennys
addikt
na utolsó reakcióm rá, mert tényleg sok lesz, megint

Nem kell megmagyaráznod, egyszerűen azt mondom, hogy persze, rengeteg zombi van aki ezen él. Én ugyanezt látom. Buszon múltkor amint valaki kimondta, hogy van wifi, látnod kellett volna azt a kapkodást, ahogy mindenki kapta elő a telefonját. Alig tudtam visszaaludni a nagy mocorgástól.

Vannak olyanok is, amilyen embertípust te mondasz, többségében. Na az olyanokkal nem kell foglalkozni, részemről legalábbis úgy kezelem. Jó ez a face, beszélgetni, infót cserélni. Másra én pl kevéssé használom.
(az olvasás pedig tényleg sajnálatosan elfeledett műfajjá minősül lassan, bár jó tudni, hogy páran még műveljük). Közösségi cuccokat lehet agyhalott mód, és célszerűen is használni.
De persze megértem a véleményed, jórészint osztom is.más: elég kevés játékból lehet szerezni cuccokat a béta alatt most még, remélem lesz rá valami bővítés hamar.
postal 2 meg egész akciós, ezzel annakidején mennyit szórakoztam.

-
"sok agyhalottat nyomkodni a százezres árkategóriájú okostelefonját (még éjszaka is sötétben)"
és mindegyiknél megnézed, hogy mit csinál, vagy honnan tudod, hogy nem e-book-ot, egyetemi jegyzetet olvasnak, vagy nem filmeznek/sorozatoznak, esetleg ugyanúgy játszanak, mint a mobilinternet előtti időkben?

amúgy persze szomorú jelenség, de belőlük lesz a jó választópolgár, ugyanúgy, mint az egész életét alacsony iskolázottság* mellett kemény munkával ledolgozó nyugdíjas, akit meg a délutáni és főműsoridős szappanokkal nevelnek "tömegnek".
* mielőtt félreérti valaki, ebből a szempontból lényegtelen, hogy lehetősége nem volt "értelmiségivé" válni, vagy lett volna, de elszúrta azt életét. az élősködő felsőosztálynak egyremegy.
ezt a Puzsért én most láttam először, amit mond, azzal egyet lehet érteni, de ahogy és ahol az tipikus hatásvadászat (emlékszik még valaki a Sebeőkre? [én nem
, rá kellett keresnem a nevére] az is abból akart celeb lenni, hogy majd ő "elhozza az észt"). ha erről az P. ürgéről ezt amúgy is lehetett tudni, akkor valszeg nem is véletlenül kapta ezt a kérdést, hanem polgárpuzsérpukkasztásból. ugrott is rá, lett belőle youtube videó, a csatorna meg csak örül, mert neki tökmindegy, hogy ki miért nézi/beszél a műsorról.Győzikében reklámot vásárlóknak is mindegy, hogy azokat a nézőket érik-e el, akiknek ez a "televíziózás csúcsa", vagy azokat, akik azért követték az adást, hogy jól lenézhessék a családot. Az RTL-nek így is úgy is pénz.
-
Źşë'
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
nem gondoltam volna h ezt még meg kell magyarázni...
rég elhagyta hivatott szerepét a facebook, és a steam is most már lassan, mást nem látok a buszon mint a sok agyhalottat nyomkodni a százezres árkategóriájú okostelefonját (még éjszaka is sötétben), egymást böködve, lájkolva, ezzel képeznek ám csak igazi értéket a társadalomban (pl. ahelyett hogy olvasnának egy könyvet, újságot..) én pl egyet értek "Puzsérral, hol tud elrejtőzködni Batman az arénában?!" hasonló kaliberű, és logikájú (fogyatékos) emberek "születnek" valami nagyon nagy százalékban.. megdöbbentő személyiségek jönnek létre, hála a médiának meg ezeknek a dolgoknak... Off vége -
-
ayo
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
ez is a trading cards nak koszonheto mivel a profil is megujul. jelenleg nincs tobb meghivo...azaz van par de mar aruljak rendesen

Arkennys: a kartyakat kapod meg. a pontozas sok fele keppen megy. pl ha craftolod az osszes kartya setet meg ilyesmi, amugy nagyon sok az info nekem is egyszerre

-
ayo
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
hat korbe neztem elegge szep arak vannak, de azoknak a jo aki lvl10 felett van mert ott ritkabb cuccokat fog dobni a gep. a kartyakat puszta idle lel ki lehet szedni - tehat elinditod es ott hagyod. most se rossz eladni oket legjobban a hatterek es az emotikonok mennek ezek 15 euro felett - de az se rossz ha vki most el kezdi gyujtogetni aztan lehet lesz egy ket ritka ami kesobb tobbet er - ezeket ugye nem lehet megmondani.
nem rossz a kinezet, bar nem vagyok teljesen megelegedve de szerintem meg fogom szokni.
-
Arkennys
addikt
nem tudom, mi a probléma, vele, mindent lehet ésszel is használni, a face-t is, mert egyébként sokmindenre jó (pl rengeteg infót cserélünk ott csoporton belül bizonyos tárgyakkal kapcsolatban stb)...de mindig van, akinek jólesik társadalomkritikus módon megnyilvánulni, mint az említett P-betűs organizmusnak. OFF off

Ayo-nak igaza van, egy érdekesség ez is, használni meg nem kötelező.

-
ayo
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
hat remeljuk
en ugy fogom ezt fel hogy eladhato achik
szeretek jatszani, szeretek plusz acsikat megcsinalni es mostmar van is ertelme mert majd mas megveszi a marketen es majd onnan szerzek uj jatekot magamnak 
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
facebookos butulás, part 2 :/ tényleg szánalmas... üres semmitmondó dolgok, ezek azok melyek egy társadalmat előbbre visznek! csak Puzsért tudom idézni
-
cskamacska
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
OMeFeGéROTFLOLOL

És akkor eljutottunk oda, hogy az emberek már nem a pluszegysorukkal, hanem a klienssel játszanak.
Epénisz hetedik mennyország következik látom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaba951
veterán
Szerintem mindkettő. Automata lehet pl. amikor az orosz fiók tulajdonosa az összes játékot gift-ben vásárolja, majd elajándékozza másnak/másoknak. Report meg egyszerű, pl. valaki bejelentette, hogy a cserélt gift eltűnt a fiókjából. Steam meg ezzel szankcionálja a csere partnert.
-
Иван
őstag
Csak érdekesség kedvéért, mert az egyik ismerősöm steam accján látom, hogy trade probationön van. Azt tudom, hogy miért lehet kapni, de ezt hogyan ellenőrzik? Automata valahogy, vagy report alapján?
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Dejó ilyen nekemis lehet? Ilyen profil?
Steam nevem : AdreNaliinee Akinek van Trading Card meghívó kérem küldjön egyet 
-
SenorGrande
senior tag
Steam Trading Card Beta tőlem is vihető. Nekem nagyon tetszik az új profil, ami lesz/(van a beta alatt). Kézre áll, és tetszetős.
ayo-nak pedig köszönöm a meghívást.
-
ayo
veterán
http://steamcommunity.com/tradingcards itt van minden leirva, szerintem meg igenyelni is lehet boven

-
ayo
veterán
ha kell valakinek trading card meghivo az szoljon mert van

-
válasz
kozi71
üzenetére
Válaszok:
Első kérdésre: igen, működni fog. De mint előttem is mondták a steamet célszerű más partícióra, és nem a rendszer partícióra rakni.
Második kérdésre: igen, bármikor újra letölthetőek a játékok.@BiigBlue: Nem úgy értem.
Hanem lehet 1 játékból egyszerre többet venni? (tehát pl. 2/3 TR) -
Lehet valahogyan több játékot vásárolni egyszerre?
Úgy értem, ha venni akarok 2 xy játékot, azt lehet egyszerre venni? -
Agyzuzo
addikt
Na, végre egy értelmes napi akció - LEGO Batman 1-2. A második rész egész kellemes darab lett.

-
PeL
addikt
válasz
kozi71
üzenetére
Steamben rámész a beállításokra, kiválasztod a letöltések fület, ott van hogy Steam könyvtárak vagy valami hasonló gomb (nekem angolul Steam Library Folder) és ott megadsz egy új útvonalat tetszőlegesen amit másodlagos steam mappának akarsz létrehozni, majd a játék telepítésénél is azt adod meg onnantól és kész is van.
Felhőben tárolni csak azoknak a játékoknak fogja a beállításait ami támogatja a cloud mentést. Amúgy néha érdemes biztonsági másolatot készíteni és kiírni DVD-re, utána elég arról visszatelepíteni és az addigi játékfrissítések is benne lesznek.
-
kozi71
senior tag
Szevasztok!
Még kezdő vagyok Steam fronton, elnézést a kérdéseimért.
Ha egy Steamen vásárolt játékot, nem a már meglévő szintén Steames játékok közé szeretnék instalálni, hanem egy másik vinyóra akkor az gond lesz? Így is fog működni mind?
(Tehát több vinyón lennének a játékok, mert a "C" meghajtóm kezd már tele lenni)Másik kérdés, ha valamelyik vinyó tönkremegy, akkor a "felhőből" vissza tud másolódni gépemre újból minden?
Köszönöm!
üdv,én
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megtaláltam valahol a steam neved

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami