Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Most hogy is van? TF2 elvileg csak akkor dob kártyát ha egy x értékben vettél cuccot a boltból, és minden kártya után ismét kell hozzá. Mégis card drops remaining nek 5 öt ír ki.
(valaki leírja hogy most akkor mi is van ezügyben? Mert fölöslegesen nincs kedvem telepíteni
) -
Niczo
senior tag
A következő kuponok vihetőek egy köszönömért:
Crusader Kings II 50% Off (Valid until Fri Jun 07 2013)
Duke Nukem 3D 50% Off (Valid until Mon Jul 01 2013) -
lostprophet
aktív tag
Tegnap este jelent meg Steamen a Rush Bros MAGYAR nyelven

-
morvaigaben
tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Elajándékozva
-
kozi71
senior tag
-
Spet
addikt
Szerettem volna most vásásrolni kártyával steam-en azonban zárolták az összeget. Nem élősszőr vásároltam már erről a kártyáról. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
morvaigaben
tag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Hopsz, lehet rosszul fogalmaztam meg

Tehát Alan Wake CE-re pályáztam, és egy linket kaptam, amiben volt Alan Wake CE és egy American Nightmare steam kód, csak mivel utóbbi megvan, továbbadnám

az lepett meg, hogy a bundle-t kaptam meg nem csak az egyiket.
bocsesz

De még mindig, az első pm egy American Nightmare kulcsot ér!!!!!!!!

bár lehet már lefekszem, majd reggel küldöm, akit érdekli
-
JoolsNOS
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nincs a linkben véletlenül a kód is? Mert úgy szokta adni.
-
morvaigaben
tag
Nem volt pénz a kártyámon az Alan Wake-re, így random rányomtam SG-n egy giveawayre.... és megnyertem xD
Aztán meglepett hogy nem Steam kulcsot, hanem egy Humble Bundle linket kaptam, és mivel az American Nightmare már megvan nekem, így első jelentkező viheti is

-
Lenry
félisten
valami okos megpróbálta föltörni a Steam-fiókomat...
egyszercsak kaptam egy emailt, hogy ezzel a kóddal resetelhetem a Steam jelszavam.

mondjuk pont besz*pta, mert aktív a Steam Guard, és az értesítő / helyreállító e-mailek abba a Google-fiókomba mennek, amihez csak a telefonommal együtt lehet hozzáférni, mert új gépről történő belépéshez egy ideiglenes SMS-kód is kell.szóval innen szeretném neki üzenni, hogy ..|..
-
Arkennys
addikt
köszönöm neked és genndy-nek is a választ

Már el kellett jönnöm, mielőtt feleltetek, de megoldottam, pont így ahogyan mondtad.
Szerencsére elindítottam bent is, töltött is egy csomó dolgot. Meg itthon is. De le nem szedett semmit, adatforgalmon legalábbis nem látom, de telepítés kész, el is indul 
-
warcat
veterán
Azért említettem az mmo jelleget,mert egy nagy nyitott világba kerülsz amikor belekezdesz,néhány tucat négyzetkilométernyi területtel,erre van felfűzve egy nagyobb történet elég jó küldetésekkel,közöttük meg megnyitsz egy halom rém egyszerű mellékküldetést(ahogy mondtam ürügy a lövöldözésre ,sosem probléma).
A küldetések helyszínei dinamikus phasinges jellegűek,egyszerre elfértek mondjuk 4en benne a többiek már új helyszínre érkeznek,ha volt dolgod hasonlóval már gondolom érted ha nem akkor meg nagyon bonyolult magyarázni.
Vannak nagyobb események 5-10 percenként ezek összecsődítik az embereket egyhelyre.
Van külön aréna jellegű pvp is,az pont olyan,hogy jelentkezes játékon belül aztán összepakol random 5vs5,10v10 ilyesmi a szokásos játékmódokkal.
A sci-fi re vonatkozó kérdést nem értem ebben a formában,van egy nagyon alaposan kidolgozott poszt-apokaliptikus világ,játékon belül is sokat olvashatsz,egy több idegen faj szövetsége által félresikerülten 'terraformált' Földön játszol, van energiapajzsod,egy gyakorlatilag beléd integrált MI,energiafegyverek. -
ha játék közben (bo2) befagy a böngésző, hogy tudom meggyógyítani mert ugye akkor a játékban nem tudok mozogni, stb...
-
warcat
veterán
Jó a hangulata,de szigorúan csak fps rajongóknak szól,én jól elvoltam vele 1-2 hétig.A küldetések csak ürügy egy jó kis lövöldözésre.
Mégegyszer: semmiképp sem mmo fps,ezt sokan felrótták neki ez is benne lehet a pontszámban.
Lövölde mmo/sima multiplayer/rpg elemekkel meghintve. -
Defiance-szel játszik egyáltalán valaki itthon? A sorozatból egy rész is bőven sok(k) volt. A játék jó lett? (Gameplay-eket láttam belőle, inkább a szubjektív véleményekre vagyok kíváncsi.)
Metacritic-je is jó alacsony.@(#43774) csaba951
egy-két újabb cím, lehet akkor lesz először akcióban, de amúgy igen, tavaly ősz/tél se volt már akkora durranás, mint korábban.
talán a badge-ekkel és kapcsolódó játékokkal lesz valami extra kavarás még, mert erre is most nyílik először lehetőség. -
pylon
tag
Én Június 31 és Július 4 közötti dátumra emlékszem igaz nem csak 5 napos volt
meglepő, hogy kettő ingyenes hétvége is van egyszerre
Chivalry: Medieval Warfare 66% kedvezménnyel
Defiance 30% kedvezménnyelnapi akicó: Giana Sisters: Twisted Dreams 75% kedvezménnyel 3,74€
van még:
PAYDAY™ The Heist 75% 4,75€
Unreal összes 10€
Rochard 75% 2.24€
és más egyéb isPlayinjector Bundle
$1 for 5 gamesJack Keane - DRM Free
Alien Shooter - Steam
Alien Shooter 2 - Steam
Into the Dark - Desura
Zombie Shooter - Steampay $3.99
Vampire Secrets Eternal Love - DRM Free -
lostprophet
aktív tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Telefonról nem hinném, hogy leeht pénzt tölteni Steam Walletre.
-
törölt tag
Mikor kezdődik valami hatalmas, hosszú nyári sale steamen?
Ugye minden évben van? -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
nem letölteni, pénzt ,a steam walletre....
-
AxBattler
félisten
-
steampowered.com-on belépsz (vagy a telón lévő app-ba) és ott a community /közösség fül alatt, valahol látszódnia kéne a játékaid listájának. ha fut rendesen a kliens, akkor azt is látod, hogy mi van telepítve. ami nincsen fenn, ott meg kéne lenni egy install gombnak (lehet előtte rá kell nyomni).
most csak az angolból írtam ezt le, kipróbálni nem tudom, remélem ennyiből megtalálod
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
itt van angolul. szólj, ha kell magyar!
(az mindenképp kell hozzá -- értelemszerűen --, hogy fusson a gépeden a netre csatlakozott kliens)
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Valaki tudja ,hogy telefonrl hogyn lehet tölteni a steamre? előre is köszi!
-
PeL
addikt
Arkennys (#43752):
Sorry, látszik nem mostanában használtam a backupot, régebben még telepítőt is csinált hozzá magának. Szóval ha megcsinálta a biztonsági mentést a megadott mappába akkor azt a mappát kimásolod, otthon pedig a steamet elindítva a "Steam" menüben van egy olyan hogy "backup and restore games", azt kiválasztod, rámész hogy restore previous backup (nálam angol a steam, magyarul gondolom sejted ezek mit jelentenek
) és betallózod a kiírt fájlok mappáját majd le OK-zod és megvárod hogy feltegye 
A Source SDK meg úgy tudom max csak akkor kell ha modokkal akarsz szöszölni (készíteni vagy játszani)
-
törölt tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Gratulálok .
-
PeL
addikt
válasz
genndy
üzenetére
Source SDK minek kéne? Sztem nem fog modokat gyártani.
Arkennys (#43752): Annyit kell csinálni hogy bent ha fent van a steam a gépen letöltöd rá a Half-Life 2-t pl. Utána a steam játéklistában mikor már azt írja hogy "ready to play" vagyis felment minden frissítés rányomsz a HL2-re jobb klikket és a menüben kiválasztod hogy "backup game files", ez lementi neked az egész játékot frissítésekkel együtt egy simán telepíthető formában oda ahová megadod neki. Ha megtörtént ezeket a fájlokat kiírod DVD-re vagy pendrive-ra. Otthon elindítod a steamet, belépsz az accodra, berakod az előbb említett lemezt vagy pendriveot és feltepíted róla a játékot. Ennyi az egész

Ja és ez bármelyik steamre telepített játékra használható.
-
genndy
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Felteszed a céges gépre a Steamet, leszeded a játékot. Hazaviszed, fölteszed a megfelelő mappába a Steamen belül, és nyomsz egy Telepítést. Végigellenőrzi, megállapítja hogy minden megvan, és kész. Játszhatsz.
Arra figyelj, hogy TÉNYEG mindent tegyél föl (Source SDK összes verziója), tehát hogy akár játszhass is a céges gépen. Ha teheted, indítsd is el ott egyszer, akkor biztosan mindent leszed. És persze vidd is haza a Source-os dolgokat (.gcf fájlok kellenek). -
Arkennys
addikt
prophet: gratula innen is

más: steamen hogy is működik ez hogy nem tölt le mindent? otthoni gépen is játszanék HL2-vel, de az forgalomkorlátos. Szóval a fájlokat itt még le tudom szedni, de onnantól hogyan is megy ez?
-
válasz
lostprophet
üzenetére
grat
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lostprophet
üzenetére
Drakulálok!
-
Vertigo18
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Gratula!!!

Még több fordítást neked!

-
lostprophet
aktív tag
Kikerültem/tünk a PC Guru honlapjára

Magyar felirattal jön a Legends of Dawn -
Lewzke
őstag
szerk, megint nem ide akartam

-
maross
nagyúr
Aki gondolkodik a Van Helsing megvetelen, van benne mar 3-4 oram, ez alapjan azt kell mondanom, hogy nagyon jol sikerult. Nagyon jo a latvanyvilaga, disciples-re erosen hasonlit. A jatek jo, skilltree jo, van benne par uj otlet is a skillekkel kapcsolatban, azok is jok. Diablobol, Torchlightbol atvettek par jol mukodo dolgot. A dialogusok nem tolakodoak, es erdekesek, hack n slashnel ritkan olvasom el oket, itt mukodik a dolog. Nem utolso sorban emberi aron adtak ki a jatekot, storebol tiz euro alatt bezsakolhatjuk. Elelmesebbek 7-8 euroert is hozzajuthatnak, vagy ha van par tf2 kulcs talonban, meg olcsobban. A jatekban van offline es online karakter is, el van kulonitve a ketto, online karakterrel multiplayerben csak online karakter jatszhat, igy csalas kizarva (remelhetoleg). Ha lenne még kerdes, szivesen valaszolok

-
válasz
cskamacska
üzenetére
Naná!

-
Niczo
senior tag
A Gamersgate-ről származó Fallout New Vegas Ultimate Edition-t sikerült beregizni Németországban
Az ott töltött 2 nap már nem volt eredménytelen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danih
veterán
Kicsit játszottam az AW-vel, és biztos jó, de nekem ez a stílus nembegyere...
Kulcsa: 7R0RM-BIQ88-4TLND -
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Akkor nem értem, hogy mért simaként adják fel?

Mindegy, a lényegen nem változtat.
Köszi a választ% -
danih
veterán
Köszi mindenkinek, elkeztem, és tényleg sokat kell lövöldözni, gőzöm sincs hogyan tolnám ezt kontrollerrel, túl oldszkúl vagyok én ehhez

-
ayo
veterán
mivel xboxon elobb volt mint pcn, ezert tokeletes gamepaddal de termeszetesen bill egerrel is jo
szerk.: most fejbol nemtudom, de alt van beallitas hogy auto v felauto legyen a celzas, ha nincs akkor eleve ugy van. ez a jatek nem igenyel pontos celzast mint pl egy hitman abs. vagy egy sniper elite v2 amelyek szinten tpsek es lehet gamepaddal de nem ajanlott

-
Blaise
veterán
-
danih
veterán
Alan Wake-ben mennyire fontos a lövöldözés? Azért kérdem mert feltételezem simán lehet Xbox kontrollerrel játszani, viszont azzal az fps-célozgatós stílust nem igazán kedvelem...
-
Cheesus
senior tag
Mivel az egyik kollega beelőzött csabiuvb-nál, ezért bedobok a közösbe egy Alan Wake bundlit, ha mást nem is azért egy köszönömöt majd elfogadok

https://www.humblebundle.com/?key=zupFxPaY64ed -
Sziasztok!
Nem találtam más topicot így bátrokodom ide írni a kérésem, remélem nem lesz probléma.
Gondolom sokan tudjátok, hogy a humble bundle oldalon Alan Wake került akcióra. Szerettem volna megvenni a játékot, de úgy látszik 300Ft nem volt elég neki (1 dollár a játék amúgy). Jelenleg csak ennyi van a kártyámon. Gondolom valamennyi összeget záról első vásárlásnál aztán majd visszaadja ezért nem volt elég.
Ha valaki lenne olyan kedves és megvenné nekem én ma elutalnám neki a játék árát. Most nincs időm bankba szaladgálni számlámra pénzt tenni.Ha rossz helyre írtam elnézést

-
n@p@lm
addikt
válasz
Cheesus
üzenetére
természetesen ha van igény rá megosztom

be kell regisztrálni az origin.com-on a játékot.
ehhez kell a játék kulcsa amit a regisztrációs adatbázisból tudsz előkotorni az
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\electronic arts\ea games\dead space\ergc
elérési útvonalon.
itt az ergc-nek van egy értéke (betű szám kombó) az a kulcs.
beregeled az originen (vigyázz! a magyar verziót válaszd ki!!), majd letöltöd és a letöltött játékból kiszeded a nyelvi fájlokat, vagy egyszerűen azzal a verzióval játszol.
a választás a tied
-
Joe Swanson
senior tag
Valaki nem trédelné el velem az alan vékjét?

-
Hmm, a Van Helsing az első a top seller listán.
-
JoolsNOS
veterán
A cardokat melyik játékok adják? Mind, vagy csak néhány? És hol gyűlik, ha kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami