Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az istenért se tudok rájönni hogy az Age Of Empires II HD-be hol tudom a felbontást állítani? Aki már rájött ossza már meg velem, köszönöm.
-
Mardel
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Hát ez nagy bukta lett.
Állítólag még a demo is jobban nézett ki mint amit kiadtak. [link]Itt meg tényleg mindent elmondanak mitől lett rossz. [link]
Bár nem is igazán a grafika ami sarkallatos pont, hanem a rossz AI az erősen scriptelt megoldások, az unfair dolgok hogy csak úgy lescriptelve mögéd rak egy alient ha segítesz egy társadon és esélyed sincs megölni, csak mikor már újra elkezded a pályát és tudod, hogy na itt lesz egy szivatós rész.
Az alienek vére szinte alig sebez, a fegyverek gyengék, stb.
Tényleg az előző AVP sokkal jobb volt, bár már az sem volt egy kiemelkedő alkotás, de el lehetett vele játszani. Meg most, hogy néztem pár részt ebből és nemrég toltam végig az előző AVP-t volt pár kis koppintás belőle, részben pálya elemek.Elvileg azért lett ilyen, mert a SEGA pénzét a gearbox inkább a borderlandsekbe meg a duke nukem foreverbe nyomta, ezt meg lepasszolta másnak. [link]
Akik előrendelték picit megszívták.
-
-
törölt tag
üdv!
kezdő steames vagyok.
Kérdésem az lenne hogy minden játék letöltés után játszható, tehát nem kell telepíteni még külön?És még annyi hogy a sávszélességgel lehet e valamit variálni, vagy ez így jó :
(3megás netem van)

-
KubanitoS
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Valaki már vitte is.
-
Zamery
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Köszönjük szépen, én már kaptam, vigye más!

-
morvaigaben
tag
No előzőt már nem tudtam szerkeszteni
Ha valakinek nem jutna/nem akar regelni, itt van az enyém!

GIWW6-PKBP2-6HA6L
-
morvaigaben
tag
Újabb CoH2 Beta kulcsok

csak egy gyors reg szükséges ha nem lenne accountod
-
Ezt végignézi valaki és tényleg vannak olyan részek benne hogy halálra röhögi magát és ez már az új verzió.
Legjobb mikor az alien elmenekül a rácson át, vagy mikor a csávót fel kell segíteni és az alien oda van programozva hogy ott teremjen a háta mögött a játékosnak
[link] -
Źşë'
addikt
válasz
finest
üzenetére
annyira sík üres, scriptelt vacak az egész, az animáció förtelem, az egészen már csak egy új rész segítene, amit egy valamire való csapat készít.... tiszta szánalom... GS még azt írta címlapon rá hogy az eddigi legmonumentálisabb Alien feldolgozás... ennek pont az ellentéte igaz, áldom magam hogy nem rendeltem elő, csak a sok előrendelőt sajnálom!

-
Arkennys
addikt
Hát, tervben van mindkettő beszerzése, Amnesia és Penumbra (bár nem is kettő, mert penumbra-ból mind kell majd
). Szeretem az ilyen játékokat. Főleg FPS-t, horror alapú játékot (fear és a kiegje megvan lemezesen, azokat agyon játszottam, tényleg jók
). Na meg némi kings bounty szerűség, anno sok war3
Mostanság főleg killing floor és left4dead 2 a program. Bár fent van a brutal legend is, kellene azzal id foglalkoznom. 
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Blaise
üzenetére
Ez, hogy mi riogatós annyira egy szubjektív dolog... Én az Alan Wake-en néha ásítoztam, viszont az Alone in the Dark első részén féltem, amit kb. 9-10 évesen játszottam végig.
A Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth még elég fosatós volt a maga idejében, de azt már érettebb fejjel nyomtam, ezért nem ütött akkorát.
Amin még néha felszaladt a pulzusom az a Cryostasis volt. Meg réges-régen (egy messzi-messzi galaxisban) a Resident Evil 2. 
-
Nem vagyunk egyformák. Én szinte csak FPS-t játszok

-
Wolverine
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
Pontosan. Ha lenne Kuka kategóriám, nekem is ott landolna majdnem minden fps...
De nem tartok ilyesmit. Én műfaji beosztást tartok, és amivel biztosan játszom - ha nem is feltétlenül sokat -, azt kiemelem a kedvencek közé. Kivéve az MMO-kat. Azokkal mindenképpen sokat játszom, ezért jó helyük van a saját kategóriájukban 
-
Blaise
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nekem az ingyenes körben lett meg, valóban cső-fps, de a sztori azért nem rossz, akinek meg jobbfajta Nvidia kártyája van, az gyönyörködhet a PhysX effektekben is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Azzal kelek azzal fekszem

@Blaise: Ezt jól látod

@djculture: nekem túl HC (nem próbáltam, de olvastam róla)... én már csak majomkodok a gépnél, kevés olyan játék van, ami nem kazuár és leköt. Van azért, de ezek a hiperrealisztikus csodák nekem már nem pálya, öreg vagyok, kopnak a reflexek, egyre kevesebb idő van beletanulni, inkább csak szórakozgatok.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Blaise
üzenetére
Szerintem azért van ott neki, amiért én is abbahagytam kb. a felénél. Egy szimpla cső-FPS. Én nagyon untam, és nem is értem, mi ez a nagy rajongás érte, meg a folytatásért. Még szerencse, hogy csak 2,50 €-ért vettem anno Steam-es leárazásban.
(#42485) Blaise
Engem a feléig nem szippantott be a sztori, az effektek meg hidegen hagynak. Lehet egyszer majd befejezem, de nem biztos.(#42480) djculture:
Virtuálisan nekem is ott van, nem szeretem a stratégiákat. Egyiket sem.(#42482) Csapoati
"Ízlésen vitatkozni kár." +1 -
Csapoati
nagyúr
Ízlésen vitatkozni kár.
Nekem az FPS-ek többsége ott landolna meg kb az összes platformer is. -
Na igen, a FEAR első részében néha volt "barna hang" úgy rendesen. A sok apróság, és Alma húzásai.A Penumbrában is a frász kerülgetett itt-ott.
-
company of heroes a kukában is elég meglepő.
-
Debilon
addikt
Atom Zombie Smasher is jó szerintem

-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát nekem a max payne 3-at nem sikerült. A GTA-t emg fogom próbáli ugyanis az alap dogoboz, de kéne az EFLC

-
zseko
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
Az Amnesia sem semmi
A demot próbáltam ki egyszer pár éve (éjjel természetesen, mikor máskor
), hát mit ne mondjak, emlékezetes 10 perc volt
Természetesen megvettem, ha majd merek vele játszani akkor elindítom 
Egyébként a FEAR se rossz, abban is vannak nagyon faja és emlékezetes részek
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Blaise
üzenetére
Nem szeretem a riogatós játékokat. Egyiket sem. Bioshockkal még elvagyok, de nagyon az elején járok. A horrorfilmeket sem szeretem, nekem a félelem rossz érzés, és én jól akarom érezni magam amikor szórakozom.

A sega viszont nem tudom miért van ott... azt szerintem rehabilitálom.
-
zseko
veterán
A PoP-on gondolkoztam én is, de nem vettem meg, majd karácsonykor. Ha lesz. Ebben a hónapban már eleget költöttem játékra a Tomb Raider Collectors Editionnal
Mostanában inkább gamepaddal játszom, ahhoz meg az ilyen külső nézetes játékok fekszenek jobban. FPS-be eléggé beleuntam, semmi újat nem mutatnak már fel, így kell valami más. -
-
Mardel
őstag
Tavaly summer sale alatt [link] vettem egy Witcher 2-t de most játék listában azt írja hogy enhanced edition, DLC fül üres, fiók részleteinél meg annyit ír, hogy witcher 2-t vettem, és az emailben is csak ennyi van.
A kérdés az, hogy ez enhanced ami nekem van, vagy a sima? Mert nem derül ki jelenleg.
-
-
finest
addikt
Megér 4k-t a Aliens: Colonial Marines Limited Ed.(CDGalaxis)? Állítólag a 4GB-os patch óta kevésbé hurka.
-
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Néha én is vagyok így. Nemrég majdnem megvettem a Red Orchestra 2-t 2.5 euróért, mikor szóltak, hogy a komplett pakk első résszel már egy dollártól kapható. Kicsit bántam, hogy megvettem a GTA Packot 3500ért, mikor pár hete 7.5 euró volt leárazva. De olyan játékokat vettem szinte fillérekért...World of Goo, a PoP széria darabja 2.5 euróért, stb, egy jófajta doboz cigi kerül ennyibe, én nem dohányzom, nekem a játék a szenvedélyem

-
Jinxb1rd
addikt
Szintúgy. Mondjuk egy éve nem is tudtam, hogy vannak jófajta leárazások, akciók is a világon, hogy egy dollár két játék meg ilyesmi. Ennyi már simán kiadható értük, mondjuk van, amikor sajnálok pár kiadást, pl. Sleeping Dogs szerintem nem ért meg 2700-at, a GTA complete pack jobban megérte 3100-ért.
A vadiúj játékokat nem veszem meg rögtön, de hát tök mind1. Kit érdekel, hogy fél évvel később játszom végig.
-
-
Kephamos
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A GTA IV + EFLC pont most volt ropiért kapható steamen...
-
Blaise
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezek közül egyiket se lehet
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Az újabb dobozos játékokat zömmel be lehet aktiválni Steamen? Vagy szerintetek jobban járnék, ha inkább eladnám őket és olcsón szereznék csak kulcsot hozzájuk? Van köztük néhány LIVE-os játék is, ha ez számít.
Írok egy listát, az a biztos;
GTA IV + EFLC, AC:II, AC
H, AC
. Talán Dirt 3. -
zseko
veterán
Ok, kösz mindenkinek, ahogy látom majd' mindenki másképp csinálja
Kitalálok valamit. Szemét mappa nem lesz, igyekeztem csak olyanokat venni ami azért érdekel is, így mondhatnám is, hogy nem vásároltam össze a sok himbi-humbi-indi-bundi játékpackot, csak azt vettem amiben számomra értékes játékok voltak. Azt meg játékonként tudom fejből, melyikkel mennyit játszottam és hol tartok, érdekes hogy ez megmarad, de ha tanulni kell abból sokszor alig valami 
Egyébként mikor elkezdtem Steamezni, fene se gondolta hogy ennyi eredeti játékom lesz
"Én nem adok ki (sok) pénzt játékért"
aztán tegnap néztem a listámat, és rácsodálkoztam, hogy azta.rva mennyit összevásároltam már
És ez a Microsoft hibája 
-
-
törölt tag
NÁlam is ! -
törölt tag
Nálam Update suspensed.
Akkor nem egyéni a probléma?
El kell mennem itthonról de jön le a Max PAyne 3.Ha ígyhagyom majd elindul magától?
-
Kephamos
addikt
Twitteren mélyen hallgatnak a lerohadásról.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Csak nálam bugol a kliens? Nincs pl chat és cloud.
-
Niczo
senior tag
-
maross
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
most atneztem alaposabban

!!jatszani <- kb 30 jatek, gyakorlatilag csak innen jatszom
budget <- ez lenne az indie mappa
folytatasok <- a sorozatok azon tagja, ahol még nem tartok, pl csak sam&max-bol van vagy 15 sor
free <- alien swarm (ajanlott!), es hasonlok, amivel behuztak a csobe
kijatszott <- ide kerul havi 1 jatek, felteve ha ki lehet jatszani kb 5-6 ora alatt
szemet <- pl borderlands 2 ru, cs:go, coh: opposing fronts amit egy cdrol regeltem de jatszhatatlan, dota 2 test, ilyenekalapvetoen hasonlo a logika

-
-
olly
aktív tag
Sziasztok!
Nem szokásom ez, de valaki kitudna segíteni? Ezt a humble bundle weekly-t akartam megvenni (1$ért) de a paypal számlámon csak 115ft van (~0.47$) és már lelett ürítve minden kártya.. Ha valaki kitudna segíteni azt megköszönném!
és természetessen át utalnám neki most ami rajta van (kb a fele) és a másik felét akkor, amikor tudok rátenni! -
törölt tag
ÜDv!
Megvettem a max payne 3 complete packot!
De nekem megvan az eredeti alapjáték dobozos verzióban, de ezt aktiválni steamen nem lehet,Viszont az első HSZ-ben ezt olvastam:
Ha a gépen már telepítve van egy játék, amely a fiókunkban elérhető, nem kell újra letöltenünk, csak a fiókspecifikus tartalmat
Tehát ráfrissíti majd nekem a DLC-ket meg mindent amit kell ?
Vagy töröljem le a dobozost, majd mindent szedjek le újra?
A dobozoshoz regisztrált felhasználónévvel beléphetek a steamesbe ? -
Egyszerű. Az fps belső nézetes lövölde. A tps külső nézetes lövölde, vagy mászkálós (Tomb Raider széria pl.), a hack and slash általában külső nézetes, és a lényege egyszerű. Üsd vágd kaszáld, ami utadba kerül. Az rts magyarul valós idejű stratégiai játék, amikor nem körökre van osztva a téma, hanem minden valós időbe megy (pl. Amíg a csapatod igazgatod, az ellen jön és szétcsap a sorok közt) . A sima stratégia a körökre osztott, na ennek nem tudom az angol nevét. Az rpg az szerepjáték, lehet külső és belső nézetes, arról könnyű felismerni, hogy a karakterfejlődés szerves része, és quest-nek hívják a küldetéseket
, xp-t gyűjtesz, szintet lépsz, általában sok párbeszéd van benne, millió karakter, aki küldetést adhat. A point and click a hagyományos kaladjáték,ahol klikkeléssel haladsz, tárgyakat veszel fel, és kattintgatsz, ezerrel. Az mmo(rpg tps vagy fps) a multis játékokat jelöli, de a téma nagyon vegyes is lehet, keveredhet több műfaj is. Én is rendezgetem a játékokat, de lehet hagyom az egészet, nem sok értelme van...A sandbox megnevezésen mindig jót mosolygok. Ez ugye homokozót jelent. Röviden arra a játékra használják, ahol nagy szabadságot kapsz, adott a feladat, úgy oldod meg ahogy jól esik.
-
genndy
addikt
Nehéz a kategorizálás, mert egyre jobban összemosódnak a határok. Amennyire én tudom:
Borderlands : akció-rpg
Red Faction : sandbox tps
Saints Row : sandbox tps
Fallout 3 : rpg / fps, de inkább rpg
Just Cause : sandbox tps
Assassins Creed : action-adventure tpsÉn egyébként nem szoktam csoportosítani a játékokat.
-
zseko
veterán
Kíváncsi vagyok és megkérdem, ki hogy csoportosítja a játékait a Steamen? Amíg pár játékom volt nem zavart különösebben, de most már egyre inkább
Nincs bajom az abc-s sorrendel, csak már kezd káoszba fulladni így is
Ki kellene találnom valami ésszerűt, ám nem vagyok teljesen tisztában a tps/rpg/h&s/stb közötti különbségekkel. Az fps-t még valamennyire felismerem azért
de pl a borderland sem hiszem hogy sima fps, vagy a Red Faction is mi
vagy a Saints Row, meg Fallout3, just cause, assassins creed... Nem vagyok tisztában velük, na
Ötletet merítenék tőletek 
-
válasz
finest
üzenetére
1.1-es warhead patch is fenn van, de nem jelent meg
(a wars-nak a pacth-ei meg nem települnek, mondjuk ez logikus is -- bár csak azt mondja, hogy visszavonja a patch-et és próbáljam meg később, nem azt, hogy nincs fenn a játék --)@ (#42414) horvathd
Nekem eleve nincs is "Add-ons & Bonuses" a játék részleteinél (tehát ott, ahol pl. a játék kódja is van, illetve, ha ez egy külön tabon lenne, akkor nincs is más tab csak 'Details')
de mint írtam, annyira nem izgat, talán felrakom majd a lemezéről, hátha akkor magához tér.
azért kösz mindkettőtöknek!
-
lacus83
senior tag
válasz
Alien83
üzenetére
Siker.
Lett belöle egy The Darkness 2.
Az 5 dolcsit az is megérte,meg alapjában véve nem sok ajánlatot kaptam érte Steamtraden.Ez volt a legjobb lehetőség.
Kicsit féltem mert a srácnak még nem volt 1 repje sem de a beszélgetést azzal kezdtük hogy irta ő küldi elsőnek a kódját.
Szóval rendes és megbízható amcsit sikerült találni.
A múlt héten a másik pozitív tapasztalat egy orosztól akivel egy Far Cry3at tradeltem Uplayes Amd promó kódos megoldásban,az egy Mass Effect Collekcióba került ami a sale alkalmával 2 ezer ftomba került még a télen.
Csak ugye jobb lett volna Steames Far Cry de így is megérte. -
jozsi252
veterán
Age Of Empires II HD-t már lehet tölteni annak aki előrendelte. 90%-ig jött 2 megabájttal, de most már csak vánszorog pár kilobájttal. Úgylátszik eléggé népszerű lesz

Most látom hogy vezeti is az eladásokat.
-
válasz
DeFranco
üzenetére
origin topic-ban leírtam a Crysis + Crysis Warhead "kálváriámat", abban találsz esetleg hasznos infómorzsákat. nekem végül sikerült beregelni mindkét játékot, amiket ezer éve vettem meg DVD-n. jah, a múlt héten regeltettem be őket. (OK Crysis Wars-t em találom a Warhead-nél, de a mutli amúgy se érdekel, meg azt már apróság lesz elintézni, ha mégis kellene)
-
törölt tag
Sziasztok! Megszeretném szerezni a cs:go-t, elmentem 576-ba, de sajnos nem volt már készleten...Valami tanács, hogy hol tudom még megszerezni olcsón?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

H, AC

vagy a Saints Row, meg Fallout3, just cause, assassins creed... Nem vagyok tisztában velük, na