Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NestQuick
tag
A *-gal jelölt játékokra van értve. Egy haverom ajánlott fel egy csomó key-t a megvásárolt bundle-kból, szerintem körülbelül 40-50$ értékűt, és 30-nál feljebb nem ment a contributor érték.
(#40197) SenorGrande
Jóó, kicsit bővebben van igen, én is olvastam már
de a lényegen nem változtat: hogy a bundle-s játékokból nem tudod feltornázni a contributor értéket 
-
bul07
nagyúr
válasz
NestQuick
üzenetére
És csak az adott bundle-re értve vagy az összesre nézve
Tehát aki már kapott egyszer 30$ bundle-ra az soha többet nem fog
Mert én már kaptam és ha így van nem teszem ki a SteamGiftre mert úgyse kapnék érte semmit(#40197) SenorGrande
Fú nekem ez nagyon angol
Lényege esetleg? -
Jinxb1rd
addikt
Az miért van, hogy kettő Cryostasis gamet ajánlottam fel és csak az elsőt számolta el, azt is 30$-nak?

-
csaba951
veterán
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Korábbi évek Counter-Strike leárazásai alapján ebben a félévben már nem várható akcióban. Várhatóan legközelebb majd a Summer Sale-ben lesz akcióban.
Szerintem akkor már meg fogja kapni a -66%-ot. (Talán még -75% is lesz, de lehet, hogy ez már túlzás.)
-
kiskornel
addikt
thx a válaszokat.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Nyári akcióban jó eséllyel lesz ismét.
-
Ilsyde
őstag
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Egy honapja volt learazva 50%-kal.
-
BeriHampeR
aktív tag
A Valve milyen gyakran akciózza játékait ?
gondolok itt a CS sorozatra, azon belül is a GO ra.
-
Mardel
őstag
Most próbáltam rendelni én is onnan, előszőr fake UK címmel és font árral, másodszor rendes címemmel ugyanazt euroban.
Eddig csak ilyen emailt kaptam."Thank you for shopping with Get Games
Your order has been completed successfully!
You will receive an email shortly to the email address in your account. This will confirm your order and payment details.
Please save this page, print it or make a note of the order reference and any activation codes.
Your order reference is:XY"Pénzt nem vonta le a kártyámról.
Most PayPal-al nem szeretném kipróbálni hátha később beterheli a kártyám.
Viszont lehet, hogy a bank tartja vissza a vásárlást, szerencsejáték (gambling site) oldalnak nézheti. Egyszer az egyik greenmangaminges vásárlásom pl visszatartotta a bank. Ezért kéne PayPal-al leellenőrizni. -
VGYke
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Hotmail a fiók, EsetSmart vigyáz a levélszemetekre (nincs semmi a levélszemétben), bankártya (M Izé-ről, bonyolult számok megadása utáni) fizetés volt, mint eddig is. Nem az én készülékemben van a hiba, de kíváncsiságból: mennyi a türelmi (reakció) idő?
Más: csak most olvasom az ilyen olyan fizetésekkel kapcsolatban: Kiszámoló-
-
csaba951
veterán
1. Spam mappában is megnézed a leveleket?
2. A másik, hogy a freemailre, citrommailre akár 1 napos késéssel érkeznek meg a levelek. Gmail vagy Yahoo Mail korrekt, ezeknél 1 percen belül ott a postaládában a levél (többnyire 10 másodpercen belül).
3. Ha PayPallal fizettél akkor érdemes megnézni a fizetés státuszát a PayPal fiókodban.
Ha ezek közül egyik sem érvényes az esetedre, akkor mindenképpen keresd meg a Get Games ügyfélszolgálatát. Végül is azért vannak, hogy segítsenek neked!

(#40183) kiskornel
Másik fórumban már válaszoltam erre!
Az e-mailben az összes adat benne van amit azon a weblapon is láttál. Mit akarsz még ezen kívül?
-
kiskornel
addikt
Hullo!
Vettem a Steamen egy játékot. A fizetés végén feldobott egy ablakot, amin volt egy gomb, hogy kinyomtathatom a számlát. No de nincs nyomtató a gépemen. Telepítettem PDF nyomtatót, de ahhoz újra kellet indítani a gépet, és bezárta azt az ablakot.
Nem lehet előhozni újra azt a számlát?Az E-mial fiókba nem számla, csak egy tájékoztató került... az kilőve.
-
Mardel
őstag
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Kicsit off, de Steam! Régebben már 2-szer vásároltam a GetGames helyen Steam játékot, minden rendben volt (jött e-mail, serialt megette a Steam). Ma reggel vásároltam a 3. játékot Azóta se e-mail, se a semmi. Várjak még?
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
>Az viszont hátrány ha Brazil címet is kér.
Gondolod, hogy Brazíliában nincsenek hotelek?

Nekem eddig nem volt semmilyen cím rögzítve. Most viszont nem engedte a vásárlási folyamatot tovább vinni, amíg nem töltöttem ki a cím mezőt. Ott pedig kizárólag csak brazil cím rögzítésére volt lehetőség. -
törölt tag
válasz
csaba951
üzenetére
Igen, köszi

Amúgy itt foglalkoztam bővebben is Brazíliával: A Google +.
Amúgy innen is csak Steam-es játékokat érdemes venni, mert látom van külön kliensük is, mint pl G.M.G-nek is volt.
Szerk: Az viszont hátrány ha Brazil címet is kér.

-
törölt tag
válasz
Psychonaut
üzenetére

-
törölt tag
és van mód Angolra állítani a nyelvet, vagy portugálul toljátok, Google fordítóval?

-
csaba951
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Akkor vedd meg azt amelyik most olcsóbb! Mire kijátszod addigra lemegy a másik ára is és megveszed azt is!

(#40156) GoodSpeed
Igen, teljesen megbízható, hivatalos bolt! Ez kb. a brazil CDGalaxis. PayPal van, ha jól emlékszem akkor a múltkori vásárlásomnál be kellett egy brazil címet állítanom, de utána ment a vásárlás gond nélkül. -
mrhitoshi
veterán
válasz
üzenetére
Crysis 3 kispályás.

Most FC3-mal játszok, High beállítások, 4xMSAA + HDAO, FHD felbontáson megvan a 60 FPS. Átlag 50.
A Deus Ex Human Revolution-nel játszottam, az nagyon megfogott, igaz PS3-on vittem végig, de nagyon ott volt az a játék, így nem sajnálom a SE.-től a pénzt.(#40165) ayo : Akkor a stílus fog dönteni.

-
ayo
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
en nem tudok valasztani eloszor egyik utana masik
alapvetoen 2 teljesen mas mufaj szoval amelyikhez jobban kedved van.GoodSpeed: ugyondoltam hogy monstansag: sleeping dogs meg hitmanre, na meg ott a tomb raider amit nagyon varok
az elso kane and lync pl nekem bejott de ami utana volt haaat az gaz, ja -
-
AxBattler
félisten
Most vettem észre, hogy ideje lenne frissíteni az első hsz. "Mítoszok..." szakaszát.
"Van Linuxos Steam kliens (olyat, amit a Valve csinált és adott ki (egyszóval „natív” - szerk.).
BUKTA"Úgy tudom már van, szóval tessék átírni! Jó?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Én is az 50-75%-os akciókra hajtok. Másképp nem is érné meg mivel a Steam nem egy olcsó hely.
Én az Alice: Madness Returns-on akadtam ki. 50 euróba kerül steamen.Alig győzök amúgy játszani a sok új játékommal. Pedig muszáj mindegyikkel játszanom, hogy ne érezzem kidobott pénznek a dolgot.

-
cskamacska
addikt
"Mondjuk még mindig jobb mintha dohányoznék."
Ehe, azt erre jön hogy a dohányzás meg jobb a drogozásnál, a füves eki meg a szerencsejátéknál, meg lehet ideologizálni bármit.

Én most épp azt vettem fejembe hogy csak konkrétan olyan cuccot veszek, amit vagy várhatóan később nem lesz alkalmam már megvenni, de játszani valamikor szeretnék vele(pl Cryostasis, vagy épp a karácsonyi vészbevásárlásom Avatar és Damnation zs címekkel
, amiből Avatar el is tűnt), vagy pedig konkrétan akkor nagy hirtelen játszanék is vele, és nem csak a helyet foglalná(Solar 2, Bards Tale és Blade kitten nemsokára). Természetesen ez mind szigorúan erős akciók közepette, -50%/75% alatt semmit. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Ez a https://www.nuuvem.com.br/ hivatalos forrás?
szerk: bár https-t használ, de azért biztos ami biztos

-
Huma
addikt
válasz
maross
üzenetére
A képi világa teszik, a sztori is jónak tűnik. A játékmenet az ami nem jön be maradéktalanul.
Amúgy azért döntöttem úgy, hogy nem fogok mindenfélét összevásárolgatni mert múlt hónapban 20e-t költöttem játékokra. Nincs nekem annyi pénzem, hogy eltartsam az egész steamet.

Amúgy az a komoly, hogy észre sem vettem csak mikor utánaszámoltam és összeadtam. Egy 600Ft-s játék itt, egy 1000Ft-s játék ott és mire észbe kaptam már nem volt pénz a kártyámon.
Amúgy a mostani feladványod (amit leporoltál) csak azért nem fejtem meg mert januárban megvettem a komplett Deus ex sorozatot a kiegészítővel együtt.

szerk:
Ne dicsérjétek már az Alan Wake-t. Még a végén megveszem.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Olyan problémám lenne hogy a Steam-en van csak fent az Euro Truck Simulátor 2-m...kijött hozzá az új patch,de nem tudom telepíteni(még stem-en nem elérhető az új patch).Mit csináljak? :S A telepítő megvan,de nem találja a játékot....
-
törölt tag
Nos nagyon hasznos volt számomra az utóbbi két poszt a témában, így akkor nem is bánom már, hogy kimaradt a Professional E.

-
Agyzuzo
addikt
válasz
üzenetére
Ez a vinyl bábu sztem nagyon tré, nem is értem, hogy lehet ilyen komolytalan figurát csomagolni egy Hitman mellé... Ha valami ütős cucc lett volna még azt mondom elfilózok rajta (lásd - Colonial Marines és Assassin's Creed III), de eeez nagggyon távol áll attól, amit én kitennék a polcomra.

Amúgy nem vesztettél sokat a DLC-kkel, nekem megvannak (-66%-ban megvettem), de hát na... Pont ezeket a fegyvereket nem használom mióta megvan a dupla hangtompítós Silver Bullet (Part II, you'll see).

-
törölt tag
válasz
csaba951
üzenetére
Na most nekem ezek nem kellenek:
* 72-page Artbook
* Making of videomeg a vinyl szobor sem kellene
Jó ha ingyen lenne elhoznám természetesen, de nincs ingyen 
* Agency Gun Pack DLC including:
Talán ezt a két elemet nem látom külön DLC-n
* Upgraded silencer
* Laser sightsEzen fegyverek viszont megvásárolhatóak.
* Agency Jagd P22G: A modern top-tier pistol
* Agency HX UMP: Powerful high-caliber SMG
* Agency SPS 12: Brutal semi-automatic shotgunSőt:
Amúgy ez gáz, hogy nincs UPgrade, meg úgy eleve ez a vegyél fegyvert pénzért DLC-ben hozzáállás, de ha már így van akkor hogy nincs Upgrade. Hozzáteszem, hogy egyes játékoknál pl GoTY amikor megjelenik még hosszú ideig csak az alap játékot lehet kapni, majd kiadnak egy mindent tartalmazó kiadást.
Lehet nem kellett volna smucikoskodni, és a Professional Edition-t kellett volna megvenni, de hogy tutira nem veszem meg megint az egész játékot az fix

Egyébként Heroes VI-al is így jártam, nem a Delux-ot vásároltam meg, Upgrade-re lehetőség meg nincs

A Vinyl báburól pedig a NAat Geon mutogatott gyors prototípusgyártó gép ugrott be

-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Hitman: Absolution - Professional Edition
Már miért ne lehetne?!
The Professional Edition includes:
* 72-page Artbook
* Making of video
* Agency Gun Pack DLC including:
* Upgraded silencer
* Laser sights
* Agency Jagd P22G: A modern top-tier pistol
* Agency HX UMP: Powerful high-caliber SMG
* Agency SPS 12: Brutal semi-automatic shotgunEgyedül a 25 cm-es, 47-es ügynököt ábrázoló vinyl szobort nem kapod meg, érthető okokból. Ez a csomag azoknak ideális akik szeretnék a gyűjtői változat összes extráját, de nincs helyük kirakni / tárolni ezeket a dolgokat. (Érdemes megnézni a hirdetés képeit! A kegyelemdöfés a helyfoglalás szempontjából szerintem a Borderlands 2 láda!
)Sajnos nincs upgrade lehetőség a Professional Editionre, így ha mégis az kell, akkor újra meg kell venned majd a játékot!
Amikor -66%-os akcióban volt nemrég, akkor kb. $4-al került többe a Professional Edition, így azt vettem meg. Meg amúgy is, hacsak lehet a digital delux változatokat szeretem megvenni. Sajnálom is, hogy Assassin's Creed Revelationsból nincs fent Steamen a digital delux változat! 
-
Jinxb1rd
addikt
Cryostasis egész jó játék, csak elég gyenge az optimalizálás. Én nyertem a játékot és meglepődtem, hogy érdekesebb számomra, mint a drágább játékok.

-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Hát hajnalban vacilláltam, hogy a Professional Edition-t válasszam e, végül az alapot választottam. 11 DLC van hozzá, azok külön is megvásárolhatóak, ha végül mégis kellene az a pár fegyver.
Meg amiben még különbözik : - 25 cm-es, 47-es ügynököt ábrázoló vinyl szobor
- keménykötésű Hitman: Absolution művészeti album
- Hogyan készült? DVDEzt gondolom nem lehet digitális formában átadni :XD
Szerk: Amúgy az első játék program, ami a Bechmark futtatásért is adott egy acsit

-
Huma
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Én, miért?
Amúgy ez az Alan Wake jó játék? Megéri megvenni ennyiért?
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
És Steamgiftsen az 1C Action Collection szerinti 40 pontot számolja érte. Holott az is kikerült a Store-ból
Huma: Mert nem linkelsz

-
cskamacska
addikt
rosszabb vagy mint Serpiko az elején

-75%
Alan Wake 7€, Alan Wake Collectors 8€
Alan Wake's American Nightmare 3,5€
Alan Wake Franchise 9€
Cities in Motion 5€
Cities in Motion Collection 12,5€-50%
The Witcher 4€
The Witcher 2 10€más:
Death 2 Spies bundliban Cryostasis 1 dollárért
Sztím kulcs és pluszegysorA Cryostasis lekerült a netes boltokból jogi okok miatt(kimúlt a fejlesztőcég, de az 1C-nek meg lejárt a terjesztési joga), így bundli kulcsos kiskapuval lehet már csak beszerezni őkelmét.
-
Huma
addikt
Alan Wake és Alan Wake's American Nightmare 75%-os leárazás.
Witcher 1-2 50%-os leárazás. -
genndy
addikt
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Nem. Létező amerikai lakcím kell hozzá.
-
NestQuick
tag
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Szerintem nem, csak Amerikában "élő" személy veheti meg...
-
BigBlue69
őstag
Most nézem Hookups Visszatért..
-
-
NestQuick
tag
válasz
üzenetére
Persze, simán megéri, mondjuk én már Amazonról beszereztem

Csak nekem az a gondom, hogy nem tudok vásárolni mert Magyarország nem szerepel a kiszolgálandó országok között...

Ha "kiköltözöm" akkor vajon simán megvehetem?

ui.: egyébként az akció február 6-ig tart, azaz máig.
-
wwenigma
Jómunkásember
Kaptam megint DOTA2-t és sikerult egyet elajandekoznom vegre.

-
Jinxb1rd
addikt
Na egy scammer kicsalt tőlem egy játékot. Csodás.

-
AxBattler
félisten
Ys I & II Chronicles+
Ez mekkora lesz! Mint a SNES-es "Secret"-sorozat!
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Rayman® Origins -66 % 10,19 euro
-
zsoltrs
tag
Sziasztok!
Lenne 1 nagy problémám.
Feltelepítem a Steamet, utána elkezdi magát frissíteni.
Amikor elérkezik a 99% akkor benyögi, hogy a tier0_s.dll-be trójai van és hogy ő nem hajlandó elindulni.
Steamre való kattintásnál újra update és 99% trója.Fenyegetés neve: IRC/BackDoor.SdBot4.ACVN
AVG-m van
Elég bosszantó, hogy nem tok játszani

Előre is köszönöm a válaszokat.
Zsolt
-
Hun Mallior
tag
-
mrhitoshi
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egy olyan laza 7850 vagy 7870 CF kellene hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de a lényegen nem változtat: hogy a bundle-s játékokból nem tudod feltornázni a contributor értéket 

, amiből Avatar el is tűnt), vagy pedig konkrétan akkor nagy hirtelen játszanék is vele, és nem csak a helyet foglalná(Solar 2, Bards Tale és Blade kitten nemsokára). Természetesen ez mind szigorúan erős akciók közepette, -50%/75% alatt semmit.

eami