Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Vettem egy játékot steamen, amit ajándékba elküldtem. Majd betettem a kosárba még 2-t, de ezt már nem tudom megvenni, inaktívvá vált az ajándékba vásárolom gomb.... A hiba az én készülékemben van, vagy ez valami biztonsági beállítás? Ha utóbbi, akkor mikor tudom kifizetni és elküldeni ajándékba?
Köszi

üdv, föccer
-
warcat
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
2K-nál nemigen van régiókorlát ,maximum orosz verzióknál szerintem,de majd ír valaki biztosat.
-
Tom6
aktív tag
Ha érdekel valakit: Darksiders II Van Der Schmash: Y6P2A-6TIDC-AYAE2
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Nem tudjátok véletlenül, hogy az 'amerikai' Borderlands 2 DLC-kódok régiózárasak-e?
Köszi.
-
ViharVadász
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ezt az oldalt már hónapok óta használom, és eddig mindig tiszta .dll fájlokat kaptam

-
genndy
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
És még hogy ha ez a .dll épen jó is, akkor szokta kérni a következőt... meg a következőt... tényleg nem jó módszer a .dll-bemásolgatás.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez lenne az utolsó-utáni lépés, amit tennék, vagy ajánlanék. Ismeretlen oldal(ak)ról dll-t letölteni, és bemásolni? Bátor. . .

-
csaba951
veterán
válasz
tajati
üzenetére
Letöltöd, feltelepíted, belépsz a fiókodra.

Games for Windows Marketplace ügyfélprogram -
tajati
aktív tag
Hello!
Vettem egy új laptopot, feldobtam a steam-et és gondoltam dirt2 egyet, De miután letöltötte és elinditanám kiírja hogy az xlive.dll hiányzik és nem indul el
Mi a megoldás? -
ayo
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
tegyuk azt is hozza hogy a grimrock nagy sikere utan / mert ugye aza stilus is kb el lett felejtve az utobbi par eve / erkezik most a Might & Magic X Legacy. szep meg minden de szegeny indieknek kell kitaposni az utat.
na meg ugye paxon volt a duck tales reboot is ami szinten NESre volt utoljara kb 89ben...csak hat az indiek es a "sok otlet miatt" hozzanyultak ehhez is.
BigBlue69: na szerintem nekem is lesz vagy 3...

-
BigBlue69
őstag
RT #postal Steam key unlocked on your profiles for all #Indiegala2 previous buyers! Enjoy !
Vagyis Danih-nak rohadt sok Postal 1 kulcsa lett akkor most

-
törölt tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Legjobb

Többet érnek mint a mai túl reklámozott DLC-k nélkül csak demoknak minősülő játékok
-
maross
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Azert volt par jo jatek rpg es adventure vonalon, bastion, grimrock, cognition jut eszembe hirtelen. Orcs must die, deadlight, sine mora, torchligh2 masodik nekifutasra

-
ayo
veterán
Hetvegi Paxrol 7 db indie jatek amit nagyon ajanlok / szerencsenkre legtobb PC es Steam is
http://jateknaplo.blog.hu/2013/03/25/bemutattak_az_idei_legjobb_indie_jatekokat
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére

maross:

-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem rossz otlet, nekem nagyon tetszett ez a legutobbi rejtveny, olyan Matyas kiralyos volt
. -
maross
nagyúr
A nehez hetfoi napokra egy kis indie sorsolas.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én direkt azért vettem meg, mert jajdejó lesz kontrollerrel. Kb. 30 perc után töröltem le. Azzal sem volt jó. Én nem ajánlom.
500 Ft-ért vettem, annyit sem ért meg.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
-
zseko
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát igen, Bastionban is kissé macerás, de nem megoldhatatlan. Igaz nekem se egy hónap volt megszokni a gamepadot, de még csak nem is öt-hat
Aki meg FPS-re ilyet használ azt viszont még én is kiröhögöm. COD és ilyenekhez egyszerűen nem való, mondhat bárki bármit, de azokhoz nem való. Az viszont hogy C 2-3-hoz és FC3-hoz is meglepően elég jól tudom használni, az is azt jelenti, hogy a játékokat "butították le" erre a kezelési szintre. Just Cause 2-t is azzal játszom
, ez is tipikusan olyan játék amihez jó a gamepad 
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én most elsősorban még mindig a Bastionra gondoltam, ott elvileg nem 3D ugye a célzás, csak körbe kel forogni, de úgy se vagyok elég pontos. Képzelem, mi lehet egy FPS-ben. Anno a Just Cause 2-t is azért nem vettem meg (és azóta sem), mert nem lehet kikapcsolni a célzásrásegítést. :S
-
zseko
veterán
Én is azzal tolom
Logitech F510.(#41952) BomiBoogie, megszokás kérdése. FPS-re nem jó az való igaz, meg egyébként is marha lassan lehet vele mozgatni a célkeresztet az egérhez képest, de el lehet vele lenni. Én is szidtam és szidom is a konzolokat emiatt, ám a Crysis 2 és 3, a mostani Tomb Raider, a Far Cry 3, mind a gamepaddal játszottam végig. Iszonyat szinten benne van a célzásrásegítés, gyakorlatilag néha azzal könnyebb volt írtani az ellent mert közelítéskor ráhúzta a célkeresztet, és nekem csak a tűz gombot kellett nyomni... Ez leginkább a C2-ben volt észlelhető. FC3-ban viszont néha elő kellett venni az egeret, leginkább mikor távcsövessel vadásztam, de egyébként mindenre elég jól hasdználható volt, és szinte minden játéknál nagyon kézreáll az egész rögtön. Nem, vagy alig kell tanulni melyik gomb mit csinál. Nagyon kényelmes... pedig ki nem álhattam.
(#41954) BomiBoogie pedig ha azt akarja többen térjenek át, előbb-utóbb kénytelenek lesznek valami hasonlót meglépni.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mindenkinek
ezért reménykednek mindig, hogy 1x majd a cickányt is rá lehet kötni konzolokra 
-
warcat
veterán
Baldur's Gate Enhanced Edition -50%, 6.99 EUR a napi.
-
AxBattler
félisten
-
-
AxBattler
félisten
Egy kérdés: ha megvan már a Bastion steam-en, de szeretném, hogy a soundtrack is meglegyen, akkor a heti indibundli nekem is jó, vagy én már nem aktiválhatom azt?
-
SityiSXT
őstag
Lehet, hogy én egy főláma vagyok, de mióta platformerek az általad felsorolt játékok a Trine 2-n és a Lara Croft GoL-on kívül?
- Bastion, Torchlight, Magicka: hack'n'slash RPG
- Machinarium: point & click kaland
Szerintem... Ha valaki Stephen King könyvet vesz, ne számítson édes-bús romantikus történetre...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ja igen, én gamepaddal is láma vagyok benne.

-
zseko
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Játszottam vele egy jó félórát, elmegy, de azt kell mondjam a Lara Croft GoL az jóval, de még a Magicka is jobb ettől
A Trine2-ről vagy a Machinarium-ról nem is szólva. Ez tényleg nagyon platformer, ezért biztosan sajnáltam volna még a 75%-os Steam akciót is, ez van... :/ -
zseko
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nemértelek
Fizettem érte nem warez, de nekem az ilyen játékok akkor se érnek meg annyit mint egy "hagyományos", sajnálom 
Gamepaddal fogom játszani, remélem azzal irányítható. -
SenorGrande
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem az irányítást kell még szoknom, nem sikerült még ráéreznem billentyűzettel. De lehet kivárom, míg lesz normális gamepad-em.
-
zseko
veterán
válasz
BigBlue69
üzenetére
Gondolom. Nekem az ilyen platformjátékok max 500Ft-ot érnek, többet sose (vagy csak nagyon ritkán) adnék értük - nemhogy 14eurót - már ha egyáltalán veszek ilyet.
A Tomb Raidert megvettem CE kiadásban, erre ott is digitálisan letölthetően kapom meg a zenei CD-t
Az előzőhöz még lemezen adták, és azért volt egy kis árkülönbség a kettő között - úgy kb. egy 20-as...(#41931) Blaise Hogy én hogy utálom az ilyen mémeket

-
zseko
veterán
Most nagyon pofátlan voltam és megvettem a humble-ról a Bastion játékot $1.25-ért... nem fizetek $2.67-et mert nincs szükségem "zenei hanganyagra".
-
eami
Topikgazda
naja, van benne már bődületes butaság, de azért el lehet vele ugra bugrálni. Igaz még én sem vittem végig, mert kicsit meguntam az értelmetlen üldözéseket :|
(#41905) ayo: ez nagyon jónak tűnik, kár hogy 2014 a megjelenés.
-
maross
nagyúr
Ha mar 2 meghajton vannak a steam jatekaim, mit kell atmasolni a steam konyvtarabol, ha az "alapkonyvtarat" at szeretnem helyezni egy masik meghajtora? De ugye szeretnem, hogy az ssd-men levo par jatekot is lassa, valamint lehetoleg semmit nem szeretnek ujratelepiteni.
-
Hi!
Még új vagyok a steam-ben, de már is beregisztráltam a supreme commander 2-met, de a burnout paradise kódjára azt írja, hogy nem jó. Mi lehet a gond? Ha hozzáadok egy game-t a gépről akkor a mentéseit is szinkronizálja?
-
Иван
őstag
Ez a mirrors edge most így X évvel a megjelenése után egy méretes csalódás.

-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nyilván. Csak hétfőn írtam, azért érdeklődtem.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Azért hétvégén ne várj csodát.

-
csaba951
veterán
válasz
gyantaszuz
üzenetére
4 munkanap a válaszra nem számít lassúnak náluk.
-
olly
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
fúú a kérdés jó a választ most sajnos nem tudom.
Nem emlékszem rá, de ha jól sejtem akkor angol volt a válasz. -
Jinxb1rd
addikt
A gamefly-nak van most már 10%-os kuponja is (SLICKSPRING10UK). Milyen jó, hogy már megvettem amit akartam, ez az!
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
szerk.
-
ayo
veterán
aki a bastiont szereti:
bastion alkotoinak ujabb jateka: Transistorhttp://jateknaplo.blog.hu/2013/03/23/uj_jatek_erkezik_a_bastion_alkotoitol_a_transistor
hasonlo de szerintem azzal nem lesz baj

-
Tom6
aktív tag
Ha valakinek nem lenne meg: Metro 2033 9IJ2J-8XPXN-CJA9A
-
olly
aktív tag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Nekem múltkor a Magyarra nagyjából 1 hét alatt válaszoltak.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A resolution centerben magyar nyelven is el lehet küldeni a probléma leírását. Innen sejtem, hogy van.
Mindegy. A lényeg, hogy magyar nyelven írtam egy megkeresést (mivel választható volt), erre várnék választ.
Az angol nyelvű support 1 napon belül válaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
)ázol saját magad alá a földhöz, odaránt és életben maradsz
, ez is tipikusan olyan játék amihez jó a gamepad