Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Akkor tedd fel a Steamet ahová akarod, és a DOTA-t meg 'telepítsd újra' arra a helyre ahol van. Fel fogja ismerni hogy ott van, és nem fog letölteni semmit (max valami nagyon keveset).
-
adamkaa777
senior tag
Sajnos nem jó mivel anno a dotát külön mappába telepítette
-
SenorGrande
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Csak indítsd el a régi telepített Steam-et a Steam.exe-vel, be fogja lakni magát az új rendszerbe; nem kell másolgatnod, telepítened, variálnod semmit, ilyen szempontból - szerencsére - teljesen "igénytelen" szoftver.
-
Vertigo18
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Akkor az új vinyóra pakold fel a steamet, ha már van rajta rendszer, és a régi vinyóról a steam mappát (lehet nem kell az egészet) másold át az új vinyó steam mappájába.
Azt nem tudom, hogy a Dota speciel "szemetel"-e máshova is...
-
Vertigo18
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Kevés az infó... Teljes rendszer újratelepítés lesz az új vinyóra, vagy csak kiegészítő lemez lesz, és arra akarod átpakolni a Steamet?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy új vinyot és az lenne a kérdésen hogy egy steames játékot (dota2) . Át tudom e másolni úgy hogy működjön ?
üdv. -
horvathd
aktív tag
Hitman: Absolution - Amazon: $5 [link]
-
pylon
tag
ingyenes hétvége:
Call of Duty: Black Ops II (33%-al olcsóbban)
Sanctum (75%-al olcsóbban) bár még teljes áron vanElőrendelhető:
Total War: Rome II
Sanctum 2
Thunder Wolves -
Zamery
senior tag
Jönnek a Dishonored Preorder DLC-k egyben Bundle-ként:[link]. Gondolom mi itt a Balkánon csak később kapjuk meg de legalább van remény.

-
wwenigma
Jómunkásember
The Valentines Bundle 2.0 -ban volt eddig a legolcsóbban, sajnos nem tudtam szerezni olyat.

-
Csapoati
nagyúr
Előrendelhető a Total War: Rome II, potom 55 EUR-ért.

-
Źşë'
addikt
válasz
maross
üzenetére
ez annyira cumizós behatású
az emberek elhasználták, erre most meg rádobtak egy 80%ot, sztem Gabe egészen biztos /verz
ezt élvezi, szemeim előtt látom a jutubos videóját 
-
Bencus88
nagyúr
Valaki Nem gondolkozott egy 4-es Serious Sam 3-on?
-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Hú majd elolvasom! Bevallom posztoláskor a dátumot nem néztem meg

(#43149) DeFranco: EA vezér, vártál mást? CEO-san fogalmaz, mi mást tudna csinálni

Más:
Azért jól elvannak a Top Contributor-ok a Humbliéknál
@WrapBootstrap baszta csak el kissé a dolgot, c-c-c-combo breaker! -
horvathd
aktív tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Sajnos a rangokat nem tudják átvinni az új rendszerbe, de terveznek egy honlapot, ahol elérhető marad.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Szerintem csak gyakorlás meg egy kis nyelvtanozás kell hozzá és újból meglesznek.

-
horvathd
aktív tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Most már felesleges keresned a jelszavadat, mert az eredeti szervereket ma leállították, és áttértek a steamworks-ös verzióra, amit külön kell telepíteni, amit a Company of Heroes (New Steam Version) néven kell keresned a játéklistádban.
-
Frenk
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Igen, frissítettem. Esetleg ez probléma?
-
SenorGrande
senior tag
Próbáld meg ezt a módszert. Alul tudsz magyar nyelvet választani, ha nem lenne az, és nem menne az angol.
Lehet hogy rosszul emlékszem, de mintha lett volna régebben ilyen - dvd-ről telepítős - bug. Ugye frissítetted már a klienst a legújabb verzióra?(#43166) Frenk:
Nem. Az a jó, ha frissítetted. -
-=Vacsek=-
senior tag
hali. 2 hónapja nem léptem be a company of heroes tales of valorba. uj win letöltöttem felraktam. találtam egy emailt tudom az accont nevem de a jelszavamat nem. hogyan tudnám kideriteni? a játékon belül vannak ilyen forgot password lehetőség de szürkén nem lehet rá klikkelni.
-
Wolverine
félisten
Ha a Steam alá, a Steamapps mappába telepítetted a játékot a DVD-ről, akkor nincs probléma. A Steam kliens ellenőrizni fogja a fájlokat, és ha mindent rendben talált, akkor el is fogja majd indítani.
Normális esetben a Steam nem feltételezi, hogy neked van egy DVD-d, és arról akarsz telepíteni (mint ahogy a legtöbben nem is arról telepítenek) - épp ezért a kliensből, letöltéssel telepítés számít defaultnak.
-
izolált esett, nem kell ennyit "szórakozni" vele szinte sose, indítsd el az online telepítést és várj pár percet, valószínűleg csak ellenőrizni fogja, ami már fen vann.
de előtte magad nézd meg, hogy amit felraktál azt a steam főkönyvtára alatt lévő steamapps mappában (vagy annak almappájában) van.
-
default.
őstag
sziasztok!
meglévő steam játékaimat hogy tudom elküldeni másnak gift-ként ? sehol nem találtam ilyen opciót.
köszi!
-
Frenk
aktív tag
A vásárlást követően telepítettem - először a steam-et majd a játékot. Létrehoztam a steam fiókot, email leellenőrizve, minden ok. Ezt követően uninstall mind a játéknak majd a stem-nek. Megnéztem a steam könyvtár teljesen leszedve. Ezt követően próbáltam újra telepíteni a játékot - először a steam feltelepült, fiókom rendben. A fiókomnál - játékok - már látható is az F1 2012 és a telepítést kiválasztva Csak online telepítés van - nincs választás a DVD-s telepítésről. Viszont a DVD-ről indítom a telepítést akkor fel is települ, de ekkor a steam nem érzékeli, hogy feltelepült a játék. Ekkor is csak a telepítés lehetőség látszik, amit kiválasztva ismét online lehetőség van - függetlenül attól, hogy végez a steam egy ellenőrzést. Az ellenőrzés után látszik, hogy több mint 7GB letöltés kellene.
Azt nem tudom elhinni, hogy valaki megvásárol egy játékot 7-8 e forintért és csak egyszer használhatná a telepítéshez a DVD-t. Idáig nem volt steam-es játékom, csak Live, de ez így elég borzasztó, hogy ennyit kell "szórakozni" vele és még így sem jó. Hát ezért vicc.
-
nem lehet, hogy a két külön steam kliensed lett telepítve, egyet magad telepítettél egyet meg a dvd-ről?
abban biztos vagy, hogy dvd installálás fájljai még fenn vannak?
az aktív steam-ed steamapps mappájában vannak a telepített fájlok?
ha a fentiek nem a probléma okai, akkor nem lehet, hogy a steam nem az egészet letölteni, hanem csak annyit leszedni akar, amivel utána ellenőrzi a konzisztenciát?ezelőtt mikor tetted fel utoljára? még az is lehet, hogy a steam-en most jutott el a játék oda, hogy átstruktúrálták a fájljait (minden régebbi játék átesik/átesett ezen) és muszáj leszedni megint az új formátumban, mert csak azután tudja felrakni a az újabb patcheket (ebben az esetben a dvd-d telepítésre gyakorlatilag használhatatlanná vált)
de egyelőre csak találgatok.
+1:
triviális, de ugye ugyanazzal a fiókkal vagy belépve steam-be, amihez a játék is telepítve volt? ha igen, akkor letöltve tuti tudnád telepíteni újra (semmiképp se egyszertelepítős), csak ugye sávszél...
-
Frenk
aktív tag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Amikor a DVD-ről indítom a telepítést - természetesen először a steam feltelepül - sikerül is a telepítés de steam nem hajlandó felismerni, hogy feltelepült és az online telepítést erölteti. Ekkor végez egy ellenőrzést de nem érzékeli a DVD-ről való telepítést. Természetesen a DVD-s telepítés a steam mappába történt úgy mint a legelső esetben amikor gond nélkül sikerült.
Most úgy néz ki, hogy ez a steam-es játék egyszertelepítős? Kész vicc. -
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem az F1 2012 game-t.
A telepítés / először steam, majd a DVD-ről a game / sikerült, és a játszhatósággal sincs probléma.
Az igazi gondom az, hogy újra kellett telepítenem az op. rendszert és ezt követően az f1 2012 telepítésénél / először a steam / már hiába telepítettem a game-t a DVD-ről, a játékot nem tudtam elindítani mert a steam-ről akarta telepítést végrehajtani - 7GB letöltésével. A furcsaság csak annyi, hogy a teljes játékot akarja telepíteni / mintha nem is tettem volna fel a DVD-ről /.Érdeklődöm, hogy van e valami megoldás arra, hogy újratelepítés esetén a stem-ről ne kelljen a játékot letölteni és telepíteni, hanem a DVD-ről történjen a telepítés / végülis azért vettem meg a DVD-t, hogy arról tudjam installálni /? Természetesen ha a javításokat tenné fel akkor nem gond, de sajnos az egész játékot akarja feltenni, mintha nem is lett volna a DVD-ről telepítve.
-
Djuree
félisten
age of empires 2 HD-t nem tud vki olcsón?
-
maross
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Battle Bundle #3 – The ‘Operation Overawed’ Pack
Included titles:
Battles In Normandy (2004)
Carriers At War (2007)
John Tiller’s Campaign Series (1999-2007)Current Matrix price: £113.96

asszem a 49.99 euros indulo steam arak elbujhatnak emellett

-
DeFranco
nagyúr
Na, elolvastam, előttem már kivesézték hogy miért nincs igaza, én csak annyit tennék hozzá, hogy nettó mellébeszélésen és frázispuffogtatáson kívül mást nem olvastam.
Mellesleg meglepődtem, milyen nehezen tudtam elolvasni a cikket. Nekem kopott meg az angolom ennyire pár hónap alatt, vagy tényleg érthetetlen volt jó pár helyen? Typo-kat és nyelvtani "hibákat" is találtam benne jócskán. Alatta a kommenteket simán gördülékenyen olvastam, de a szövegben minden második mondatot csak többszöri elolvasásra tudtam értelmezni. Kinek a készülékében van a hiba?
-
cskamacska
addikt
Ez nem vótmá?
Egyébként nem egészen két hét múlva.. 
Ha azt gondolod, hogy ezek elborultak, less rá a Matrix/Slitherine/Ageod bagázsra. Még Tim Stone úrnál is kiverték a biztosítékot, erre magyarázkodni kezdtek.
-
csaba951
veterán
Mikor lehet végre Origin kliensben:
a) 16 karakternél hosszabb jelszót beállítani
b) a jelszó tartalmazhat speciális karaktereketÉs ez még csak a belépés. Tovább egyelőre nem is mennék...
>We want to have a 90+ Metacritic service just like every game
>team that works on a game at EA wants to have a 90+ Metacritic
>game. No one ever sets out to release a 75!Na, most ha arra gondol, hogy ezt simán el is éri a lefizetett online/offline lapok kritikáival, akkor igaza van a fickónak. Ha azt nézzük, hogy mikor adtak utoljára 90+ bármelyik EA játéknak a játékosok, akkor elég sok tennivalójuk van még. Az utóbbi 1 évben egyik játékuk sem volt ennek még csak a közelében sem. Viszont másodszor nyerték meg zsinórban az amerika legrosszabb cége versenyt. Azok a fránya játékosok még véletlenül sem a konkurens Steam-re szavaztak...
>Q: It's hard to work on the quality while also expanding the number
>of services, and the number of users, and the number of games...
>
>David DeMartini: Yeah, but as the comedian says, "Nobody cares!"
>Nobody cares that it's hard, because it is really hard. We don't make
>any excuses and EA doesn't believe in having any excuses. We've got
>to continue to make the service better, dramatically better, and stickier,
>on a quarter by quarter basis throughout this entire fiscal year and that's
>what we intend to do.Na, most ehhez képest már legalább 48 órája nem tudok BF3-azni a barátaimmal. A SimCity meg a megjelenés után 2 hónappal eljutott a 2. nagyobb patchez, de már be van jelentve a 3. is, mert finom szólva nem tökéletes...
The Sim 4-et éppen ma jelentették be. Én örülök is neki, mert hátha le tudja majd kezelni végre gördülékenyen a kiegészítőket. The Sims 3 simán átmegy képregénybe elindításkor/mentéskor/betöltéskor ha az összes Origin-en kapható kiegészítőt felteszi az ember. És akkor még sehol sincsenek a kisebb dolgok The Sims 3 Store-ból vagy a rajongók ingyenes kiegészítői...
Nobody cares that it's hard, because it is really hard. Kb. én is ezen az álláspontos vagyok. Fizettem értük, és nagyon nem érdekel, hogy mennyire nehéz is ezt jól csinálni. Oldják meg!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
>Q: How is your program going to provide free distribution for indies?
Na, az erre adott válasz volt az egyetlen pozitívum az egész interjúban!

>Q: One of the things that Steam does is this random deep-discounting
>of software, and it works well for them. Do you see that as something
>you want to do?Szóval továbbra is az Origin Store-ban lehet legdrágábban megvásárolni az EA játékokat. OK. Az utóbbi 2 évben rengeteget költöttem játékok vásárlására. Origin Store-ban viszont ennek a pénznek saccra max. 0,1%-át költöttem el, de inkább még ennyit sem. És ha nem változtatnak az álláspontjukon drasztikusan, akkor nem is fogom. Ugyanakkor rengeteget (min. 20%) költöttem Origin-en aktiválható EA játékokra.
Jó lenne ha a fickó összevetné mondjuk az Origin Store USA és az Amazon USA értékesítéseit. Picit gondolkozzon el azon, hogy Amazon Tony miért is tud annyival több pénzt csinálni, mint a saját Store...
>Q: I do think the downside of what Steam does might be damage
> to the brand.
>
>David DeMartini: Also what Steam does might be teaching
>the customer that "I might not want it in the first month, but if I look
>at it in four or five months, I'll get one of those weekend sales and I'll
>buy it at that time at 75 percent off."Jó lenne ha a fickó utánanézne, hogy az utóbbi 1 évben melyik nagyobb kiadó adta rendszeresen a játékait a start után 4-5 héttel 50%-os akcióban! Hát persze, hogy az EA!
Na jó, volt olyan is amikor 2-3 hónapot is kellett várni, de ennyi idő alatt mindegyik kapott -50%-ot!

-
danih
veterán
-
ayo
veterán
-
AxBattler
félisten
Special Forces: Team X -et tolja valaki? Milyen?
Most 3,74 ójró... -
Niczo
senior tag
Hét közepi őrület 2: Need For Speed: Hot Pursuit -75% 4,99€
Látom már bővítetted
-
pylon
tag
Hétköznapi örület: Serious Sam részek 80%
Need For Speed: Hot Pursuit 75% 4,99€
Need for Speed: Shift 75% 4,99€
Need for Speed Undercover 75% 4,99€The Ankh Pack 75% (B)3,37€ (/B)
Napi akció: Showdown Effect 50% (B)4,99€(/B)
-
Mai frissítés óta csak nekem lett nagyobb a "csevegés" ablak betűmérete?

mobal,
-
Age of Empires 2 HD az régiókorlátos, vagy hogy lehet most legolcsóbban/cserélve -de legálisan- megszerezni?
-
nekem már az eredetitől is elment a kedvem. eleve nem ér annyit, hogy kettőnél többször végigvigye az ember, de azzal, hogy folyamatosan dobják be az újabb és újabb achi-kat még az a jó érzés sincs meg, hogy "végigvittem".
erről a dlc-ről meg azt látom, hogy ők se tudják eldönteni, hogy logikai játékot, vagy ügyességit akarnak
@ (#43121) Agyzuzo
sajnos az achi-kat nem a dlc-hez adják, hanem az alapjátékhoz, szal ha korábban megvolt az összes, akkor most visszaestél valahova <20% környékére, amin csak a dlc megvételével tudsz javítani (ez szerintem már azért valahol a pay to win kategória, ha valaki rá van kattanva az achi-k teljesítésére).
-
DeFranco
nagyúr
Jut eszembe, meg is akartam venni a DLC questet már... jó játék, bundliban volt már?
@maross: akkor mittudomén... megvárom míg leakciózzák 75%-ra

@ayo: nekem egy háromórás játék kitart egy-két hétig

-
-
ayo
veterán
veletlen akadtam ra, mert a store nem is jelezte, de megjelent egy dlc a qubehoz:
-
LaleeeSan
tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Tudom kicsit off, de nem tudjátok, hogy hogyan lehetne a savegamebackup.net -es mentéseket a Gamesave manager -rel megetetni?
-
pylon
tag
láttam sokan írták máshol is, hogy ajánlott a játék
amúgy elméletileg jár majd hozzá Steam kulcs is amikor bekerül a Storeba
-
pylon
tag
Az indiegamestand-en kapható Bleedhez kapok Steam kulcsot amikor átmegy a Greenlighton ha megveszem?
-
BigBlue69
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
MAC-es verziók
-
ayo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
kulon van a pc es a mac verzio
-
Agyzuzo
addikt
Mai eksön: Spec Ops - The Line
Vigye akinek még nincs meg, zseniális!
-
csaba951
veterán
Borderlands 2 Season Pass Retail RU
Igen, csak az a gond hogy kizárólag ezekből az országokból lehet aktiválni: RU BY EE LV LT UA AM AZ GE KZ KG MD TJ TM UZ.Jobban járnál, ha keresnél belőle egy Borderlands 2 Season Pass RU CIS Steam giftet.
Vagy egy másik megoldás az, hogy lemondasz az orosz verzióhoz való Season Pass-ról (gondolom az angol verzióval játszol), és veszel hozzá egy sima, nemzetközi Season Pass-t. Ez az összes Season Pass-ban lévő dlc-t engedélyezni fogja az angol nyelvű játékban (az oroszban viszont nem jelennek meg ezek a dlc-k).
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Oroszország a steamgiftek Mekkája 

az emberek elhasználták, erre most meg rádobtak egy 80%ot, sztem Gabe egészen biztos /verz 

) Na off off részemről.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

thx.

eami