- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Mi másra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hónapok óta farmolok vele 3 accountot.
-
Spet
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Új év új szabályok

Szerk.: visszatértek

-
genndy
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Ma még biztos lesz este váltás. Ha 48 óráig tart a "napi", akkor holnap váltás már nem. 3-án este 7-kor lesz vége.
-
DJGABI
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
reggelt!

-
djculture
félisten
válasz
headhunter86
üzenetére
Elvileg harmadikáig tart az akciózás gondolom szokás szerint este 6-ig.
-
genndy
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Nagy valószínűséggel nem, mert GOTY lenne belőle, az meg már megvan.
Add el. Ha kell a doboz, akkor csak a kódot. -
Csapoati
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
Az összes új Ubisoft játék kijött Steamen is. Szerintem nem kockáztat sokat az, aki Steamre is várja.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Mind giftből, mind kulcsból a ROW verziót kell keresned.
Legjobb alternatívák: angol / amerikai tradertől Steam giftet szerezni (szerintem bárki, aki innen PH-ról szokott cserélgetni tud neked segíteni), vagy GreenManGaminges / egyéb akciót kivárni, és beszerezni.Egyébként most jött egy új DLC, úgyhogy nekem is bele kell húznom már az alapjáték kipörgetésébe.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
Hát, szerintem a legegyszerűbb, ha a GG-ről veszed a dlc-ket is.
-
ayo
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
ahogy latom az uj batman ru cis valtozat jelenleg nem regiozaras de hat csak preorder ugyhogy csak ovatosan
-
Wolverine
félisten
válasz
headhunter86
üzenetére
Ha nincs is... a kulcs aktiválható a GOG.com-on, és abban biztosan bent van, ha csináltak hozzá.
-
genndy
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Van ám, én is pont azzal nyomulok most.
GOG-ra regisztrálva a kulcsát meg letöltheted hozzá az összes extrát, mert azt nem találtam a Steamesben.szerk.: na mégiscsak a Steamesben is van valami Bonus Content, csak nem a játéknál, hanem a Kellékek között. Mindegy, én a GOGról szedtem le

-
csaba951
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
The Witcher 2
Languages: English*, German*, French*, Italian, Spanish, Russian*, Czech, Hungarian, Japanese, Polish*, Simplified Chinese, Turkish
*languages with full audio support -
Wolverine
félisten
válasz
headhunter86
üzenetére
A rendszer pont arra épül, hogy nem lehet meg minden játékosnak az összes badge
Sokan lesznek, akiket nem érdekel a dolog, ők eleve eladják vagy elajándékozzák a lapjaikat. -
Иван
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
VAgy veszel pl. dota2/tf2 itemekért. A dota piacon most steam kártyákét egész jó árakat fitenek. (Én mondjuk hard cashbe raktam és eladtam jurókért).
-
Arkennys
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Épp ez az, hogy átlagember rááll egy, max kétféle badge-ra (ismerőseimből és magamból kiindulva csak, persze biztos más máshogy csinálja),nem mindet akarja craftolni. És a többi játék kártyáit, vagy én pl maradék bundle kulcsokat cserélgetek, hogy kiegészítsem a félkollekciókat. Szintlépése után meg már ugye ateljes kollekciót be kell szerezned, ha megint léptetnéd a badge-et.
-
horvathd
aktív tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Más játékok kártyáit cseréled HL2-esekre, vagy eladod őket a marketen és megveszed a hiányzókat.
-
DJGABI
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Kár volt másodszorra is próbálkoznod, én is jártam már így Fable TLC-vel, hibát írt rá, de a pénzt vonták. Mondom hagyom a fenébe, erre kb 1 hónap múlva ott figyelt az accomon a játék....
-
BigBlue69
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Hívd fel a bankod, hogy mi lett a lóvéval..Választól függően pedig irány a steam support!
-
mepet
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Honnan vetted ezer éve?
-
genndy
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Játékot nem tárol online. Mentett állásokat tárol, már amelyik játék ezt támogatja. Van olyan nézet, amiben meg tudod nézni, ha ott van mellette a felhő ikon, akkor szerencséd van.
Miért tennéd újra a Steamet? Ne szedd le, csak tedd át biztos helyre. Első indításkor rendbeteszi magát az új helyen is.lordjancso : kategorizálást nem tárol felhőben.
-
lordjancso
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Plusz a saját kategóriám is el vannak mentve felhőben? -
eami
Topikgazda
válasz
headhunter86
üzenetére
Azért koránt sem arról volt szó, hogy percenként változtak volna az akciók... sőt! kiemelt ajánlatok 48 órán keresztül, community voted cuccok 12 órán keresztül, flash sale pedig 10 órán keresztül volt elérhető. Ennyi idő bőven sok is volt.
A legnagyobb baj az volt, hogy talán ha 1x láttam 75%nál nagyobb leárazást (főoldalon), általában csak annyi off volt ami egyébként is egész évben :/
-
csaba951
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
Most mit mondjak? Képtelen vagy még az előző 4 db hozzászólást is elolvasni / felfogni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Serpiko
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
2011-ben december 19.-én kezték.

-
Vertigo18
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Egyébként pár hsz-szel feljebb írták
-
albert8
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
The winter sale is going to start Dec 20 and go to Jan 4th. These dates were confirmed with me today by certain developers of a particular game.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
headhunter86
üzenetére
Már csak a franciáknál megy.
-
cashback
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Valószínű már inaktiválták... túl nagy volt a forgalom azzal a kóddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami