Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a178
tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Mindenesetre gratulálok neked, és mélységes tisztelet a munkádért!

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Valamit adnak a fordításért cserébe vagy ez teljesen önkéntes, önzetlen dolog?

-
ayo
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
csak nem te?
-
lostprophet
aktív tag
A [The Bridge] magyarul is elérhető lesz a Steamen.
-
Jinxb1rd
addikt
jó ez a groupess csomag egy dollárért.
Most adtak még egy ilyet:
[link]Kár hogy a videóból semmi nem derül ki, de majd kipróbálom... Ez is ilyen Dungeon Kepper féleség.
-
Huma
addikt
Nem és (#40581 ollie) nem. De hasonlított. Felhős volt az ég. A nap magasan járt. Olyan 11 óra körül lehetett talán. Már nem emlékszem pontosan.
Biztos ez a jelenség volt az, de nem teljesen úgy nézett ki mint a linkelt wikipédia cikkben.
Pl az első képen teljesen más. A többin meg nem is látszódik túl jól. Két, tök ugyanolyan nap volt fenn az égen. A felhőkön keresztül sütött(ek) át.ui: Van elméletetek arra is, hogy miként láthattam fényeket előtörni a Balaton vize alól? (Erre is van tanúm, nem hallucináció)
-
ayo
veterán
+ 1: ez pedig greenlightbol erkezik - szinten DK alapok
-
ayo
veterán
lejart az idolimit..
danih: en a game of dwarvesot pl ajanlom ha DK rajongo vagy + ezt varom mar egy ideje http://www.introversion.co.uk/prisonarchitect/ - ezt pl nem nagyon kapkodjak el

-
ayo
veterán
válasz
Ilsyde
üzenetére
uhh ez tenyleg durva. aszem passzolom en is
-
ayo
veterán
hasonloan erzek. mondjuk tulsagosan DK koppintas a kepekbol de valoszinu kene majd. addig marad a game of dwarves

amugy mostansag kezd nagyon visszajonni eza stilus is, kb eza 3. vagy a 4. az elmult evben amit lattam
-
danih
veterán
Impire-t valaki próbálta? Jó? Nekem Dungeon Keeper koppintásnak tűnik, és ha az, akkor kell

-
Janos1020
csendes tag
Aham, igaz. amúgy ezek: http://store.steampowered.com/app/213370/
Engem főként csak a mapok érdekelnek, így lehet kicsit lesarkítottam. sry

-
lordjancso
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ééértem, köszi!
-
Janos1020
csendes tag
válasz
lordjancso
üzenetére
+ multiplayer pályák. A single részt nem egészíti ki. De asszem a sima max payne 3 is le van árazva 66%-al csak ez 75-el.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lordjancso
üzenetére
"Bérlet" X darab DLC-re X-1 áráért.
-
Janos1020
csendes tag
Szombat 5-ig a greenmangaming.com-on 14€ a Max Payne 3 + a season pass egyben. GMG20-P4DLK-FKYRS Ezt a kuponkódot használva lejön még 20%, és 12 € lesz.
A vásárolt kódot steamen lehet csak aktiválni.
-
pylon
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Egész jól működik OpenSUSE alatt, egy nemrég kiadott frissítés után van ikon is tálcán LXDE alatt.
Amúgy most már engedélyezett a újracsomagolása a kliensnek tehát feltepíthető több disztróra is. -
cashback
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Én MW3-at is játszottam Mint12-13 alatt Wine segítségével.
-
mepet
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Szerintem nem akarod kipárnázni a topikot egy ízes LinLin flémmel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
törölt tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Miért jó a Linux?

Legalábbis nem hinném, hogy ezek a játékok miatt cserélném le a windózt
-
DJGABI
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
vááá kell a kis Tux! Ubi image-t beszereztem, pendrive-ról bootolnék, Steamet felteszem, ha a win-es TF2 fájlokat átmásolam a linugz rendszerre annak működnie kéne, nem? Nem akarok újból 10 gigát letölteni...
-
$p@rr0w
őstag
Torchlight II 4-packban benne lenne valaki?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
And Yet it Moves, Dungeons of Dredmor is jópofa.

Chat off.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska
üzenetére
Egyébként a Wineseknek is jó kis akciókat rejt ez.

Bastion, Frozen Synapse, Book of Unwritten Tales, mindenki megtalálja a számítását, én meg mindenevő vagyok... dehát a csigák már csak ilyenek.
-
cskamacska
addikt
Én azt gondoltam jobban érdekli a topik lakóit az a röpke kis bulvárhír, hogy MÁR HIVATALOSAN IS VAN STEAM KLIENS LINUXRA!!4!NÉGY!

Hozzá tartozó Counter Strike: Source, Team Fortress 2, Half Life portokkal. Később minden Macintoshra elkészült Valve játék is pingvinesedik(Half Life 2, Portal 2, Left 4 Dead 2, CS: GO), de nem utolsó sorban várhatóan egyre több fejlesztő/kiadó fogja a jelenlegi Mac játékait Linuxos Steam alá portolni, majd pedig már eleve Mac/Linux kiadásokban gondolkodnak.
Tudjátok, amolyan kis színes az aprókból, hogy végre lehet normálisan játszani majd Linux alatt is.

Ugyanitt: Linuxos Steam játékok 50%-75% akcióban március 1-ig
Team Fortress 2 pingvin minden Linux játékosnak
Napi ajánlat: R.U.S.E. 2,5€ nagyon megéri! száztrillió metafirkász pontot kapott

-
bul07
nagyúr
Mi ez a Linux-os akció?
Ha megveszek valamit win7-en futni fog? -
válasz
Cheesus
üzenetére
azt tudom javasolni, hogy telepítsd a magyarítást valami a játék mappájától eltérő könyvtárba, pl. c:\of\ és aztán keres meg a játék könyvtár-struktúrájában azt a fájlt, amit kicserél, lehet már másik mappában van (pl. robin hoodnál én így jártam), vagy egy kicsit más a neve.
Ha nem találod, a steamnél most divatba jött ez a konvertálósdi és úgy látszik ez a játék is áldozatául esett. -
Psychonaut
veterán
Tehát ne aggódjak hogy egyszer csak megszűnik a regisztrációnál használt e-mail címem és többé nem tudok belépni pl. a Steam-be...
Még ha megszűnik is, belépni simán be fogsz tudni lépni vele, csak a visszaigazolások, stb. nem fognak megérkezni. De ha paranoid vagy, csinálj csak erre egy gmail/outlook címet, és változtasd meg Steamben.
-
VGYke
addikt
Köszönöm! Ugye a hotmail.com egyenértékű a hotmail.hu -val? Tehát ne aggódjak hogy egyszer csak megszűnik a regisztrációnál használt e-mail címem és többé nem tudok belépni pl. a Steam-be...
Nem a fentiek miatt, de korábban szívtam egy kicsit nagyot az e-mail változás miatt. -
Psychonaut
veterán
A skydive-ra mentett adattaim is érdekesek, de még érdekesebb pl. a Steam játékaim sorsa....
Azért ennyire nem kell dramatikusan felfogni: először is, az egész csak javaslat. Nem kötelező. Másodszor, ha váltasz is, a Microsoft accountod ugyanaz maradhat, csak a belépési- és emailcímed lesz más, tehát a Skydrive-on is minden megmarad. A Steam játékaid meg nem emailcímhez, hanem accounthoz vannak rendelve, ennek az ég világon semmi köze nincs hozzá. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Na most ez a kérdés vagy OFF, vagy nem. Fórumokban, hivatalos helyeken nem találtam egyértelmű választ!
Nagyon sok regisztrációm az xyz@hotmail.hu címemre szól, többek között a Steam is.
Tudom hogy variál a Microsoft és kapok tőlük mindenféle leveleket, amiket nem tudok magamban hová tenni. Pl. hotmail fiókomból ezt a felszólítást:
Most akkor megmarad a hotmail címem vagy nem, át kell regisztrálni vagy nem, tehát most mi van?
A skydive-ra mentett adattaim is érdekesek, de még érdekesebb pl. a Steam játékaim sorsa.... -
Psychonaut
veterán
Valahogy beszerezhető még a Mafia I Steames változata? Sajnos mióta levették Amazonról, én nem találom sehol.

-
Cheesus
senior tag
Már feltettem a játék topikjában is a kérdést, de van valakinek ötlete hogy a Company of Heroes Opposing Fronts magyarítása miért nem működik?
-
pylon
tag
elindult a My Bloody Valentine Get Loaded:
Steamen aktiválható:
Hotline Miami
Borderlands Game of the Year Edition
Painkiller Hell and Damnation
Alan Wakes American Nightmare
Mafia II
Super Meat Boy
F.E.A.R 3
Hell Yeah!: Wrath of the Dead RabbitSteamen nem aktiválható:
Lucius
BioShock 2- még 3 nap 21 órán át él az ajánlat
- 10€ kettő játékért
- 48€ az összesért -
Zamery
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Indítsd újra a Steam-et és ott lesz.
-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nálam telepíti

-
SenorGrande
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nekem nem jelent meg a játéklistában, de az áruházi oldal azt írja, már megvan. Attól függetlenül nem tudom installálni. Szerintem Steam bug, el fog tűnni, vagy esetleg free hétvége lesz, csak valaki valamit félrenyomott.

-
Huma
addikt
Zsír. Meg is vettem a cuccot. 5 dolcsit simán megért.
-
Zamery
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Igen, nekem is. De honnan?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszönöm.

-
lostprophet
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Aha, a felsorolt játékok mind Steamre valók, az 576 Kbyte pedig hivatalos bolt.
Örülnék, ha az a bónuszjáték a TW2 kiegészítője lenne

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Akkor ezt a Skyrimot (pl. 576-ból) minden további nélkül tudom aktiválni, és DLC-t is vehetek hozzá a Gőzről?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
A two world miatt gondolkodom a fizetés emelésén. Ha nem nyerem meg ingyen, akkor megveszem.

-
SenorGrande
senior tag
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
"Előfordulhat az, hogy utólag korrigálni fogják és mindenki jól megszívja?"
Igen, biztosan korrigálva lesz. De mit szív meg mindenki? Az lenne a korrekt szerinted, hogy egyesek összevásárolnak pár bundle-t, és ebből több száz dolláros contributor-t hoznak össze, akár pár óra alatt? Nem véletlenül használják azt a képletet.
Sőt, már bundle játékokkal Steam acc-ot sem tudsz felhúzni 100$-ra, mert a Steamgifts regisztrációnál nem nézi a bundle játékokat. Ezt is egyes emberek hozzáállása miatt kellett meglépniük. . . -
Jinxb1rd
addikt
oh lol.

-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Az Auditorium nevű játék automatikusan hozzáadódott a Library-hez? Mivel érdemeltem vajon ki?
Másnak is megjelent? -
Jinxb1rd
addikt
Most megint van ez a bundle:http://groupees.com/users/113915/purchases, ami elvileg teljes áron számolódik be a gift-sen. Előfordulhat az, hogy utólag korrigálni fogják és mindenki jól megszívja?
-
csebi
tag
válasz
lostprophet
üzenetére
A Dishonored-et decemberben 4999-ért vettem, az Alan Wake az jó ár, épp mostanában akartam benézni egy total war-ért (még nem tudom, hogy empire v napoleon, inkább előbbi) lehet kijövök plusz egy alan wake-kel is.
-
lostprophet
aktív tag
576-nál áresés:
Alan Wake (PC: 999)
Alan Wake Collector’s Edition (PC: 1999)
Alan Wake’s American Nightmare (PC: 999)
Cities XL 2011 (PC: 1499)
Skyrim (PC: 4999)
Dishonored (PC: 6999)
XCOM (PC: 6999)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Metal topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- További aktív témák...
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már csak azért sem, mert abból banán is kisülhet az egész indítójának.

)
eami