Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
Ha már itt tartunk, akkor az működne úgy, hogy valaki offlineba játszik a single címekkel (elvileg fél évig lehetsz offline egyhuzamban, ha jól tudom), valaki meg online azzal amivel akar? (ezt fokozni is lehetne, hogy több offline + a main online játszik..)

-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg két géppel rendelkezek, két különböző városban. Az megoldható, hogy ugyan azt a Steam fiókot használjam mindkettőről, csak nyílván ha az egyiken mondjuk tesóm játszani akar, akkor én kilépek a másikról és vice versa.
Ezért nem jár ban?
köszi
-
maross
nagyúr
Valaki meg tudna venni nekem a happyhouros 4xindiegalat? Radobnek egy kicsit, vagy szivesen odaadom a desura keyeket.
-
Kareszovics
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Értem, köszönöm!

-
SenorGrande
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem értek hozzá én sem, egyáltalán nem másztam bele ebbe a témába. Amit tudok:
A CDR a Steam adatbázisa, és van pár weblap, amiknek segítségével lehet abban nézelődni.
Én ezt "szoktam" használni.Kétféle Fallout New Vegas: Courier's Stash DLC-t találtam. Ha jól értelmezem, - és ez az, ami nem biztos - a felső csak az alul felsorolt országokban vásárolható meg és aktiválható, és csak a szintén ezen országokban vásárolt alapjátékhoz jó. (Neked ilyen alapjátékod van.)
A másik pedig a maradék országokhoz tartozik. Te ilyen DLC-t kaphattál, de az előző verzióra lenne szükséged. -
Kareszovics
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Magát a DLC-t egy kínai gyerektől kaptam, de hogy Ő honnan szerezte azt kb sosem tudom meg szerintem.

Ezt a CDR-es története viszont elmagyarázhatnád, hogy micsoda, akár privát is jöhet, hogy ne itt offoljunk; köszi!

-
SenorGrande
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ott csak azokat sorolja fel, amiket már regisztráltál az accountodon.
A giftet, ami a tárgytárolódban van, tudtommal sehogy sem tudod megnézni, milyen régiós. Szerintem CDR-ből ki lehet deríteni, ha biztosan tudod (!), melyik országban vásárolták.
Ezért is óckodom már a gift-gift tradetől is. A fene sem tudhatja, hogy amit kapsz, hány traderen ment már át, és hol lett vásárolva.
Én az elején azt hittem, a gift olyan régiós lesz, ahol aktiválják. Számomra ez volt a logikus, de nemrégiben felvilágosítottak itt, hogy nem. Ezt őszintén szólva, nem tudom hogy gondolta így a Valve. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
https://store.steampowered.com/account/
Itt lesz a listában mindkettő, mögötte zárójelben a régió.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Régiókorlátos a DLC, nem tudod beaktiválni a te New Vegas-odhoz sajnos.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Nyertem egy New Vegas Courier Stash DLC-t egy kínai gyerektől. Az inventorym-ben bent is van, csak épp aktiválni nem tudom; folyamatosan azt írja, hogy az alapjáték nincs meg nekem, közben megvan.
Mi lehet a gond? A válaszokat előre is köszi!

-
Agyzuzo
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
NA+ROW = NARROW, ha nem esett le.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ViharVadász
üzenetére
Utolag adtak a kulcslistahoz az engedelyezett regiot azert ilyen. Tehat noproblem. Amugy baromi gyorsan megoldották.
-
ViharVadász
őstag
-
warcat
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nem.
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
nem lett meg keskenyebb a profilod?
BirkaZoli: akkor szerintem se

NA north america ROW rest of world. lenyeg hogy mostmar mindenhol fel tudjatok hasznalni, gond nem lesz mivel ok kertek meg hogy ilyen legyen

-
ViharVadász
őstag
Ma már betudtam aktiválni a Steam-en a Raptr oldalról kapott Dead Island GOTY kódot. De a Fiók részletei listában így írja a rendszer Dead Island GOTY (NA+ROW) Ez a "NA+ROW" ugye nem veszélyeztetheti az accountomat?:S
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem speciel deadlight messze jobban bejott. Lehet egyedul vagyok vele, mert a mark of the ninjara sokkal nagyobb volt a kereslet.
-
Zamery
senior tag
War of the Roses ingyenes hétvége a Steamen: [link]. Illetve 75%-os leértékelés!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mark of the Ninja csak 5 EUR, próbáljátok ki, érdemes! Izgalmas és könnyen tanulható, még olyan botkezűnek is, mint én a platformjátékokban.
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Fel szokott ő azért itt is tűnni.

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier Complete Pack -65% 20,99 euro
-
warcat
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Szerintem pedig megvonhatják,tippre a Steam eulában is benne van,hogy akár indoklás nélkül is kirakhatnak a francba,ez eléggé általános.
Viszont az ilyesmi után megy a nagy rinya a fórumokon,szociális médiában sírás-rívás,a többi vásárló megijed stb,masszív negatiív PR.
Ez egy arany középútnak tűnik,a Steamen játékot egyhelyre gyűjtögetőknek korrekt visszatartó erő. -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska
üzenetére
Bocsanat, de akkor most jol ertem hogy a prohardver szabalyzataval ellentétes dolgot propagálsz?

Művészkedő.... hát, ki hogy érzi.
csaba951: érthető, mivel azokat a licenszeket ők nem vonhatják meg tőled, max ugy döntenek hogy ezentúl nem szolgálnak ki.
-
csaba951
veterán

(nem saját kép!)
Megvan, hogy mi történik azzal aki rosszalkodik, és vét az SSA ellen!
Ezek szerint nem vesznek el a fiókon lévő játékok, és még a multit sem korlátozzák. Ezek szerint kizárólag az új játékok beszerzését (Steam Store vásárlás, kulcs aktiválás, trade) tiltják le. -
cskamacska
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Szerintem meg hanyagoljuk egymást, én neked nem létezem.
Többek között a te @god sara is, hogy az újak csak lesnek az Amazonos akciókra, és már nem lehet odalökni nekik egy fakenamegenerator linket sem. 
Szerintem meg a Dear Esther egy játéknak csúfolt művészkedő animációs film, közepes képi világgal és történettel, de jó zenével. Szerintem.^^
-
lostprophet
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem, olasz csapattal kábé 10 nyelvre foRdítjuk, mert annyi nemzetből vannak tagok

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem mondod... viragboltiba vegigneztem es most megvettem mert tetszik. Szoval ha en is odateszem hogy szerintem akkor neked is illene odatenni hogy szerinted...
Amugy a script elolvasható a wikijén, csak az a baj hogy semmire nem mesz vele a zene és a környezet nélkül. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Ők magyarra és te olaszra?

-
lostprophet
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Felajánlottam nekik, valószínűleg az olasz csapattal fordítjuk egyszerre több nyelvre.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lostprophet
üzenetére
Ezt te fordítod?

-
lostprophet
aktív tag
Zöld utat kapott a Legends of Dawn Steamen és ha minden jól megy, idén 17 nyelven jelenik meg, beleértve a magyart is.
-
VGYke
addikt
Szerintetek a Max Payne 3-nak van telepítési/törlési db korlátja?
-
mepet
addikt
Most viccelsz? A Steam nem a sarki geldwechsel.
A bankod fogja átváltani, ha forint-számláról vonja a pénzt. Ha euró-számlád van, akkor át sem kell váltani. Minden bank honlapján megtalálni a pillanatnyi árfolyamokat. A több érték közül mindig a legdrágábbal számolj!Tyű de segítőkész itt mindenki ebédidőben. 3. lettem, bár az én stílusom a legmegnyerőbb, az tuti.

-
bads1
aktív tag
Ha 12 EUR értékben vásárlok ma, vajon mennyit fizetek Ft-ban? Hol lehet ezt csekkolni hogy milyen árfolyamon vált a Steam?
-
cskamacska
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Szóval te is a Tom & Jerry-ből tanultál meg angolul?

-
lostprophet
aktív tag
Én Cartoon Networköt bámultam mindig, amíg angol nyelvű volt az egész és csak úgy ragadt rám a nyelv

-
AxBattler
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez igaz, de úton, buszon, suliban, stb. elég nehéz megoldani, hogy legyen az embernél a könyvön kívül még egy szótár is...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha az a San Andreas akkor a gettó-language elég jól mehet. Yo, homie, y'know what'am sayin'?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Agyzuzo
addikt
Jaja. Emlékszem mikor én 7 évesen ott gubbasztottam az Országh-szótárral olyan klasszikusok előtt, mint a Monkey Island 1, King's s Quest 1-2-3, Larry 1, stb... Én voltam a legjobb angolos az osztályban a "begépelős" kalandjátékoknak köszönhetően.
Nagyon tudja turbózni a szókincset, ráadásul észrevétlenül tanulod meg a nyelvtant is, mert rögzülnek a mondatszerkezetek. -
Lehet akkor azt kellene tennem amit Agyzuzo javasol. Mondjuk van egy alap angol tudásom. De elég fárasztó angolul olvasnom és sokszor meg kell állnom szótárazni. Így meg nem lehet játszani mert nem élvezetes.
Pedig így tanulsz meg angolul. Szerintem erőltesd a saját érdekedben.
-
Huma
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Lehet akkor azt kellene tennem amit Agyzuzo javasol. Mondjuk van egy alap angol tudásom. De elég fárasztó angolul olvasnom és sokszor meg kell állnom szótárazni. Így meg nem lehet játszani mert nem élvezetes.
Kár hogy ilyen lassan haladnak mert a Fallout egy olyan széria ami megérdemli a honosítást. Két és fél év alatt a 70%-ával készültek el. Szóval ilyen ütemben még legalább egy évig várni kell. Bár ha beleszámoljuk a kezdeti lelkesedés csökkenését akkor a másfél év a reálisabb. Hacsak nem toboroznak új tagokat.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Akkor visszaszívom az előbbit... Felső szakmait lehet letenni ennyi idő alatt.

-
Huma
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Aham. Most nézem, hogy a te magyarításodat töltöttem le. Ezer hála érte.
Hobbiból fordítasz? Beszállhatnál a Fallout New Vegasba is. Nagyon lassan haladnak a srácok.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nagyon jó a Kedves Eszter, csak ajánlani tudom. De vannak nála jobbak, ezeket javaslom vedd fel wishlist-re:
Miasmata
Kentucky Route ZeroElőbb-utóbb ezek is kapnak majd egy -75%-ot.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cskamacska
üzenetére
Áhá, tehát akkor annyira nem is hangulatos, illetve az lehetne, csak az ember folyton "falakba ütközik". Mindenáron nem veszem, csak, mert olcsó.

-
cskamacska
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A zene nagyon szép, de a játékot nem érdemes megvenni, egyszerűbb ha végignézed Youtube-on.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A modból nagyon jó kis animációs darab készülhetett volna, ehelyett az embernek magának kell végigszenvednie egy viszonylag lineáris úton, úgy, hogy fogalma sincs merre mehet és nem mehet. Ebben a játékban a láthatalan falak sokkal idegesítőbbek tudnak lenni, mint akármelyik modernshooterben.
-
Arkennys
addikt
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, érdemes volt kérdeznem, máris jóval többet tudok

Pötyögök mindig, majd csak lesz szerencsém.bul07-nek is köszönöm, át fogom tanulmányozni egy pihentebb napomon az egészet, mert első bekkre némileg nagyobb esélyűnek tűnik, mint a steamgifts.

-
bul07
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
De van ám a PH-nak is saját ilyen játék sorsolós részlege is , de mindenképp olvasd el a szabályokat
-
genndy
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Én eddig még minden megnyert játékot megkaptam.
Anyagi haszna a felajánlónak nincs, de a felajánlott játék értékét megkapja ún. contributor pontban. Ezzel tud jelentkezni olyan felajánlásokra is, ahol beállítottak contrib határt. Általában az értékesebb játékokhoz már szoktak ilyet, hogy ne jelentkezhessen boldog-boldogtalan, csak olyan aki már tett valamit a közösségért. De alapvetően jótékonyság alapú az egész. -
Arkennys
addikt
válasz
maross
üzenetére
Hát, jó esetben nem ülnek munkahelyén pl folyton a nyakában. Az erre fordított pár perc nem tűnik fel a munkateljesítményben, ergo az órabérezést megkapja ugyanúgy, de mivel nevezett, esélye van ingyen is nyerni. Ha a te gondolatmeneted követem, ez jut eszembe

Egyébként ezeknél jól értem, hogy elég rábökni a nevezés gombra, és várni, hogy sorsolások lezárta után megjelent e a profilomon a nyert játékoknál egy új szám, majd email ellenőrzés, és kód aktiválás steamen?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Bocsánat ,benne van a jobb forditas csak automatikusan nem aktiv hiaba magyar a steamem. Tehat Jobb egérgombbal kattints a Dear Estherre (Lista nézetben), válaszd a Properties menüpontot majd kattints a Set Launch Options gombra és írd a következőket a megjelenő mezőbe:
-language hungarian
Utana mar jo lesz.

maross: hat, nem is tudom erre mit mondjak. Szerintem válasz helyett inkabb kitermelem a váliumom árát.
Persze elfogadok tippeket is hogy hogyan termeljem ki az árát napi 10 perccel. -
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ebben maximalisan igazad van, de gyenge vagyok
. A jatekra jelentkezes kicsit mas, ott ki is termelhetted volna a jatekok arat ennyi ido alatt, ha ez volt a cel
. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Arkennys
üzenetére
Registered
10 months ago
Giveaways Entered
6,172
Gifts Won
18Hát, lehet...
BomiBoogie: nekem bejott, jó a történet amit elmesél és szép a környezet. Jól esett az a kis "kikapcsolódás" amig végigjártam és utána a wikijén utánaolvastam a 'szellemeknek" amibol lattam is egyet.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Dear Esther, valaki, elég hangulatos ahhoz, hogy kipróbálja az ember?
-
Arkennys
addikt
Ezen a steamgifts-en van esélye nyerni az embernek, vagy kár is nyomkodnom mindenfelé?

-
mepet
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Honnan vetted ezer éve?
-
headhunter86
senior tag
Most nézem hogy az ezer éve vett Trackmania Canyon-om aktiválható STEAM-en. Gyors be is regisztráltam.
-
-
DeFranco
nagyúr
Több sebből vérzik az elmélet sajnos. A fizikai kivitelezés nem gond, viszont magáról az alaprendszerről egyáltalán nem olvastam semmi megnyugtatót.
Windows nem valószínű, mert az MS nem hiszem, hogy belemenne a Live rendszer és az Xbox mellett, valami független (értelemszerűen linux vagy linux-like) rendszerre meg nem fejlesztenének a kiadók, a piac így is túl diverzifikált számukra a 2 (3) konzollal és a directx-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Linux haladóknak
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg azoknál a Single cuccoknál, amiket az ember úgyis általában max. egyszer tol végig.

Többek között a te @god sara is, hogy az újak csak lesnek az Amazonos akciókra, és már nem lehet odalökni nekik egy fakenamegenerator linket sem. 

Persze elfogadok tippeket is hogy hogyan termeljem ki az árát napi 10 perccel.
eami