Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
steam reinstall megvolt kétszer is, de ugyanúgy lefagyott... de szerencsére megoldottam a problémát, megnéztem milyen portokon keresztül kapcsolódik a steam a gépemhez, és engedélyeztem a router és a gép beállításainál, most frankón megy minden

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ha már egyszer felajánlotta. A Steam reinstall gondolom, evidens.

-
SenorGrande
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szerintem ez egy kicsit kevés info volt még ahhoz, hogy egyből Win reinstallt javasolj.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
p0rch_m0nk3y
üzenetére
Ez így nem jó, a Win reinstallt próbáld meg.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
sziasztok! feltelepítettem a Steam-et csináltam egy accountot, de ha be akarok lépni állandóan lefagy a Steam... van valami megoldás erre? vagy win reinstall?
-
Niczo
senior tag
Arma 3 Lite gift (összesen 2db van) vihető, írj pü-t ha érdekel!
-
csaba951
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Ja, hogy a weben! Na, az nem jelent semmit! Teljesen eltérő adatokat mutat!
Steam Profile -> (jobb oldalon) Gameplay Stats -> View and search all xxx games - rákattintasz -> bejön a Game List -> All Games fül -> 1 - yyy of yyy itemsNa, az xxx és yyy szám köszönő viszonyban sincs egymással! Nálam pl. 260 db a differencia az xxx javára! Ok, ez nagyrészt a dlc-kből jön össze, de akkor is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a Steam kliensben pedig egy zzz (vagyis harmadik) szám látható, ami nálam most 25-el kevesebb mint az xxx.
-
Cheesus
senior tag
Mivel már elég sok mindent kaptam ettől a kis közösségtől, úgy gondoltam,így húsvét alkalmával felajánlok egy Offspring Fling és egy Indie Game: The Movie kódot, tudom hogy nem nagy dolgok de jelentkezni PM-ben lehet értük köszönetképp az eddigiekért

-
Archttila
veterán
Csak eltűnik
Az összes többi játék megjelenik a listán, kivéve a classic TR-ek. Mindegy, szerintem ez az oldal hibája... 
-
csaba951
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Jó helyen nézed? Library - > (pont alatta, a legördülő lista első eleme) ALL GAMES. Itt megmutatja az összes játékot amihez van érvényes licenced. Esetleg ez a 3 játék már megvolt korábban, és a Collection-t az Inventory-ba vetted meg (és ezért nincs nálad aktiválva)?
-
Archttila
veterán
Ti is tapasztaltátok, hogy néhány játék nem jelenik meg a Game List-en? Tavaly megvásároltam a teljes Tomb Raider collection-t, viszont a listán csak a Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Legend, és a Tomb Raider Underworld jelenik meg...
-
cskamacska
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pedig az is részben. Az újabb CoD részek pont azért válhattak ilyen röhelyesen népszerűvé, mert megadja azt a könnyű sikerélményt, amit más játékban nem, vagy kevésbé kaphatsz meg. Olyan nincs CoD-ban, hogy nem látványosan béna ellenfelek elleni küzdelemben legalább egy-két halál ne csúszna be, ehhez bújkálás kell, vagy az, hogy az egész csapat téged védjen.

"You don’t want the elite players to destroy the new players so bad that new players can never get into the game and enjoy it." -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KubanitoS
üzenetére
De nem kovetik a trendeket, elso sorbol kene figyelni a weboldalakra amik arulnak, nem igaz hogy ne lenne nehany ezer $ amibol bevasarolnanak aztan folyamatosan lehetne updatelni a VAC-ot. (ugyanez igaz a TAC-ra, treyarch anticheat) Egyebkent az sem er semmit, magatol ritkan fut le csak ha sok report erkezik akkor fut szigoru uzemmodban. Gyakorlatilag amugy a free cheat cuccokra kepes ratalalni
-
PeL
addikt
Behúztam a második nyereményem is Steamgifts-en
Red Faction Armageddon után egy Red Faction Guerilla 
-
halisa
tag
A csalók ellen azért a Steam csinálhatna valamit, elveszti a játék a játék élményét.
(Mondjuk más játékokban nem nagyon találtam ennyi cheatelő gyülekezetet.)
Mintha arra megy ki a játék, hogy ki tud jobban cheatelni, lassan. -
zseko
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Az ilyeneknek mi értelme?
Csak hogy elmondhassa milyen überfasza rajkó gyerek vagyok? Régen én is kipróbáltam singleben a csalásokat, 20 percig jó is volt, de utánna értelmét vesztette a játék. Az ilyenek miatt utálom az online játékokat, ezért is szoktam csak single játékokkal játszani. -
halisa
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Vagy én vagyok öreg és berozsdásodtak az ízületeim és csökkent a reakció időm.

-
ayo
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
de az gondolom nem zavar hogy COD ugyben kerdezett a srac?

visszaterve: annyit tudok ajanlani hogy figyeld meg a jatekost mert 1-2x meg lehet csinalni ezt de a killcam sokat elarul, ha viszont latod es meg vagy gyozodve akkor tudsz akar videot is kesziteni az egeszrol es azt elkuldeni a supportnak
-
tupacamaru
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
25 kill után adott egy atombombát ami mindenkit megölt. Ja, közben nem halhattál meg.
-
ayo
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
azert megneznem codban ki az aki folyamatosan 0 halallal tolja. vannak jo jatekosok ez teny de hamar ki lehet szurni ki a csalo. emlekszem mw3 ban is egybol eszrevettem hogy az arc mar megint fejbelott 1 lovessel ugyhogy azt se tudta hol vagyok es ezt mikor 5-10x csinalta es kozben lattam hogy az egesz csapatomat megolte akkor turelmesen vegig neztem a killcamot es latszott hogy koze nem volt az egeszhez.
szerk.: ja es menetenkent 1 moab minimum volt...

-
csaba951
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja, ezt benéztem! Azt hittem, hogy 22000K/0D összesített statja van. Az tényleg irreális lenne.
Ez az egy meccsre vetített 22K/0D simán rendben van, akár többször egymás után is. Ebben 100%-ban egyetértek a te véleményeddel!
#42144) halisa
1) Gyakorolj rengeteget!
2) Vegyél jobb egeret / billenytűzetet.
3) Vegyél jobb gépet.Elsősorban az 1)-es pont számít! A többi már csak plusz segítség egy jó játékosnak, de nem ezek döntik el a legtöbb meccset.
-
csaba951
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
OK, ez rendben vagy egy meccsre vetítve. Viszont itt 220 db 100K/0D meccset kellett volna hoznia zsinórban. Na, erre még a világ legjobb játékosa sem képes! Olyan nincs, hogy ennyiből véletlenül ne tudná leszedni egy sokkal gyengébb játékos!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
halisa
üzenetére
22K / 0D a CoD: BO II-ben. Mi kell hozzá ?
Tehetség, és legalább napi 5-6 óra gyakorlás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
20 órányi BF3 pályafutásom alatt én láttam olyan játékost, aki zsinórban hozta a 60+K/0D meneteket. Láttam 100+K/0D embert is.
Tudom, hogy egy alacsonyabb szinten levő ember számára felfoghatatlan ez a dolog, de nem kell csíternek lenni. Van, aki ha másnaposan, bal lábbal kelve ül a géphez, akkor is jobb, mint te a legjobb formádban.
-
-Rolika-
senior tag
Megvettem a GTA complete packot. Ha nem is játszom vele sokat, 2300Ft igy is megérte.

-
JoolsNOS
veterán
Ha meg akarnám venni a gta packot, de már megvan a 4 és at eflc, akkor azokat úgymond bukom? Vagy esetleg megkaphatom őket az inventorimba?
-
Jinxb1rd
addikt
Én kijátszottam újra gta szériákat, a 4. rész van csak hátra. Csodálkoztam egyszer sem jött be a Billie Jean szám, de akkor most már értek.
Azon viszont jó szórakozok, hogy ezért nem akarnak vele játszani egyesek. Hiszitek vagy sem, saját zenéket is hozzá lehet adni a játékhoz, így akár Zámbó Jimmy-re is eltaposhatjátok az embereket, ha nagyon szeretnétek... -
bpx
őstag
válasz
FST200
üzenetére
a story modban a DLC-kben levo fegyverek es ruhak nem hasznalhatoak, csak contracts modban (story mod palyait tudod tetszoleges modon ujrajatszani, felvenni, es kihivaskent publikalni, es versenyezni masokkal a minel magasabb pontszamert - na meg persze a masok altal ilyen modon csinalt kuldeteseket is itt tudod lejatszani)
szoval szerintem a fegyver meg ruha DLC-ket felesleges megvenni -
halisa
tag
Sziasztok!
Hol lehet bejelenteni a cheat tereket? Mérges vagyok már rájuk tele van a f...m velük .
22K / 0D a CoD: BO II-ben. Mi kell hozzá ? Képernyő mentés?Köszi.
-
FST200
tag
Hitman Absolution -t érdemes ennyiért megvenni?
elég jó ára van , Blood Money nagy kedvencem, de erről elég vegyeset olvastam, szerintetek? -
GabN73
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Gyá, Rob Zombie, az a FlatOutban volt...

Én is sokat hallgattam a TCS-t (mostanság már nem, az újabb zenék nem tetszenek tőlük [A legjobb méreg album the best, igaz születési évemben adták ki, de tesóm később "ránevelt"), meg Metallica, Iron Maiden, Díp pörül (ezeket faternak köszönhetem), tesóm később pedig a Scooter-hands up-trance vonalon nevelt tovább... Azóta is "mindenevő" vagyok zenei téren.

-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha van egy régebbi játékom (company of heroes) ami megvásárólható steamen. Akkor én a dobozos változatot be tudom e regisztrálni a fiókomhoz? Originen működik, persze ott EA-s játékokról van szó. Itt is meg lehet ezt oldani?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GabN73
üzenetére
Érdekes ez a '80-as évek rock/metál szcéna... mindig azt hittem, hogy nagyon csúnya emberek nagyon csúnya zenét játszanak, de így visszatekintve ez dallamos barackoslimonádé ahhoz képest amit elképzeltem

Igaz én Tankcsapdán nőttem fel (bajvandemótól indulva)
-
Mardel
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Steamben a fiók részleteinél megjelenik egy olyan, hogy vice city removed songs vagy valami ilyesmi.
Én nyáron a gta collectiont vettem és a VC-t még nem telepítettem fel, a fiók részleteinél nálam nincs ilyen sor. -
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Most néztem én is!

-
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
warcat
veterán
Felesleges tartani tőle,ez ugyanaz mint a már nem forgalmazott/ható játékoknál,a te licenszed' nem jár le a megvásárolt terméknél.A kiadónak járt le a jogosultsága a zenékre,ezért nem 'gyárthat' többet belőle(kulcsok).
Olyasmitől féltek,mintha nem hallgathatnád többet a bakelit/cd/dvd/ satöbbi zenéidet otthon,ha azt kiadó cég tönkrement már. -
Agyzuzo
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én is tartok ettől, szóval nem fogom uninstallálni soha, az az 1 giga el fog férni a gépemen mindig.

-
törölt tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Akkor ezzel megkárosítanák ez eddig fizetett vevőket ha ez így van.
-
ayo
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
igy van. kb 1% amikor kapsz plusz giftet azokbol ami mar megvan
ezeket mindig kulon feltuntetik. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ezt írja a cikk, ma este megnézem. Az első autóban a Billie Jean szól, úgyhogy nem lesz nehéz igazolni vagy cáfolni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem. Azoknak maradt a régi, úgy tudom, a vágottnak más az id-je.
#42122: szerintem ez a része tiszta... elfogyott, levették a polcról, nincs több, most más van a polcon. A steam részéről így korrekt, a vágásról meg nem ő tehet.
-
tupacamaru
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
És szerinted azért mert te előbb megvetted akkor már te nem a vágottat tudod most letölteni?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Silent77
üzenetére
Nekem megvan dobozosban, szóval tejipari melléktermék a fülükbe, de ez kivételesen az a játék, ami hiába van meg, accon akarom látni. Így viszont nem kell.
Billie Jean-t kivenni, meg a Running With the Night-ot, meg az Espantoso egy részét OMFG

Az egész játékot a zene viszi a hátán, ilyen tüzijáték nem volt és szerintem a kiadók mohósága miatt nem is lesz még egy... hány órát autóztam végig csak a rádiók miatt... havonta minimum egyszer így is rákattanok YT-n...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DeFranco
üzenetére
Huh. Szerencsére én még azelőtt megvettem, mielőtt most rövid időre emiatt leszedtél volna a Store-ból.
Of course, for those of you who already bought and paid for the digital version of the game before the license for the songs expired will still have access to the complete soundtrack and all of the songs listed above,
Pedig óriási hangulatot adnak neki a zenéi.
Ráadásul a legelső autóban szól(t) a Billie Jean.

-
Az összes GTA 7,49!
7 elemet tartalmaz: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty CityHÉTVÉGI AJÁNLAT! Az ajánlat vége: 1 április
Gyorsan le is csaptam rá!
[link] -
anderzennnn
csendes tag
üdv
megvettem a Dead Rising 2-t steamen és elindítanám, aztírja jatekban vagyok majd 3 msp mulva ujra online...
gameforwindowsliveot felraktam, az nemlehet probléma, ötletek esetleg? ha lehet pü-be! -
szcsaba1994
tag
Sziasztok!
Megvettem a Portal 2-t steamen, az osztott képernyős cooppal akartam volna játszani. Ehhez kapcsolódóan van 2 kérdésem:
1) Lehet 1 gamepad használatával is játszani, mert nekem csak 1 van (kölcsönbe kaptam egy másodikat)
2) Az irányítást nem tudom beállítani a gamepadon, x360ce 2.0.2-es verzióját használva. Konkrétan a jobb analóg karon nem érzékeli a játék az y tengely menti mozgást. A windows szerint hibátlanul működik.gamepad típusa: Genius MaxFire G12U
-
törölt tag
Sziasztok!
Megoldható valahogy a GTA III Vice City és San Andreas kontrollerrel való használata?
Konkrétan PS3 kontrollerem van, meg hozzá a motioninjoy nevű progi.
-
Razuel
aktív tag
Akinek van fölös dwarves bundle-je happy hourról az nézzen be a trade topicba.
-
csana
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ismerős szeretne itemeket venni, de nem megfelelő a kártyája, így megkért engem, hogy én töltsek fel az én waletemre eurót, vegyem meg az itemeket és trédeljem át. Már volt hasonló kör korábban, szóval nem gondoltam hogy most valami elhúzódhat.. Ez újdonság nekem hogy verifie-olják a pénz feltöltésem :S. Igaz elég régen töltöttem már fel pénzt a steamre..
Az általad említett módszert szintén a feltöltés verifie-olása miatt nem tudnám véghez vinni. Ha rá akarok menni a vásárlás gombra a communitymarketen, akkor jön elő ez a szöveg, hogy mi a helyzet, és hogy ez áprilisig így is marad.. De akkor tegnap meg minek kamuzta hogy szerdára már használhatom ezt az összeget?.. Fura..
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Robot fűnyírók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Red Faction Armageddon után egy Red Faction Guerilla 
Csak hogy elmondhassa milyen überfasza rajkó gyerek vagyok? Régen én is kipróbáltam singleben a csalásokat, 20 percig jó is volt, de utánna értelmét vesztette a játék. Az ilyenek miatt utálom az online játékokat, ezért is szoktam csak single játékokkal játszani.