Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeriHampeR
aktív tag
Mikorra várható a következő humble bundle akció vagy csak váratlanul megjelenik?
-
ayo
veterán
válasz
DJGABI
üzenetére
mindennek meg van az eselye, neha hib bedob egy ket olyan jatekot amit el se tudtam kepzelni
de szerintem kevesebb az eselye, mivel elegge veszik - egy jobaratom is csak ezert csinalt tegnap steamet mert c64en annyit tolta hogy most megvette az elso legalis pcjatekat.. 
-
ayo
veterán
ha van rajtam kivul mas sniper elite rajongo, akkor oruljunk egyutt

Sniper Elite: Nazi Zombie Army: kulonallo co-op kiegeszito

-
DJGABI
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
ugyanúgy moba. folyamatosan jönnek a creep-ek, meg lehet a hősödet fejlesztgetni. aztán kb ennyi a hasonlóság

-
Ilsyde
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Az lehet azért van mert nem ismered :-P
-
AxBattler
félisten
Köszi, srácok!

Be is húztam a soundtrack-kel együtt! -
Ilsyde
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Bétát sokat játszottam és nem igazán tudok róla rosszat írni. Tokéletes választás ha számodra a DotA túl idoigényes/bosszantó/unszimpatikus.
Itt a halott topikja. -
AxBattler
félisten
válasz
csaba951
üzenetére
Soundtrack Edition instant get lesz -75%-on!
Awesomenauts-ot tol valaki?
Írhatnátok tapasztalatot, mert már párszor néztem -66%-ban, de nem vagyok biztos benne, hogy olyan jó...
-
cashback
őstag
válasz
po1son
üzenetére
Jó buli volt a market... még az elején. Értékes ládákat is lehetett venni 2centért (1;13;19;21;30;40).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos mára már vagy túl kevés a tudatlan eladó vagy túl sok a tudatos vásárló.Még most is összehozható pár dollár, de meg kell érte küzdeni*.
Ma nekem összejött az akciós Trine2 3-as pack-ra a pénz + 1DLC-re.
*Piaci előzményeim:

-
csaba951
veterán
Mától előrendelhető: Brutal Legend; -25%; 14,24 €
-
Lol most, hogy szóba került a market, gondoltam felteszek valamit próbaképpen 2,5 euróért, és rögtön megvették.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Kérdésem lenne, mégpedig az, hogy eladásnál van egy olyan, hogy "kaptál" és egy olyan, hogy "vevő fizet"
Itt, hogy kell megadni az árakat?
-
ayo
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
lehet h sokaknak mar megvan, pl azert nem.
masreszrol szerintem nem valami jo aza payday jatek. anno mikor volt freeweekend kb hetvege alatt meguntam azta par palyat, de annyira hogy nem hogy nem vettem meg hanem a kovetkezo freeweekenden mar nem is volt kedvem jatszani.
amugy jo jatek ha normalis arcokkal tolod de nekem nagyon kontent gyenge volt...
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ma meglestem a Cryostasist mennyibe kerül, de nem ír ki semmit. Csak wishlistre tudom rakni. Miért nem látok árat?
-
lordjancso
senior tag
válasz
alratar
üzenetére
Nálam akkor volt ilyen, amikor új kártyát kaptam a banktól és nem volt beaktíválva.
Elméletileg az aktíválás már akkor megtörténik, ha belépsz egy ATM automatán keresztül, vagy vásárolsz valamit egy boltban.
Viszont nekem ennek ellenére sem ment az online vásárlás, így be kellett menni a bankba és ott is aktiválta a csajszi, utána jó lett. -
Jinxb1rd
addikt
Találtam egy akciót a Payday: The Heist-hez.
Ezzel a kóddal lehet, hogy még tovább csökkenthető az ára:
First of all don’t forget to use this promo code GFDFEB20 which gives you 20% off most games on GameFly.Kérdésem: Ez vajon cserélhtő gift vagy key, amit ezek adnak?

Másik:
Lennének-e itt valakik, akik szívesen játszanának co-op játékokat, csak nincs kivel? Én szeretnék inkább ilyenféle multis játékokkal játszani szabadidőmben, csak nincs kivel. Pl ezt a Hesit-et is szívesen tolnám másokkal. Ha valaki esetleg megveszi, összeállhatnánk négyen és tolhatnánk előre megbeszélt időpontokban. Én 25 éves vagyok, hasonló korabeliekkel játszanék (az se baj, ha Szegedről, mert így akár sörözés is beleférne néha
). -
Más se tud steamen vásárolni, vagy csak nálam van megbolondulva?
-
csaba951
veterán
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Tulajdonképpen már a megjelenés óta kapható.
Assassin’s Creed III Deluxe Edition includes:
*Assassin’s Creed III Season Pass gives you access to all five upcoming downloadable content packs which are slated for release within six months after launch. Deluxe Edition owners will get exclusive early access to the first downloadable content pack.
* 4 bonus single-player missions, adding over an hour of additional gameplay.
* A collection of 25 tracks from the official Assassin’s Creed® III soundtrack (mp3 files).
* George Washington’s notebook (pdf file).
Steamen jelenleg nincs feltüntetve a Deluxe Edition tartalma a játék adatlapján. Pár hete még ott volt.

Ha sokalod az árát, akkor megbízható traderektől szerintem már most beszerezhető kb. 12000 - 13000 Ft-ért. 2013-ban Steam Summer Saleben borítékolható a -25% - -33%, Winter Saleben a -50% vagy -66%.
-
Jinxb1rd
addikt
Hát nem tudom, ezt a Cyrostasis-t szinte ingyen osztogatták (én nyertem egyet, illetve kettő elajándékoztam
), de régen nem élveztem ennyire egy fps játékot se. Nagyon jó a sztorija.Aki még tudja szerezze be.

-
csaba951
veterán
Mától ilyen is van: Sid Meier's Civilization V: Gold Edition; 39,99 €
Ne nagyon rohanjatok megvenni! Summer Saleben simán meg fogja kapni a -75%-ot. Amazonon talán még korábban is! -
AxBattler
félisten
-
mandin
senior tag
DotA2-őzni szeretnék pontosan, csak nem volt eddig aki küldjön meghívót

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nem. Lehet emailben is küldeni. Dota 2 a legegyszerűbb. Emailben küldesz neki Gift-ként, és már teljes értékű lesz az accountja...ennyi.
-
Psychonaut
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Unofficial gift.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nem mert most én is adtam neki egy serialt.

-
Psychonaut
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Na jó, de nem csak friendtől kaphat játékot?

-
mandin
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
De ha én 2 hét múlva akarok venni, de most akarok valakit felvenni barátnak?

-
mandin
senior tag
Sziasztok!
Újként regisztráltam a Steam-re, hogyan tudok barátokat hozzáadni? Azt írja, hogy vennem kell játékot, a free-t nem fogadják el. Van valami megoldás?
-
SityiSXT
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Kb. igy ertettem en is. Egy olyan "kvazikonzol" lesz igy, ami megtartja a PC-s tulajdonsagait is. De tulajdonkepp konzolos jegyeket vesz magara a Steambox, azaz nem fog kelleni erteni hozza igazabol.
-
cskamacska
addikt
válasz
SityiSXT
üzenetére
Nem. Arról van szó, hogy van a népességnek egy elég jelentős része akinek magas az egész mizéria(igen még az előre szerelt Microsoft alapú gép is
), na ezek körében őrületesen hódít a konzol és a tablet.(azaz a világ népessége hülyül
)Erre válaszul jelentetnének meg egy olyan mini PC-t, amit egyszerűen lehet használni akár a TV-re kötve és amellé elbújtatva is, kvázi konzolként, de közben a PC egyik legnagyobb erényét, a fejleszthetőséget nem sutba dobva. Egy panel alapú bővítési módon dolgoznak, amivel a panel ki-be tologatásával lehetne rém egyszerűen procit-grafkártyát(APU-t) és alaplapot cserélni, másik panelen meg mondjuk a RAM-SSD páros lenne cserélhető. A kisgép egy teljes értékű mini PC lenne, csak Steam-el előtelepítve.
-
SityiSXT
őstag
Ez azert valahol elorevetiti, mennyire plaftormban akar Gabe gondolkodni a Steamet illetoen. Szo van egy Steamboxrol Linux alapokon, aztan ha a Valve meglepi ezt is, gyakorlatilag konzol lesz a PC-bol (mar ami a felhasznaloi elmenyt es a feluletet illeti), nem?
-
danih
veterán
-
SityiSXT
őstag
Ezt most talaltam: A Steam jovoje Gabe szerint
Roviden:
- A Valve nem gyozi a jovahagyasi procedurat, igy egyfajta kozossegi moderaciot vezetne be (nem nekik kene vacakolniuk azzal, mi kerulhet ki, hanem a nep dontene; illetve nem nekik kene megirni a termekjellemzoket, hanem a felhasznalok irnak meg / alakitanak ki az egyes jatekok aruhazi oldalat (vagy mi a szosz))
- Lenne lehetoseg a felhasznaloknak sajat boltot nyitnia (hasonlo(?) modon, mint az Amazonnal)
- A GreenLight menne a kukaba -
csaba951
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
És ami kimaradt: Week Long Deals
-
Zirowe
nagyúr
válasz
genndy
üzenetére
Tehát most van a c:\program files (x86)\steam mappám, ami az alap, ott jelenleg egy játék sincs, míg a másik pedig a d:\steam\steamapps és ott vannak telepített játékok.
Akkor most a c:\-n lévő steam mappát átrakom a d:\-re és a d:\-n lévő steamapps mappát másoljam be a c:\-ről hozott azonos nevű mappájába és egy kezdeti morgást leszámítva minden jó lesz?
-
genndy
addikt
válasz
Zirowe
üzenetére
Ha az egész Steam könyvtáradat cakumpakk átrakod, működni fog az új helyen. Első indításkor szüttyög kicsit, amíg rendberakja magát. Ne törölj semmit, csak tedd át az új helyre.
Mentéseknek nem lesz bajuk. Ami a Steamen belülre ment, azt ugye átrakod, ami meg máshová, azt meg nem fogja zavarni hogy a játék máshonnan indul, menteni ugyanoda fog. Illetve most már sok játéknál ott a Steam Felhő, ami még egy plusz biztonsági pont. -
csaba951
veterán
válasz
kiskecske93
üzenetére
Esetleg nem kaptál Steam Trade bannt?
A Steam Profile lapodon tudod megnézni, jobb oldalon. Ott szokta kiírni, ahol felsorolja, hogy mivel szoktál játszani mostanában.Esetleg ez egy üres Steam fiók, amin nincs se vásárolt játék, se aktivált kulcs?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, steamen megadtam az alap könyvtár helyett egy másikat, utána fel tudtam telepíteni 3/4 játékot a másik mappába, a telepítés megkezdésekor megkérdezte hova menjen.
Most viszont már nem kérdezi meg többet, megy mindegyik az alapértelmezettbe. :S
Mi lehet a probléma?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
hááát.. kösz!

-
csaba951
veterán
válasz
kiskecske93
üzenetére
Múltkor volt valaki aki mindig kikapcsolta arra az időre amíg belépet steamgiftsre, utána pedig vissza kapcsolata. Nálad nincs valami hasonló? Nem szoktad ki be kapcsolgatni a Steam Guardot? Egyébként nálam (is) teljesen jól működik a trade. Lehet, hogy még tényleg nem telt le a 15 nap!

(#40403) Youri
Dehogy is! Karácsonyi vásárban (vagy pár héttel korábban) volt az Amazonon Batman AA+AC bundle akció. Na, akkor jelezték a vásárlók, hogy nem tudják belőle használni az AA-t. Akkor került ki az oldalra ez a szöveg. Szerintem már rég megcsinálták, csak elfelejtették leszedni ezt a tájékoztatót!
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition -75% 4,99 Euro
-
kiskecske93
csendes tag
Üdv! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok remélem sikerül választ kapnom rá. Van egy olyan problémám hogy nem tudok tradelni steamen azt a hibaüzenetet írja hogy 15 napig be kell hogy kapcsolva legyen a steam guard de már több mint 15 napja be van kapcsolva... valakinek valami ötlet esetleg??
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), na ezek körében őrületesen hódít a konzol és a tablet.(azaz a világ népessége hülyül

köszi azért a segítséget

eami