Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#10450) KubanitoS válasza DeFranco (#10448) üzenetére


KubanitoS
veterán

Az "ismerős hely" fogalma számomra képlékeny ebben az esetben. Én tutira nem adnám meg sehol és senkinek. A Paypal-ban sem bízom 100%-ban, de hát ez van, ezt kell szeretni. Na de részemről ennyi volt az OFF.

Egy kicsit visszatérve a Steamre, egy pár hete Team fortress 2 tárgyakat trédeltem el a The Elder Scrolls Skyrim játékért egy japán sráccal, akitől kaptam egy japán Skyrim változatot a tf2 cuccokért cserébe. Ez szép és jó, azonban a játék Japánban a december 8-án jelenik meg ezért én sem tudok játszani vele addig. Elég régen az accountomon volt már és idegesített ez a dolog, ezért komoly vitát folytattam a Steam Supporttal is, hogy "miezmár" hogy nem fogok tudni játszani, mert japán verzióm van, amikor én Magyarországon élek! Akármit írtam, lazán elhessegettek azzal, hogy ez van, nem tehetnek róla, ez a kiadó döntése és csak decemberben fogok tudni játszani. A múlt héten zárult le a vita. Morogva, de elfogadtam a döntést.

A játékot tudtam tegnap pre-loadolni, gondoltam miért ne? Ma látom, hogy a hírekben ki van írva, hogy megjelent a játék. Próba szerencse megpróbáltam elindítani és elindult. Most csöppet örül a fejem, de ez azért rávilágított, hogy a Steam Support-nál is csak (tudatlan) emberek dolgoznak. Mindenesetre érdekesnek találtam, hogy még ők sem tudják pontosan mi a helyzet a régiós játékokkal...

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.