Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7601) Jack@l válasza .tnm (#7593) üzenetére


Jack@l
veterán

Inkább dolgozzanak is rajta, mint idióta heti 3 toborzó videón pocsékolják a drága időt. Legalábbb összekapják magukat, mert érzik hogy pöppet égés volt a bemutató. Kellett is nekik ennyi... :)

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#7602) Malachi válasza Drenadar (#7600) üzenetére


Malachi
addikt

nem érnek rá. azért nem, mert volt egy december. aztán plusz pár hét. aztán abból a pár hétből tavasz lett, majd abból április közepe. és akkor azt mondták, hogy április/május.

nem érnek rá.

ne érts félre, nekem mindegy már, hogy mikor jön ki. de szerintem nem nyugodtak ennyi "halasztás" után, és ne is legyenek azok.

(#7603) Drenadar válasza Malachi (#7602) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

akkor totálisan nem érnek rá, mégsem hajtja őket semmi, mert a vége mindig az, hogy jó inkább nem egy összecsapott játékot akarunk. Igaz?

Meg én saját szemszögemből írtam hogy ráérnek, már egyáltalán nincs bennem a láz, hogy de jó lenne már nyomni és hogy akarom most azonnal... majd jön mikor jön :)

viszont csatlakozom azokhoz akik azt mondják, hogy már nagyon unalmas itt a fórumban a sírás...

(#7604) Malachi válasza Drenadar (#7603) üzenetére


Malachi
addikt

szerintem éppen, hogy a saját szemszögükből nem érnek rá, erre próbáltam itt célozgatni. ez volt sorban azt hiszem a negyedik halasztás a DFM-mel kapcsolatban. még egyszer, az ő szemszögükből nézve ez már nem jó, nem lehet jó. én fix, hogy hülyén érezném magam a helyükben. az a baj, hogy maguknak tettek keresztbe, mikor sorra új határidőket jelöltek ki, érted. mondták volna, hogy MAJD, de hát ez se lehet azért, ha az ember a legnagyobb crowdfoundig játékon dolgozik.

mire megjelenik, majd megtanulnak kommunikálni PR nyelven, az biztos. :)

(#7605) KO2


KO2
aktív tag

( Tudom [ azaz sejtem ] hogy ez nem lesz benne, de ) a V2 ben mikor ti egymást lövöldözitek, én békésen bányászgatom majd a sziklákat :D

A bányászás roppant monoton és unalmas dolog szokott lenni, de ennek ellenére engem mindig is vonzott. :K Igaz írták ( vagy mondták, nem emlékszem) hogy itt izgalmasabb lesz, majd meglátjuk.

54 slot :)

[ Szerkesztve ]

(#7606) Drenadar válasza Malachi (#7604) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

én pontosan értem hogy hogyan érted, de amíg a támogatók tetemes része nem lázad fel addig bocsánatot kérnek szépen megindokolják, és el van intézve részükről. Attól hogy kiadnak határidőket, pont a játékfejlesztésnél tudják hogy azok csak célok, a célokat meg nem mindig lehet elérni.

És ez ellen nem sokat tehetünk, én nem vagyok a lázadás híve :)

És persze igazad van, hogy ha felelősségteljesen gondolkoznának, bár nem ez a legjobb szó rá, akkor nagyon égne a pofájuk... de most itt nem erről van szó. Lehet, hogy határidők betartásban nagyon bénák, sőt rendezvények leszervezésében is csapnivalóak, de játékot azt tudnak fejleszteni.

Ha egy EA állna mögöttük, akkor nagy nagy hype-al már a második rész jönne ki, és be lenne már jelentve a 3. rész :D
Ha a Blizzard, akkor még be sem lenne jelentve az alap játék sem, és csak pár koncepciós rajz lenne róla :)

Én amit most nagyon szeretnék az több videó a hajókról :) ugyanúgy reklám, vagy esetleg sztori, vagy bármi...

(#7607) Drenadar válasza KO2 (#7605) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

juj de gonosz leszek most... lerombolom az illúzióképed... DFM modulban biztos nem lesz bányászat :D

(#7608) Malachi


Malachi
addikt

hm, nem megy az RSI homepage. meg akartam nézni, mennyi Alpha slot maradt, de nem jó.

(#7609) Yllgrim


Yllgrim
őstag

Nem tudom ez volt-e mar, Linus-ek csinaltak egy interjut CR-el.

A TEK-es fiuk is csinaltak egyet, meg jo hohy teljesen mast kerestem :)

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#7610) KO2 válasza Malachi (#7608) üzenetére


KO2
aktív tag

Most váltott 0-ra 2 perce, azért nem megy a honlap, gondolom, kiszedik a "reserve your alpha slot" gombot, meg a szövegeket a hajócsomagokból stb...

Vissza is jött, mostmár csak "Reserve your ship" feliratú gomb van, és a csomagokból kiszedték az alpha feliratot.

[ Szerkesztve ]

(#7611) Diopapa


Diopapa
addikt

Időközben egy alternatív idősíkban, ahol rendben megy az SC fejleszés, elfogyott az alfa slot... és megjelent az Arena Commander pass... :DD

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7612) Revolit válasza Diopapa (#7587) üzenetére


Revolit
senior tag

Na hát az a Time cikk... eddig se olvastam, de ezek után se fogom. Ez az index szintje volt, ennél jóval többet vártam egy ekkora nevű laptól... mondjuk hozzászólásokban szét is szedték a szerzőt :P

(#7613) vaakuum válasza Diopapa (#7567) üzenetére


vaakuum
addikt

Hiánypótló volt számomra :R
Az este letöltöttem, és megnéztem a setupot :Y .
Az első döbbenet, hogy mennyi funkció van benne. És feltételezem, hogy ennyi lesz az SC-ben is, tehát erősen barátkozni kell ezzel a játékkal.
Aztán elkezdtem bindelgetni az x52 funkcióit (egyenlőre direktben, nem a saját driverében), de a pinky-t nem ismeri a játék alapból, tehát a joy saját driverén keresztül kell majd a beállításokat csinálni.

Ami mondjuk már most is elgondolkodtató, az a glide opció implementálása már ebbe a régi játékba is, merthogy ugye itt úgy van, hogy lehet repülni olyan rásegítéssel, hogy a jármű arra megy, amerre kormányozzák (automatikusan kezeli a thrustereket), vagy manuálisan kell azokat működtetni, úgy viszont sokkal többféle repülési kunsztot meg lehet valósítani (pl. hátrafele repülés). Erre jó lesz a játék, hogy nagyjából összehaverkodjak ezzel a jelenséggel. És akár hogy agyaltam, hirtelen jobb megvalósítást én sem találtam volna erre. Mintha CR beszélt volna erről, de nem igazán értettem, hogyan lesz implementálva az SC-be.

Viszont az alap irányítási funkciókkal is éreztem azt, hogy a botkormánnyal nem is olyan egyszerű harcolni. Egérrel nekem is precízebben megy a dolog, bár lehet, hogy a joy érzékenységével még lehetne játszani, és a visszatérítő mechanika sem a legideálisabb. Az x52 rugós tengelyű-kúpos tányérú pozicionáló mechanikájának egy gyengesége (szerintem gyengesége): a kitérés mértékével ellentétes irányban változik a visszatérítő nyomaték, ami nekem nagyon furcsa. Én azt igényelném, hogy minél nagyobb a kitérítés, annál erősebben kell nyomni-húzni a kart, nem pedig azt, hogy "felkönnyül, ha kimozdítom, és pont a középső, a precíziós-finommozgású szakaszon a legnehezebb a mozgatása. Ettől nagyon darabossá válik nekem az egész. (eddig azt hittem, az[egyszerű rugó moddal, vagy erősebb rugóval jó lesz nekem], de rá kellett jönnöm, hogy ez nem feltétlenül igaz. [Úgy tűnik, ez a mod lenne az igazi, kompromisszumoktól mentes élmény, de gyakorlatilag a műanyag burok kivételével egy teljesen más mechanikát kellene belevarázsolni]
Az árát meg el sem merem képzelni.

Meg persze az is lényeges kérdés, hogy az SC űrhajóinak lesznek-e kitüntetett fordulási irányaik, amerre jobban kanyarodnak. Ha szimmetrikus a thruster elrendezés minden mozgási irányra (vagy ugye a mozgatható thrusterek, amik nem csak egy irányba működnek), és nincs légkör, akkor nem lenne indokolt majd ez a jelenség. Egyenlőre a Diaspórában sem tűnt fel, tehát ilyen szempontból jó a dolog, remélem ezt azért az SC-ben is megtartják.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#7614) Eyesis


Eyesis
őstag

Ti megkaptátok a hangárotokba a beígért türcsit meg azt a mobil izét? Nekem még mindig csak a februári auroram virít benne :(

Eyesis

(#7615) Diopapa válasza Eyesis (#7614) üzenetére


Diopapa
addikt

Még nem került bele.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7616) Diopapa


Diopapa
addikt

"DFM module release date is currently unconfirmed. Possibly this or next month at some point." :U

Ez most a mai hivatalos info.

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7617) Menthirist


Menthirist
veterán

Nem tudom, én bírom CR-t. Szerintem alapvetően inkább őt istenítik, mint ő istenítené magát, de nagyon lelkesen tud mesélni, az tény (ezzel nincs semmi gond). Annyira a PAX-ot sem éreztem kínosnak, bár én bele tudtam tekerni, mert már utólag láttam :) Tetszett amit láttam, bár azért nem dobtam el az agyam tőle (nem a dogfight rész miatt szoktam szeretni az ilyen játékokat).

A kommunikációval én speciel elégedett vagyok, érzésemre egész korrekten egyensúlyoznak a sok információ és a munka hátráltatása között, bár ezt persze nem könnyű így megmondani. A WH-s fickó stílusát nem bírom, de az infók azért hasznosak.

Szóval amikor befizettem egy Aurora LN-re, tudtam hogy még legalább egy-másfél évig alig fogok belőle látni valamit, és ennek tudatában fizettem be. A bizalmat megelőlegeztem, meglátjuk megszolgálják-e. Addig azért bennem legalábbis ügyesen tartják fenn a parazsat :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#7618) Szőrös  válasza Diopapa (#7616) üzenetére


Szőrös 
veterán

PAX-on is ezt mondták , mi ebben az újdonság ?

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7619) Diopapa válasza Szőrös  (#7618) üzenetére


Diopapa
addikt

RSI fórumon páran hangoztatják, hogy a héten megjelenik.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7620) szentvik válasza Diopapa (#7619) üzenetére


szentvik
tag

Túlteng egyesekben az optimizmus...

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#7621) Szőrös  válasza Diopapa (#7619) üzenetére


Szőrös 
veterán

Jaa , és ezt honnét a frászból szedik ? :D
Mondjuk egyre kevésbé szoktam olvasni a hiv. fórumot. Leginkább csak fan art részt nézegetem.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7622) Diopapa válasza Szőrös  (#7621) üzenetére


Diopapa
addikt

Azért linkeltem be, mert ez a szöveg a chatroll fejlécében van kint, szóval ez a hivatalos, ha már a nyamvadt weblapra nem bírnak semmit kiírni.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7623) Jack@l válasza Diopapa (#7619) üzenetére


Jack@l
veterán

A hét az gyakorlatilag a holnap :) (amúgy nem hiszem hogy a húsvét hétvégét a kóderek meg rendszergarázdák bent szeretnék tölteni és figyelni nehogy összeomoljon valami)

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#7624) Diopapa


Diopapa
addikt

Mindeközben a CIG-nél...

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7625) odorgg válasza Diopapa (#7624) üzenetére


odorgg
addikt

Ez hatalmas, lopom :DDD

Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg

(#7626) Djuree válasza Diopapa (#7624) üzenetére


Djuree
félisten

:DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#7627) Volfram42 válasza Drenadar (#7600) üzenetére


Volfram42
senior tag

Mondasz valamit. War Thunder-t is imádom, de mostanában ez is az egyik oka, hogy hanyagolom. Egy idő után nem kötnek le az arénaharcok. Sőt poén, de ha kijön a DFM akkor már majdnem ott tartanak, mint egy wot vagy wt. Érdekes.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#7628) Drenadar válasza Volfram42 (#7627) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

ugye? :D néha persze jól fog esni egy kis lövöldözés a siker élménye, de folyton lövöldözni az nem... és én... már a videóban is elszédültem, ahol az emberke össze vissza forog és keresi honnan lőnek rá... vagy csak béna volt? ha erről fog szólni a játék, akkor én a harcokat egy az egyben kihagyom... :)

(#7629) Diopapa


Diopapa
addikt

MMORPG.COM CR interjúja.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7630) Szőrös  válasza Drenadar (#7628) üzenetére


Szőrös 
veterán

No de azért a zűrben nem csak harcolni lehet , hanem csak úgy élvezetből repkedni , utazni , árút szállítani meg arra alkalmas ruhában roncsokat kutatni.
Szóval elég sok időt el lehet ott tölteni és ezeknek a tesztelésére is jó a DFM mert azért a hajók eléggé eltérnek FM/DM ( flight model , damage modell ) szempontból . :)
Én elhiszem hogy téged ez nem izgat annyira de a játék jelentős részét teheti ki igen sok embernek szóval teszteljék csak amennyire csak lehet. ;)

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7631) Diopapa


Diopapa
addikt

More solar systems as the 100+ billions systems of Elite Dangerous to explore. Érdekes szavazás. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7632) szentvik válasza Diopapa (#7631) üzenetére


szentvik
tag

Eléggé értelmetletn dolognak tartom...100 rendszert bejárni is marha hosszú idő, ha nem csak körberohanni akarok az univerzumban...ennyinek totál semmi haszna...sztem

Na olvasva a kommenteket azért örülök, hogy a nagy többség a 'Quality over quantity'-t irja :)

[ Szerkesztve ]

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#7633) Malibutomi


Malibutomi
nagyúr

Egyetértek, semmi értelme. Negyedét sem járja be az ember, és egy mmo-ban az lenne a lényeg hogy talalkozz is néha más játékosokkal.

(#7634) Diopapa válasza Malibutomi (#7633) üzenetére


Diopapa
addikt

Frontierben sem ment kb senkit néhány száz naprendszerrel arrébb (főleg mert tönkrementek az alkatrészek :D) de az elvi lehetőség megvolt.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7635) Drenadar


Drenadar
Topikgazda

És ha arra építenek a fejlesztők hogy ne mindenki ugyanott legyen? ne az legyen mint pl a wowban hogy mindenki ugyanabban 2 városban fordul meg? sztem arra gondoltak minél nagyobb a rendelkezésre álló tér annál komfortosabb lesz és annál nagyobb a választék a felfedezőknek merre indulnak el...

(#7636) szentvik válasza Drenadar (#7635) üzenetére


szentvik
tag

Én felfedezősdit játszani mindenképp szeretnék (óóó csak találnék egy jump point-ot egy új rendszerhez :D ). De pont emiatt nem biztos hogy örülnék, ha a kezdés után több 100 rendszeren kéne átmennem, csak h elérjek az ismert univerzum peremére...

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#7637) KO2 válasza Malibutomi (#7633) üzenetére


KO2
aktív tag

"Negyedét sem járja be az ember, és egy mmo-ban az lenne a lényeg hogy talalkozz is néha más játékosokkal."

:DDD

Ez jó. 2 hónap repkedés után, végre találkoznánk valakivel (én és a barátom Wilson a pót pilóta sisak).
Nagy lenne a boldogság.

Időnként megjelenne egy cikk hogy: "A legnagyobb csoport már elérte a 4 főt! " :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7638) Diopapa válasza szentvik (#7636) üzenetére


Diopapa
addikt

Akkor nem teljesen értem hogyan képzeled a felfedezést. Amerikát sem úgy fedezték fel, hogy spanyolhonból áthajóztak Portoba...

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7639) szentvik válasza Diopapa (#7638) üzenetére


szentvik
tag

Úgy hogy mondjuk 10 rendszeren való áthaladás után ott vagyok az ismert világ szélén, nem pedig több 100 után. Nyilván el kell odáig jutni csak az nem mind1, hogy mennyi időt vesz ez igénybe. Meg nem is csak végig száguldanék a jump point-ok közt, hanem akkor már csak körül néznék az egyes rendszerekben.

[ Szerkesztve ]

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#7640) Szőrös  válasza szentvik (#7639) üzenetére


Szőrös 
veterán

A felfedezés itt nem csak az ismeretlen világokra érvényes. UEE területen belül is lesz mit felfedezni szóval nem csak az a lényeges szempont hogy mennyi rendszerből áll a galaxis hanem az is hogy maguk a rendszerek mekkorák.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7641) .LnB


.LnB
titán

Bocs, hogy bekommentelek a nagy "felfedezős" eszmefuttatásotok közé? De azt akarom kérdezni, hogy DFM modul megjelenésével kapcsolatban van valami infó az optimalizációról? Szóval megpróbálják optimalizáltan kiadni, vagy az egy késöbbi dolog lesz? Mert lehet örülünk majd, hogy kijött a DFM csak 5fps-el nem lesz olyan nagy móka (már akinek persze).

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#7642) Drenadar válasza Szőrös  (#7640) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

és gyerekek! mi van azzal az örök igazsággal, hogy az űr végtelen? :)

nem hogy inkább örülnétek hogy nem egy olyan világ lesz mint a star wars mmoban hogy van vagy 6 naprendszer egy naprendszerben 3 bolygó oszt az legyen elég.

(#7643) Diopapa válasza .LnB (#7641) üzenetére


Diopapa
addikt

Erről semmi hír. i7 Extreme-el meg GTX Titannal jól futott a PAX-on.. :DDD

@szentvik: Ezt is megértem, valaki egy MMO kapcsán azt hangoztatja, hogy legyen a bejárható terület kicsi... Nem semmi..

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7644) Szőrös  válasza Drenadar (#7642) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nekem nincs bajom a meglévő rendszerek számával. Én inkább annak örülnék hogy a meglévők legyenek kidolgozottak és első körben - mint ahogy tervezik is - ott használják fel a pg-t pl aszteroidák létrehozásához amik nem fix helyen vannak .

.LnB : nem hiszem hogy teljesen optimalizált lesz , azt mondta CR is hogy ez folyamatosan megy majd a visszajelzések alapján.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7645) Revolit válasza Diopapa (#7643) üzenetére


Revolit
senior tag

A-ha... oo-ké. Megy is az autó a zaciba, jön a DFM!!! :DDD
Amúgy én ilyen i5 + 280x kombóban gondolkozok majd valamikor az év második felében. Ezen azért csak eldöcög majd :F Bár nem vagyok képben a jelenlegi hardver kínálattal, lehet nVidia vonalon is érdemes majd szétnézni?

(#7646) szentvik válasza Diopapa (#7643) üzenetére


szentvik
tag

Hát nekem semmi bajom nem lesz azzal ha az elején egy vissazfogottabb méretűvel startolunk el, aztán idővel mi tágitjuk a határokat.
Bár nem is vagyok egy nagy MMO-expert (sőt...) szóval lehet hogy csak a tudatlanság beszél belőlem :DDD

Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...

(#7647) Diopapa válasza Revolit (#7645) üzenetére


Diopapa
addikt

Hát, nagyon remélem, hogy jól fog menni azon mert nekem is olyan van. :DDD

@all:

Galaktikus útmutató: Ellis rendszer. Köszönjük Starcos! :C

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#7648) .LnB válasza Revolit (#7645) üzenetére


.LnB
titán

Bazdki azért azon csak el fog menni. Nézd meg az én configom. Azzal sincs manapság bajom. Bár az a trükköm, hogy kicsi monitor+ kicsi natív felbontás. :D

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#7649) vaakuum válasza szentvik (#7639) üzenetére


vaakuum
addikt

Definíció szerűen mit tekinthetünk ismert világnak? Ahol még elárulják, hol van a jump-point?

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#7650) Revolit válasza .LnB (#7648) üzenetére


Revolit
senior tag

Na jó, mondjuk én azért úgy értettem, hogy full HD-ban közel max felbontáson. Maximalista vagyok :))
Meg OR-rel akarom majd tolni, nem tudom az mennyire dobja meg követelményeket. Jelenleg egy i3 van Ati 6850-es videó karival, azért ez eléggé a középkategória alja volt már ~3 éve is amikor vettem, és nekem is elég szépen fut még minden, hangár modul is többé kevésbé, ha nem akarok mindent maxra húzni :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.