Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz Malachi #7450 üzenetére
Bolygó egy genya nagy gömb, jó nagy textúrával, 10 évvel ezelőtt is tudtak ilyet csinálni. (nem etttől kell elájulni)
Ami aggaszt kicsit, hogy a meteoritok elég gagyinak hatnak.[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Malachi
addikt
szerintem majdnem az összes űrszimet kipróbáltam, de nem volt olyan, amiben a teljes légkör élethűen volt ábrázolva (felhők, ciklonrendszerek, légkör halo) a felszíni formákkal együtt (hegységek, síkságok, stb.).
nem érdekel, ha csak egy gömb, akkor is kegyetlenül jól fest és számomra az dobja a legtöbbet jelenleg az egészen. mint egy űrfotó, kb.
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #7454 üzenetére
X3-aknál kb így néztek ki a bolygók az űrből.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Szőrös
veterán
Mondjuk édes mindegy hogy hol hogyan néz(ett) ki.
Itt ez elég klassz , ennél rosszabb ne is legyen egyik bolygómegjelenítés se.
Ebben szerintem megegyezhetünk.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Malachi
addikt
válasz Diopapa #7455 üzenetére
itt egy gameplay - ez olyan, amiről jack@l beszélt. egy gömb ráfeszítve valami textúra.
nekem a DFM-es ezerszer jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #7458 üzenetére
Nekem igazából teljesen mindegy, jelen fázisban, hogy hogyan néz ki a skybox, de amiről te beszélsz, ott szvsz csak az számít, milyen "messze" van a bolygó.
Pl:
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Viper26
nagyúr
Eléggé aggasztó hogy a többi modulról érdemben nem esett szó, csak nehogy még ott se tartsanak vele mint a DFM-mel...pedig állítólag párhuzamosan vannak fejlesztve.
A bemutatóból meg sokminden lejött, csak épp a hozzáértés, és a profizmus nem, ami azért nem ártana egy ekkora projektnél.
Azt meg hagyjuk is, hogy az Elite-en dolgozó csapat hol tart az SC-hez képest a rendelkezésre álló erőforrások / emberek szinte töredékével...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Malachi
addikt
válasz Viper26 #7460 üzenetére
az Elite jelen állapotában minden szempontból durván álleejtős. a dokkolós videó.. csak csorgott a nyálam. összességében simán gondolhatja bárki, hogy sokkal jobban állnak és biztatóbb az egész, mert nem vállaltak sokat, de azt maradéktalanul hozzák, nagyon szépen. hát, ez van.
-
KO2
aktív tag
Nem mindegy mi van a háttérben. Ha az EVE ben kicserélnénk a grafikát, és csak azt, űűűűűűberfaszára, de tényleg, akkor mindenki azt imádná, hogy hűűűűűűűűűűűű, deklassz, bezzeg az SC. Közben meg az SC lényege, számítási rendszere, fizikája, sokkal összetettebb játék.
Lehet hogy az X szép de azért lássuk már be hogy primitívebb.
[ Szerkesztve ]
-
babuttila
csendes tag
hát erre még bőven kell várni de valljuk be hogy érdemes lesz kivárni a hangáros részen viszont szem orgazmusom volt
star-citizen.hu
-
Szőrös
veterán
válasz Viper26 #7468 üzenetére
Nincs egál mert az a sok évnyi fejlesztés és tapasztalat rengeteget jelent de igazából kurvára leszarom .
Azt is meg fogom venni mint ahogy ezt is megvettem.
Mindkét játék tetszik és szemernyi kétségem sincs afelől hogy mind a kettő baromi jó lesz.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Malachi
addikt
válasz Drenadar #7471 üzenetére
különben marha érdekes, nagyon foglalkoztat, hogy mi lesz majd a vége. hogy milyen érzés lesz, mikor eljutunk odáig, hogy "kész, kész a persistent universe, beülhetek a hajómba és mehetek, ahova akarok."
soha, semmire nem vártam még ennyit, mint erre a cuccra (ja de a HL3-at régebben várom, de ott nincs folyton mézesmadzag) és tökre érdekes lesz, hogy mire eljutunk a megjelenésig - most már azt mondom, a fene tudja mikor - ugyanígy érdekel-e majd a téma, mint most. ki tudja mi lesz, lehet család, lehet gyerek, akármi.
meglátjuk.
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #7471 üzenetére
Nem, maximum cinikus vagyok. Nagyon várom, de kezdenek kétségeim lenni. Nézd meg, CR nem akart bugos izét kiadni decemberben, erre kért pax-ig időt. Most ott tartunk, hogy maybe májusban. Amit itt dícsértek, a mozgás (mocap nem nagy cucc manapság), jó lett a hangár (pbr, köszi Crytek) és a map, skybox (köszi Foundry 42). Szóval baromira érdekelne, hogy mi a fenét csinál a két usa stúdió? Mert a kandaiak hegesztik a weblapot és a backandet, az SQ42 készül, az Idris készül, pár map elkészült, ezeket az angolok csinálják, a zenét, modelleket mexikóiak, a hangárhoz lassan egy hónapja nincs új build, a PAX-on pedig egy szó sem volt pl az energiaelosztásról, az AI-ről, a hálózati része nem működött stb. Szóval kérdem én, mi a folyik Gyöngyösön?
-
Diopapa
addikt
Ok, bevallom csak irigykedek. Én sokkal kevesebb piát kapok a melóhelyen :/ A héten is csak 1 üveg skót whiskey jött össze meg egy doboz bombon izé :/
-
addikt
válasz Diopapa #7473 üzenetére
backend-et, hidd el, az se kis meló, még akkor is ha valszeg majdnem az összes kifagyásnak az volt az oka mostani bemutatóban is.
számomra két dolog biztos:
1, nagyon jól fog kinézni
2, késni fognak
(+1 akárhogyan is fogják folytatni, akármikor és fognak megjelenni a modulok, akármilyen állapotban is, rohadt nagy visszhangja lesz -- itt is)[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
vaakuum
addikt
Asszem nekem is meglepetés volt ez a bemutató színvonal, de végül is most nem bosszankodom miatta...adódott erre más.
Legalább nem zavar annyira, hogy már megint nem lesz normális monitorom
Viszont nem tudom, CR mivel irányított, de eléggé "szögletesnek" tűnt a hajó mozgása az irányváltásoknál.
Ha ez kontroller volt, akkor nekem kelleni fog a joy nagyon..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Drenadar
Topikgazda
nekem még egy valami biztos...
eddig mindegyik "rendezvényük" borzalmas volt. Rengeteg technikai probléma, rossz szervezés, nincs B terv... valami rendezvényszervező cég felkarolhatná őket, meg elmehetnének megnézni más rendezvényt hogy is néz ki egy olyan ahol bemutatnak valami újat
-
Diopapa
addikt
-
Szőrös
veterán
És pont a backend lényegi működéséből nem láttunk semmit.
Mert az hogy lan-on megy az egy dolog de hogy ha rászabadul több ezer user...na az a nagy kérdés hogy akkor mi lesz, mennyire kalapálták össze a multi-instance részét.vaakuum : gamepad-el nyomta azért ilyen béna a mozgás.
MuldR :
E : D-nek van multi része bár tény hogy alapvetően nem mmo-nak készül mint SC ( ami meg nem hagyományos mmo lesz ).
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
addikt
de egyelőre az az egyetlen része az SC-nek, amit tényleg nulláról írtak, mert ugye ott teljesen kukázták a cryengine-es megoldást. minden másnál, csak fork-olták, bővítették a cryengine-es funkcionalitást, illetve asset-eket gyártottak/gyártattak meg animációkat.
de igen jobban örültem volna, ha online ment volna a demo úgy, hogy van egy-két kanadai meg angol is a játékban. (sztem ez is volt a terv, de nem került demózható állapotba PAX-re a backend)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Jack@l
veterán
válasz Diopapa #7473 üzenetére
A pénz már megvan, innentől nem sürgős, nem értem mi a gondod...
Amúgy +1, ezen a bemutatón aztán rohadtul nem látni mit csináltak 1 éven keresztül.[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Volfram42
senior tag
Nekem tetszett amit láttam, nem számítottam többre. Az se baj, ha csak 2017-re jön ki. Ismerve a jelenlegi helyzeteket addigra úgy is lesz valami más amit majd várunk. Sőt van nem egy olyan embert ismerek aki szerintem inkább csak várni szeret és a hype hullámot meglovagolva álmodozni, hogy milyen is lesz. Amikor meg kijön a játék akkor már nem is érdekes így gyorsan keres egy újat amire megint remeghet. Én kicsit örülök is, hogy késik. Így is alig van időm játszani, és azt is meg kell osztanom. Mióta kijött az elder scrolls online nem is war thundereztem, pedig ki szerettem volna maxolni a mig-15-öt, mert fejlesztések nélkül nem az igazi. Szóval így is két játék között kéne megosztanom a kevés szabadidőmet. Egy haramadik nem tenne jót. Az asszony meg agyon is verne, hogy elhanyagolom. Hozzáteszem jogosan tenné.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
CSiPet2
tag
Én is eljutottam a bemutató megnézéséig és nagyjából azt hozta amire számítottam. Személy szerint, egy hetet tippeltem megjelenésre pax után, ez úgy fest kicsit optimista volt, de látva a fennálló problémákat, az a május eleje így már nem meglepő.
Mondjuk az azért egy kicsit megnyugtató, hogy a hajómodellekkel legalább szépen haladnak, ha már 3 típus most azonnal repülhető lesz. Úgy fest tényleg a netcode-dal szenvednek nagyon... Ez elég biztató, mert ha azt kikupálják, akkor elég gyorsan tud majd jönni a v2 meg a v3 (Idris már mióta készül), tippre mindkettő még idén.
Bevallom, én inkább a persistent universe modulban látom a nagy csúszási lehetőséget, látva a jelenlegi ütemet, a tényleges megjelenést úgy jövő év végére vagy 2016 elejére tippelném. Sajnos addig biztos sokaknak elfogy a türelmük, ami elég gond, mert ebből még tényleg egy kiemelkedő játék is lehet, de nem komoly játékosbázis nélkül. -
Peat;)
veterán
Én azt látom most is a honlapjukon hogy lesz benne multi...
Az Elite és SC közötti különbség nekem úgy tűnik, mint egy Forza szintű játék vs komoly PC-s szimulátor közötti különbözet. Én az a fajta vagyok akinek a kevesebb néha több, mert könnyebben szórakoztat, így valószínű Elite lesz a befutó nálam.
-
szentvik
tag
Még az indexen is erről van szó
[link]Mondjuk azért ez a rész elég optimista: "amikor idén megjelenik"
Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...
-
SKyle
tag
Tisztel Liberum Arbitrium,
Jelentkezést nyújtottam be a szervezetetekbe SipTomi polgárként, kérem fogadjátok el a kérelmemet!They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
k4rL^
senior tag
Van kint egy user videó, a Logitech PAX East boothjában ki van téve a Star Citizen.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
ez a figura már kb. tudja, hogy kell joystickot használni. de így ránézésre nem lesz könnyű! aminek én nagyon örülök.
-
nagyúr
Üdv. Húderégjártamerre. Merre halad a projekt, 5 év múlva már játszható lesz?
-
Malibutomi
nagyúr
Király HD képek a dogfightból: [link]
Background material -
KO2
aktív tag
válasz Malibutomi #7499 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.