Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6389) (ÉN)közPONT válasza looser (#6386) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Ajjjj köszönömszépen előre is !!!!!! :R :R :R

A Fözdefesztre is kéne írnom vmit:) apropó ott összefuthatna a társaság.

A sör és én .

Az első sör amit én ittam kb olyan 87-88ban azt köbányainak hívták , olyan volt amiennek mondták , a munkásosztály itala , köbányáról vala egyenest a sörgyárból onnan is a kádakból , minőségről szó se essék ,az ebben a kategóriában most sem érték, a célra megfelel mint búfelejtő és asztali gond elűző vagy épp problémák forrásának teremtő ;] .

Miután felszabadultunk úgy 88 ban és megnyíltak a határok vele jöttek az osztrákok, sok Gut, Besser ,Gösser képében és ezzel a lendülettel a hétvégi normaszámom nőt több mint 1 el , néha elérte már a kettőt , esetenként a 3 at ,de a 3 tól fejreálltam néha és úgyéreztem mintha béna lennék vagy csak részeg ? A 90 es években végleg leomlottak a falak ezzel beköszöntött a kapitalizmus és vele jöttek a sörhadak , mindenféle külföldi és hazánkból feltámadt márkák amik a hozzám hasonlatos emberfiát a fogyasztásra sarkalták , így egy idő után a normaszámom is emelkedett akár a hétvégi hangulatom , ha a tetőpontját elérte plusz 1 üveg vagy korsó volt hozzá a mérce , itt megjegyezm ez a szám volt minimum 2 vagy 3 , de néha 4 is bár ez útóbbit néha már bánom :) , mert emlékeim szerint ezzel járt néha vad főfájás is . Ahogy teltek az évek a 6os pakk is realizálódott amit valahol megértek , mert ugye nem valami kényelmes dolog a szaladozás sör után jobbra meg balra , kényelmesebb helyben ülve vedelni és nem futásközben mint vmi balga , aminek a vége csak egy rettenetes boa vagy egy nemvárt róka , jódolog az állattartás akár a lángosevés ,de ha azt kérdezik tőled ,hogy HÁNY-AT? ....mire te Hányat? akkor okosember válasza SE-hányat ,mert van a családban már 1 állat és itt magamra mutatok , erre a lángossütő válasza heyy piások haggyatok...menjetek a fenébe az én rókám friss őőőő lángosom és mindent csinál veled ,de nem HÁNYAT !
Ezek olyan tapasztalatok amiket újramegélni vétek akár a szigeti grillkolbászt nem épp frissen enni , és állott sopronig mászokkal azt még tetézni , ennek a vége csak 1 lehet , azt is egy odvas fa tövébe kell tenni és nem az ablakba vagy ami még rosszabb a szomszéd sátrába :C .
Az első belgát 96 ban ittam kb ....mikor én a balga kitévedtem a sok belga közé , és néztem mint ábel a rengetegre ,de nemcsak a piroslámpás negyedre és a csudinagy dekoltázsokra , hanem a sokféle sörmárkákra és én balga rákérdezek egy márkára ,és erre a belga röhög ,hogy fiam pubi te marha az olyan nálunk mint nálad a lóbányai és ha iszol belőle attól mászol fel a falra.
(Amstel) ...

Manapság néha a boltokat járom , sört sörrel próbálok a mértékszám nálam a kettő vagy esetleg a három per alaklom , így megmarad az alkatom ami így nem látszik épp nagy sörivónak . Néha azért tévelyedek ennek példája a Budget sör melyel vesekövet oldani lehet , mert ez másra sem jó maximum mint még kocsiba zsíroldó lehet használható.

A jövőbeni tervek ....ettől kicsit félek ...két dolog van a fejemben...vásárlás eb.y en melytől félek ,hogy jódrága lesz és a végeredmény is kétes.A másik dolog enyhén szólva is veszélyes .....teszt az űrhajós sörökről mint Geibelhof és tsai , a világ legnagyobb sör címszó alatt futó átb...sai , mert ezek minden csak nem sör, talán ipari dobozos szénsavas gépzsíroldók ? vagy passzív emberi születés szabályozók? mert ezektől hosszútávon lehet kapni rákot és még minden mást is ami benne van az ABC ben és kevéssé tesz jót az emésztésnek. Ezért is fontolgatom eme tesztet , mert ennek értelme egyenes számban van a nullával vagy ahoz közeli értéket mutat ,és valami azt súgja ettől minden leszek ( rügyezett virág ,fű,fa , csernobily uborka ) csak nem mozgékonyabb .

Ezzel most zárom soraimat és átadom a helyet nagyrabecsült kollégáimnak , hogy írjatok tesztet még sok sörröl és egyvalamit ne feledjetek , sört sörrel inni a remek ! :C :DDD

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.