Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [HThomas:] Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [bitpork:] Fogyasztásra ítélve
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 tavaszi fórum peca
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
looser
addikt
Hát igen. A szívem fájdul meg. A technika és az alapanyag adott. Oké, nylván egy ilyen, napi millió litert forgalmazó cégnek a receptváltás öngyilkosság lenne, de akkor meghagyhatnák és csinálhatnának valami újat. Mint. pld a tavalyi Dreher feszten a speciál félbarna. Szerintem egész jó volt.
Közben eszembe jutott még egy, a Ferdinánd Sedm Kulí, szerintem jó kis sör, az étteremben ez, a világos és a barna van csapon. A mellette lévő hospodát pedig megszűntették, ha jól láttam. Néhány hónapja betértünk enni-inni egy baráttal, akkor láttam. Sajnálom, jó hely volt. De mondjuk háromszáz méterre ott a Hopfanatic :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...