Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Sokan azért panaszkodnak hogy mennyire lassú meg hibás az Android TV, te meg még rontanál rajta torrentezéssel?
"azért nem éjjel nappal töltögetést kell elképzelni"
Akkor meg minek erőltetni a letöltést rajta? Szerintem ha csak heti 1-2 filmről van szó, az nem hinném hogy nagy probléma pendrive-on átmásolni és arról nézni. -
Márky
tag
válasz szaszapi #49696 üzenetére
Ugyanez a problémám nekem is az XG9505-el, fórumokat olvasva ezek ilyenek...
sajnos nem távirányítós led szalagot vettem, mert akkor azzal ki tudnám kapcsolni a led fényt, így marad a kábel kihuzas. Tettem egy usb toldót a tv usb-je és a led usb közé, kihuztam a kábelt előre és így "kényelmesen" tudom aramtalanitani.
-
mexel
veterán
Nem akarom elkiabálni, de én semi gondot nem láttam android szinten a tv-vel. ( persze nem is játszani meg egyebeket akartam, csupán tv-ként használják a tv-t plusz kodi és pár online addon. + Youtube.
nem vettem észre semmi olyan anomáliát amiért szidni kellene a tv-t ( az más hogy pl bosszant hogy nincs timeshift, vagy afr de ez más kérdés)
Most próbából megnéztem, hogy 2 torrent jön le egy ssd-re és nem akadozik így sem. ( még) -
pinnacle
nagyúr
Milyen ajánlott, távirányítós led szalag van? Én is gondolkodtam, hogy beteszek valami lámpát a TV mögé, persze lehet a led jobb megoldás. Remélhetőleg nem fog elválni a TV-től.
Nem tudom ezek az Androidos TV-k mit ügyködnek kikapcsolt állapotban. Tavaly nekem is voltak ilyen TV-im, és láttam, hogy a rádugott pendrive ledje villog.[ Szerkesztve ]
-
Márky
tag
válasz pinnacle #49704 üzenetére
Nem akartam megvárni, amíg Kínából ideér a cucc és még karácsony előtt fel akartam rakni, így gyors Google után, ahol volt raktáron és még nyitva voltak vasárnap (dec 22) egy helyet találtam, az a polusban lévő ledvilag nevű bolt volt.
Ott vettem egy 2meteres meleg fehér szalagot. Rgbt akartam első körben, de az a netes raktár készletük ellenére mégsem volt raktáron, így lett ez a meleg fehér. (hozzáteszem, hogy kb kétszeres áron vettem, mintha ebayről vettem volna, de hát, aki türelmetlen, az fizessen )
A rajta lévő ragasztó csík nem sokáig bírja, javaslom, hogy valami normális kétoldalú ragasztóval rakd fel rögtön.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Gondolom akkor ezt kellett volna inkább venni a távirányító miatt. Látom ebből van választék. Lehet nem hülyeség ez a Philips Ambilight. Régebben is ajánlották, lámpát TV mögé, csak mindig világosban néztük, így felesleges volt. Viszont tényleg más sötétben nézni, de azért jó valami háttérfény.
[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
válasz pinnacle #49704 üzenetére
A régi Samsungon lévő ledemet mikor áttettem, nekem is villogott, mivel csak 0,9A az USB, így olyan ledet rendeltem ami kevesebbet eszik,igaz a fényereje is kisebb. A villogás megszűnt, csak a felvillanás nem! Majd megoldom... Ettől függetlenül a tv nagyon jó, színek kalibráltatás után nagyon rendben vannak!
-
mexel
veterán
Köszi, marad a pc-n torrent és onnan másolás ha a tv nem bírja, és valószínűleg nem is erőltetem ha azt mondjátok hogy kevés hozzá a vas. ( úgy gondoltam legalább tud annyit mint egy kb 7-12 ezer ft-os box)
Nem akarok plusz eszközöket beiktatni, egyelőre felesleges. Csak egy ötlet volt hogy a tv-ről menjen, ha nem jó marad az eddigi módszer ami évekl óta bevált. Miondössze annyit egyszerűsített olna hogy az egyik usb hosszabbítóból nem kellett volna pár percre átdugni a másik usb hosszabbítóba az ssd-t -
Márky
tag
-
alemma
csendes tag
Sziasztok! Van egy KDL-48W585B típusú Sony TVje anyosnak. A netflix alkalmazáson sehogy sem sikerül beallitanom h a menü magyar legyen. Az elején még magyarul írja ki h bejelentkezes de utána a belső menü angol mindenhol. A TV magyar nyelvre van állítva és a netflix is (Samsung TVn bejelentkezes után magyar minden.) tudnátok segíteni mit kell tennem? Köszi előre is!
-
Buckey
őstag
válasz pinnacle #49706 üzenetére
Bocs, hogy bele vau, de ezt régebben ( [link] , [link] ) már kifejtettem, de lehet, hogy rosszul, és a mai mérnökök már tudnak valamit.
Én nem terhelném meg ennyire az USB portokat, és mivel a TV gyári állapotban nem kapcsol ki (de van rá megoldás ), így nem sok értelme van állandóan az USB-be dugva hagyni, kivéve, akit nem zavar, hogy néha bekapcsol pár másodpercre. A távirányító jó megoldás, de akkor már külön tápegységről is mehetne a hálózatról és a TV sem lenne feleslegesen terhelve.[ Szerkesztve ]
-
Necro_Ramone
tag
Sziasztok,
Vettem egy KD-55XF7077-et (MM kiállítási darab, 143k) a VA + direct led miatt. Tök jó a képe, viszont nem igazán találom hogy lehetne erre alkalmazásokat telepíteni. Nincs rá lehetőség vagy vak vagyok? (kézikönyv, beépített kézikönyv, google első oldala nem segített.
Köszi!
-
junior11
veterán
válasz Necro_Ramone #49717 üzenetére
Ha jól rémlik az XF70 nem androidos, erre szerintem nem lehet telepíteni. De ha tévedek, majd kijavítanak.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
szasza0608
csendes tag
Szia!
Mit leveleztél a supporttal ez miatt? Mert nekem 5ből 5 film állt meg a gyári lejátszóval kb 45 perc után. Sem a gyári visszaállítás, sem a más film és más hdd nem segített. (VLC viszi, de nagyon ritkán néha egy pillanatra mintha megakadna. Csak mozgás közben látszik) Most én is válaszoltam egy email formájában a supportnak, de azt nem köszönik meg. Erre a tanácsra választoltam: "Kérjük, hogy a hiba elhárítása érdekében próbálja meg formázni FAT32-be a fájlokat, majd próbálja ismét azok lejátszását!" Azt írják, hogy a FÁJLT formázzam FAT32-be. (Gondolom a hdd-re gondolt, de max 4GB-ot kezel a FAT32 ha jól olvastam. 4k TV-nek életszerű a 4 GB-os film.) -
moka1977
csendes tag
Korábban már kérdeztem a sony kd43xe8096 tvmről, a Firmware vásárlásnál v6.6050, a tvn belül azt mondja nincs új frissítés lehetőség, de a sony weblapján v6.6545. mivel tud ez többet mint a korábbi? Van értelme frissíteni? Ugyanakkor érdekelne még az is hogy ezen android 7-s verzió van, itt van valami váltás amire érdemes frissíteni? Olvastam fentebb hogy van egy Transmission nevű progi, ezt a tvre kell rátenni gondolom. De ebből melyik a jó? google playen sok verzió van. Ez a progi miket is csinál? Mit érdemes még feltenni a tvre?
-
Joshi
titán
válasz moka1977 #49721 üzenetére
Ne keverjük a szezont a fa... Lassan egy év távlatában kijelenthető, hogy nem hogy érdemes hanem kötelező felrakni az Android 8 Oreo frissítést. Itt megtalálod a telepítés menetét. Már előre szólok, hogy a pendriveot FAT32-re formázd.
A transmission az egy torrentkliens, olyan mint PC-re a Utorrent stb. Ezt nem kell felrakni sőt. Szerintem te valamit félreértettél a fórumos hozzászólásokban.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Miben merül ki az hogy kötelező? Milyen látványos javulást hoz? ( nekem kicsit lassabbnak tűnik mint a 7 volt.
Más: a Netflix app starter app-ot használtam arra hogy a kodit indítsa, de most azt írja hogy
" a funkció nem érhető el mert az Alkalmazások le vannak tiltva"Ezt nem tudja valaki miért írja? Végignéztem mindent de nem találom a megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
A netflix gombra találtam megoldást, egy másik app, a Button Mapper lesz a befutó.
-
Joshi
titán
A legtöbb tulaj pozitív véleménnyel van az Oreo-ról ahogy én is. Nekem az Xf8505 és A1 tévémen csak előnyt jelentett. Persze még most sem tökéletes, de jobb mint volt. Állítólag a 9-es és 10-es lenne a jó megoldás, de azt valószínű már nem kapják meg a régebbi készülékek.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz szasza0608 #49719 üzenetére
Hali,
a gyári lejátszó nekem sem vitte a filmeket. Xvid, divx, mkv, avi, stb...
Fagyott, megállt úgy volt fos ahogy van.
En is írtam a supportnak, hogy mondjanak megoldást de a tanács az volt, hogy töltsek le alternatív lejátszót. Pl. Vlc player.
Azzal nem foglalkoztak, hogy nekem semmilyen más progira nincsen szükségem, oldják meg úgy úgy hogy az alap lejátszó vigye a filmeket.
Erre nem reagáltak, ahogyan arra sem, ahogyan kifejettem hogy egy kurva jó tv-t agyonbasznak egy szar rendszerrel.
Egyébként az új frissítéssel nekem nincsen változás. Minden olyan gyors mint volt.
A 8-ra történő váltás viszont folyamatosságot, akadasmentesseget és gördülékenységet hozott.
xe8096 tv-m van.
a 7-es verziókban nem android muzsikál hanem valami alap, aki ebben gondolkodik lebeszélném. Tegyetek hozzá egy keveset és menjetek 8-as fölé. -
NomAd_82
aktív tag
-
< CyberBob >
őstag
Én hagytam a gyári hetesen és használom a Kodi-t. Gyors, nem fagy.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
moka1977
csendes tag
válasz < CyberBob > #49731 üzenetére
A kodi az micsoda?
-
-
atirag
őstag
Megint nullára kellett állítsam az androidot
Hol tudnék jó képi beállítást találni egy xe8577/8505-ös készülékhez? -
pinnacle
nagyúr
válasz atirag #49735 üzenetére
Fényerőt, kontrasztot állítsd be a letölthető teszt képekkel, színeket meg ahogy neked tetszik.
-
blakey
titán
válasz pinnacle #49737 üzenetére
A TV képét lehetőleg mozgóképhez igazítsuk és ne állóképhez. A jpg kezelése eltérő a mozgókép kezeléséhez képest. Inkább tesztvideókkal érdemes beállítani. A linkelt oldalon sincsenek tesztképek hanem pillanatképek a jó és a rossz beállításokról, a link meg a videóhoz vezet amit már érdemes letölteni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
busman
veterán
Android 8-ról lehet downgradelni 7-re?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
pinnacle
nagyúr
-
blakey
titán
válasz pinnacle #49740 üzenetére
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
atirag
őstag
Köszönöm. Melyik videot kell nekem letölteni? És miközben nézem állítom is?
-
Joshi
titán
Ahhoz képest torrentezni akarnak egyesek, meg mindenféle kutyafülét akarnak futtatni a tévé hardverén. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezek a MediaTek SoC-ok nem erre valók. Aki nem tudja megérteni azt csak sajnálni tudom.
Ha semmilyen appot nem használsz és mégis lassú, akkor meg hatványozottabban ajánlott a gyári reset. Itt is látszik mennyire silány teljesítményű a SoC, vagy a Kernel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Android játékok topikja
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest