Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Az XF9005 sokkal jobb tévé, sima tévé adásra szerintem jó az XG8196 is. Azért a 120Hz-es panel focinál jobb tud lenni, szóval a mozgás itt fontos. Ha egy árban van a két tévé az nem véletlen.
[ Szerkesztve ]
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Igen, de ha "méretet" is szeretnél akkor még gyűjtened kéne !
Ha csak jobb TV-t akarsz akkor az általad kinézettek(nagyjából egy árban lévők) közül mindenképpen az 55"-os az ajánlott /KD55XF9005 /Magyarul,hogy mások is értsék : inkább egy 55"-os minőségi TV, mint egy 65"-os alsó-kategóriás !
De Te fogod nézni sokáig,Neked kell döntened.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
A legtöbb esetben a nagyobb képátlóval rendelkező készüléket javaslom.
Ám jelen esetben akkora különbség tudásban az XF9005 javára, hogy véleményem szerint sokkal jobb döntés labdarúgó mérkőzéseket, valamint Full HD videókat, filmeket nézni.
Jobb panel, kiváló kontraszt, 120 Hz, 10 bit... A képminősége sokkal jobb. És még olcsóbb is.
Képméretben ekkora a különbség... Ha ~75-80 col képátlója lenne a 8-asnak ugyanannyi pénzért, akkor esetleg elgondolkodtatna. Így viszont nem.
(Egyébként... Hol láttál te 65XG8196-ot? Kiállított darab valahol? A legtöbb üzletből már kipörgették...)
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
Ha ennyiért meg tudod venni, ráadásul egy árban vannak, akkor én továbbra is az XF9005-öt választanám.
Ám azért azt fontos megjegyezni, hogy Te fogod használni, nézni a készüléket. A te preferenciáid fontosak. Hiába jobb a technikai paramétereit illetően az XF9005-ös, ha esetleg a megvásárlását követően hamarosan állandóan azt mormolod magad elé: "Hmmm... ez nem elég nagy. Miért nem 65 colos képátlójú tévét vettem."
Ha számodra a képátló ennyire fontos, az is tökéletesen megérthető.
(Hozzátéve, hogy ennyi pénzért, ha a nagy képátló a fontos, én valószínűleg inkább ezt a készüléket venném... Még akkor is, ha a mozgásmegjelenítése gyengébb, mint a fent említett SONY tévéknek. Ám azért csak egy VA panel, és csak 70 col...)"Aquila non captat muscas."
-
-
Snoop27
őstag
Én a neten fellelhető beállítások nagy részét már végig próbáltam, de nem egyik sem jött be igazán. Most sikerűlt úgy beállítsam, hogy végre tetszik amit látok, viszont focinál a labda mozgása nem folyamatos, ez ami zavar.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
okoska74
senior tag
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
mexel
veterán
Köszi, marad a pc-n torrent és onnan másolás ha a tv nem bírja, és valószínűleg nem is erőltetem ha azt mondjátok hogy kevés hozzá a vas. ( úgy gondoltam legalább tud annyit mint egy kb 7-12 ezer ft-os box)
Nem akarok plusz eszközöket beiktatni, egyelőre felesleges. Csak egy ötlet volt hogy a tv-ről menjen, ha nem jó marad az eddigi módszer ami évekl óta bevált. Miondössze annyit egyszerűsített olna hogy az egyik usb hosszabbítóból nem kellett volna pár percre átdugni a másik usb hosszabbítóba az ssd-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest