-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
válasz newmoonlight #60607 üzenetére
Hálóban aludni kell nem? Szervízben meg kb ilyen hibaleírással szimplán kiröhögnének, szóval kár a gőzért!
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
Tipikus hiba, tele vele a YouTube maláj nyelvű nem túl jó vidikkel, de haladóbb forrasztási skillek nélkül ne fabrikáld szét, hanem vidd inkább szervízbe, ahol 100%, hogy megfogják tudni javítani! persze mivel öreg készülék, érdemes olyan helyre beadni, ahol ingyenes árajánlatot kapsz rá!
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz PrinceHerceg #56778 üzenetére
No ahogy látom a távról már a miki se megy?
Mi ez a szemét 9 Pie ????
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Végre odakerültem, hogy nyugodtan betudtam frissíteni az XE9305-ös TV-m 9.0-ás droidikára, persze csak pendiről!
Viszont fura mód azt vettem észre, hogy a telepítés alatt amikor 2x is automatice újraindult a készülék a SONY logó eltűnése és a szokásos android animáció között olyan grafikai képhibát produkált a készülék, ami általában csak szar HDMI kábel végett, vagy T-CON panel hiba okán szokott előferdülni!
Ti futottatok bele ilyesmibe? Épp most indítottam újra és ez a jelenség szépen bennemaradt... szóval mindjárt a gyári visszaállítást csinálom, ami ha nem oldja meg nagyon pipa leszek!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Willhunting #56435 üzenetére
Egyáltalán nem CPU függő volt a dolog! Vmibe beteszik, vmibe nem! ;)
-
PrinceHerceg
őstag
válasz #68216320 #54877 üzenetére
Random nekem is, igaz ritkán, de elő elő fordul ilyen egy XE9305 TV-n! Az okára még nem jöttem rá, de inkább valamiféle szoftveres butaságra gondolnék mintsem hardwares gondra!
De tudod mit teszteljük le az internet népnek okosságát:
Home->settings->channel settings->infobar->off
Jelezz vissza, h neked műkszik-e!
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Steelheart2 #54408 üzenetére
Emlékszem anno mi is szenvedtünk vele, de a felvételrögzítő oldalon (XG7077S TV) szintén felajánlotta az eszköz regisztrációt és utána már működött! (Y)
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Steelheart2 #54404 üzenetére
TöbbX is formázd le a TV-vel nekem se kajázta be elsőre!
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Netudki666 #53117 üzenetére
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet, h egy XG7077S TV-re csatlakoztatott USB 3.0-ás 256GB-os Patriot pendi a felvételt néha széteső képpel és aszinkronnal rögzíti? Túl lassú lenne neki íráshoz? Továbbá van rá mód, hogy ha épp felvételt készítek attól még lehessen más csatornát is nézni?
-
PrinceHerceg
őstag
Van vkinek 43XG7077S TV-je?
USB felvételkor akár előre is programozható a dolog, vagy csak piros gomb nyomogatva?
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
gaston63
Fogyasztói társadalom...
...t****t vágnám el aki kitalálta... vérezzen csak szép lassan ki...
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
Joshi: számít a fényerő...
salapp: csak mozgás megjelenítésben...
-
PrinceHerceg
őstag
válasz ilyenezalaci #51273 üzenetére
200 nitsel nagyobb mindösszesen, viszont engem a mozgásmegjelenítése sokkal jobban érdekelne, mert szerintem egy XE9305-ös TV-t az XE9005 simán elpicsázza, hát akkor egy újabb XF mire lehet képes!?
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
Ez O.K, de a helyi fényerő szabályozás képessége egyáltalán nem attól függ, hogy direkt vagy élledes a háttérvilágítás típusa, hanem, h egyáltalán hardwaresen tudja-e az adott készülék vagy sem! HDR matrict is majd minden TV-re ráraknak, pedig jó ha 300cd/m2 fényerőt eléri a legtöbb alap készülék!
Egyébként a mi 65XE9305-ünk is okádék ilyen szempontból, mint majd minden LCD, de csak ameddig definiált tartalmat nem kap, mert akkor már szinte semmi sem látszik (DSE, vagy fényszivárgás), különben már nem lenne itt! Igaz 75 zóna nem 6xx db, mint a ZD9 volt anno, de a semmitől még ez is bőven jobb!
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz hjtz4t3wrseg #50798 üzenetére
-
PrinceHerceg
őstag
válasz hjtz4t3wrseg #50789 üzenetére
Értem a kiakadásodat, de ha kérhetem ne csökkentsd a színvonalat opszcén megnyilvánulásokkal!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Tengri #50441 üzenetére
Sounbarból Atmost... You made my day...
Más kérdés:
BDP-S550 lejátszó miért nem ad képet TV-n? Bemenetek jók, kábelek is...
Reseteljem a TV-t, esetleg a lejátszót is?
PS3-nál anno volt olyan, hogy LCD TV után CRT-n csak fekete képet adott, felbontás difi miatt, de 10s bekapcs gomb nyomvatartád és meg is volt oldva!
Itt ez működhet vajon?
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Piftuka #48169 üzenetére
Apum régebbi JVC 37"-os CCFL LCD TV-je napi több órás használat mellett is vígan teszi a dolgát, 2007 óta, pedig már akkor se volt új készülék! Nyilván már nem gyári a fényereje de még ma is bőven nézhető! Szóval ebből az a tp, hogy ha az elektronika bírja akkor a panel is bírni fogja...
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz < CyberBob > #48126 üzenetére
Ha szénné fagy abban mi a jó?
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
válasz #98221312 #47840 üzenetére
Szia!
Én kérek elnézést, de nem követem napi rendszerességgel a hsz-eket, így az előző két kérésed is átcsúszott nálam a rostán ebből kifolyólag! Bocsesz...
Röviden, tömören volt egy 55X8509C típusú TV-nk újonnan, de rém vállalhatatlan volt a képe, mert nem pusztán fakulni kezdett ha picit is oldalról nézte az ember, hanem szabályosan zöldült... AMVA3 panel volt benne! Aztán egyik ismimnek X8507 volt, ami bár enyhébben de ugyan ezt produkálta, bár őt nem nagyon érdekelte!
Lényeg a lényeg... a vége az volt, hogy visszavették az enyémet és egy méreteiben azonos de magasabb kategóriás XE9005 váltotta ami ugye FALD háttérfényű, VA paneles jóság! Na ennél a modellnél már egyáltalán nem volt gond, bármekkora szögből is vizsgálatam meg! Alig fakult és kategóriákkal szebb képe volt! Igaz csak a HDR fényerő szabvány alját tudta hozni, de nekem akkor is bejött, mert mozgásban verhetetlennek bizonyult! Aztán lett egy 65XE9305 ami szintén VA és ugyan úgy hibamentes, csak picit rosszabb mozgásban, de még bőven kompenzálható szinten, ellenben HDR forrással nagyon bitang!
Summa summárum erre alapoztam a véleményemet az AUO panelekkel kapcsolatban!
Más... a ZF9 visszalépés, a ZD9-hez képest, hisz az már csak 6-od annyi helyi fényerő szabályzó zónás, és kisebb fényerővel is bír! Mondjuk a CPU-ja jobb és a mozgása is, de sötétben akkor is elvérzik, ha tetszik ha nem!
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz PrinceHerceg #47838 üzenetére
AMVA-k by AOC
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
válasz < CyberBob > #46809 üzenetére
A beépítettben sehogy, szóval tegyél fel KODI-t vagy vmi más szimpi média apk-t!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz runner 125 #46062 üzenetére
9-es szériák szinte mindig jók!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Celtis #45583 üzenetére
Tévedtem, mert kevertem a tavaly előtti XE szériával!
Ennél az XF-nél meg ha egy 55"-os TV is csak IPS akkor nagyon vszínű, h a 65-ös is az!
Ergo felejtsd el ezt a szériát és inkább vegyél mást, pl: XE8505-öt, vagy ami még jobb XE/F9005-öt kisebb méretben, ami tuti faja VA!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest