Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
1 hete én is beújítottam a revolutot, fizikai kártyát nem is kértem, curve mellett nem kell, angol lakcím váltás mellett megy a gpay is virtual visa val, persze utána azonnal visszaírtam a sajátot. Mondom jó lenne egy magyar bin es visa is, ma kértem egyet erre az is angol bines visa lett, jó, töröltem, buktam 2k nem nagy ügy. Mondom akkor mégis kell a fizikai, az biztos jó magyar bin es mastercard, de igényléskor csak a visat ajánlja fel, ezért nem mertem megrendelni. Hogy tudnék magyar bines mc kártyát szerezni?
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Én is akartam fizetni először curve revo, majd csak revo virtual visa gpay alól mindkettő, de kommunikációs hiba mindkettő. Nálam volt gond, vagy a boltnál?
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Opsz, akartam volna újra aktiválni a gpayt, az angol lakcímes dologgal, de nem lehet elállítani Magyarországról a címet. Szóval ez a kiskapu is bezárult a curve után...
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz gixxergabi #17785 üzenetére
Sikerült az aktiválás, cím magyar - angol - magyar vissza. Megy minden jól.
-
goop
őstag
Utaltam már többször, k h ra is, ingyenes, volt hogy 40 perc alatt átért a pénz, de pl. péntek délután fél 3 kor utaltam, ugye ha bankszámláról ment volna akkor simán aznap átmegy, itt viszont csak hétfő reggel jött meg. Az átlag 1-2 óra, munkaidőben persze. Meg a megjegyzés rovat nem tud ékezetet, azt le fogja szedni, és ékezet nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz gixxergabi #17791 üzenetére
Revo cím átír angolra, gpay kártya addol, regisztrál azzal az angol címmel amit revoba megadtál, érintéséhez jön sms kód, és ennyi. Ha kész revo cím visszaírva valósra.
@gzbotii: én is tankoltan molnál délelőtt, semmi gond, sőt, később vissza mentem a boltba ahol gond volt, és kiderült, hogy nem volt internet a boltba...
Most simán ment a fizetés ismét, nem miattam nem ment a fizetés.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz nokia3650365 #19218 üzenetére
Nem kp felvét, nekem pár napja k h betéti visa, kártyás vásárlás.
-
goop
őstag
Nem lankad az ellenőrzés a vírus alatt sem.
Ma kaptam értesítést, hogy ellenőrzés stb, pedig pár hónapja, pont alig használom, mert váltottam tw re, (egyszerűbb a közös használat asszonnyal ill. gpay simán megy vele) szóval most jött ez az ellenőrzés, kértek 3 havi munkabér ill. 3 havi bankszámla kivonatot, mivel 3 bankszámlám is van, kaptak az egyikről pár hónappal ezelőttről.
Ha jó nekik akkor jó, ha nem, akkor búcsút veszünk egymástól... -
goop
őstag
válasz Oliverda #21354 üzenetére
Ja jobb, nyomorékok kértek még adóbevallást meg munkaszerződést stb, mind megkapták, meg a transferwisen lovagoltak, hogy az mi, meg adjak nekik tw kivonatot, azt is kaptak, bár nem értem minek nekik, szerintem nem tetszett nekik, hogy tw t használom revo helyett, csomó kártyás vásárlásom van/volt. Ez azért még ide kívánkozott.
@KTU: igen, vagy lehet 3x is, de ez szóba se került...
Asszony pajtásnak szintén többször átírva, őt nem keresték, mondjuk nem is használta az accot.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Hali
Mi a helyzet most a pénztári kp befizetéssel kapcsolatban? 100k körüli összeget tennék be, közleménybe természetesen a referencia számot. Megy a dolog?
-
-
goop
őstag
válasz vnorbi #25024 üzenetére
Az enyém nem.
A poén, hogy payserara is utaltam, mondom megnézem melyik a gyorsabb hétvégén, annak is rafis gyűjtő számlája van ráadásul, de szombat délelőtt óta egyik sem jött még meg. Paysera supportnak írtam, azok gyorsabbak mint a revolut az tuti, meg oda több pénzt is küldtem. -
goop
őstag
Nekem is megjött a chrome hoz adás menü a kártyáknál, próbaképpen hozzá adtam, erre megy vele a google pay is. Pedig már többször próbáltam, de mivel magyar bines virtual ezért nem lehetett, de jelentem, most megy.
Szerk.: jah, csak az érintéses fizetés nem megy. Franc bele.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Lakcím átírás már nem megy, csevegni akar ha más országot választasz ki.
-
goop
őstag
válasz Oliverda #29258 üzenetére
Állás keresői pénz simán megy wise számlára, bár a hölgy a papírok intézése közben állította, hogy a mák csak magyar bankszámlára utal, de azért csak sikerült nekik a wise számlámra is utalni, ráadásul teljesen időben.
Nem volt sos, ezért mondtam neki, ha nem jönne meg a számlára, akkor majd kérem lakcímre postával.
A fizetésem mióta van egyedi számlaszám, arra jött.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Nem nehéz kiszámolni, kb. 11.000 Ft alatt fizeted a kb. 77 Ft os fix díjat, felette lép életbe a fix 0.7%. Ez főleg a kis összegű utalásokat érinti.
-
goop
őstag
válasz jotzo01 #48692 üzenetére
Gyerek horvátban simán fizetett a gpay alá digitalizált kártyával, a forintot váltotta a revolut eurora automatán.
Más téma : én viszont több boltban sem tudtam fizetni revoval, csak csippant a terminál, de semmi. Értesítés sem jött, semmi. Illetve a revo bankkártya ikon jött, a szokásos, mikor fizetsz. Váltottam wise ra azzal mindig sima menet volt. Ezt kb. 5 ből 3x eljátszotta a revolut... Mi lehetett ez?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Parfüm topik
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA 12 / 256 GB
- Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) eladó Magyar garanciával
- AMD Ryzen 5 1500X Processzor, 3.50 GHz, 16MB, Socket AM4,hibátlan állapotban!
- Dell Optiplex 7010 SFF pc,i5 3470,16GB DDR3,240GB Új ssd,hibátlan működéssel!
- Dell Vostro 3900 pc,i5 4460,8GB DDR3,240GB új SSD/GTX 745 4GB vga,tökéletes működéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest