- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Indavideo te bánat.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- R.I.P. Aláírások
- Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
Sberbank ma küldött smst, mely tartalmaz egy egyedi kódot az online vásárlásokhoz, melyet meg lehet változtatni. Szóval TALÁN már lehet revot is tölteni.
-
savoo
addikt
Az elmúlt időszakban több banknál is tapasztalható kártyás vásárlási hibák kivételesen tényleg nem a magyar bankok hibájából eredendők, hanem az olasz SIA miatt. Aminek részben köze van a 3DS átálláshoz is.
-
vendingo
veterán
válasz
UberMutant #26888 üzenetére
Köszi, átolvasom.
-
vendingo
veterán
válasz
UberMutant #26886 üzenetére
Az összes csoportos megbízást átvezetik?
Pl.: hitel, kgfb? Előfizukat nekem kell manuálisan, vagy mindent komplettan átvezetnek, ami rendszeres levonás?
Gyakorlatilag semmi dolgom, csak váltok?Egész jól hangzik, fel is keresem a szaktopicot, hogy hova érdemes menni.
-
zerodot
aktív tag
válasz
Somatom #26879 üzenetére
Ennek tényleg mi értelme?
Egyenesen utalhat a Revolut számlára.
#26878 vendingo
Revoluton ha a Forint van kiválasztva, jobbra a balancetól van egy magyar zászló, arra kattints, és a LOCAL alatt megjelennek a magyar gyűjtőszámla adatai. Erre tudsz normál belföldi banki utalással pénzt küldeni. A bankszámlaszámon kívül a Reference számot is fontos megadni, ezt a Közlemény rovatba kell beírni utaláskor.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz
whbear #26877 üzenetére
Közben olvasgattam a témában, ~5 napja nem működik az online kártyás fizetés. Egyik oldalon azt írták, hogy dec 29-re ígérték a javítást. Miért is ne, covid alatt, karácsonyi dömpingben kell szarakodniuk. Vicc az egész. Oké, legyen, csinálják meg ezt a hitelesítéses rendszert, de ne hetek alatt főszezonban.
Curve megoldáson kívül milyen lehetőségeim vannak, hogy revolutra pénzt varázsoljak? Már kriptóban meg széfben sincs akkora összeg, hogy kihúzzam a javításig.
-
ShadeX
tag
Sziasztok! Az egyik ismerősömnek segítettem regisztrálni Revolutra. Minden rendben ment a pénzfeltöltésig. Takarékbankos Mastercardja van, de a tranzakció végén a Revolut "Valami hiba történt... Próbálja meg újra..." üzenettel elutasítja a tranzakciót. Így sajnos már nyitóösszeget sem tudja feltölteni, nem hogy használni a szolgáltatást. Tudnátok tippet adni, milyen irányba induljunk el?
-
vendingo
veterán
válasz
whbear #26871 üzenetére
Most próbáltam, erre azt írja, hogy a bank elutasította a kérést. Eddig működött. Ez gáz, mert csak a revolutot használom mindenhol, és nem sok pénz van már rajta :(
Innen mennek az előfizetések is. Bajba leszek, ha nem javul meg.
Curve meg nincs, nem is szeretnék. Vicces, hogy trükközni kell a feltöltéssel.[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Sberbank Mastercardról próbáltam feltölteni a Revolutot, de nem sikerült. Pár hónapja még működött. Feltettem a Sberbank mobil alkalmazást is de az egy vicc és természetesen nem megy így sem. Tényleg csak az a megoldás, hogy Curve alá kell tenni a Sberbank kártyát? Úgy sikerült.
-
Oliverda
félisten
Sajnos jellemző, hogy a bankoknál (a magyaroknál meg pláne) begyepesedett informatikusok dolgoznak (tisztelet a kivételnek), amit csak tetéz a komplex, toldozott-foltozott szoftveres és hardveres rendszer, illetve a pénzintézetekre vonatkozó viszonylag szigorú előírások. Az UC problémája jól mutatja, mi történik akkor, ha a rendszerhez muszájból komolyabban hozzá kell nyúlni, de a nagyobb rendszeres leállások is jellemzően emiatt vannak (OTP, CIB, stb.).
-
Takuun
aktív tag
válasz
Takuun #26745 üzenetére
December 12.-én írtam, hogy egy próbautalásom nem érkezett meg 2 hét alatt. A live agent segítőkész volt, de az utóbbi 4 napban nem reagáltak semmire. Jelentem ma visszatérítették indoklás nélkül az 500 HUF próbautalás összegét. Így sajnos nem tudtam meg, hogy mi volt a hiba.
Ezzel egyidejűleg, úgy döntöttem, hogy a Befektetési részt bezárom, így eladtam az összes részvényem és a teljes összeget (tőke+nyereség) átvezettem a fizetési számlámra. Ma reggel 9:15-kor kiutaltam a magyar bankszámlámra a 8 számjegyű összeget, mely 1000 forintomba került Prémium felhasználóként (második utalás volt) és egy óra alatt megérkezett a pénz.
Könnyen használható és gyors alkalmazásuk nagyon tetszett, soha nem volt problémám velük, elégedett ügyfelük vagyok. De a neten olvasott random fagyasztások/zárolások/fiók megszüntetések teljesen elvették a kedvem tőlük. Ezt a kockázatot nem vállalom a továbbiakban, mert nem is azzal van gond, ha fagyasztanak és igazolni kell a pénz forrását, hanem a random feloldási idő ami lehet 2 óra vagy akár fél év is. Ezt mérlegelve döntöttem a kilépés mellett, mivel amúgy sem arra használom a Revolutot amire eredetileg kitalálták.
-
zerodot
aktív tag
-
-Magic-
újonc
válasz
MrPeekaboo #26858 üzenetére
Köszi, no én ezt sem találtam meg. A heti 6 az bőven elég és még a havi kb £40 ~ 15k is.
Bár a havi 15k (junior) az a kivétre vagy a feltöltésre vonatkozik? Ez most kicsit nem tiszta nekem.
[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz
zerodot #26853 üzenetére
"...egy idő után rád szólnának..."
Te tudsz ilyen esetről, vagy hallottál ilyenről? Szerintem ,ha valaki a felhasználási feltételek szerint használja ,akkor az rendben van úgy , még ha az nem is előnyös a banknak. Ha tömegessé válik, és számottevő veszteségeket okoz, akkor majd megváltoztatják a feltételeket.
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
-
zerodot
aktív tag
válasz
-Magic- #26854 üzenetére
Nem a pénzösszeg miatt, hanem az ATM használat száma miatt
Tudtommal nem csak %-os, hanem valami fix díjat is felszámolnak az ATM üzemeltetők és azt ugye a Revolut fizeti, aztán ki tudja mennyinél unják meg... De hajrá, aztán ha nem tetszik nekik, majd jelzik
#26855K Norbi
Curvenél havi 10x alkalom a "fair usage" limit, afölött díjat számolnak fel. -
-Magic-
újonc
-
tlala
addikt
Remekül ment az automatikus top up még 3 napja is, de most nem tudtam fizetni a kártyával, és azt látom, hogy 3e Ft az egyenlegem, mert nem töltött fel az auto top up.
Jártatok már így? Ez mitől lehet? -
-Magic-
újonc
Sziasztok van limit arra hogy hany alkalommal lehet kpt kivenni automatából az ingyenes 75k limit felvételes kártyával? Akár 75db 1000ft-ost is felvehetek 75 alkalommal?
-
K Norbi
addikt
Ha Romániába átmegyek. Kell pár ezer forintot váltani.
De csak HUF van rajta.
Akkor váltsak át előre Leit? Vagy a revolut átváltja automatikusan?[ Szerkesztve ]
-
balinlin
senior tag
válasz
Friczy #26834 üzenetére
Ennek ellenére egyik nap teljesen használhatatlan volt az online fizetés kg kártyával. 2 sikertelen próbálkozás után másik kártyával ment a fizetés.
Pont ez után egy topup alkalmával újra kért sms kódot a revolut, de csak akkor egyszer.
Szerencsére nem volt azóta ilyen gond újra. -
Friczy
senior tag
válasz
bigdady #26829 üzenetére
KH-nál eddig nem tapasztaltam, bár küldtek értesítést, hogy lehetnek fennakadások. Úgy vettem ki, hogy elsősorban a 3D azonosítás környékén vannak problémák, viszont elsősorban azokat érintik, akik mostanában vezették/vezetik be (lassan lejár a határidő). A KH-nál pedig már vagy öt éve van, bár mostanában változtattak rajta, de csak minimálisan.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Oliverda #26828 üzenetére
Nekem nem probléma, van másik 2 bank is, ahol feltudom tölteni, ezt írtam is.
Csak úgy írtad, az általam - tőled -beidézett dőlt betűs részt, mintha teljesen tisztában lennél, hogy mégis mi a lfsz oka van ennek az egésznek, hogy ennyire életképtelen banda a UC "szoftver részlege". :-)
Mert azok...[ Szerkesztve ]
-
hedgehog
senior tag
srácok, már többször volt erről szó, de most saját példám alapján tudom mondani... ha cégnek utaltok, egyeztessetek velük hogy mi a költségük a külföldi forintátutalás jóváírására, mert csúnya lehet a vége
Nekem jött egy 13.160 Ft-os utalás a céges KH-s számlámra, 4.605 Ft-os költséget számolt érte a kedves bankom
(Nem lepődtem meg, tudtam hogy ennyi a KH-nál a külföldi forintjóváírás. Csak azt nem tudtam, hogy a vásárló Revolutról fog utalni. De mostmár beleírtam a visszaigazoló mailba, hogy ilyenkor inkább adok másik számlaszámot)
Megbízó a Revolut Payments UAB, és litván számlaszáma van az utalásnak. -
bigdady
nagyúr
válasz
Oliverda #26828 üzenetére
Több banknál is gond van, mert a kártyarendszer társaságnál van a hiba, hiába vált bankot..
Mo-on jó ha 2-3 kártyarendszert műkösdtető társaság működik összesen aki a bankoknak dolgozik és általában ezek is a legynagyobb nemzetköziek. És most szerintem a SIA-nál van a gond (héten Unicredit mellett a KH-nál és a BB-nél is előfordul kiesés napok óta emiatt)[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
G pay mögé be van téve a Revolut
Mobilpénztárcának mennyi a napi/havi limitek?
[ Szerkesztve ]
-
puszt
újonc
Az sem megy "nincs ennél a kereskedőnél használható elfogadott használható kártya." Kör bezárult. Ez az egész egy telefon cserével, egy Rev érintésmentes üzenettel, bíztatással, a gpay-al, és a (rohadt) telenor Barion basztatásával kezdődött, talán egy-két nap alatt. Azt sem tudom mihez nyúljak, (pl. a T.Wallet most mire jó? törölhető?!)... Ha szórakozni akartak a szolgáltatók, akkor sikerült (rajtam biztosan) Két hete UC kpvel fut, Rev 2000ft egyenleg...
Tudom, hülye vagyok, de a szlogen úgy szól, hülyebiztos...
és nem szeretnékmég száz kártyát, ingyen sem...
-
puszt
újonc
--amikor a Rev számlát nyitottam ugye csatolódott hozzá egy kártya az első feltöltéssel, ami azóta ott csücsült a feltöltés menüben, nem kért semmit, azonnal töltött...
--kéthete amikor jött az UC mizéria utolsó kínomban kitöröltem, gondolván, majd csatolom újból.
--hát nem találom módját, h csatoljak praktikusan egy kártyát, amiről amúgy mindig töltenék...
Valaki tudja a módját, vagy ha sikerülne egy UC feltöltés, akkor csatolódna? -
-
interfész
tag
válasz
Divinity #26819 üzenetére
Revoltuban indítottam pénz hozzáadását... mivel UC kártya nem működik direktbe.. curve mögé tettem... így a curve os kártyát adtam meg revolutban... de az sem lett jó...
De Curve os fórumban írták hogy szarakodik az is...
Azért kérdezem hogy hogy lehet esetleg még ingyen pénzt feltölteni...?
-
interfész
tag
Sziasztok!
Másik kérdés: Mivel az Unicredit utalás beszart... hogy tudok feltenni ingyen pénzt a Revolutra? Megoldható másképpen?
köszönöm
-
interfész
tag
Most érdekes dolog történt mert utaltam 4000 et és a Curve levette a számlámról a 4000 et viszont a Revolutban azt írja hogy Elégtelen fedezet és oda már nem jött meg a pénz...
A bankomnál is megjelent az összeg hogy a Revolutra feltöltöttem...
Ilyenkor mi van?
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
múlt hónapig tökéletesen ment számláról lehívás kártyára.
most game over. Revolut a bankomat irja. Bank meg revolutra mutogat többszöri megkeresésre .
mit tudok tenni működjön ? Biometrikus azonosítás aktív a számlavezető bankom appján.. -
Oliverda
félisten
válasz
profka1967 #26808 üzenetére
Akkor működik, ha épp nem kér 3DS-t, mivel az akasztja meg.
-
sub71
aktív tag
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni (nehéz a keresőből kisilabizálni)
Soha nem utáltam még ilyen számláról (curve, Revolut, TransferWise van)
Ebben szeretnék kérdezni ,vásároltam kinti boltból (Németország)
HUF váltók az Euró számlára pénzt(~100€) és onnan hogyan tovább?
Előre fizetéssel (ezt tudtam választani)(utalás)
Ezeket küldték emailben:
Empfänger: Lidl.de
Konto: (10 szám)
IBAN:DE42..........
Verwendungszweck: (9szám)
Institut:Commerzbank AG
BLZ:(8szám)
BIC:DRESDEFFI54
Lehet a Revolut jobb lenne ,ebben bár nem rég jött meg a kártya,meg csináltam .
Váltottam eurót onnan küldés ,ott bankszámlaszám , címzett hozzáadása,cég műtötték a cég neve, IBAN szám, ország pénzem, emailt nem adtam meg
Után már csak összeg (€) és "Revolutről.küldve "és aluld hogy küldés...
Ennyi lenne ?
Az a sok adat amit kukdtek az emailben nem is kell ?
Illetve én adataimnál sem kell semmi? -
sub71
aktív tag
válasz
#20749568 #26792 üzenetére
Ha nem Magyar a PayPal számlád, akkor lehet. Nekem Osztrák a PP fiókom, hozzá van adva a Revolut számla és a kártya is.Oda-vissza megy a pénz. Most hogy átköltözött Litván telephelyre, azt a számlaszámom is megpróbálom hozzáadni, azt írja hogy elfogadva a számla hozzáadása, próbaterhelést küld a megerősítéshez. Na, ez az elmúlt 3 percben nem történt meg....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali médialejátszót?
- Politika
- Amazon Kindle
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- 9. generációs irodai / netezős konfig (i5-9400/8GB/240GB)
- Steam Deck 256gb + Grip
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot
- Intel i7 9700k - Asus Maximus XI Hero - 32GB Corsair RGB RAM
- Lorgar Azar 514 RGB mechanikus billentyűzet
- PS2 Slim + Softmod FreeMCB + PS2HDMI kábel + Kontroller
- Új Splatoon 3 kiadású Nintendo Switch OLED konzol eladó 20 hónap garanciával BOMBA ÁRON!
- Nintendo Wii - Gigapack (4 Remote,3 Nunchuck,HDMI adapter,GC contrroller,és egy csomó extra)