Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz thommypl #9482 üzenetére
Szia,
Igen, tudsz átutalni nekik. A Revolut prepaid debit kártya, ezeket egyes speciális szolgáltatók nem fogadják csak el, pl. nem mindegyik légitársaság fedélzetén tudsz velük fizetni. Boltokban, webáruházakban és hasonló helyeken nem lesz gond.
Ha értelmes ember vagy, és odafigyelve használod a szolgáltatást, nem fognak zárolni. A kisiskolás pistikéket zárolják csak. Először kisebb összegeket tölts fel (ne hitelkártyával), és használd aktívan offline és online is, illetve végezz átutalásokat is. Ha ez megvan, és már legalább 1 hónapos a regisztrációd, jöhet a nagyobb összegű feltöltés, a saját nevedre kiállított debit kártyáról.
Ez a zárolás egyébként nem teljes körű, a kártyádat ugyanúgy tudod használni akkor is, ha kérnének tőled egy bankszámlakivonatot.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz thommypl #9482 üzenetére
Használtam már a revolut kártyát az államkincstárnál forint és euró államkötvényt venni vele, átutalással is ugyanezt (mert a kártyás fizetés feldolgozása napokba telik nekik).
Utaltam kifelé is revolut számlára ugyanonnan.Hold alapkezelő fele fizettem be forintot és dollárt is átutalással revolut számláról.
-
Friczy
senior tag
válasz thommypl #10386 üzenetére
Nekem ennél jóval kevesebb kellett a fizetéskérési hivatkozás létrehozásához, kártyát használtam párszor (virtuálisat és fizikait) valamint néhány topup volt általában 10eFt összegekkel, aztán egyszer csak ment. Tesztelésnél érdemes figyelembe venni, hogy úgy vettem észre, túl kis összeggel (1000 Ft környékén) sikertelen a link létrehozása, 5000-rel már ment.
-
Sátán44
addikt
válasz thommypl #10386 üzenetére
Volt bolti vásárlás érintve, pinnel is. Internetes vásárlás, közüzemi befizetés, nyaralás alatt csak ezt használtam, 200 euro ment át rajta Spanyolországban. Július 4-e óta használom és jelenleg 110k a teljes forgalmam. Utalni még nem utaltam. Nincs más hátra, mint várni.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Krethx
aktív tag
válasz thommypl #15379 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest