- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sátán44
addikt
válasz
thommypl #10386 üzenetére
Volt bolti vásárlás érintve, pinnel is. Internetes vásárlás, közüzemi befizetés, nyaralás alatt csak ezt használtam, 200 euro ment át rajta Spanyolországban. Július 4-e óta használom és jelenleg 110k a teljes forgalmam. Utalni még nem utaltam. Nincs más hátra, mint várni.
-
Friczy
senior tag
válasz
thommypl #10386 üzenetére
Nekem ennél jóval kevesebb kellett a fizetéskérési hivatkozás létrehozásához, kártyát használtam párszor (virtuálisat és fizikait) valamint néhány topup volt általában 10eFt összegekkel, aztán egyszer csak ment. Tesztelésnél érdemes figyelembe venni, hogy úgy vettem észre, túl kis összeggel (1000 Ft környékén) sikertelen a link létrehozása, 5000-rel már ment.
-
aujjobba
addikt
válasz
thommypl #9482 üzenetére
Használtam már a revolut kártyát az államkincstárnál forint és euró államkötvényt venni vele, átutalással is ugyanezt (mert a kártyás fizetés feldolgozása napokba telik nekik).
Utaltam kifelé is revolut számlára ugyanonnan.Hold alapkezelő fele fizettem be forintot és dollárt is átutalással revolut számláról.
-
Brandynew
őstag
válasz
thommypl #9482 üzenetére
Szia,
Igen, tudsz átutalni nekik. A Revolut prepaid debit kártya, ezeket egyes speciális szolgáltatók nem fogadják csak el, pl. nem mindegyik légitársaság fedélzetén tudsz velük fizetni. Boltokban, webáruházakban és hasonló helyeken nem lesz gond.
Ha értelmes ember vagy, és odafigyelve használod a szolgáltatást, nem fognak zárolni. A kisiskolás pistikéket zárolják csak. Először kisebb összegeket tölts fel (ne hitelkártyával), és használd aktívan offline és online is, illetve végezz átutalásokat is. Ha ez megvan, és már legalább 1 hónapos a regisztrációd, jöhet a nagyobb összegű feltöltés, a saját nevedre kiállított debit kártyáról.
Ez a zárolás egyébként nem teljes körű, a kártyádat ugyanúgy tudod használni akkor is, ha kérnének tőled egy bankszámlakivonatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napokon belül startol a Samsung olcsóbb táblagépe
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH SERIES 7 GPS 45mm Midnight - 1 ÉV GARANCIA, 97% Akkumulátor, SS7
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 49mm - 1 ÉV GARANCIA, 96% Akkumulátor, UU1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- ThinkPad L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i3-1115G4 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest