- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blaise10
üzenetére
Én kb. ennyit használom a Revolutot havonta, nem lesz gondod.
Arra készülj fel, hogy váratlanul lehet fognak ellenőrizni, akkor kérnek néhány papírt, és ennyi (nálam bankkártyáról kértek képeket, mert akkor egyszerre 3-ról is töltöttem). De azt hiszem a kártya attól még működni fog, csak kp levétel nem megy, meg app-ba nem enged belépni.
Nekem azóta, hogy ellenőriztek, semmi gondom nem volt (előtte se), ~1 éve van meg a kártya.Szerk.: Az ellenőrzés nálam pár nap volt csak.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Blaise10
üzenetére
Nem gondolnám, hogy problémás ez az összeg, igazából jelentéktelen a magyarországi piac, nagyobb országokhoz viszonyítva, így sokkal több pénz pörög át rajta.
Én, amikor kiköltöztem Prágába, akkor kb. 1-1,5 millió forintnak megfelelő cseh koronát tartottam rajta elég sokáig, meg forintot is mellette, úgy, hogy előtte minimális költéseim voltak, kb. az a havi 40-50k.Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak vele szerencsére.
Az app az lehetne jobb is, mert elég körülményes. -
Tuomas
addikt
válasz
Blaise10
üzenetére
Szerintem sima ügy, én is átlagban ennyit forgatok meg rajta havi szinten.
A zárolásos részt olvasd át az összefoglalóban (meg a többit is
), vegyes tapasztalatok vannak arról, de igazából a legtöbb panasz amiatt arra van, mert a csoport aki az ellenőrzést végzi, kicsit lassú, időigényes a folyamat és leterheltek, aztán rossz esetben 1-2 hétig nem működik az alkalmazás, de valószínűleg a kártyák működnek ez alatt az idő alatt is. Csak az appba nem tudsz semmit csinálni.
Voltak akiknek megszűntették a számláját, ilyen esetben visszautalják a pénzt onnan, ahonnan jött, de ebben az esetben döntő többségben kiderült hogy valami nem volt teljesen tiszta az illetővel, vagy a használattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- További aktív témák...
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), vegyes tapasztalatok vannak arról, de igazából a legtöbb panasz amiatt arra van, mert a csoport aki az ellenőrzést végzi, kicsit lassú, időigényes a folyamat és leterheltek, aztán rossz esetben 1-2 hétig nem működik az alkalmazás, de valószínűleg a kártyák működnek ez alatt az idő alatt is. Csak az appba nem tudsz semmit csinálni.