Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Amiről én írtam, az a közvetítői bank által levont díj. Erről nem tud tájékoztatást adni sem a Revolut, sem a Random, mert nem ők vonják le, és a tapasztalat szerint nem is egységes, hogy milyen összegnél mennyi a díj (vagy csak még nem jöttünk rá az összefüggésre
). Alacsonyabb összegnél (500 USD alatt) nagyobb az esélye, hogy egyáltalán nem lesz levonás, magasabb összegnél (1000+ USD) esélyes, hogy levonnak 20+ USD körüli összeget. -
akom
őstag
Sziasztok!
Revolut számlámról szeretnék USD-t utalni Random Capital számlámra.
Visszaolvasva itt a topic-ban láttam, hogy néhány esetben történtek levonások az utalás során.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, ahol rákérdeztem milyen összeg felett, és mennyit vonnak, de azt írják hogy az utalás még ingyenes csomag esetén sem kerül semmibe.Ez kicsit ellentmondásos az itt leírt tapasztalatokkal szemben.
Legutóbb kovisoft írta, hogy 400$-ig nem volt levonás.
Esetleg van valakinek frissebb tapasztalata?

-
pictigjis
őstag
válasz
pictigjis
üzenetére
a kb. 12. kilépés és visszalépés után eltűntek a kriksz-krakszok. véletlen szerencse vagy ők állítottak valamit - sose fog kiderülni
a 14 napon belül lemondott plus csomag ellenére továbbra sem vonták le utólag a kártya postázási díját, egyelőre ingyen volt
esetleg hónap végén várok még erre vonatkozó korrekciót -
emeritus
tag
válasz
spileraaa
üzenetére
A Revolut megbízható, kevés hibával működik. Én magyar regisztrációval, hasonlóan magyar regisztráltak közötti forint összegek névjegyzék-alapú mozgatásánál még nem érzékeltem hibát. Bolti és netes vásárlások, átváltás zavartalanok.Topup, utalás problémamentes. Eltérő országok között eltérő alap-fizetőeszközökkel forgalmazva - biztonság kedvéért - legyenek megfelelő zsebek, állomány sem árt. Új és régi felhasználók érzékelhetnek kűlönbségeket.
-
spileraaa
senior tag
Revolut ennyire bugos?
küldeni nem tudok penzt linkel sem igaz a másik 2 napja regisztrált lehet ez a gond?
éspedig ezzel: Szia! Küldtem neked 5 lei összeget, amelyet ezzel vehetsz át: https://pay.revolut.com/xyzzzzza másik probléma tegnap este 10 óra fele a internetes vásárlásra használt kártyánál kiírta hogy elfogyott a napi limit de holnap újra elérhető lesz
de eltelt bőven 24 óra és sehol semmi még mindig nem használható -
almi
senior tag
Sziasztok!
Kb. 30 perce szerettem volna 150k-t tölteni a Revolutomra.
Jóváhagytam Raiffeisen app-ban és azóta a Revoluton csak pending, Rafi számlámat nme is terhelte.
Ilyenkor érdemes még várni? Mennyi idő után történhet bármi?
Gondolom approve, vagy revert lesz a végeredmény. -
sajtos365
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Ez utasbiztosítás akar lenni? Van jó netes biztosító mindig a Cherrisknél kötöm meg, amikor gondba kerültem 2 óra mulva a számlámon volt a kártérítés, csak chaten írtam nekik meg pár fotó és egy telefonhívás volt már utalták is a pénzt.
Fizetés után azonnal emailben küldik a kötvényt és csak pár kattintás a kötés.
Nem akarlak rábeszélni semmire, de nekem ezek a tapasztalataim velük. -
törölt tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Részletek jók lennének, de szerintem csak akkor ha azt a terméket a revoluttal fizetted.
-
TigerDzsó
tag
Meghívóval történő regisztráció esetén jár most valami kedvezmény a meghívottnak?
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Hol tudok Euro számlához virtuális kártyát beállítani az app-ban?
A Kártyát már létrehoztam, de a számlához rendelés lehetőségét sehol nem találom
-
pictigjis
őstag
válasz
balinlin
üzenetére
irtam nekik tegnap, az egyetlen otletuk a reinstall volt... jo fej voltam, megprobaltam meg egyszer, attol csak a kriksz-kraksz karakterek valtoztak
akkor device error, nezzem meg masik telefonon, irtak. ma reggelre sem mult el, a bedugos tranzakciokat meg megprobalom majd -
spileraaa
senior tag
válasz
zsola400
üzenetére
hat 5 leit akartam kuldeni az 367 ft
vagy also hatar is van probaltam nagyobb oszeget is irni 60 leit 4400 ft-ot akkor sem sikerult olyan linket letre hozak
update
kuldesi linket sikerult letra hozak 5 leire
de keresi linket most sem engedupdate2
kozben rajotem mi a gond ki kell valasztani a nevet ugy enged kerest is
de eleve ha nem tudom a nevet hogy csinalok kerest?
fris regisztralt es hiaba kuldok a telefonszamara nem kapja meg es a baratokhoz sem rakta meg be vagy kell neki egy kis ido?na de most a kuldesi linkel sikerult megoldjam a problemat
-
spileraaa
senior tag
Revolut nálatok sem megy rendesen?
létre akartam hozni ilyet Kérés hivatkozással és hibát ír ki nem engedi most ezt írja ki : Sajnaljuk de valamilyen hiba tortent. Probalkoz kesobb
és hiába küldöm el a penzt a telefonszámára nem érkezik meg neki
ezert próbáltam volna a fentivel de az sem működik most -
Elar
senior tag
Sziasztok
Eladtam magánszemélyként valamit és utaltak 55e Ft-ot a számlámra. Ezt zárolták és (gondolom egy robot) megkérdezte, az utaló nevét, lakhelyét és az életkorát....
Az életkort minek kell megadni? Ezt nem is tudtam.
Most olvasgatom, hogy mindenféle papírt kérhetnek ezek után, de pl ebben az esetben mit mutassak nekik?
-
pictigjis
őstag
rengeteg a kártyám, szóval kicsit rendet vágtam a pin kódok között. 3 fizikai revolut kártyámon is cseréltem ma pint, de az appban még mindig a régiek látszanak. mennyi idő alatt szokott frissülni? curve és tw azonnal az újat mutatja
-
6030D
addikt
Sziasztok!
Simple Pay-jel kapcsolatban hol érdemes kérdezni? Itt?

Adatok megadása után nem lép tovább, csak homokórázik. Sem Erste sem MKB kártyával, még fizetés engedélyezés után sem. Más fizetési felületen lehet használni a kártyákat, tehát nem saját banki tiltás.
Mi lehet a gond? Másnak is volt ma gondja Simple Pay-jel? -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Vásároltam külföldről, és refundot kaptam USD-ben. Azt hol látom a revolut alkalmazásban? -
viktorhu
veterán
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Igen, meg tisztán otp kártyával is.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
zerodot
üzenetére
Ezért egyszer már kaptak dorgálást a GVH-tól. Ismét be kell jelenteni az esetet, hátha következő lépésként a pénzbüntetés következik. (részletesebben)
-
FAQtyA
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Gyermekem Dél-Koreába utazik tanulni fél évre. Melyik cégnek melyik szolgáltatását lenne érdemes használni. Az iskola felé kell majd átutalással fizetnie, gondolom vásárolna kártyával és kp-t is venne fel. Ha jól nézem a revo-nál nincs KRW (dél-koreai won), a transfer-nél van. Itthonról utalnánk neki szükség esetén HUF-ot, de már utazáshoz is átutalnánk egy kezdő összeget. Mit javasoltok, mi a legjobb megoldás? Kártyára is szükség lenne. Biztonság kedvéért visz hazai bankkártyát is, de azt ugye drága használni. A segítséget előre is köszönöm!
-
zerodot
aktív tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Én már 100x próbáltam, sütitörlés, inkognitó mód, másik böngésző, másik gép... Nem jön be az a beállítós oldal már sehogy. Úgy látszik, vannak accountok, amiknél már teljesen letiltották... Csak közvetlenül fizetésnél tudom átállítani, persze ott is jó körülményesen.
A legjobb, hogy a súgóban azt írják, telefonon vagy emailen keresd őket, ha át akarod állítani a kártyád pénznemét. Érted, ez a hivatalos módszer. És persze csak egy adott pénznemre lehet fixen, olyan opció nincs, hogy mindig konverzió nélkül terheljen a PP. Ebből is látszik, hogy az a céljuk, minél nehezebben tudd elkerülni a pénzváltós lehúzásos trükkjüket.
Kerülöm már a PP-t, ahogy tudom, nagyon megutáltam őket. Kár is ezt a topikot offolni vele, a másikban már amúgyis leírtam ezeket nem olyan rég: [link]
-
Sziasztok!
Otp Visa vlaasic kartyam van es ujabban nem enged rola feltolteni. Valmi hulye 3ds hibat ir... mi lehet a baja?koszi
-
-
emeritus
tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Ez (sajnos) így van a Revolutnál. Az eredetileg befoglalt összeg "nem vész el, csak átalakul."
Mivel a változás bizonytalan időben és minden "nyom" nélkül történik nehezen követhető. -
viktorhu
veterán
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Nincs mit visszavonni, befoglaltak egy összeget, de az akkor még a számládon maradt lefoglalva. Utána csak a valós értéket terhelték a foglalásból, innentől a végleges tranzakciót látod. Ugyanígy működnek az önkiszolgáló benzinkutak is.
-
MrPeekaboo
senior tag
Ma rendeltem egy magyar weboldalról, ahol felhívták a figyelmem, hogy egyelőre egy magasabb összeget fognak befoglalni a bankkártyás fizetéskor, mint amennyibe a megrendelt termékek kerülnek, mert darabolt áruk is vannak és azoknak a pontos ára egyelőre nem ismert, majd csak csomagoláskor fog kiderülni. Ezzel eddig nincs is probléma. Befoglalták a magasabb összeget, majd arra számítottam, hogy ezt visszavonják és majd befoglalják később a pontosat. Azonban ha megnézem a tranzakciókat, akkor már csak a pontos összeget látom, a korábbit nem, visszavonva sem. Ezek szerint van olyan funkció, hogy a korábbi befoglalt összeget a terhelésig bármikor átírhatják kisebbre vagy nagyobbra vagy a Revolut-nál nem jelzik a visszavonást valami okból kifolyólag?
-
Oliverda
félisten
válasz
bigdady
üzenetére
Tévedés. Az eladott cuccok után kapásból megsápolják bő 4 százalékkal az eladót, és akkor még erre jöhet nekik rá a pofátlanul magas konverziós árfolyam. Egyszer akkor, ha valamilyen forinttól eltérő devizában folyt be az összeg az eladónak (mivel csak forintban lehet ingyen bankszámlára kiutalni), másodszor pedig, ha a vásárló nem tudta átállítani a fenti módon a váltást. Így kereshetnek akár bő 10 százalékot is egy tranzakción. Ennyit az ingyenességről.
-
pictigjis
őstag
válasz
zerodot
üzenetére
most pár perce hozzáadtam egy kártyát a paypal fiókomhoz, és miután be akartam állítani a szokásost, nekem is az felület jött fel a közvetlen linkre, amit írtál. én azt csináltam, hogy töröltem minden paypales sütit, emiatt nyilván újra be kellett lépnem. ezt követően azonnal megnyitottam újra a közvetlen linket, és működött is, így át tudtam állítani az új kártyánál is, hogy milyen árfolyamot használjon a paypal
egyébként ennek a beállításnak az ennyire durván való elrejtése egyenesen szemétség
-
bigdady
nagyúr
válasz
üzenetére
Egy mc virtuál egy visa virtuál, egy apple pay egy gpay kompatibilis (azóta utóbbi kettő kb felesleges mert már a korábbiak is kompatibilisek lettek idő közben de korábban nem voltak) és egy paypal esetleg vagy kettő egy ilyen egy olyan. No meg jól jön a bankkártya regisztrációhoz között akcióknál pl emag vásárlás tavasszal minden vásárlás után bankkártyánként járt 4e Ft, asszem 20e-nyi kupont kaptam

-
viharhozo
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Vegulis a 7.30 nem lett jo, mert mar az is rootolt telefont ir. Felraktam egy 7.10-et az Apkmirrorrol, oda elvileg maga a Revolut toltogeti fel az installt.
Ennyi furcsa dolog regen tortent velem.
1. A reinstall utan megint jott a szelfi. Itt belefutottam kapasbol a szokasos hibaba, a szelfi utan azonnal beengedett (ez kapasbol fura, bar lehet, h vmi algoritmus nezi a kepet, es annak eleg ennyi ido az azonositasra), utana tobbet soha, ujabb reinstall kellett, h mukodesre birjam.
2. Kozben kellett egyet fizetni, jott a ketlepcsos azonositas, de akkor epp nem tudtam az appba belepni. Raboktem a push uzenetre, az appba nem sikerult belepni, a fizetes megis sikeres lett, wtf gg.
3. Januar 2-an rendeltem egy kartyat, 3-an reggel toroltem, mert megse kellett. Ez egy szombat ill. vasarnap volt. Termeszetesen kikuldtek a torolt kartyat postan.
4. A csomagvaltas modositja a fordulonapot + nullazza a szamlalokat. Ez lehet, h kozismert meg vhol logikus is. Nem tudom, lehet-e ezzel zsonglorkodni, de azert leirtam.
-
sajtos365
tag
Bitcoint hogy lehet küldeni Revoból, ha egyáltalán lehet?
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Pár héttel ezelőtt simán be tudtam üzemelni a Google Pay lehetőséget a Revolut applikációban és használtam is. A telómat közben szervizbe kellett küldeni.Most ez a lehetőség már ott sincs az appban. Más is tapasztalja ezt?
-
GabN73
addikt
Ha metal csomagban kimaxolom a napi kereskedési limitet, mennyi idő míg elszámolják az összeget?
Múltkor is ebbe a hibába futottam, péntek délután adtam el a részvényt, az állapot szerint végrehajtva. Az összeg viszont továbbra is csak befektetésre elérhető, nem tudom kivenni. -
emeritus
tag
válasz
Tamaris
üzenetére
Indíts saját bankszámládra egy próbautalást. Rendre: saját giro számlaszámodból netes giro/IBAN kalkulátorral leképzed a számlád IBAN számát - felveszed magadat a küldés/bankszámlák/magánszemély/címzett hozzáadása műveletekkel a címzett listába - összeget jelölsz - ajánlott, hogy átírd a közlemény rovatot értelemszerűen, mert ez azonosítja a küldőt/küldeményt - elküldöd... (Küldés előtt van ellenőrzési mód/összefoglaló felület.)
-
cs1rk3
tag
Sziasztok másnál is volt olyan hogy hozzá volt adva Gpay hez a kártya és nem fogadja el a terminál mostanában? Próbáltam hozzá adni újból a kártyát de azt írja H rootolva van a telefon közbe meg nem is mert eddig hibátlanul ment?
-
sopruk
senior tag
válasz
Tamaris
üzenetére
IBAN kalkulátorral meg tudod nézni a számlaszám IBAN számát...
-
Tamaris
újonc
Ha utalni szeretnék, csak IBAN szám bevitelére van lehetőségem... legalábbis nem tudom, hogy tudok magyar számlaszámra küldeni. Segítenétek?
-
balinlin
senior tag
Nem tudom mi változott, de tegnap ment az auto topup azzal a kártyámmal, amivel eddig nem sikerült.
Bármi is történt, örömteli. -
cog777
őstag
válasz
zerodot
üzenetére
Kiirhattak volna ezt, nem a ma divatos "Valami rosszul ment" dumat.
Penzt nem muszaj ratenni, de csak igy tudtam hozzaadni uj angol "recipient"-et.
Persze ha penzt akarsz neki utalni, akkor fel kell tolteni a sajat angol szamladat.A zsebet nem tudom mire hasznaljak
en nem hasznalom. -
pictigjis
őstag
valami valóban változott a kártyarendelésnél, néhány kártyánál valóban van "amíg a készlet tart" szöveg. és még jó, hogy a plus csomagos variálással még év elején megrendeltem a hiányzó visa kártyát, most már a plus kártyát is mastercardnak jelzi
-
Caldera
senior tag
Lehet, hogy a fizikai kártya fizetős lesz (a postázási díjon felül)? Gondolkodok a megrendelésén és most az van az appban, hogy ingyenes a készlet erejéig.
-
cog777
őstag
Udv! Hozza akartam adni egy angliai bankszamlat, es arra utalni, de mar a hozzaadasnal irja hogy:
"we're sorry, something has gone wrong"
Ez most miert?
- Meggvaltozott az IBAN szam a brexit miatt?
Korabban mar sokszor utaltam erre a szamlara masik banktol, de szerettem volna revolut szamlamrol utalni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LEGO klub
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Alacsonyabb összegnél (500 USD alatt) nagyobb az esélye, hogy egyáltalán nem lesz levonás, magasabb összegnél (1000+ USD) esélyes, hogy levonnak 20+ USD körüli összeget.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)