- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
A Revolut nem támogatja az azonnali HUF átutalást, ezért az erre alapuló fizetési tranzakciókhoz egyelőre alkalmatlan.
Szvsz itthon nem fog elterjedni a bolti QR-kódos fizetés, az átutalásos meg pláne, amíg a bankok és csomagok nagy részébe 20k alatt is fizetni kell egy nyomorult tranzakcióért.
-
vmarci21
tag
A magyar, azonnali átutalásos QR kód visszafelé kompatibilis az európai szabvánnyal:
"A QR-kód használata elképzelhető külföldi, az EPC QR szabvány szerint működő fizetési megoldások esetében is, ekkor az EPC szabványon túli hazai, kiegészítő szolgáltatások fejlesztését támogató mezők nem kerülnek figyelembe vételre.
Továbbá lehetséges a hazai QR kód olvasására fejlesztett alkalmazások átjárhatóvá tétele az EPC QR szabvány felé is, a hazainál szűkebb adattartalom használatával, a két szabvány megegyező adatmezőinek figyelembe vételével."A kérdés csak az, hogy az OTP Simple-s megoldás az most szabványos-e, vagy saját, OTP fejlesztés.
-
-
HUF, saját magamnak utaltam a saját Revolutomból az OTP fiókomra, kíváncsi voltam, hogy mennyire gyors, mert ezentúl a Revolutról akarom intézni a mindennapi utalásaim is.
Akkor ezek szerint az országon belüli sürgős utalásokat nem árt továbbra is az itthoni fiókomról utalni Revolut helyett. -
bigdady
nagyúr
Az Iban a nemzetközi/deviza utaláshoz/fogadáshoz szükséges bankszámla formátum. Magyarországon 28 karakter. 4 egyedi + a normál 3x8 karakter. OTP elhagyja az utolsó 8 karaktert de igazából az mind nulla. (Mindenkinek rajta van a banszamlakivonatán ha a bankszámla tud fogadni nemzetköziből utalást))
-
mufi
senior tag
Hali, köszi a gyors választ. Rosszul írtam, természetesen top-up, appon belül, az OTP-s kártyáról.
Más: paypalon keresztül kellene fizetni, amihet revolut kártya van hozzárendelve. Olcsóbb lenne, ha paypalhoz direkt az otp-t rendelném és úgy fizetnék? Mert így otp-revolut-paypal, úgy meg csak otp-paypal lenne, természetesen a kátyát kiadó bank váltana a valutát...
De akkor is idegesít, hogy miért nem megy a feltöltés....az biztos ingyenes?
-
Friczy
senior tag
A Revolutnak nincs sok köze a Magyar Közlönyben megjelent rendelethez. Ettől függetlenül az érintéses limit megemelése teljesen általános az összes banknál, hogy a járványveszély alatt minél kevesbbszer kelljen kézzel tapogatni a PIN billentyűzetet, ami az egyik leghatékonyabb vrusterjesztő eszköz. Szóval a Revolut is megemelte a limitet, függetlenül a közlöny tartalmától.
-
Első perc óta megy normálisan a telómon, sőt frissíteni sem kellett.
A Google Pay ellen csak itt ment ágálás.Ha elolvasod az előző hozzászólásokat, láthatod hogy már P20-on is megy.
Ha valami működik, arról nem ír be minden felhasználó, csak ha gondja van vele. Kb. 30 ismerősöm, baratom, kollégám használja gond nélkül. Egyikük sem kommentel ide.
Ezúton is bocsánatot kérek hogy egy szakmai fórumban megpróbáltam vélt összefüggések alapján segítségért kérni, noha ez itt a TG-k döntése alapján nem elfogadott és kerülendő.
-
torma99
aktív tag
A sima support és a source of funds support ugye már régóta különvált. Igen lehet kapni apró-cseprő ügyre gyosan agentet, sok-sok bejegyzés van a SoF ellenőrzés viszonylagos lassúságáról. Ahogy nálam is volt. És igen tudjuk, hogy 1-2 esetben mázlival van akinek gyors, de amíg minden hétre jut 5 reddit poszt pl. hogy nem az, akkor hazárdírozás egyetlen üdvözítő fizetési csatornának használni.
-
ÁrPi2
senior tag
Én ezt tudom. S hogy off is. Én anadroid srác koráról tippmixeltem az előbb hogy a Coca-Cola melyik régmúlt évtizedig volt csakis a ferihegyen megiható.
Bizakodom hogy nem sértő indexes boomerezés ha én 25-30as éles csavaros eszű úgynevezett "srácnak" tételeztem kommentemben anadroidot -
Quinine911
aktív tag
szeptember óta használom, minden funkció aktiválva/müxik, csak most gondolkoztam el ezen a dolgon.
Szept óta törölgetem minden egyes feltöltés után
előzmény: egyszer hozzájutottak már kártyaadatokhoz (ebay/paypal feltörés) és amióta megpróbáltak pénzt lenyúlni, sehol se szeretem bent hagyni az adatokat.
-
La Magra
tag
Szolgáltatás oldalán rohadt nagy betűkkel: 2$/month, apró betűkkel meg: payed annualy. Egy hónapot még kifizetett volna, egy évet nem. Egyébként telefonon diktáltam le neki, nem írásban küldtem el a kártyaadatokat.
Így is a letiltást választanád?
Mennyibe kerül a kártyapótlás? -
kzs
tag
N26 fogad Forintot?
Sok felé nézelödtem mar, de neobankok közül csak a Revolutot talaltam, ami mindenféle pénznemet fogad. Legtöbb helyen irjak, hogy csak a szamla pénznemében érkezö utalast fogadjak.A hagyomanyos bankok (dragabban) fogadnák a forintos nyugdijutalast.
(Amin még gondolkodtam, esetleg egy szlovakiai otp-s vagy fido bankos szamla, ott léteznek forintszamlak)Amugy igazad van: a mi dolgunk, hogy utánanézzünk :-)
-
kzs
tag
Akkor, ha a nyugdijas Magyarorszagon lakik, valoban nem.
Viszont, én ugy tudom, ha külföldön lakik a nyugdijas, akkor elméletileg ugy tudom, utaltathatja külföldi szamlara.
En is gondolkodom rajta, hogy külföldön lako szülö magyar szamlajat teljesen megszüntessük, és a Revolut GB szamlajara jöjjön a nyugdij: vagy te konkrétan tudod, hogy nem utaljak Revolutra? -
-
szente
addikt
Próbáltam már azóta úgy hogy forint volt rajta. Nem centre pontosan, de igen, kb annyi van rajta, amennyit ír a fizetendő összegnek. De amúgy nem hiszem, hogy többet akarna levonni, direkt kikapcsoltam, hogy az Amazon váltsa a valutát, mert 350 Ft felett szerette volna számolni az Eurót.
A nèmet szöveg google fordítóval:
Fiókod ideiglenesen le van tiltva.Fiókjában fizetetlen nyitott megrendelések vannak. A még nem feldolgozott megrendelések automatikusan törlődnek.
Már e-mailt küldtünk Önnek a fizetetlen nyitott megrendelésekről. Kérjük, utalja át a befizetést az e-mailben megadott bankszámlára. A befizetés másik bankba történő átutalása késleltetheti a számla feldolgozását és aktiválását.
Miután befizette a nyitott megrendeléseket, a szokásos módon megteheti a megrendeléseket.
vnorbi
Hm. Köszi! Valóban volt egyszer egy, fizetèsi para, mert akkor se tudtam sehogy kifizetni nekik amit rendeltem, de akkor simán elutaltam nekik(marha drágán) a pènzt. Azóta nem is zaklattak vele, pedig ez már több, mint egy ève volt. Ránèzek. -
thmsk
csendes tag
Elég sokat spórolok mert múltkor a 41 ezres számlára fizettem volna 68 ezret szállítással és vámmal együtt. Azért abból a 3 vagy 4 ezer forintból még bőven tudok venni más terméket.
Soha nem foglalkoztam ilyennel azért is mondtam, hogy lehet bugyuta lesz a kérdés. 😃
Mindig csak magáncélra és magánszámláról vásároltam termékeket de most Amazonon találtam egy jó lehetőséget a vállalkozásom vagy termékeim megújításához és muszáj lefaragni a költségeket amennyire lehet mert durva, hogy az Amazon, az Ebay néha milyen devizában számol.
Akkor magánszemélyként egyszerűbb lenne ahogy olvasom a hsz-eket.
Vállalkozói számlánál akkor ez macerásabb.
Toumas: Igen a vállalkozásomhoz szeretnék termékeket vásárolni, vállalkozói számláról. Ezt elfelejtettem írni, elnézést.
Bigdady: Oké, akkor ez nem lehet akadály, köszi! 🙂
Akkor ezt mindenképp át kell gondolnom mert a Revolut jó opció ahogy így olvasgatok csak magánszámlával egyszerűbb minden mint a vállalkozói számlával.
De félreértés ne essék, teljesen legálisan szeretném csinálni, nem akarok hülyeséget csinálni mint sokan mások amiket olvastam, hogy miért tiltották ki őket.
Köszönöm az eddigi segítséget!.
-
sopruk
senior tag
-
hunluigi
senior tag
Van. Frissen regisztrált. Ezt magyaráztam neki én is. Szerinte egy milla huf manapság nem akkora tétel, hogy b@szakodjanak. Nem lehet meggyőzni... szerintem már az 1 millás topup is le fogja verni a vészcsengőt (eredetét nyilván visszakézből tudja igazolni), de a nagyobb gond, ha odakint a kivétnél hasalnak el.
-
Somatom
veterán
Egyet sem. Nincs pénztárcám. Most 3db. ilyen kártyám van (Erste, Revolut, Curve). A zsebemben van a három kártya külön. Tehát, 3db., külön kártyatartót szeretnék. Kamu az az infó, hogy okostelós alkalmazással olvasni lehet adatokat a kártyákról? Akkor mire valók az olyan tokok, mint amit linkeltem? Miért van RFID védelem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Nvidia Quadro FX570
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)